Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι στις 20?πρωτη φορα το ακουω ολοι στις σαραντα θελουν να μας βλεπουν!

Giovanna συμφωνω απολυτα το πιο πιθανο οτι θα ξεραθει στον

Υπνο το μωρο τους καλυτερους υπνους κανουν εξω!

ευα ο μεγαλος που δεν πηρε πιπιλα αλλα μπορει κι εγω να φταιω που

Δεν επεμενα με βασανισε πααααααααρα πολυ ουτε να τα θυμαμαι

Δε θελω.....

Ναί όντως γιατί στις 20 μέρες βρε Γιώτα? :confused: :confused:

Όλοι οι γυναικολόγοι στις 40 μέρες ζητάνε να δούνε την μαμά.

Ωχ κατάλαβα Μαρία.Πρέπει να είναι δύσκολο χωρίς πιπίλα.

Γιατί όπως και να έχει τα ηρεμεί και τα νανουρίζει.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Κατι ειχε πει για την πληγη μου κ τα ραμματα, δεν θυμαμαι....

Πάντως αυτό που λένε ότι 40 μέρες δεν κάνει να βγεί

μωρό και μαμά άσχετα με την θρησκεία έχει να κάνει με

το να μην κολλήσει η μαμά ή το μωρό κάποιο μικρόβιο.

Οπότε για αυτό το λόγο και οι γυναικολόγοι ζητάνε την λεχώνα

στις 40 μέρες.

Πάντως αυτό που λένε ότι 40 μέρες δεν κάνει να βγεί

μωρό και μαμά άσχετα με την θρησκεία έχει να κάνει με

το να μην κολλήσει η μαμά ή το μωρό κάποιο μικρόβιο.

Οπότε για αυτό το λόγο και οι γυναικολόγοι ζητάνε την λεχώνα

στις 40 μέρες.

Ναι,αυτο το ξερω.... θα τον παρω τηλ απο Δευτερα να του πω να παω στις 40 μερες... ουτως ή αλλως τα ραμματα εχουν φυγει νομιζω.....

Δηλαδη λετε την αλλη βδομαδα που θα ειμαστε 20 ημερων να την βγαλω λιγο εξω στη γειτονια;;; Λέω να το αφησω λιγο ακομα, ειναι πολυ μικρουλι το δολιο......

Διαφημίσεις

Ναι,αυτο το ξερω.... θα τον παρω τηλ απο Δευτερα να του πω να παω στις 40 μερες... ουτως ή αλλως τα ραμματα εχουν φυγει νομιζω.....

Δηλαδη λετε την αλλη βδομαδα που θα ειμαστε 20 ημερων να την βγαλω λιγο εξω στη γειτονια;;; Λέω να το αφησω λιγο ακομα, ειναι πολυ μικρουλι το δολιο......

Με κάποιο σλίνγκ ή μάρσιππο πάνω σου δεν νομίζω

να υπάρχει θέμα να κάνετε μία βολτούλα. ;)

Γιώτα πάρε τηλέφωνο στην ενορία σου και ρώτα τον παππά σας τι κάνει ο δικός μας μόνο στις 8 μέρες λέει την ευχή του ονόματος και στις 40 την ολόκληρη. Μισή ευχή 3/4 κτλ μου λέει δεν υπάρχει για την ορθόδοξη εκκλησία(και αυτό όντως είναι το σωστό η Παναγία πήγε τον Χριστό στην εκκλησία ακριβώς την 40η μέρα) τώρα άλλοι κάτι διαβάζουν δεν ξέρω τι πάρε τηλέφωνο.

Εγώ πάντως κανένα παιδί δεν έβγαλα έξω πριν τις 40 μέρες τον γιο μου και να θελα κάτω από 40 δεν έπεφτε ούτε το βράδυ την μικρή απλά δεν είχα ανάγκη να βγω προτίμησα να μείνουμε μέσα να εδραιώσουμε θηλασμό και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ...Τώρα πάλι η μάνα μου και ο άντρας μου θα πηγαίνουν τα μεγάλα για παιχνίδι το απόγευμα και εγώ θα κάτσω μέσα με το μωρό να εδραιώσω θηλασμό και να ξεκουράζομαι όσο γίνεται...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γιώτα πάρε τηλέφωνο στην ενορία σου και ρώτα τον παππά σας τι κάνει ο δικός μας μόνο στις 8 μέρες λέει την ευχή του ονόματος και στις 40 την ολόκληρη. Μισή ευχή 3/4 κτλ μου λέει δεν υπάρχει για την ορθόδοξη εκκλησία(και αυτό όντως είναι το σωστό η Παναγία πήγε τον Χριστό στην εκκλησία ακριβώς την 40η μέρα) τώρα άλλοι κάτι διαβάζουν δεν ξέρω τι πάρε τηλέφωνο.

