Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα...

Με μόλις 1 ώρα ύπνο και συχνές συσπάσεις και χωρίς να ξέρω που είναι το μωρό.....Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να δω πως θα πάει όλη την νύχτα την πέρασα με πόνους....

Ωχ, Ξανθή τώρα το είδα.. πήρες το γιατρό?

Χτες βράδυ είχα περιπέτειες, μου έπεσε κι ένα μπιμπερό κάτω στα πλακάκια κι έσπασε

Μη με παρεξηγήσετε, αλλά πότε έρχεται αυτή η ανείπωτη χαρά και ευτυχία?!...]

Αυτο με το μπιμπερο το εχω πάθει κ εγω...

3 είχα σπάσει πέρυσι κ εννοείται ολα νύχτα....

Που ήμουν με το ενα μάτι ανοιχτό κ το αλλο

κλειστό απο τη νύστα....

Σε λίγο καιρο (γύρω στους 2 μηνες ) που θα σου σκάει

συνειδητά χαμογελά κ θ αρχίσει να λεει αγκου.....θα δεις χαρα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Λετε να ηρθε η σειρα της Ξανθης;;;:P:p

Σκαι λογω βαρους το ειπε, ναι, αλλα ημουν πολυ κομματια, δεν αντεχα να ξυπναω.....μεσα στην μερα, θα το κραταω το 2ωρο, αλλα το βραδυ....ενταξει δεν κανει πολλες ωρες, 1-1,5 ωρα παραπανω κανει...

Σε λίγο καιρο (γύρω στους 2 μηνες ) που θα σου σκάει

συνειδητά χαμογελά κ θ αρχίσει να λεει αγκου.....θα δεις χαρα...

:D :D :D

Σκαι λογω βαρους το ειπε, ναι, αλλα ημουν πολυ κομματια, δεν αντεχα να ξυπναω.....

Σε νιώθω στο ΑΠΟΛΥΤΟ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια και φιλάκια σε όλα τα μωράκια και σε όλες τις κοιλίτσες :P:p:p:p

Xanp λες να έφτασε η ώρα; :P:p Στο εύχομαι και εύχομαι να έχει γυρίσει και το μωρό και όλα να πάνε όπως τα θέλεις.

Giota - r Μην το ξυπνάς μωρέ το μωρό μέσα στη νύχτα. Άστη να ξυπνήσει όταν θα πεινάσει αυτή. Αν από το άλλαγμα συμπεραίνεις ότι τρώει ότε πάτε καλά. Πότε θα σας ξαναδεί παιδίατρος τώρα; Αθήνα μένεις; Αν ναι γιατί δεν νοικιάζεις μια ζυγαριά για να τσεκάρεις τος βάρος της; Κάποι άλλο κορίτσι το έλεγε εδώ αυτό..... η mmumytobe νομίζω;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια και φιλάκια σε όλα τα μωράκια και σε όλες τις κοιλίτσες :P:p:p:p

Xanp λες να έφτασε η ώρα; :P:p Στο εύχομαι και εύχομαι να έχει γυρίσει και το μωρό και όλα να πάνε όπως τα θέλεις.

Giota - r Μην το ξυπνάς μωρέ το μωρό μέσα στη νύχτα. Άστη να ξυπνήσει όταν θα πεινάσει αυτή. Αν από το άλλαγμα συμπεραίνεις ότι τρώει ότε πάτε καλά. Πότε θα σας ξαναδεί παιδίατρος τώρα; Αθήνα μένεις; Αν ναι γιατί δεν νοικιάζεις μια ζυγαριά για να τσεκάρεις τος βάρος της; Κάποι άλλο κορίτσι το έλεγε εδώ αυτό..... η mmumytobe νομίζω;

Η γιατρος ειχε πει να την ταιζω καθε 2 ωρες (κ το βραδυ) επειδη ειναι πολυ μικρουλα (γεννηθηκε 2450, βγηκε 2350 κ στις 3 πρωτες μερες στο σπιτι εχασε κ 30γρ ακομη). Εχθες ηρθε κ τη ζυγισε 2600!!!! Στις 40 μερες θα μας ξαναδει τωρα. Λερωνει πολλες πανες μεσα στη μερα, αυτο ειναι καλο, το ξερω...

Θεσ/νικη μενω, οχι Αθηνα.

Χτες βράδυ είχα περιπέτειες, μου έπεσε κι ένα μπιμπερό κάτω στα πλακάκια κι έσπασε, ξύπνησα τον άντρα μου να μου κρατήσει το μωρό να ρευτεί και μάζευα... μετά είδα κατα-κατουρημένο το σύμπαν στο πορτ-μπεμπέ, άλλαξα σεντονάκια... μετά πήρα να πάρω το μωρό απ' τον μπαμπά, ο μπαμπάς κοιμόταν όρθιος αγκαλιά με το μωρό, μου σηκώθηκε η τρίχα. Μετά άλλαξα και το μωρό που ήταν μέχρι το λαιμό... μην πω, του άλλαξα και φορμάκι... Αυτά.

