Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εγω παντως κοριτσια αυτη την αποτομη αλλαγη που λετε στον υπνο την ειδα οταν ηταν 3 μηνων!

μετα απο 3 μηνες λοιπον, νομιζα οτι καταρρεω αφου ξυπνουσε ανα δυωρο.

ειχα πει λοιπον στον αντρα μου να παρει λιγες μερες αδεια, μιας κ δεν πηρε καθολου κ να με βοηθησει πριν παθω τιποτα!

πηρε αδεια λοιπον, του εξηγησα τι να κανει το βραδυ οταν ξυπνησει το μωρο κ κοιμηθηκα...

εε,εκεινη τη νυχτα κοριτσια κοιμηθηκε για πρωτη φορα 5 ολοκληρες ωρες! ξυπνησα κ δεν το πιστευα! την γλιτωσε ο αντρας μου δηλαδη!:twisted::twisted: τζαμπα την πηρε την αδεια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ημουν που λετε προχθες στην αισθητικο μου και ηθελε να κλεισω ραντεβου για αποτριχωση με κερι στην ευαισθητη περιοχη και δε με αναλαμβανει!!!!φοβαται μην σπασουν τα νερα την ωρα της περιπποιησης.οποτε αναγκαστικα ξυραφι!!

Αι στο καλό, το βρήκα (26.4.2013)-ε, μα θα εσκαγα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τελείωσα με αποτριχωση . ηταν κάπως και εκείνη φοβόταν λίγο αλλά όταν είδε ότι δεν πόνουσα χαλάρωσε. Μονο στην κοιλιά κάτω απο τον αφαλο που της είπα να μου κάνει τα χνουδια για να είναι καθαρό για την καισαρική, δεν δέχτηκε. Μάλιστα δακρυσε κιόλας γιατί λυπήθηκε τα παιδιά. Ημαρτον της λέω, καλά μην μου κανεις... Χαχαχαχα ψυχοπονιαρα!!!!

0SB8p3.png

ειχες πολυ αιμα τελικα?

Όχι, ένα παράξενο πράγμα! Λίγες φορές είχα μεγάλη ροή και ακόμη λιγότερες πήγματα! Τελικά ίσως να ισχύει αυτό που λένε ότι στην καισαρική σε καθαρίζουν καλά και δεν έχεις τόσο αίμα, τι να πω...

εγω παντως κοριτσια αυτη την αποτομη αλλαγη που λετε στον υπνο την ειδα οταν ηταν 3 μηνων!

Τώρα μας έκανες την καρδιά περιβόλι! Τυχεράκιας ο δικός σου, τη γλίτωσε!

Με τα λόχεια έχω σχεδόν ξεμπερδέψει, λίγο "χρώμα" στα υγρά μόνο στο σερβιετάκι. Αίμα πάντως δεν είχα πάρα πολύ, πολύ λιγότερο απ' την προηγούμενη γέννα.

Περίοδος δεν μου έχει έρθει ακόμα. Την προηγούμενη φορά γέννησα 21 Ιουνίου και αδιαθέτησα 17 Δεκεμβρίου, σχεδόν εξάμηνο πήγα, οπότε εύχομαι να ξαναγίνει έτσι και να μου ξανάρθει το Νοέμβριο!!! ;):tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα,κοριτσια!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Να ειμαστε ολες γερες να χαιρομαστε τα παιδακια μας.Θα σχολιασω ο,τι θυμαμια γιατι δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα ποστς.

Skountoufla,ναι ημουν σιγουρη καισαρικη και τελικα τα καταφεραμε,μιας και ο doc μου φημιζεται οτι ειναι υπερ του φ.τ.Αποτριχωση εχω κανει με laser αλλα λογω του οτι ειναι ανοιχτοχρωμες οτι περισσεψε το εκανα με κερι.οταν πηγα στην αισθητικο μου να μου κανει αποτριχωση με κερι,μου ειπε οτι φοβαται μην κανω συσπασεις(λεσ και εκανα) και ετσι αναγκαστηκα και εβαλα ξυραφι,με οτι εβλεπα απο την τεραστια κοιλια μου.

Xanp,εχεις δοκιμασει να βαλεις μουσικη στο κατω μερος της κοιλιας σου ή να αναψεις εναν φακο στο ιδιο σημειο.λενε πως βοηθαει να παρουν θεση.

