Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Χαλόουουουου!

Γυρίσαμε από παιδίατρο, γενικά καλά, όχι θεαματικά, το βαρος απλά μη ανησυχητικό...αλλά κάτι πρεπει να κανω ρε γμτ, να αυξησω το γαλα μου ισως?? Γενικά πήρε κατα μεσο ορο 20 γραμμ/μερα, που δεν ειναι και τελειο, αλλα επειδη πήρε καλό μποι και καλό κεφαλι και γενικά τον ειδε υγιη και ζωηρό, μου ειπε οκ. Συνεχιζω θηλασμό και όσο ζητάει στήθος, να τον βαζω. Συνεχεια?Συνεχεια!!

Για την βρεφική ακμή, απλά σας επιβεβαίωσε:P!

Αντε, να δούμε (ε, θα'θελα να ειχε παρει και λιγο παραπανω ρε γμτ...:()

Εγώ ξεκίνησα με οσα εσυ εφτασες:shock:, αλλά γενικά τα 70 κιλά είναι πολύ καλά για μένα (αντε, μονο 15 κιλάκια είναι να χασω:tongue:)

Πώς το παλεψες αυτό????

Κι εμένα με ειδε στις 20 μερες και ξανα στις 40.

Εγώ τη νυχτα όταν ειναι λίγο πιο κρυος ο καιρος φοραω μακρυμανικο και οταν βγαινουμε εξω, οπως π.χ. σημερα στον παιδιατρο. Ρωτησα κιολας και μου ειπε, σαν γενικό κανονα, ενα ρουχο παραπανω απ' ό,τι φοραμε εμεις.

καλησπερα κι απο εμενα τον κομητη! το γκρινιαρικο μωρο μου δεν μου επιτρεπει να μπαινω συχνα αλλα ηθελα να σου πω τη δικη μου εμπειρια σκουντουφλα για να μην ανησυχεις!

η παιδιατρος ειδε τη μπεμπα μου 1η φορα την επομενη απο την εξοδο μας και η ζυγιση της συμφωνουσε με αυτη του μαιευτηριου και μαλιστα ειχαμε παρει και 30γρ μεσα σε μια μερα!! τσεκαρε τον τροπο που θηλαζω και ειδε πως εχω σωστη θεση θηλασμου και το μωρο πιανει σωστα και κανει θηλαστικες κινησεις.

10 μερες μετα ξαναηρθε να μας ζυγισει μιας και θηλαζουμε αποκλειστικα. το μωρο ξυπνουσε απο μονο του στο 3ωρο για να φαει και δεν εδειχνε ποτε πως δεν χορτασε κτλ κτλ. ηταν ησυχο και παντα μα παντα ξυπνουσε για να φαει. τελικα μεσα σε 10 μερες πηρε μονο 120γρμ!!! δηλαδη κατα μεσο ορο 12 την ημερα!!!! εγω επαθα σοκ αλλα η παιδιατρος με καθυσηχασε διοτι ειχε παρει υψος, ειχε μεγαλωσει η περιμετρος του κεφαλιου και ηταν οπως το δικο σου ζωηρο και υγιες.

Η συμβουλη της; Να αυξησω τους θηλασμους! Καθε 2 ωρες απο την εναρξη του προηγουμενου θηλασμου επρεπε να την ξυπναω μερα-νυχτα για να τρωει!!! Δυσκολευτηκα, δεν θα σου πω ψεματα! Ημουν σαν το ζομπι, αυπνη, απλυτη και αχτενιστη χαχαχα!

ομως

14 μερες μετα η μπεμπα πηρε κι αλλο ποντο, η περιμετρος αυξηθηκε κι αλλο και σε βαρος πηρε 500γρ!!!!!!

η παιδιατρος μου ειπε πως παμε παρα πολυ καλα και να σταματησω πια το "προγραμμα". να την ταιζω οποτε αυτη θελει και οσο θελει αλλα να προσεχω το βραδυ να μη ξεπερναει τις 5 ωρες νηστικη και το πρωι τις 3-4.

να σου πω την αληθεια επειδη δεν εχω σαραντησει ακομη και δεν εχει εδραιωθει ο θηλασμος εξακολουθω να την ξυπναω στο 2ωρο τη μερα και 3ωρο το βραδυ αν και τελικα το μωρο ξυπναει απο μονο του σ' αυτα τα χρονικα διαστηματα τις περισσοτερες φορες.