Εμ γι' αυτό εγώ επιμένω στα πλαστικά μπιμπερό.... τουλάχιστον να μαζεύω μόνο γάλατα και όχι και γυαλιά.... :tongue::tongue::tongue::tongue: Όσο για το ότι ο καλός κοιμόταν όρθιος με το μωρό αγκαλιά.... τον νιώθω απόλυτα γιατί το έχω κάνει και εγώ......:oops::oops::oops: και όχι μόνο κοιμόμουν.... αλλά..... περπάταγα κιόλας...... στη φάση με τους κολικούς. Ξύπνησε ο καλός μου, μου πήρε το μωρό από τα χέρια, μας έβαλε στο κρεβάτι και δεν είχα πάρει χαμπάρι.

Μη με παρεξηγήσετε, αλλά πότε έρχεται αυτή η ανείπωτη χαρά και ευτυχία? Προς το παρόν το μόνο ανείπωτο είναι το ξενύχτι και το ζόρι της υπόθεσης! [εντάξει, όχι ότι δεν έχουμε και γέλιο, π.χ. όταν τον έχουμε στην αλλαξιέρα να του αλλάξουμε πάνα κι αυτό κατουράει τα πάντα μόλις βγάλουμε τη λερωμένη πάνα, κι η μαμά κι ο μπαμπάς, μην τολμώντας να κάνουμε καμία απότομη κίνηση να σκεπάσουμε το πουλάκι με κάτι και κόψουμε το κατούρημα απ' το βλαστάρι μας, ξεσπάμε σε ανείπωτα νευρικά γέλια!...]

Το πρώτο διάστημα που η αγάπη δεν είναι ανταποδοτική νιώθεις πραγματικά θύμα..... μην ντρέπεσαι γι΄αυτό. Δεν είναι ότι δεν αγαπάς το μωρό σου, απλά λες ''τι κάνω τώρα εγώ εδώ;;;;''. Όσο περνάει ο καιρός και αρχίζουν τα γελάκια κλπ αρχίζει και εσύ να λιώωωωνειιιιιιιςςςςςςςς

Όσο για το ότι ο καλός κοιμόταν όρθιος με το μωρό αγκαλιά.... τον νιώθω απόλυτα γιατί το έχω κάνει και εγώ......:oops::oops::oops: και όχι μόνο κοιμόμουν.... αλλά..... περπάταγα κιόλας...... στη φάση με τους κολικούς. Ξύπνησε ο καλός μου, μου πήρε το μωρό από τα χέρια, μας έβαλε στο κρεβάτι και δεν είχα πάρει χαμπάρι.

Aaaaaaaa! Άγιο είχες! [τον άγιο σύζυγο!]

Το πρώτο διάστημα που η αγάπη δεν είναι ανταποδοτική νιώθεις πραγματικά θύμα..... μην ντρέπεσαι γι΄αυτό. Δεν είναι ότι δεν αγαπάς το μωρό σου, απλά λες ''τι κάνω τώρα εγώ εδώ;;;;''.

Καταντρέπομαι, δεν τολμάω να το πω έξω από εδώ...

Κάτι νύχτες αξημέρωτες που ταϊζω, αλλάζω, παρηγορώ, βάζω να ρευτεί και φτου κι απ' την αρχή χωρίς ενδιάμεσο ύπνο, κοιτάζω το ταβάνι και λέω Θεέ μου σ' ευχαριστώ, αλλά κάνε να περάσει γρήγορα ο καιρός. Και να σκεφτείς ότι δεν έχουμε και κανονικούς κολικούς ακόμα, μόνο κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλίτσα...

Η γιατρος ειχε πει να την ταιζω καθε 2 ωρες (κ το βραδυ) επειδη ειναι πολυ μικρουλα (γεννηθηκε 2450, βγηκε 2350 κ στις 3 πρωτες μερες στο σπιτι εχασε κ 30γρ ακομη). Εχθες ηρθε κ τη ζυγισε 2600!!!! Στις 40 μερες θα μας ξαναδει τωρα. Λερωνει πολλες πανες μεσα στη μερα, αυτο ειναι καλο, το ξερω...

Θεσ/νικη μενω, οχι Αθηνα.

Εντάξει τον πρώτο καιρό χάνουν λίγο.... μην σε αγχώνει αυτό. Εγώ δεν θα την ξύπναγα μέσα στη νύχτα. Θα την άφηνα να ξυπνήσει όταν θέλει αυτή; Έτσι θα έχει πεινάσει και θα φάει και πιο πολύ. Η γνώμη μου τώρα είναι αυτή..... να μην σε επηρρεάζω κιόλας. Σίγουρα θα βρεις να νοικιάσει ζυγαριά και από Θεσ/νικη, αν θέλεις. Επίσης, η δικιά σου ζυγαριά είναι ηλεκτρονική ακριβείας; Αν ναι, ζυγίσου εσύ και μετά ανέβα και με την μπέμπα αγκαλιά. Μια εικόνα για το βάρος της θα την πάρεις.:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες!!!

