Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Πρέπει το απόγευμα να πάω να πάρω αυτή τη συσκευή για τις μυξούλες. Έχουμε μυξούλες ρε γμτ και η σκέτη αμπούλα με φυσ. ορό δεν κάνει και πολλά...Εσείς τι κάνετε μ' αυτό το θέμα?

Εμείς μεχρι τωρα φυσ.ορο και μαλλον βελτιωνεται, παντως μας ειπε η παιδιατρος αν επιμεινει, να χρησιμοποιήσουμε ρουφηχτηρι

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλες και κουκλακια!!

οπως καταλαβατε δε μενει χρονος ουτε για...

ειδα νεες αφιξεις!!καλως ηρθαν τα καινουργια bebe,καλοτυχα και γερα!να τα χαιρονται οι μανουλες τους.Μας ειδε και εμας παιδιατρος,εχουμε ανακτησει το αρχικο βαρος +50gr,εχουμε βρεφικη ακμη και φυσικα εχουμε πληγωσει τις θηλες της μαμας μιας και οπως μας ειπε η παιδιατρος εχουμε λαθος σταση θηλασμου.ακομα γνωριζομαστε...φιλακια πολλα.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Στο θυμιζω γιατι κατι μου θυμιζουν αυτα που λες...:(

Ωχ ωχ ελα δεν πιστευω οτι σου τυχει το ¨λαχειο¨ ειναι νωρις ακομα

Για συμπερασματα!

Κανένα νέο από Καρμαρ είχαμε;;;

Καλέ αύριο κλείνουμε κι εμείς μήνα, πότε πέρασε κιόλας! Αυτό το ραντεβού στο γυναικολόγο πολύ το σκέφτομαι, μέχρι τώρα όπου πάω παίρνω κ τη μεγάλη μαζί, εκεί δε θα μπορώ. Και θα πάω και στο νοσοκομείο που δεν ξέρω πόση ώρα θα περιμένω!!! :evil: Βλέπω τη γιαγιά σε κωματώδη κατάσταση μέχρι να γυρίσω! :rolleyes::rolleyes::tongue:

Ρε παιδιά, κι εγώ έχω επιθυμήσει μια βόλτα για καφέ σαν άνθρωπος! βασικά το μωρό δεν είναι πρόβλημα, έξω συνήθως κοιμάται συνέχεια. Το θηρίο είναι που δε καθηλώνεται σε καρέκλα. Χτες την πήγε ο μπαμπάς της βόλτα στις κούνιες για καμιά ώρα μέχρι να σκουπίσω / σφουγγαρίσω εγώ. Αν φιλοτιμηθεί να την ξαναπάει κ σήμερα λέω ν' ακολουθήσουμε κι εμείς με το νινι για οικογενειακή εξόρμηση! ;)

Οντως η karmar τι γινεται?αυτη η κωματωδης κατασταση πολυ

Μαρεσε την εχει περασει η δικια μας με ενα παιδι αντε να την αφησω

Με 3 .........εγκεφαλικο τριτου βαθμου. Το μωρο εγω θα το παρω μαζι

Στο γιατρο. Εσυ γιατι θα πας νοσοκομειο?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γεια σας κ απο μας...

Ολη την ωρα στο στηθος σημερα παλι... Ολο τρωει κ χεζει αυτο το παιδι!εχει γινει αφρατουλα...

Κ εγω θελω μια βολτα για ενα καφε με τσιγαρακι παραλια..... Καλα ας ειναι κ μια ξεροσφυρι βολτα...αλλα θα κατσει καθολου η μπεμπα;;;αφου ολο τρωει....

Πιπιλα ακομα τιποτα....

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Τελος, τον ρωτησα, τι μπρω να κανω εγω για να βοηθησω την κατασταση.

Και η απαντηση? σεξ-σεξ-ΣΕΞ!!!!!!!!!! [ο αντρας μου εβγαλε φτερα απο τη χαρα του:twisted:]

Χριστιάνα, ωραία συνταγή γιατρού, χεχε! :D

Κ

οπως καταλαβατε δε μενει χρονος ουτε για...

Κουράγιο και υπομονή! Θα το ξαναπώ... είμαστε πολλές αλλά σκόρπιες! ;)

Κ εγω θελω μια βολτα για ενα καφε με τσιγαρακι παραλια..... Καλα ας ειναι κ μια ξεροσφυρι βολτα...αλλα θα κατσει καθολου η μπεμπα;;;αφου ολο τρωει....

Πιπιλα ακομα τιποτα....

Μια απ' τα ίδια, κι εγώ θέλω αλλά τρώει συνέχεια![χ#ζει συνέχεια, το πιάνουν γκρίνιες κλπ κλπ]

Πιπίλα τού' δωσα κι εγώ χτες, 1 λεπτό ήταν η χαρά. Μόλις κατάλαβε ότι από κει δεν τρέχει γάλα μας άκουσε ο Γαλαξίας.

Διαφημίσεις

.. και φυσικα εχουμε πληγωσει τις θηλες της μαμας μιας και οπως μας ειπε η παιδιατρος εχουμε λαθος σταση θηλασμου.

Σου πρότεινε τίποτα? Ρε γμτ, εμένα εξακολουθούν να με πονάνε οι θηλές...τι λάθος έκανα? Στις αρχές (τις 3 πρώτες εβδομαδες) δεν με ενόχλησαν καθόλου και τωρα σαν να τις πιάνει λάθος...Τις νιωθω σαν -πώς να το περιγράψω?- "στραμπουληγμένες", με πονει με τα ούλα του. Δεν ξέρω τι να κάνω (στενοχωρήθηκα και λίγο με το βάρος του και φοβάμαι μη με επηρρεασει ψυχολογικά).

