Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα!!! Εμεις ειχαμε το κλασικο μας βραδυ με ξυπνημα ανα 2ωρο, ας μην τα ξαναλεω, γινομαι βαρετη.... τωρα κοιμαται σχεδον 3 ωρες συνεχομενα!!!!! Ουτε πλησιαζω κατα κει για να μην την ξυπνησω...αλλα εγω τωρα δεν μπορω να κοιμηθω, εχω να κανω δουλειες.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Ξανθή ευχαριστώ για το link.

Eμείς σχετικά ήρεμα, αφού έκανε κακά μετά από τόσο φαί ο νεαρός κοιμήθηκε, ξύπνημα στο δίωρο και μετά ανά τρίωρο.

Γιώτα κι εμένα ξανακοιμήθηκε, έχω δουλίτσες και θα κάνω όσο πιο ήσυχα μπορώ να ξαναφτάσουμε τρίωρο. Πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα γιατί ο φαταούλας θα πάθει τίποτα με τόσο γάλα..

Καλημέρα. Τον καταλαβατε τον σεισμό? Τρομαξα παρα πολύ και φυσικα που να ξανακοιμηθω. Ξύπνια από τις 5 μέχρι τις 7 και τώρα σηκωθηκα με ξυπνητήρι για να πάω για νύχια.

Να με δω σε 2 εβδομαδες που δεν θα κοιμαμαι καθόλου πως θα την παλευω. Καλομαθα τόσους μηνες με τον ύπνο.

Κι εγω παω για νύχια σημερα!!!! Σκέφτομαι να παω να φτιάξω και μαλλί ή οχι????

h3HFp3.png

NlXcp3.png

ναι έκανε και κάμποσο δεν είδα πόσο αλλά τον κατάλαβα και εγώ στον ύπνο μου...Απόψε κοιμήθηκα ξερή εντελώς...

Σκαι μη σκας και εμένα ο Σωτήρης στις 40 μέρες με θηλασμό αποκλειστικό είχε πάρει 2 κιλά είχε γίνει μικρός βούδας και μετά έριξε ρυθμούς τρελά σε σημείο να κάνει μόνο 4 γεύματα την μέρα ανά 4ωρο την νύχτα δεν θήλαζε καθόλου και καθόλου βάρος μετά φαντάσου από 40 ημερών μέχρι 6 μηνών έβαλε 1 κιλό σύνολο μόνο...Αν δεις φώτος από 2-3 μηνών θα τρομάξεις μετά από τότε έιναι συλφίδα δεν βάζει βάρος πάνω του...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Σκαι μη σκας και εμένα ο Σωτήρης στις 40 μέρες με θηλασμό αποκλειστικό είχε πάρει 2 κιλά είχε γίνει μικρός βούδας και μετά έριξε ρυθμούς τρελά σε σημείο να κάνει μόνο 4 γεύματα την μέρα ανά 4ωρο την νύχτα δεν θήλαζε καθόλου και καθόλου βάρος μετά φαντάσου από 40 ημερών μέχρι 6 μηνών έβαλε 1 κιλό σύνολο μόνο...Αν δεις φώτος από 2-3 μηνών θα τρομάξεις μετά από τότε έιναι συλφίδα δεν βάζει βάρος πάνω του...

Φοβήθηκα βρε Ξανθή, λέω θα πάθει τίποτα! Ήδη ζορίζεται στα κακάκια και τώρα έχει να κάνει από χτες βράδυ στις 11... Είναι τεράστια η ευθύνη, εμείς ως γονείς άπειροι και έσκασα χτες...

Αφού πήρα τηλ στο Παίδων για να με κατευθύνουν, να φανταστείς! Θα το είχα βουτήξει και θα το είχα ήδη πάει δηλαδή αν δεν φοβόμουν μην αρπάξει τίποτα από κει μέσα...

Το κορυφαίο (και δεν θυμάμαι και γιατί ειπώθηκε) ήταν που μου είπε η νεογνολόγος "μην αντιμετωπίζετε το 20 ημερών βρέφος σαν νεογέννητο"... :D

Καλημερα και απο εμας!!

