Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειαααα!!

Μπηκα να σας πω τα νεα μας κ να διαβασω κ μετα τα δικα σας!!;)

Πηγαμε χθες στον γιατρο μας κ ευτυχως τα βρηκαμε αν και ακομα ειμαι σε διλημμα για το τι να κανω, γιατι πρεπει να εχουμε ενα πλανο απ`οτι μου ειπε.

Εν συντομια.

Του ξεκαθαρισα οτι δεν θελω καμια παρεμβαση ΠΡΙΝ τις 40 εβδομαδες.

Το δεχτηκε.

Το προβλημα μας ειναι οτι δεν θελει με τιποτα να φτασω τις 41εβδ, κ να χρειαστει να μου κανει προκληση.

Γι`αυτο προτεινει δαχτυλικη αποκολληση μεμβρανων που ειναι πιο "φυσικη" μεθοδος.

Το προβλημα ειναι ποτε θα την κανουμε?

Αυτος θελει οσο πιο συντομα!

Μου ειπε να σκεφτω. Αν θελω το κανουμε στις 40εβδ. ή το αφηνουμε εντελως φυσικα, και 40+6 θα με παει για προκληση.

Τι να κανωωω???????:rolleyes:

Σκεφτομαι [υποθετικα μιλαμε παντα αν φτασω μεχρι τοτε] να του πω να το κανει οχι στις 40εβδ,[θα ειναι Παρασκευη], να με αφησει κ το Σ-Κ και να το κανει στις 40+3εβδ..:rolleyes: που θα ειναι Δευτερα..

Σας μπερδεψα?:roll:

Το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε αν στον πρωτο τοκετο μου εκανα διαστολη, για να ξερουμε δηλαδη αν εχει "μνημες" ο τραχηλος μου..

Ημουν 5 ωρες εκει στο "σφαγειο", ΠΡΙΝ με βαλουν για καισαρικη , ειχα συσπασεις γεννας οπως μου ειπαν, ειχα αιμα, πονους, κ ΚΑΜΙΑ δεν με εξετασε για διαστολη! [ΕΛΕΟΣ] !!:rolleyes:

Τελος, τον ρωτησα, τι μπρω να κανω εγω για να βοηθησω την κατασταση.

Και η απαντηση? σεξ-σεξ-ΣΕΞ!!!!!!!!!! [ο αντρας μου εβγαλε φτερα απο τη χαρα του:twisted:]

αντε φτανει!!σας επρηξα....:tongue:

κοίτα για αρχή βάλτου αν θες μακρυμάνικο εσώρουχο με

ποδαράκια έξω κι βλέπεις..

χριστιάννα άντε μπράβο σου έφυγε ένα βάρος φαντάζομαι..

φτάσε μέχρι τις 38-39 κι βλέπεις εγώ λέω...μπορεί να ξεκινήσει

μόνος του τοκετός αφού κι συσπάσεις έχεις κι είναι κι 2ο παιδάκι..;)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Χριστιανα αντε να γεννησεις με το καλο, τραβας καλο λουκι κι εσυ.....

Εγω μεσα στο σπιτι με κοντομανικο την εχω, αλλα αν ηταν να τη βγαλω εξω εννοειται θα της εβαζα μακρυ, εχει ψυχρουλα οσο να πεις....

εγώ έχω 24-25 βαθμούς συνήθως..κι γενικά πάω όπως

αισθάνομαι εγώ!αν νοίωσω εγώ λίγο να κρυώνω τον ντύνω!

αν είμαι με το νυχτικάκι όλη μέρα εννοείται κοντομάνικο..

αλλά τον σκεπάζω στον ύπνο βέβαια..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Γειαααα!!

Μπηκα να σας πω τα νεα μας κ να διαβασω κ μετα τα δικα σας!!;)

Πηγαμε χθες στον γιατρο μας κ ευτυχως τα βρηκαμε αν και ακομα ειμαι σε διλημμα για το τι να κανω, γιατι πρεπει να εχουμε ενα πλανο απ`οτι μου ειπε.

Εν συντομια.