Εμεις εχουμε σωθει με το μαξιλαρι θηλασμου,το οποιο διπλωνω σαν φωλιτσα και οταν τη βαζω μεσα ηρεμει με τη μια.οπως επισης και με το ελαφρυ φασκιωμα.κατι ηξεραν οι παλιες τελικα...

Το ευχαριστο ειναι οτι απο κιλα εχω χασει τα μισα(απο 24 τα 12),και η κοιλια με τον κορσε εχει επανελθει σχεδον στην προηγουμενη κατασταση.σας χαιρετω φιλια

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Καλησπέρα και απο εμένα!!!

Κανένα νέο και απο αυτό το μέτωπο...ακόμα δυο σε ένα!!!!!

Κουράγιο με τα μωρακια σας θα στρωσουν που θα παει??? ε και αν δεν στρωσουν αυτά...θα στρωσουμε εμεις:tongue:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Koριτσια ποια έχει παιδίατρο σχετικά κοντά στο κέντρο της Αθήνας? Ας μου στείλει με π.μ. τα στοιχεία του...

Έχω ανοίξει θέμα στο parents, κάνει πάρα πολλά γεύματα, πίνει τεράστια ποσότητα κι έχω φοβηθεί...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=130593

Κόντρα» μητέρας-βρέφους για το θέμα του φαγητού

Γονείς και παιδίατροι θα πρέπει να σεβαστούν τους ρυθμούς του παιδιού, επισημαίνει η διευθύντρια του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Ιπποκράτειου, παιδιοψυχίατρος, Ιωάννα Καραγιαννάκη με αφορμή ομιλία της με θέμα «Και όμως υπάρχουν παιδιά που δεν τρώνε», στην 31η Ενημερωτική Ημερίδα που διοργανώνει τη Θεσσαλονίκη η Α' Παιδιατρική Κλινική του ΑΠΘ.

«Τα υγιή βρέφη έχουν την ικανότητα να 'γνωρίζουν' πόσο γάλα χρειάζονται σε κάθε γεύμα, αλλά και πόσο συχνά χρειάζονται τα γεύματά τους. Είναι καθήκον της μητέρας, με τη βοήθεια του παιδιάτρου εφόσον χρειάζεται, να αναγνωρίσει τα 'σήματα' που εκπέμπει το βρέφος για να δηλώσει τις ανάγκες του και να ανταποκριθεί με επάρκεια. Όταν τα βρέφη πεινάνε, κλαίνε και όταν χορτάσουν σταματάνε να θηλάζουν ή να καταπίνουν», εξηγεί η κ.Καραγιαννάκη.

Η μητέρα οφείλει να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να ακολουθήσει το ρυθμό του βρέφους στην περίπτωση που οι επιθυμίες του βρέφους δεν συμπίπτουν με τις δικές της, εξασφαλίζοντας πάντα ότι το μωρό είναι υγιές.

Η «κόντρα» μητέρας-βρέφους για το θέμα του φαγητού καθιστά το γεύμα πεδίο ανταγωνισμού και οδηγεί στην σοβαρή καταστρατήγηση του μεγίστου αναπτυξιακού δικαιώματος του παιδιού.

«Αν η μητέρα εξαναγκάσει το βρέφος να προσλάβει μεγαλύτερη ποσότητα ή αν προσπαθήσει να του καθορίσει διαφορετικές ώρες γευμάτων, του αρνείται το δικαίωμα να αναλάβει την ευθύνη του εαυτού του και το πιθανότερο είναι να το κάνει νευρικό και γκρινιάρικο και 'δύσκολο' στο φαγητό του.

Η νευρικότητα του βρέφους θα πυροδοτήσει το άγχος της μητέρας και το αίσθημα αποτυχίας στη φροντίδα και το άγχος της μητέρας θα επανατροφοδοτήσει τη νευρικότητα του βρέφους και ούτω καθεξής.

Η ήρεμη ατμόσφαιρα και το αίσθημα ασφάλειας χάνεται, το γεύμα παύει να είναι θετική δραστηριότητα και αντί για ευκαιρία να μοιραστούν θετικά συναισθήματα ανάμεσα στο βρέφος και τη μητέρα το γεύμα γίνεται πεδίο ανταγωνισμού και προσπάθεια επικράτησης του ενός έναντι του άλλου, δηλαδή μια σοβαρή καταστρατήγηση του μέγιστου αναπτυξιακού δικαιώματος του βρέφους», υπογραμμίζει η παιδοψυχίατρος.