Βρε κουκλες,χθες η μικρη μετα απο το πρωτο της κανονικο μπανιο σε μπανιερα κοιμηθηκε απο τις 9.30 το βραδυ μεχρι τις 7.00 το πρωι με ενα διαλειμμα στις 3 για γαλα.δεν την ξυπνησα μιας και η παιδιατρος μου ειπε κατα τη διαρκεια της νυχτας να την αφηνω να ξυπναει μονη της.ειναι αυτο φυσιολογικο?μηπως εκανα λαθος?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Κι εγω παω για νύχια σημερα!!!! Σκέφτομαι να παω να φτιάξω και μαλλί ή οχι????

Γιατί όχι? Κι εγώ εκανα ανταυγιες πριν 2 εβδομάδες. Κουράστηκα βέβαια πολύ, γιατί ηταν πολλές οι ώρες, αλλά μετα με τα μωρά ποτέ να πάω?

Εγώ το έχασα το ραντεβού μου θα πάω στην 1! Έπεσα με το αυτοκίνητο πανω στην γκαράζοπόρτα και την ξηλωσα. Έπρεπε να περιμένω να ξυπνήσει ο μοναδικος άντρας που ηταν στην πολυκατοικία εκείνη την ωρα για να την βάλει στην θέση της. Εκανα μια απόπειρα να την βάλω μονη μου αλλά με έπιασε μια σουβλιά χαμηλά, εβριζα τον εαυτό μου που για ενα ραντεβού για μανικιουρ-πεντικιουρ κινδυνεψα. Είμαι βλαμμενη!!!

Και μου αρέσει που εκλεισα πρωτο ραντεβού για να μην με καθυστέρησει. Τώρα ένας Θεός ξέρει τι ωρα θα ξεμπερδεψω.

0SB8p3.png

Γιατί όχι? Κι εγώ εκανα ανταυγιες πριν 2 εβδομάδες. Κουράστηκα βέβαια πολύ, γιατί ηταν πολλές οι ώρες, αλλά μετα με τα μωρά ποτέ να πάω?

Εγώ το έχασα το ραντεβού μου θα πάω στην 1! Έπεσα με το αυτοκίνητο πανω στην γκαράζοπόρτα και την ξηλωσα. Έπρεπε να περιμένω να ξυπνήσει ο μοναδικος άντρας που ηταν στην πολυκατοικία εκείνη την ωρα για να την βάλει στην θέση της. Εκανα μια απόπειρα να την βάλω μονη μου αλλά με έπιασε μια σουβλιά χαμηλά, εβριζα τον εαυτό μου που για ενα ραντεβού για μανικιουρ-πεντικιουρ κινδυνεψα. Είμαι βλαμμενη!!!

Και μου αρέσει που εκλεισα πρωτο ραντεβού για να μην με καθυστέρησει. Τώρα ένας Θεός ξέρει τι ωρα θα ξεμπερδεψω.

Τελικά παω και για μαλλιά,περιμένω τον άντρα μου να με παει....

Εσυ να προσεχείς και να μην κανείς τέτοια χαζα(τα λέω να τα ακούω κι εγω)!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες.....

Twinomama.....προσοχη.....πάλι καλα που δεν επαθες τίποτα....

Ρουμπινακι καλο beaute...

Αχ ξενυχτισσες μανουλες πολυ σας εχω στο μυαλό μου....

σκέφτομαι οτι απο Παρασκευή κ εγω έτσι θα μαι....

Εγω κανω τα τελευταία πράγματα στο σπιτι....

Καθάρισμα κ τέτοια....αύριο θα κανω ενα παστιτσιο να αφήσω...

Βαλίτσες κ τέτοια ολα έτοιμα επιτέλους.....

Η ψυχολογία όμως εξακολουθεί να μην ειναι στα καλύτερα της....:(:(:(

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημερα φιλεναδες!

Μπηκα στα γρηγορα να δω τι κανετε κ παω να κανω δουλιτσες!

twinomama μου προσεχε! κ εγω οταν ειμαι μονη μου κανω παλικαριες,,αλλα βλακεια μας!:rolleyes:

ρουμπινακι καλα μποτε!απο συσπασεις πως παμε?

