Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μολις ηρθε η γιατρος....2600γρ παρακαλω, απο 2320γρ την προηγουμενη Παρασκευη!!!!!! Πηρε κ 40γρ παραπανω απο το κανονικο!!!!!!!!30γρ τη μερα ειναι κανονικα, οποτε 30x8 μερες=240γρ κι η μπουμπου πηρε 280!!!!!

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!! Η κουραση μου ανταμειφθηκε!!!!

Μπράβο βρε κορίτσι μου. Είδες πως σου έφυγε και κούραση και τα πάντα; Πετάς τώρα!!! Καλή συνέχεια σας εύχομαι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις ηρθε η γιατρος....2600γρ παρακαλω, απο 2320γρ την προηγουμενη Παρασκευη!!!!!! Πηρε κ 40γρ παραπανω απο το κανονικο!!!!!!!!30γρ τη μερα ειναι κανονικα, οποτε 30x8 μερες=240γρ κι η μπουμπου πηρε 280!!!!!

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!! Η κουραση μου ανταμειφθηκε!!!!

Παντως γι αυτο που λες για το πιπιλισμα δεν το εχει, οχι. Οταν δε θελει αλλο να φαει ή κουραζεται, το αφηνει το στηθος, απλωε ξαναπειναει γρηγορα. Η γιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο μεχρι να παρει τα πανω της.....Οποτε θελει θα της δινεις, ειπε....

Μπραβο τουλαχιστον ξερεις οτι δεν κουραζεσαι τζαμπα!

Εχει δικιο η γιατρος ετσι ειναι τα νεογεννητα (δυστυχως!)

το λεγαμε και τις προαλλες οτι το 40μερες δεν ειναι τυχαιο......

αφου σου ειπα κι η δικια μου που ειναι ολιγον γομαρι

μπροστα στη δικια σου τη μερα δεν κανει τιποταλλο

μαμ-κακα-μαμ-κακα και της δινω δεν το παλευω να την

κρατησω δεν κρατιεται με τιποτα!Δωστης λοιπον γαλατακι και υπομονη!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλημερα σας...κ μεις χθες καθε 2.30 ωρες ηταν ξυπνιος, αλλα εγω το βραδυ του δινω μπουκαλι, αλλα χθες δε χορταινε με τιποτε...τεσπα, κ παλι καλα να λεω...σημερα επεστρεψε κ ο συζυγος, ευτυχως!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Να σας πω και κάτι άλλο, που μάλλον όμως οι περισσότερες από εδώ το ξέρετε..... Όταν ξυπνάνε το βράδυ φροντίστε τα πάντα να γίνονται με χαμηλό φωτισμό, χωρίς κουβέντες και με συνοπτικές διαδικασίες. Δηλαδή δεν αρχίζουμε τα αγαπούλα μου, καρδούλα μου, μωράκι μου, τραγουδάκια κλπ και στις κινήσεις μας είμαστε τρυφερές μεν αλλά γρήγορες και χωρίς παιχνίδια. Έτσι μαθαίνουν να διαχωρίζουν τη μέρα με τη νύχτα.... διαφορετικά σου λένε: ''Ωραία..... θα παίξουμε τώρα" ;);):evil::evil:

Kαλημέρα!

Έχω σίδερο της μικρής,για τα των μεγάλων θα έρθει γυναίκα

να τα κάνει.

GiovannaXa συμφωνώ απόλυτα σε ότι λές.;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Άλλη μια βασανισμένη καλημέρα από δω [λόγω χαζομάρας του καλού μου κυρίως], πού να σας τα λέω, είμαι κομμάτια και να τα γράψω...

Πήγαμε γιατρο σήμερα..δε μας ειπε τίποτα νεο...

Ισχύει το 7 Ιούνη για γέννα και στις 6 θα κανω

εισαγωγή δυστυχώς και θα με κρατήσουν μεσα

για τον προεγχειρητικο...:(:(:(

Έλα βρε Μαράκι, με το καλό... μη σε παίρνει από κάτω, γρήγορα θα σταθείς στα πόδια σου, επιστράτευσε όλο τον κόσμο για βοήθεια!

Καλημερα

ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!

Γιωτούλα κουράγιο! Κι εγώ με 4 ώρες ύπνο διακεκομμένο είμαι... παρότι δεν θηλάζουμε αλλά έχουμε τεράστια παραξενιά! :( Οι πρώτες 40 μέρες είναι οι πιο δύσκολες, έτσι μου είπε κι εμένα η γυναικολόγος μου, εδώ θα τα λέμε, θα γκρινιάζουμε... ε! κάποια στιγμή θα περάσουν, όλοι μεγαλώνουμε τα μωρά μας θα μείνουν στάσιμα? [τα λέω για να τ' ακούω!]