Ξάνθη τι εγινε????? γεννες; Εύχομαι να έχει γυρίσει και να πας με φτ!!!!

Εμείς εδώ τα ίδια... Κι εγω είχα συσπασεις χθες το βράδυ και τώρα αλλα ακόμα δεν ειναι παρά πολυ έντονες...

Α και καλο μηνα να έχουμε!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11.Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17.vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18.milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19.Karmar Ρέα - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ

και οι υπόλοιπες!

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ (6/6/2013)

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Για να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά, προβλέπω γεννητούρια... Ξανθήηηηηηηηη!

κοριτσια τι κανετε?

μπηκα στα γρηγορα να δω τι κανετε!ξενυχταμε πολυ,χθες ξυπνησε στις 3 το βραδυ και κοιμηθηκε στις 6,ολη την ωρα στο στηθος τον εχω!πρεπει να μου σκιστικε η δεξια θηλη,ποναω παρα πολυ εβαλα λανολινη αλλα τιποτα δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!

μας ειδε παιδιατρος και πηραμε σχεδον το βαρος που γεννηθηκε!να σας ρωτησω,το μωρο πως το βαζετε να κοιμαται???μου ειπε ο παιδιατρος να το βαλω ανασκελα με την πλατη του και οχι πλαγια αλλα φοβαμαι γιατι το μωρο δεν ρευεται η μαλλον δεν καταλαβαινω εγω ποτε ρευεται!ξανθη γεννας???????με το καλο!!!!!!!!!!!!καρμαρ να σου ζησει!!!!!!!!!

a>2eM3p2.png

Γεννήσεις

Καλή επάνοδο (στη διαχείριση της λίστας!!)

Ξανθή, you are the one, the number one!!!:tongue:

πρεπει να μου σκιστικε η δεξια θηλη,ποναω παρα πολυ εβαλα λανολινη αλλα τιποτα δεν ξερω τι να κανω!!!!!

Ανάσκελα λένε πλέον. Πάντως, και ανάσκελα να τον βάλεις Βιβή, το κεφάλι είναι γυρισμένο πάντα στο πλάι. Εμένα πολλές φορές μου έχει βγάλει γουλίτσες χωρίς να ειμαι ξύπνια να τις δω και πάντα χυνονται έξω από το στόμα του, αφού είναι γυρισμένος.

Για τη θηλή, SOS!!! Ρώτα επειγόντως κάποιον που ξερει να σου πει τι να κάνεις για να περάσει σύντομα, γιατί δεν θα αντέχεις καθόλου σε λίγο (δεν θυμάμαι σε ποιο απ' όλα αυτά που παρακολουθώ/διαβάζω κατά καιρούς για το θηλασμό το άκουσα, αλλά ο πόνος της σχισμένης θηλής παρομοιάζεται με τον πόνο του ακρωτηριασμένου δακτυλου! Φαντάσου! Και πόσες μαμάδες κάνουν την καρδιά τους πέτρα και κλαίνε από τον πόνο, καθώς θηλάζουν από την πληγωμένη θηλή!). Βιβή, μην το αφήσεις έτσι! Στην ανάγκη, αν δεν έχεις κάποιον, ζήτα από τη Νάντια το τηλ. της παιδιάτρου της, που είναι και σύμβουλος θηλασμού.

KARMAR???????????????????

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

(μαμάδες της πρωτομαγιάς, να μας ζήσουνε!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλό μήνα!!!!

Ξανθή με το καλό!

Μαμάδες της πρωτομαγιάς κάνατε κανένα δώρο στα βλαστάρια σας? Εγώ του έδωσα πιπίλα!!!! Έλεγα να το αφήσω για κανένα μήνα ακόμη αλλά δεν παλεύεται. Και αφού για την ώρα τα πάμε καλά με το θηλασμό είπα να του τη δώσω τώρα γιατί μας βγήκε πολύ γκρινιάρης! Τη δέχτηκε ευτυχώς και ηρεμεί.

Βιβή βάζε συνέχεια λανολίνη και ξέρεις το τόπλες βοηθάει! Εγώ την πρώτη φορά που πέρασα τέτοιες φάσεις χρησιμοποιούσα σε κάποια γεύματα και ψευδοθηλή και ένιωθα κάπως καλύτερα. Οι σύμβουλοι δεν το συνιστούν αλλά άμα είναι να φτάσεις να μη θηλάζεις καθόλου καλύτερα με την ψευδοθηλή νομίζω...

Skybeam όλες πάνω κάτω τα ίδια νιώθουμε σε αυτή τη φάση, μην ανησυχείς μεγαλώνοντας θα αρχίσει η αλληλεπίδραση και θα είναι τρέλα! Θα σου χαμαγελάει συνειδητά, θα πει μαμά, θα σου δίνει φιλάκια! Ο μεγάλος μου εμένα θέλει να κάνουμε και μίτινγκ και δεν εννοεί meeting αλλά να τρίψουμε τις μύτες μας μεταξύ μας...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...