Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Skybeam θα την πάτε τη βολτούλα σας τελικά;

Mπααααααα! Ήρθε ένας φίλος ιερέας και μας διάβασε την ευχή, ελπίζω από βδομάδα να την καταφέρουμε την έξοδο.

Ε, άμα δει κι αποδει μπήγει τις γερές τσιρίδες και κοκκινίζει σαν παντζάρι, οπότε αναγκαστικά πάω και τον σηκώνω, μετά παναγία!

Εκεί την πατάω κι εγώ, λέω θα μου πάθει τίποτα!

Milky μου, συγκλονιστικός ο τοκετός σου... Γερή να είσαι να το μεγαλώνεις, να είναι και το μωράκι σου υγιές και καλότυχο!

Αnny την ξέρω την ιστορία ΕΑΠ, από κει πέρασα αλλά δεν έμεινα για πολύ, μια χρονιά μόνο πέρασα, δηλ. τρία μαθήματα... καλό κουράγιο, το ξέρω ότι δεν είναι καθόλου απλή ιστορία!

Ρουμπινάκι κι εσύ με την Ξανθή υποψήφια, για να δούμε..

Όσες σαραντίζετε όπου νά' ναι για πείτε πώς είναι τα πράγματα σε σύγκριση με πιο πριν... :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέχασα να ρωτήσω πριν. Έχετε δοκιμάσει τις πάνες της κίκο; λέω να παραγγείλω τώρα που μου τελειώνουν τα δείγματα.

Μου την έχει σπάσει ο καιρός. Πριν 1 μήνα στο νοσοκομείο είχε ΤΗΝ ζέστη και υγρασία, τώρα τον Ιούνιο βρέχει απο χθες κι έχει κρύο. Κι εγώ που έλπιζα να πάμε βόλτα οικογενειακώς τώρα που είναι κι ο μπαμπας σπίτι! τζίφος!!! :evil::evil::evil:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Ξέχασα να ρωτήσω πριν. Έχετε δοκιμάσει τις πάνες της κίκο; λέω να παραγγείλω τώρα που μου τελειώνουν τα δείγματα.

Nαι, τις πήρα εγώ. Καλές φαίνονται, βέβαια δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Μπράβο βρε Μίλκυ πολύ ωραία η ιστορία σας και με ευτυχή κατάληξη!!!!

Για αυτό όλοι λένε ότι μέχρι και τελευταία στιγμή ποτέ κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί ο τοκετός και σημασία έχει να είναι όλοι στο τέλος καλά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Milky συγχαρητήρια και πάλι!

Πολύ περιγραφική η αφήγησή σου και καταπληκτική η εμπειρία σου!

Τέλος καλό όλα καλά!! Μετά από τέτοιο ταξίδι πόσο γλυκό είναι το τέλος, έτσι;

Να είστε γερές και οι δύο και να τη κρατάς γερά στην αγκαλιά σου όσο θες !!

Έχει έρθει για να μείνει!!:D:D:D:D:D

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

Να'σαι πάντα καλά Milky και πάντα να ανταμείβονται οι κόποι και οι αγωνίες έτσι θριαμβευτικά! Να σου ζήσει το μωρό σου!

(Καλά κατάλαβα? Ο γιατρός σου από τις 36 εβδομάδες σου είχε πει φ.τ. γιοκ???)

Τέλος καλό όλα καλά, έτσι να πάνε τα πράγματα και στις υπόλοιπες.

Ξανθούλι, πώς είσαι?

Αυρίο ή την Τετάρτη είπες θα σε ξαναδεί?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεια σας κοριτσια. Εχω καιρο να γραψω σας διαβαζω ομως συνεχεια γι'αυτο κατ'αρχην συγχαρητηρια στις καινουριες μανουλες και τα παιδακια τους να ειναι παντα καλα! Εμεις τελικα παμε για καισαρικη στις 15/6 λογω προηγουμενων ιατρικων προβληματων,ομως κανω τοσες συσπασεις και το μωρο ειναι πολυ χαμηλα χωρις ομως να εχει εμπεδωθει ακομη. Ο γιατρος μου θελει να κρατηθουμε οπωσδηποτε αλλη μια εβδομαδα για να παρει και λιγο βαρος ακομη, γιαυτο και μου ειπε πολυ ξεκουραση και ηρεμια:?.

Ναρωτησω βρε κοριτσια (αν και θα σας φανει χαζο) πειραζει να κανω αποτριχωση με κερι? Παντου, και στο μπικινι? Ξερω οτι δημιουργουνται συσπασεις αλλα κανω πολλα χρονια. Να ειναι πια αυτος ο ακουσιος πονος

ικανος να με βαλει σε διαδικασια τοκετου,οπως μου ειπε η μαια?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει....την Τετάρτη το απόγευμα θα πάω να δούμε και τι θα γίνει θα με βάλει μέσα την Πέμπτη ή θα με αφήσει;;;

Πάντως το Σάββατο που πήγα νοσοκομείο έτυχα σε πολύ άσχημο περιστατικό και έχω αγχωθεί πολύ να πω την αλήθεια...Κοπέλα που πήγαινε για vbac στην 38 είχε έρθει με ρήξη μήτρας σε κωματώδη κατάσταση και γινόταν ένας χαμός και άρχισα να σκέφτομαι να κάτσω στα αυγά μου έχω και 2 παιδιά που θα αφήσω πίσω μου αν τυχόν κάτι πάει στραβά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

...Κοπέλα που πήγαινε για vbac στην 38 είχε έρθει με ρήξη μήτρας σε κωματώδη κατάσταση και γινόταν ένας χαμός και άρχισα να σκέφτομαι να κάτσω στα αυγά μου έχω και 2 παιδιά που θα αφήσω πίσω μου αν τυχόν κάτι πάει στραβά...