Το πέρασμα από το γάλα στη στερεά τροφή και το τάισμα με το κουτάλι είναι ένας σημαντικός σταθμός για τα μεγαλύτερα βρέφη.

«Όλα τα βρέφη δεν είναι έτοιμα να περάσουν στη στερεά τροφή στην ίδια ακριβώς ηλικία με ένα γραμμικό τρόπο. Θα πρέπει πάλι η μητέρα να σεβαστεί τον ρυθμό του βρέφους, να το περιμένει με ψυχραιμία και να αναπτύξει τεχνικές για σταδιακό και αργό πέρασμα για όσο διάστημα χρειαστεί», αναφέρει η κ.Καραγιαννάκη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο ρόλος του παιδιάτρου είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον καθησυχασμό της μητέρας και την καθοδήγηση της σχετικά με τη διατροφή, έχοντας υπόψη του ότι αυτές οι δυσκολίες είναι δυνατόν να αποτελέσουν την αρχή για σοβαρά προβλήματα διατροφής, που είναι δυνατόν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια με πολυεπίπεδες επιδράσεις στη ζωή του παιδιού και στη σχέση του με τη μητέρα τους (γονείς του).

Σύμφωνα με τη κ.Καραγιανάκη εκτός από τους ιδιοσυστατικούς παράγοντες δεν πρέπει να υποτιμηθεί και η ανορεξία που οφείλεται στο άγχος του βρέφους (ενδογενές ή μεταφερόμενο από τη μητέρα) αλλά και η δυσκολία στη διατροφή που είναι δυνατό να είναι σύμπτωμα ψυχοπαθολογίας ή να είναι εκδήλωση δυσμενών συνθηκών ζωής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://health.in.gr/news/article.asp...ticleID=166011

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Τελείωσα με αποτριχωση . ηταν κάπως και εκείνη φοβόταν λίγο αλλά όταν είδε ότι δεν πόνουσα χαλάρωσε. Μονο στην κοιλιά κάτω απο τον αφαλο που της είπα να μου κάνει τα χνουδια για να είναι καθαρό για την καισαρική, δεν δέχτηκε. Μάλιστα δακρυσε κιόλας γιατί λυπήθηκε τα παιδιά. Ημαρτον της λέω, καλά μην μου κανεις... Χαχαχαχα ψυχοπονιαρα!!!!

Απιστευτο, αντι να αγχωθεις εσυ αγχωθηκε η κοπελα:P. Εγω εχω κανονισει για αυριο. Θα παω ηρεμα και χαλαρα (να δω πως θα το κανω γιατι ειμαι πολυ αγχωδης ΓΙΑ ΟΛΑ) και αμα καταλαβω οτι κανω πολλες συσπασεις θα σταματησω.Ετσι απλα και χωρις αγχος γιατι τα σοβαρα θεματα δεν ειναι αυτα.Και πιο πολυ το λεω για να το ακουω εγω πρωτιστως!!

Βρε κοριτσια οταν με το καλο γεννησω θα σας βομβαρδιζω με ερωτησεις γιατι ειναι το πρωτο μας μπεμπακι!

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Δεν μπήκα όλη μέρα σήμερα γιατί γύρναγα για δουλειές.

Το απόγευμα είχαμε γιατρό και όλα καλά. Ευτυχώς ο μπεμπούλης γύρισε με το κεφαλάκι κάτω :P:p:p:p:p και μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος. Επόμενο ραντεβού την άλλη Τρίτη που από ότι μου είπε θα με εξετάσει και κολπικά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα μανουλες!!!!

Εγω είχα ένα παράξενο βράδυ,καλα ο ύπνος με πήρε κατα τις 5 παρά μέχρι τις 7 περίπου...μέχρι εκείνη την ωρα λαγοκοιμομουν και είχα μια ανυσηχια... Κομμάτια είμαι...

Εσάς πως ηταν το βράδυ σας???

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα. Τον καταλαβατε τον σεισμό? Τρομαξα παρα πολύ και φυσικα που να ξανακοιμηθω. Ξύπνια από τις 5 μέχρι τις 7 και τώρα σηκωθηκα με ξυπνητήρι για να πάω για νύχια.

Να με δω σε 2 εβδομαδες που δεν θα κοιμαμαι καθόλου πως θα την παλευω. Καλομαθα τόσους μηνες με τον ύπνο.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...