Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

xanp μακάρι να σας πάνε όλα κατ'ευχήν και για σένα και για το μπέμπη σου

και να μη ταλαιπωρηθείτε .

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με τις θηλές μου. Εγώ κάθε φορά

που τελειώνει το φαγητό της η μικρή τις πλένω με χαμομήλι και αφήνω να

στεγνώσουν. Μου το πρότεινε η μαία μου γιατί το χαμομήλι έχει καταπραυντική

αλλά και αντιμικροβιακή δράση.Επίσης χρησιμοποιώ και σπαθόλαδο. Θαυματουργό! Και στα ράμματα έβαζα και ένιωσα πολύ γρήγορα καλύτερα!

Το σπαθόλαδο μου το σύστησε η κουμπάρα μου (μητέρα 6 παιδιών) που οι συμβουλές της είναι χίλιες φορές καλύτερες από όλους τους ειδικούς!!

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξανθή μου, εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Προπαντώς να μην ταλαιπωρηθειτε εσυ και το νινι.

Εγώ πήγα εχθες γιατρό και είπαμε οτι στις 14/6 θα μου τα πάρει. Θα είμαι 36+1 και μου λέει ΑΝ αντεξεις μέχρι τότε. Η μήτρα έχει τσιτωσει πολυ και δεν θέλει να το αφήσει γιατί μετα μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Τα μωρά είναι γύρω στα 2200 και μεγάλα. Το βλέπω κι εγώ οτι δεν έχουν χώρο τα καημενα. Όλες οι κινήσεις τους είναι ορατές πλέον μετακινείται η κοιλιά. Μα κι εγώ ταλαιπωρουμαι αρκετά πια. Αντοχές μηδέν. Και συσπάσεις πιο συχνές. Μου είπε είναι λογικό γιατί η μήτρα δεν καταλαβαίνει οτι έχει δυο μωρά, καταλαβαίνει βαρος 4400 και παραπάνω με υγρά και πλακούντες οποτε παει για τοκετό.

Φοβάμαι γιατί μου είπε οτι νομίζει θα μου ξεκινήσει ο τοκετος πριν το ραντεβού μας.

Σήμερα με έχει πιασει ένας φόβος, πανικός και πολύ άγχος. Και κοιμάμαι όλη μέρα για να μην το σκέφτομαι!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα από μια κατα-ταλαιπωρημένη! Δε λέω τίποτα άλλο γιατί ήδη έχω γκρινιάξει πολύ..:rolleyes:

Α ρε σκαι εμενα η χεστρου μου που μες στη νυχτα την ωρα που την αλλαζα

φλατς εχεσε τα παντα ολα απο πατωματα και πετσετες μεχρι φυσικα τα ρουχα μου

τα ποδια μου χαμος!Να κανω μπανιο και το παιδι κι εγω!

Ε! Όχι ρε γμτ!!!

Μου είπε είναι λογικό γιατί η μήτρα δεν καταλαβαίνει οτι έχει δυο μωρά, καταλαβαίνει βαρος 4400 και παραπάνω με υγρά και πλακούντες οποτε παει για τοκετό.

Ζόρικα βρε διδυμομαμά! Πάντως τα έχεις φτάσει σε πολύ καλή εβδομάδα, μακάρι να αντέξει το σώμα σου και παραπάνω... Καλά κάνεις και κοιμάσαι πάντως ;)

Η Ξανθή πώς να έβγαλε το βράδυ, αναρωτιέμαι...

Γέννησε η Αγγελική, κούκλα να σας ζήσει!

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19. Karmar Ρέα - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ

20. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

και οι υπόλοιπες!

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ (6/6/2013)

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Καλημερα!!!!! Πως ηταν το βραδυ σας;;; Σκαι μην απαντας....μαλλον δυσκολο για αλλη μια φορα.....Εμεις ξυπνουσαμε παλι ανα 2-2,5 ωρες (μονη της ομως, παλι καλα....)

Ξανθη ελπιζω να μπεις κ να μας γραψεις ευχαριστα νεα...... παντως να γινει ο,τι ειναι καλυτερο κ για τους 2 σας.......

twinomama,

μια ιστορία που βρήκα :)

http://networkedblogs.com/LLn0o

Πολύ ωραία ιστορία με πολύ αίσιο τέλος. Πολύ τυχερή ηταν, γέννησε αργά, τα μωρά σε πολύ καλό βάρος και δεν μπηκαν καν στην παρακολούθηση. Εμένα δυστυχως , με το που θα βγουν θα μου τα βάλουν στην παρακολούθηση τουλαχιστον για ενα 24ωρο λόγω ινσουλίνης. Κι εγώ θα είμαι καθηλωμένη λόγω καισαρικής και δεν θα μπορω καν να πάω να τα δω. Εξού και η στεναχώρια που έχω απο προχθες, γιατί του ελεγα του γιατρού αν εγώ είμαι καλά και θέλω να σηκωθω στο 6ωρο δεν θα με αφήσεις, και μου λέει όχι, την αλλη μέρα το πρωϊ. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί μπορεί όντως να είμαι χάλια και να μην μπορώ, αλλά αν είμαι καλά, θα κάνω θέμα και θα σηκωθω.

Η ξανθή όντως τι να έγινε? Κουράγιο Ξανθηηηηηηηηη!!!!!!