Ερώτησις: για την αυξηση της παραγωγής, πέρα από αυτά που εχουμε πει (μαυροματικα, χαμομήλι κλπ) υπάρχει τίποτα πιο...βαρβάτο? Αυτά τα φαρμακευτικά χάπια μαγιάς λένε τίποτα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μαρία, θα πάω στα εξωτερικά ιατρεία, στο τμήμα παρακολούθησης εγκύων που πήγαινα και πριν. Τουλάχιστον τώρα που δεν θα είμαι έγκυος να έχω υπέρηχο, ζώνες κλπ δε θα χρειαστεί να περιμένω ώρες, θα με περάσουν γρήγορα στο γιατρό ;)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Γεια σας μανουλιτσες....

Υπομονη με τα ξενύχτια....που θα παει θα στρωσουν

τα μπεμπακια προγραμμα....

Απο την άλλη βδομάδα θα προστεθουμε κ άλλες

ξενυχτισσες στην παρέα..

Sky Τωρα σε νιώθω με τις εξαψεις....

Χθες κοιμήθηκα δίπλα στην πορτα ανοιχτή εννοείται

κ ξεσκεπαστη με τιραντακι κ είχα σκάσει...ο άνδρας

μου απο δίπλα κουκούλωμενος με το σεντόνι....ημαρτον....

Κ εγω πέρυσι στις 40 μερες είχα παει στο γιατρο...

Νομίζω πάντως οτι κ εγω με κοντομανικο

θα την εχω τη μπεμπα....

Το πολυ πολυ αν κανει ψυχρα που δεν

το βλεπω να της βάζω κ μια πάνα...

Πω πω κορίτσια μια βδομάδα μου έμεινε...

Να σας πω όμως την αμαρτία μου...δε νιώθω

έτοιμη ψυχολογικά ακομα....

qLIep2.png

y2qkp3.png

KittyMaria μια από τα ίδια καθόλου έτοιμη αυτή την φορά....

Εγώ για καλό και για κακό έχω και αμάνικα εσώρουχα και μακρυμάνικα φορμάκια και βλέπω.Εδώ σε εμάς κάνει ψύχρα από το απόγευμα και μέχρι το πρωί που βγαίνει καλά ο ήλιος λόγο βουνού να τώρα που είμαστε έξω θέλαμε ζακετάκι που παίζανε τα παιδιά..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11.Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17.vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18.milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19.Karmar Ρέα - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ

και οι υπόλοιπες!

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ (6/6/2013)

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Με μόλις 1 ώρα ύπνο και συχνές συσπάσεις και χωρίς να ξέρω που είναι το μωρό.....Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να δω πως θα πάει όλη την νύχτα την πέρασα με πόνους....

Καλημέρα!

Sky Τωρα σε νιώθω με τις εξαψεις....

Χθες κοιμήθηκα δίπλα στην πορτα ανοιχτή εννοείται

κ ξεσκεπαστη με τιραντακι κ είχα σκάσει...ο άνδρας

μου απο δίπλα κουκούλωμενος με το σεντόνι....ημαρτον....

Πακέτο οι εξάψεις, το ξέρω!

Καλημερα!!! Ξανθη κουραγιο..........

Εγω κοριτσια θα την πω την αμαρτια μου, το βραδυ δεν την ξυπνουσα ανα 2 ωρες, την αφηνα κ ξυπνουσε μονη της..... δεν αντεχω αλλο αυτο το βαρβαρο ωραριο το βραδυ..... ξυπνουσε στις 3-4 ωρες, ετρωγε κ κοιμοταν. Πειραζει;;;;;:oops::oops:

Γιώτα, εμένα το βράδυ ο παιδίατρος μου είπε μέχρι και πεντάωρο ν' αφήνω... τη μέρα ανά τρίωρο αν δεν ξυπνάει. Τώρα εσάς αυτό σας το είπε λόγω βάρους υποθέτω...

Χτες βράδυ είχα περιπέτειες, μου έπεσε κι ένα μπιμπερό κάτω στα πλακάκια κι έσπασε, ξύπνησα τον άντρα μου να μου κρατήσει το μωρό να ρευτεί και μάζευα... μετά είδα κατα-κατουρημένο το σύμπαν στο πορτ-μπεμπέ, άλλαξα σεντονάκια... μετά πήρα να πάρω το μωρό απ' τον μπαμπά, ο μπαμπάς κοιμόταν όρθιος αγκαλιά με το μωρό, μου σηκώθηκε η τρίχα. Μετά άλλαξα και το μωρό που ήταν μέχρι το λαιμό... μην πω, του άλλαξα και φορμάκι... Αυτά.

Μη με παρεξηγήσετε, αλλά πότε έρχεται αυτή η ανείπωτη χαρά και ευτυχία? Προς το παρόν το μόνο ανείπωτο είναι το ξενύχτι και το ζόρι της υπόθεσης! [εντάξει, όχι ότι δεν έχουμε και γέλιο, π.χ. όταν τον έχουμε στην αλλαξιέρα να του αλλάξουμε πάνα κι αυτό κατουράει τα πάντα μόλις βγάλουμε τη λερωμένη πάνα, κι η μαμά κι ο μπαμπάς, μην τολμώντας να κάνουμε καμία απότομη κίνηση να σκεπάσουμε το πουλάκι με κάτι και κόψουμε το κατούρημα απ' το βλαστάρι μας, ξεσπάμε σε ανείπωτα νευρικά γέλια!...]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...