Του ξεκαθαρισα οτι δεν θελω καμια παρεμβαση ΠΡΙΝ τις 40 εβδομαδες.

Το δεχτηκε.

Το προβλημα μας ειναι οτι δεν θελει με τιποτα να φτασω τις 41εβδ, κ να χρειαστει να μου κανει προκληση.

Γι`αυτο προτεινει δαχτυλικη αποκολληση μεμβρανων που ειναι πιο "φυσικη" μεθοδος.

Το προβλημα ειναι ποτε θα την κανουμε?

Αυτος θελει οσο πιο συντομα!

Μου ειπε να σκεφτω. Αν θελω το κανουμε στις 40εβδ. ή το αφηνουμε εντελως φυσικα, και 40+6 θα με παει για προκληση.

Τι να κανωωω???????:rolleyes:

Σκεφτομαι [υποθετικα μιλαμε παντα αν φτασω μεχρι τοτε] να του πω να το κανει οχι στις 40εβδ,[θα ειναι Παρασκευη], να με αφησει κ το Σ-Κ και να το κανει στις 40+3εβδ..:rolleyes: που θα ειναι Δευτερα..

Σας μπερδεψα?:roll:

Το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε αν στον πρωτο τοκετο μου εκανα διαστολη, για να ξερουμε δηλαδη αν εχει "μνημες" ο τραχηλος μου..

Ημουν 5 ωρες εκει στο "σφαγειο", ΠΡΙΝ με βαλουν για καισαρικη , ειχα συσπασεις γεννας οπως μου ειπαν, ειχα αιμα, πονους, κ ΚΑΜΙΑ δεν με εξετασε για διαστολη! [ΕΛΕΟΣ] !!:rolleyes:

Τελος, τον ρωτησα, τι μπρω να κανω εγω για να βοηθησω την κατασταση.

Και η απαντηση? σεξ-σεξ-ΣΕΞ!!!!!!!!!! [ο αντρας μου εβγαλε φτερα απο τη χαρα του:twisted:]

αντε φτανει!!σας επρηξα....:tongue:

Γιατί δεν θέλεις Παρασκευή?

Ελπίζουμε δηλαδή να αποφασίσει ο μπέμπης πριν οποιασδήποτε

παρέμβασης και αν δεν θα πάς 40+3 για την αποκόλληση

και μετά 40+6 ή θα μπείς 41+ για την πρόκληση?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Χριστιανα αφου συμφωνησατε οτι πριν τις 40 δεν κανετε κατι

Τοτε θα ελεγα μην κανεις αλλο πλανο απο τωρα εχεις 3 βομαδες

Μεχρι τις 40 και μπορει να σε προλαβει ο μπεμπης!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Χαλόουουουου!

Γυρίσαμε από παιδίατρο, γενικά καλά, όχι θεαματικά, το βαρος απλά μη ανησυχητικό...αλλά κάτι πρεπει να κανω ρε γμτ, να αυξησω το γαλα μου ισως?? Γενικά πήρε κατα μεσο ορο 20 γραμμ/μερα, που δεν ειναι και τελειο, αλλα επειδη πήρε καλό μποι και καλό κεφαλι και γενικά τον ειδε υγιη και ζωηρό, μου ειπε οκ. Συνεχιζω θηλασμό και όσο ζητάει στήθος, να τον βαζω. Συνεχεια?Συνεχεια!!

Για την βρεφική ακμή, απλά σας επιβεβαίωσε:P!

Αντε, να δούμε (ε, θα'θελα να ειχε παρει και λιγο παραπανω ρε γμτ...:()

...εγω ξεκινησα 56 κιλα εφτασα 74 κ τωρα ειμαι 64...πωπω βουνο μου φαινονται παλι τοσα κιλα,...

Εγώ ξεκίνησα με οσα εσυ εφτασες:shock:, αλλά γενικά τα 70 κιλά είναι πολύ καλά για μένα (αντε, μονο 15 κιλάκια είναι να χασω:tongue:)

Και γενικα ηθελε να κοιμαται με τη θηλη στο στομα με το που τον εβαζα κρεββατι χαμος!