κιτυμαρια!!!!!!!τι εχεις?:) να σου πω κ εγω αισθανομαι καπως περιεργα.. ακομα να συνειδητοποιησω οτι θα εχω αλλο ενα μωρο. βασικα δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα κ με την αλλη μαζι που ειναι ηδη παρα πολυ δυσκολη.. γινεται να γεννησω κ να μπουμε στη φαση Β` κατευθειαν? μετα το σαραντισμο δηλαδη?:tongue:

Σκαι για το φαγητο που ειπες οτι τρωει πολυ.. προσπαθησε στα ενδιαμεσα να μην δινεις γαλα αλλα τσαι χαμομηλι ή βοτανα. μπορει να ξυνισει στην αρχη, αλλα θα το συνηθισει. ετσι εκανα κ εγω στην λαιμαργη μου. ειχα κ τη μανα μου ολη μερα να μου λεει πειναει το παιδι! ε,τι να της κανω ελεγα? τηγανιτες πατατες? αχαχα μετα στον 6ο που ξεκινησαμε φρουτα κ φαγητο, ηρεμησε παρα πολυ αληθεια, δεν ζητουσε τοσο γαλα κ κοιμοταν καλυτερα, μαλλον οντως πεινουσε το παιδι!:):o

Το κορυφαίο (και δεν θυμάμαι και γιατί ειπώθηκε) ήταν που μου είπε η νεογνολόγος "μην αντιμετωπίζετε το 20 ημερών βρέφος σαν νεογέννητο"... :D

Αλλά σαν ώριμο άντρα;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue:

κορυφαίο εντάξει χαχαχα ακόμα γελάω...

Και εγώ παστίτσιο θα τους κάνω αύριο το βράδυ να αφήσω και ας μαγειρέψει η πεθερά τις άλλες μέρες ότι θέλει φούλαρα ψυγείο μέχρι πάνω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αλλά σαν ώριμο άντρα;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue:

κορυφαίο εντάξει χαχαχα ακόμα γελάω...

χαχαχαχαχααααα καλοοοο!!!!!!!!!!!!:D;):D

πλακα πλακα τι εννοουσε αραγε?:cool:

εγω κανω σαν μανιακη δουλειες, ολη μερα βαζω πλυντηρια-σιδερωνω, αν γεννησω τουλαχιστον να εχουν ρουχα να φορεσουν.

απο φαγητα, ας πανε στην πεθερα να φανε:cool: δεν μπορω να προγραμματισω κ για αυτο!

ειμαι σιγουρη πως θα με πιασουν οι πονοι κ θα τρεχω με το ξεσκονοπανο στο χερι εγω!:shock: αχαχχααα!!

παρακαλαω μονο να μην σπασουν νερα κ να πρεπει να φυγω σφαιρα απο το σπιτι!!

Έλα ντε?? τι εχω??!ειλικρινα δεν ξέρω....

Απλα νιώθω οτι τωρα τα εχω ολα υπό έλεγχο...ενώ

απο μεθαύριο πάλι δε θα μπορω να κανω

κ πολλα μονη μου, λογω της καισαρικης....

εχω άγχος για το πως θ αντιδράσει ο γιος μου

στον ερχομό του μωρου...ήδη εχουμε το θέμα που σας

είχα πει οτι δεν μιλαει ακομα κ φοβάμαι μη γίνει χειρότερο...

Ολα αυτα ειναι στο μυαλό μου κ με αγχωνουν...

Θα εχει λοιπόν την τιμητική του το παστιτσιο xanp....

Κ εγω έστειλα τον άντρα μου στη λαϊκή σήμερα

κ γέμισε το ψυγείο....

Η πεθερα μου μένει στον απο κάτω όροφο

οπότε σίγουρα δε Θα πεινάσουν...

Σκαι κ μένα ο γιος μου έτρωγε παρα πολυ....

το είχα πει στον παιδιατρο κ μου είχε πει δεν

κάνουμε δίαιτα στα μωρα...τρώνε όσο θέλουν οπότε θέλουν...

Κ έδινα κ εγω ξένο γαλα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...