Δυστυχώς υπάρχουν κι αυτά... όχι τόσο συχνά όσο τους αρέσει να λένε, αλλά υπάρχουν.

Ξανθή μέτρησέ τα καλά τα πράγματα και πράττεις αναλόγως.

Κρίμα η καημένη η κοπέλα πάντως, ελπίζω τελικά να είναι εντάξει...

Μου κράτησε ο καλός μου 3-4 ώρες το μωρό και κοιμήθηκα... επιστρέφω στο πόστο μου τώρα και αναλαμβάνω δράση, ελπίζω να έχουμε ήσυχο βράδυ...

κοριτσια προβλεπεται δυσκολο βραδυ...το μωρο απ το απογευμα θελει συνεχεια να τρωει....θα σας πω το πρωι πως θα χουμε ξημερωσει....τωρα κοιμαται, αλλα για ποσο;;; θεε μου βοηθα..........χι χι χι

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου υπομονη-ΥΠΟΜΟΝΗ σε ολες!

Τα λεω για να τα ακουω και εγω, που η δικια μου ειναι 2 χρονων και ναι,ακομα περιμενω να αλλαξει! Χθες το βραδυ πχ με κρατησε ξυπνια 2-4...:?

Ξανθη κρατα γερα!! Καθεσαι σε αναμενα καρβουνα φανταζομαι..:rolleyes: Φοβηθηκα για την κοπελα που ειπες.. Το εχω βγαλει εντελως απο το μυαλο μου το σεναριο "ρηξη".. Αλλα μην το σκεφτεσαι κ τοσο, γιατι δεν εχει να κανει μονο με το vbac.. Η μανα μου επαθε ρηξη μετα απο 3 φυσιολογικους τοκετους!!:rolleyes:

Μιλκυ μου!! Τελεια η περιγραφη σου! Συγκινηθηκα πολυ! :)

Ρουμπινακι κ εγω εχω συσπασεις σημερα,με πονους περιοδου. οχι συνεχομενο πονο. Ερχεται την ωρα που κανω κ συσπαση κ αυτο με φοβιζει.:rolleyes: Ειναι ακανονιστες ομως οι συσπασεις,παλι καλα.. Αγχωνομαι πολυ, πως δεν θα καταλαβω παλι οτι γενναω... Και τρεχω κ ολη την ωρα τουαλετα να δω αν εχω αιμα.. :rolleyes: Την Πεμπτη θα παω μαλλον εγω για καρδιοτοκογραφο!

άρχισα να σκέφτομαι να κάτσω στα αυγά μου έχω και 2 παιδιά που θα αφήσω πίσω μου αν τυχόν κάτι πάει στραβά...

Δεν θα πάει τίποτα στραβά, αλλά τελοσπάντων ίσως αυτό το σοκ σε κάνει να δεις πιο "αναλαφρα" το σεναριο της καισαρικής.

Να ειναι πια αυτος ο ακουσιος πονος

ικανος να με βαλει σε διαδικασια τοκετου,οπως μου ειπε η μαια?

Καλή υπομονή, λιγακι εμεινε!

Γι' αυτό που ρωτάς, εγώ αυθορμητα θα σου απαντουσα όχι, δεν είναι ικανός...αλλά πού ξέρω εγώ?Τον γιατρό σου ντρεπεσαι να τον ρωτησεις? Παντως μια κοπελα απο δω που ειχε παει να κανει, δεν θυμαμαι σε ποια εβδομαδα, την εδιωξε η ίδια η αισθητικός της! Της ειπε οτι δεν αναλαμβανει την ευθυνη!

Μ' όσους έχω μιλήσει λένε ότι στο σαραντισμό βλέπεις τη διαφορά. Τον περιμένω πώς και πώς.

Εγω παντως αυτο δεν μπορω να το ιστεψω, πώς γινεται απ' την μια μερα στην αλλη....?

Γιωτα, Σκαι και οι λοιπες...καλό μας βραδυ!;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εγω παντως αυτο δεν μπορω να το ιστεψω, πώς γινεται απ' την μια μερα στην αλλη....?

Γιωτα, Σκαι και οι λοιπες...καλό μας βραδυ!;)

Δεν έχεις άδικο που ρωτάς... όσους έχω ρωτήσει όμως μου λένε ότι ναι, έτσι κάπως απότομα γίνεται. Ακόμη κι η γυναικολόγος μου! Εσείς που πλησιάζετε έχεις δει διαφορά?

Καλή υπομονή, λιγακι εμεινε!

Γι' αυτό που ρωτάς, εγώ αυθορμητα θα σου απαντουσα όχι, δεν είναι ικανός...αλλά πού ξέρω εγώ?Τον γιατρό σου ντρεπεσαι να τον ρωτησεις? Παντως μια κοπελα απο δω που ειχε παει να κανει, δεν θυμαμαι σε ποια εβδομαδα, την εδιωξε η ίδια η αισθητικός της! Της ειπε οτι δεν αναλαμβανει την ευθυνη!

Ο γιατρος μου το θεωρει τελειως ανουσιο και θα μου πει σιγουρα οχι. Φυσικα και το μπεμπακι ειναι το πιο σημαντικο απ'ολα τα θεματα που μπορει να εχω τωρα αλλα και η τονωση τη ψυχολογιας μου δεν ειναι? Θελω να παω "ετοιμη" στο μαιευτηριο. Την κοπελα που αναφερεις νομιζω την εδιωξε η αισθητικος γιατι πηγαινε για πρωτη φορα ενω εγω το κανω χρονια

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...