Σκάι σε νιώθω, αλλά θα σε νιωθω πιο πολύ σε δύο εβδομαδες και μάλλον θα είμαι σε χειρότερη μοίρα απο εσένα. Κάνε υπομονή λιγες μέρες ακόμα να σαραντισετε. Μετα όλα θα στρωσουν!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Αγγελική να σας ζήσει ο βιαστικούλης σας και από εδώ...

Διδυμομανούλα έχουμε ομάδα στο φεις μπας και σε ενδιαφέρει να σε βάλουμε γιατί είναι μυστική;;;GiovannaXA το ίδιο ισχύει και για σένα

Εμείς σήμερα μια χαρά ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα ο μικρός κάτω από το αριστερό στήθος εκεί εντόπισα τον λόξιγκα...Καλύτερα όσο δεν εμπεδώνεται να μην έχω και συσπάσεις μπας και τα καταφέρω να πάρει θέση να βγει...Φοβάμαι μη σπάσουν πάλι νερά και αυτός είναι εκεί οπότε μετά δεν θα μπορέσει να βγει μόνος του...

Άντε άλλες 7 μείναμε μόνο και τέλος οι γεννήσεις μόνο μωράκια μετά..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διδυμομανούλα έχουμε ομάδα στο φεις μπας και σε ενδιαφέρει να σε βάλουμε γιατί είναι μυστική;;;

Δεν έχω fb. Το έχω καταργησει πανω απο εναν χρόνο. Ευχαριστώ για την πρόσκληση...

Άντε , πλησιάζουμε και οι τελευταίες.....

0SB8p3.png

Καλημέρα κ απο μένα..

Αγγελική outsider ο μικρός....

Να τον χαίρεστε κ να σας χαρίζει πάντα χαμογελα ευτυχίας..

Xanp Καλύτερα που δεν έχεις συσπασεις...

Μπορει να θέλει το χρονο του ο μικρός για να γυρίσει....

Σκαι κ Γιωτα υπομονη....θα φτιάξουν προγραμμα τα μπεμπακια....

Mariapap πολυ γέλασα με την "περιπέτεια" σας προχθές....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα!!!!!!

Αγγελική να σας ζήσει!!!!

Ξανθή κουράγιο....ελπίζω να γυρίσει πριν το ραντεβού...ότι ειναι να μην ταλαιπωρηθεις ούτε εσυ αλλα ούτε και το μωρο...

Sky υπομονή και κουράγιο θα στρώσει που θα παει!! Ηρεμησε κι εσυ και όλα καλα θα πανε,τον αισθάνονται τον εκνευρισμό και την κούραση και λες το κάνουνε επίτηδες! Και για να δεις ότι μετα ειναι πολυ καλυτερα...σημερα ο μικρός μου ξύπνησε και τον έφερε ο άντρας μου στο κρεβάτι(ακόμα δεν είχα σηκωθεί)ξαπλώσω ο κύριος δίπλα μου άρχισε να λέει μαμα μαμα για να ξύπνησω,ετριβε την μουριτσα του σε μένα και μου έδινε και σβουριχτα φιλιά!!!!!ελιωσα σου λέω!!!!

Εγω είμαι με συσπασεις απο χθες δυνατουτσικες αλλα όχι ακόμα τακτικες και χθες βγήκα και ψιλό τσιρλι... Χάλια ύπνο και είμαι κομμάτια...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα!!!!

Έστω και λίγο καθυστερημένα, να χαιρόμαστε τα πρωτομαγιάτικά μας!!! :D

Αγγελική να χαίρεσαι το μπεμπάκο σου κι από εδώ.

Ξανθή, είσαι πια η επόμενη;;; Κουράγιο, κοντεύεις!!! (πω πω στο τέλος θα το σιχαθείς τελείως αυτό το "κουράγιο" :rolleyes:)

Και σ' όλες τις υπόλοιπες υποψήφιες το ίδιο, ειδικά στη διδυμομαμά που θα τραβήξει και μεγαλύτερο... κουπί!!

Αχ πότε πέρασε κιόλας ο πρώτος μήνας!!! Το κακό είναι ότι έχουμε αρχίσει και... πονηρεύουμε και το ρηλάξ δεν μας πολυαρέσει πια! θέλουμε να είμαστε αξεσουάρ της μαμάς! :rolleyes::evil: άσε που πια είναι σχεδόν όλη μέρα ξύπνιος (θα μου πεις για πόσο ακόμα θα έμενε αποβλακωμένο το παιδί;;; :tongue:) τουλάχιστον το βράδυ κοιμάται από τις 10 περίπου μέχρι τις 7 με δυο ξυπνήματα ανάμεσα για φαί, όμως όποια δουλειά και να κάνω γίνεται με κλάααααμα από το ρηλάξ.

Τεσπα, αν σε μια βδομάδα που θα σαραντίσει αρχίσει να μου κοιμάται 8ωρο το βράδυ θα το συγχωρέσω!!! ;):tongue:

Εγώ εν τω μεταξύ φιλοδοξώ και ν' αρχίσω επανάληψη για να πάω να δώσω και μάθημα στις 22 του μήνα, και στη Θεσσαλονίκη παρακαλώ!! (το ανοιχτό με μάρανε, αλλά έλα που όταν πήρα την ενότητα πού να 'ξερα ότι θα 'μενα έγκυος; κι έχω και καλούς βαθμούς στις εργασίες γμτ, κρίμα να πάει χαμένη η χρονιά, χώρια τα λεφτά! :evil:). Και έχει και η μικρή γενέθλια μια μέρα πριν, στις 21! Ουφ!!!! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...