Εγώ πάντως κανένα παιδί δεν έβγαλα έξω πριν τις 40 μέρες τον γιο μου και να θελα κάτω από 40 δεν έπεφτε ούτε το βράδυ την μικρή απλά δεν είχα ανάγκη να βγω προτίμησα να μείνουμε μέσα να εδραιώσουμε θηλασμό και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ...Τώρα πάλι η μάνα μου και ο άντρας μου θα πηγαίνουν τα μεγάλα για παιχνίδι το απόγευμα και εγώ θα κάτσω μέσα με το μωρό να εδραιώσω θηλασμό και να ξεκουράζομαι όσο γίνεται...

Βασικα θα πω την πεθερα μου να παει να ρωτησει.....Πρεπει να πεις κ ονομα;;;Εμεις δεν εχουμε αποφασισει.....

Κατι ειχε πει για την πληγη μου κ τα ραμματα, δεν θυμαμαι....

Μηπως θα σου βγαλει κανενα ραμμα?

:shock: :shock: :shock: Πλάκα κάνεις ε?

Οχι δεν κανω πλακα!γιατι που ειναι το κακο?ετσι κι αλλιως και στις

20 και στις 40 το ιδιο κειμενο λενε ακριβως!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλέ εμείς το βγάλαμε στις 10 μέρες!!:shock:

πήγαμε για μαμ κι ήταν κύριος 4 ώρες κοιμόταν!!

κι βγαίνουμε συνέχεια εννοείται κι πίστεψε με με τον

καθαρό αέρα τέζα είναι στο καρότσι!εκτός αν περάσει 3ωρο

κι πεινάσει!αλλά αν κάτσω παραπάνω έξω φροντίζω κάπου να

καθόμαστε για να θηλάσω! στο ικεα ας πούμε που πήγαμε έχει

δωματιάκι θηλασμού, μια χαρά!γιωτάκι μην το βλέπεις έτσι από

την αρχή γιατί θα αργήσεις να βγεις κι θα σκάσεις κι εσύ μέσα!

όταν σου ρθει η ανάγκη ντύσου πάρε τη μπέμπα κι βόλτα κι

στο τετράγωνο!!απλά προσπαθώ να τον έχω στο καρότσι να μην

τον παίρνω αγκαλιά κι να τον βλέπουν κλπ δεν πολυθέλω!

όσο για ευχή εγώ στις 40 θα πάω δεν δίνουν στις 20..

ααα κι στο γιατρό εγώ πήγα στις 10 μέρες!πήραμε κι το μωρό κι

πήγαμε..μου έδωσε προτεραιότητα κι σε 15' λεπτά τελειώσαμε!αν

θέλει να σε δει κάποιο λόγο θα χει!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Βασικα θα πω την πεθερα μου να παει να ρωτησει.....Πρεπει να πεις κ ονομα;;;Εμεις δεν εχουμε αποφασισει.....

εμάς πάλι ο δικός μας το ζητάει αλλά από ότι κατάλαβες τα κάνει όλα κατά γράμμα άλλοι είναι πιο ελαστικοί ρωτήστε και αυτό...

Να σας πω όσες γεννήσατε μακρυμάνικα φορμάκια φοράτε καθόλου ή τα κόψατε;Γιατί στις νέες φώτο όλα κοντομάνικα τα βλέπω

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εδώ πάντως ευχή ονόματος λένε στις 40 μέρες Ξανθή που πηγαίνει

η μαμά μαζί με το μωρό και όχι στις 8.

Προφανώς για να διαβάζουνε ευχή και στις 20 μέρες κάτι θα ξέρουνε

δεν μπορεί να διαβάζουνε ότι να ΄ναι.

Αν έχεις άνθρωπο να σου βγάλει έξω τα μεγάλα εύκολο

είναι αλλά την δικιά μου ποιός θα την πάει βόλτα οεο??

Δεν λές την μαμά σου να έρθει και από εδώ μία βόλτα? :tongue:

Δεν είναι απαραίτητο.Απλά σε ρωτάει αν θέλεις να διαβάσει το

μωράκι με το όνομα αλλιώς το διαβάζει χωρίς όνομα.

Μηπως θα σου βγαλει κανενα ραμμα?

Οχι δεν κανω πλακα!γιατι που ειναι το κακο?ετσι κι αλλιως και στις

20 και στις 40 το ιδιο κειμενο λενε ακριβως!

Απλά επειδή λές θα του πείς ότι σαράντησες για αυτό το λέω.

εμάς πάλι ο δικός μας το ζητάει αλλά από ότι κατάλαβες τα κάνει όλα κατά γράμμα άλλοι είναι πιο ελαστικοί ρωτήστε και αυτό...

Να σας πω όσες γεννήσατε μακρυμάνικα φορμάκια φοράτε καθόλου ή τα κόψατε;Γιατί στις νέες φώτο όλα κοντομάνικα τα βλέπω

Εγώ ακόμα της φοράω μακρύ.Ο καιρός εδώ ψύχρανε λίγο

οπότε ειδικά το βράδυ την κοιμίζω με μακρύ αφού έχει κάνει και

μπανάκι και όταν βγαίνουμε τα απογεύματα πάλι μακρύ της φοράω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...