οποτε μη σκας αδικα απλα αυξησε τους θηλασμους! οσο για το χαμομηλι εγω εχω διαβασει πως μειωνει το γαλα, δεν το αυξανει!!! ο μαραθος προτεινεται για αυξηση παραγωγης, αλλα εσυ δεν χρειαζεσαι νομιζω κατι τετοιο γιατι μπορει να οδηγηθεις σε υπερπαραγωγη κι αυτο δεν το θες!!

προσπαθησε οπως σου ειπα απλα να αυξησεις τους θηλασμους και θα δεις που ολα θα πανε καλα!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πήγα στο νοσοκομείο συσπάσεις γέννας έχω διαστολή 1 έχω αλλά το μωρό κοιμάται τον ύπνο του δικαίου εγκάρσια. Προφανώς κάποια στιγμή χθες γύρισε και έκανε όλα αυτά και μετά ξαναγύρισε και είναι πάλι εγκάρσια...Τι στο καλό τόσο χώρο έχει πια;;; Τώρα είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα στο σπίτι και εύχομαι και ελπίζω να μη σπάσουν νερά και να μην κάνω άλλες συσπάσεις με εγκάρσιο το μωρό μπας και δούμε άσπρη μέρα...Πάντως έγινα θέαμα κανονικά στο νοσοκομείο μέχρι να έρθει η γιατρός μου όλοι οι ειδεικευόμενοι έψαχναν πως έχω συσπάσεις και διαστολή με εγκάρσιο μωρό....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?

μπηκα στα γρηγορα να δω τι κανετε!ξενυχταμε πολυ,χθες ξυπνησε στις 3 το βραδυ και κοιμηθηκε στις 6,ολη την ωρα στο στηθος τον εχω!πρεπει να μου σκιστικε η δεξια θηλη,ποναω παρα πολυ εβαλα λανολινη αλλα τιποτα δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!

μας ειδε παιδιατρος και πηραμε σχεδον το βαρος που γεννηθηκε!να σας ρωτησω,το μωρο πως το βαζετε να κοιμαται???μου ειπε ο παιδιατρος να το βαλω ανασκελα με την πλατη του και οχι πλαγια αλλα φοβαμαι γιατι το μωρο δεν ρευεται η μαλλον δεν καταλαβαινω εγω ποτε ρευεται!ξανθη γεννας???????με το καλο!!!!!!!!!!!!καρμαρ να σου ζησει!!!!!!!!!

Κι εγω το επαθα την προηγουμενη εβδομαδα στην αριστερη θηλη, υπεφερα!!!! Αν μπορεις χρησιμοποιησε ψευδοθηλη ή αν εχεις θηλαστρο κανε αντλησεις απο την πληγωμενη θηλη μεχρι να περασει (δεν ποναει με το θηλαστρο) κ εννοειται οτι συγχρονως θα βαζεις λανολινη!!!!!!!!! Μη φοβασαι, θα περασει...αλλα τσεκαρε μηπως το μωρο δε σου πιανει σωστα το στηθος κ σε πληγωνει, γιατι αν ειναι ετσι δε θα γλιτωσεις ποτε.....πρεπει να πιανει οχι μονο θηλη αλλα κ κομματι απο το καφε γυρω απο τη θηλη......

βιβή βάλε και λίγο από το γάλα σου πάνω στη θηλή και άστην να αεριστεί καλά και θα ηρεμήσεις...

Σκάι μόνο μαφία άσε με έχει τρελάνει αλλά ας γίνει ότι είναι για καλό πάντα.

βιβή βάλε και λίγο από το γάλα σου πάνω στη θηλή και άστην να αεριστεί καλά και θα ηρεμήσεις...

Σκάι μόνο μαφία άσε με έχει τρελάνει αλλά ας γίνει ότι είναι για καλό πάντα.

ναι ναι σωστα....κ το γαλατακι μας ειναι θαυματουργο γι αυτη την περιπτωση.....

Ξανθη βαστας γερα;;;;;

Ακόμα έχω συσπάσεις αλλά πολύ ελαφριές τώρα μάλλον γιατί είναι ακόμα ξάπλα..Πάντως αν με ξαναπιάσουν θα σημαίνει ότι ξαναγύρισε...Απλά δεν ξέρω αν κάτι τον εμποδίζει και ενώ παίρνει θέση ξαναφεύγει έχει περιτύλιξη όπως φάνηκε αλλά δεν μπορεί να ξέρει η γιατρός αν είναι κοντός ο λώρος και αυτό τον τραβάει πάνω οπότε προχωράμε και βλέπουμε..