Πώς το παλεψες αυτό????

Κατι ειχε πει για την πληγη μου κ τα ραμματα, δεν θυμαμαι....

Κι εμένα με ειδε στις 20 μερες και ξανα στις 40.

Να σας πω όσες γεννήσατε μακρυμάνικα φορμάκια φοράτε καθόλου ή τα κόψατε;

Εγώ τη νυχτα όταν ειναι λίγο πιο κρυος ο καιρος φοραω μακρυμανικο και οταν βγαινουμε εξω, οπως π.χ. σημερα στον παιδιατρο. Ρωτησα κιολας και μου ειπε, σαν γενικό κανονα, ενα ρουχο παραπανω απ' ό,τι φοραμε εμεις.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μια χαρα Σοφια κρατα γερα θα τα καταφερετε!!!!!

Πολυ καλος ο γιατρος σου που εκρινε απο τη γενικη εικονα

Του μωρου και δε σε πιεσε για ξενο γαλα πολυ σωστος!

Εμενα που την ειδε τη Δευτερα μου ειχε πει οτι ειναι μια

Χαρα το κοντομανικο απλως να της φοραω και καλτσακια

Γιατι χανουν θερμοτητα απο εκει για καμια 40 μερες!

Και το βραδυ τη σκεπαζω και με πικε κουβερτα.

Καλα μη μου θυμιζεις σου λεω τι περασα στο μεγαλο

Παιδι-αντερο που λενε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Kαλημέρα!!!

Εγώ μέχρι τις προάλλες του φορούσα φορμάκι τιραντέ από μέσα και απ' έξω κοντομάνικο με καλτσάκια. Τις τελευταίες δυο μέρες που φυσάει σε μας του έβαλα μακρυμάνικο πάλι.

Σοφία και Γιώτα καλό κουράγιο με το θηλασμό και τα ξενύχτια!!

Χριστιάνα, εύχομαι ο μπέμπης να σε απαλλάξει απ' το δίλημμα και να αποφασίσει να έρθει νωρίτερα μόνος του ;)

Κανένα νέο από Καρμαρ είχαμε;;;

Καλέ αύριο κλείνουμε κι εμείς μήνα, πότε πέρασε κιόλας! Αυτό το ραντεβού στο γυναικολόγο πολύ το σκέφτομαι, μέχρι τώρα όπου πάω παίρνω κ τη μεγάλη μαζί, εκεί δε θα μπορώ. Και θα πάω και στο νοσοκομείο που δεν ξέρω πόση ώρα θα περιμένω!!! :evil: Βλέπω τη γιαγιά σε κωματώδη κατάσταση μέχρι να γυρίσω! :rolleyes::rolleyes::tongue:

Ρε παιδιά, κι εγώ έχω επιθυμήσει μια βόλτα για καφέ σαν άνθρωπος! βασικά το μωρό δεν είναι πρόβλημα, έξω συνήθως κοιμάται συνέχεια. Το θηρίο είναι που δε καθηλώνεται σε καρέκλα. Χτες την πήγε ο μπαμπάς της βόλτα στις κούνιες για καμιά ώρα μέχρι να σκουπίσω / σφουγγαρίσω εγώ. Αν φιλοτιμηθεί να την ξαναπάει κ σήμερα λέω ν' ακολουθήσουμε κι εμείς με το νινι για οικογενειακή εξόρμηση! ;)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Εμείς φοράμε κοντομανικα και τιραντάκια καμιά φορά (είμαστε κέντρο Αθήνα και κάνει ζέστη).

Κόψαμε νύχια! Τι σου είναι οι έμπειρες μαμάδες... του τα έκοψε η φίλη μου και ούτε που κατάλαβε τίποτα!

Πρέπει το απόγευμα να πάω να πάρω αυτή τη συσκευή για τις μυξούλες. Έχουμε μυξούλες ρε γμτ και η σκέτη αμπούλα με φυσ. ορό δεν κάνει και πολλά...

Εσείς τι κάνετε μ' αυτό το θέμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...