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Ξανθη ηρθε η μεγαλη ωρα?Οταν πηγες μαιευτηριο σου κανανε

υπερηχο ή οχι?Το ειδατε δηλαδη οτι ειναι εγκαρσιο ή το υποθετετε?

Σου ευχομαι να γυρισει και να μην ταλαιπωρηθεις στη γεννα!

Γιωτα ας το παιδι να κοιμηθει μην ακους τους παιδιατρους!

Τωρα πρεπει να μαθει να κοιμαται αρκετα το βραδυ αμα μαθει στο

2ωρο μαμ κλαυτα!Αφου το ιδιο το παιδι δεν ξυπναειαπο την πεινα

τοτε μια χαρα.....

Χτες βράδυ είχα περιπέτειες, μου έπεσε κι ένα μπιμπερό κάτω στα πλακάκια κι έσπασε, ξύπνησα τον άντρα μου να μου κρατήσει το μωρό να ρευτεί και μάζευα... μετά είδα κατα-κατουρημένο το σύμπαν στο πορτ-μπεμπέ, άλλαξα σεντονάκια... μετά πήρα να πάρω το μωρό απ' τον μπαμπά, ο μπαμπάς κοιμόταν όρθιος αγκαλιά με το μωρό, μου σηκώθηκε η τρίχα. Μετά άλλαξα και το μωρό που ήταν μέχρι το λαιμό... μην πω, του άλλαξα και φορμάκι... Αυτά.

Μη με παρεξηγήσετε, αλλά πότε έρχεται αυτή η ανείπωτη χαρά και ευτυχία? Προς το παρόν το μόνο ανείπωτο είναι το ξενύχτι και το ζόρι της υπόθεσης! [εντάξει, όχι ότι δεν έχουμε και γέλιο, π.χ. όταν τον έχουμε στην αλλαξιέρα να του αλλάξουμε πάνα κι αυτό κατουράει τα πάντα μόλις βγάλουμε τη λερωμένη πάνα, κι η μαμά κι ο μπαμπάς, μην τολμώντας να κάνουμε καμία απότομη κίνηση να σκεπάσουμε το πουλάκι με κάτι και κόψουμε το κατούρημα απ' το βλαστάρι μας, ξεσπάμε σε ανείπωτα νευρικά γέλια!...]

Α ρε σκαι εμενα η χεστρου μου που μες στη νυχτα την ωρα που την αλλαζα

φλατς εχεσε τα παντα ολα απο πατωματα και πετσετες μεχρι φυσικα τα ρουχα μου

τα ποδια μου χαμος!Να κανω μπανιο και το παιδι κι εγω!

Αλλα ακριβως αυτα μετα τα θυμασαι και γελας. Κι οταν σου πει

"μαμα σαγαπω" θα γινεις ενα με το πατωμα......

Καλη επανοδο κιολας στη λιστα!

Καλό μήνα!!!!

Ξανθή με το καλό!

Μαμάδες της πρωτομαγιάς κάνατε κανένα δώρο στα βλαστάρια σας? Εγώ του έδωσα πιπίλα!!!! Έλεγα να το αφήσω για κανένα μήνα ακόμη αλλά δεν παλεύεται. Και αφού για την ώρα τα πάμε καλά με το θηλασμό είπα να του τη δώσω τώρα γιατί μας βγήκε πολύ γκρινιάρης! Τη δέχτηκε ευτυχώς και ηρεμεί.

...

Εκανες το καλυτερο δωρο......στον εαυτο σου!:D:D:D

Εμεις βγηκαμε σημερα πηγαμε ολοι μαζι για καφε και μετα

για ψωνια στο φουρνο, στο μαναβη, στον ψαρα!

Βιβη δε δοκιμαζεις κι εσυ τη νεα μοδα με τα λαχανοκαπς? ;)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μαρία από το νστ το καταλάβαμε βρήκαμε την καρδιά κάτω από το δεξί στήθος και παρόλαυτά πάλι έκανα και συσπάσεις από 60-80 εκείνη την ώρα που δεν ήταν κάτω...Τέλος πάντων εν αναμονή...βλέπω να μην την γλυτώνω πάντως την καισαρική με τέτοιες συνθήκες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...