Τουλάχιστον η κούρασή σου ανταμοίφθηκε, μπράβο σας για την επιμονή σας! :D

Ειμαι αποφασισμενη το σκ να βγουμε ολοι μαζι ......

Μμμμμμμμμμμ! Ωραία, κι εγώ το είπα αυτό, δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσουμε δηλαδή, αλλά σίγουρα θα τα λέμε και θα γελάμε από Δευτέρα!

Μα να είμαστε ΤΟΣΟ μακρυά η μία από την άλλη? :rolleyes::( :( Τι καλά που θα ήταν να είμασταν μια γειτονιά...

Περιμένω την κολλητή μου (αυτή που έχει δυο παιδάκια) να πιούμε καφεδάκι και να μου κάνει λίγο παρέα. Θα κόψουμε και τα νύχια του μπέμπη, προβλέπω σόου!

Διαφημίσεις

Θα βγαλετε το μωρο πριν σαραντισει τελικα;;; Εγω ουτε καν το σκεφτομαι ακομη..που να παω, αν ειναι να θελει βυζι καθε τρεις κ λιγο;;;;;;

Θα ήθελα αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο. Κι εμένα που δεν θηλάζει τρώει συνήθως ακανόνιστες ώρες. Από τη μια τρώει καλά και κοιμάται δυόμιση-τρεις ώρες, από την άλλη κάνει και κάτι παλαβιές (τρώει ας πούμε 30 ml και σφραγίζει το στόμα οπότε σε μια ώρα πεινάει πάλι -χωρίς ενδιάμεσο ύπνο και με γκρίνια σε στυλ πονάει η κοιλιά μου, θέλω κακά, δεν ξέρω τι μου φταίει- και το προηγούμενο γάλα έχει πεταχτεί) οπότε δεν ξέρω ούτε καν τι θα χρειαστώ από γάλατα και τι βάσανο θα είναι. Κάτι λέγαμε για σ/κ αλλά το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο.

Θα ήθελα αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο. Κι εμένα που δεν θηλάζει τρώει συνήθως ακανόνιστες ώρες. Από τη μια τρώει καλά και κοιμάται δυόμιση-τρεις ώρες, από την άλλη κάνει και κάτι παλαβιές (τρώει ας πούμε 30 ml και σφραγίζει το στόμα οπότε σε μια ώρα πεινάει πάλι -χωρίς ενδιάμεσο ύπνο και με γκρίνια σε στυλ πονάει η κοιλιά μου, θέλω κακά, δεν ξέρω τι μου φταίει- και το προηγούμενο γάλα έχει πεταχτεί) οπότε δεν ξέρω ούτε καν τι θα χρειαστώ από γάλατα και τι βάσανο θα είναι. Κάτι λέγαμε για σ/κ αλλά το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο.

Η γυναικολογος σου ποτε σου ειπε να πας να σε δει;; Εμενα μου ειπε στις 20 μερες, δηλαδη σε 1 εβδομαδα, αλλα δεν το κοβω να πηγαινω, θα του πω να το αφησουμε για αργοτερα. Πως θα την αφησω;;;

Πάρε αυτά τα κουτάκια, μπουκαλάκια .... δεν ξέρω και πως να τα πω αλλιώς.... που χωρίζονται σε τρία μέρη και βάλε τρεις μερίδες γάλα του μπέμπη. Πάρε και το ανάλογο νερό σε θέρμος και τρία αποστειρωμένα μπιμπερό. Βάλε στην τσαντούλα σας πάνες, μωρομάντηλα, σελτεδάκι κλπ και αν χρειαστεί άλλαγμα πας ή σε τουαλέτα καφετέριας/μαγαζιού που θα είσαστε, τα περισσότερα έχουν πια αλλαξιέρες για μωρά, ή στο αυτοκίνητο ή στην ανάγκη στο καρότσι (ζέστη κάνει δεν θα πάθει τίποτα) και ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ!!!! . Το πιθανότερο είναι να μην χρειαστείς ούτε τα μισά γιατί ο μπεμπούλης θα χαλαρώνει στο καρότσι του.:tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Sky τί πάθατε??

Υπομονή κορίτσια...ποιός είπε πως είναι εύκολο να μεγαλώνεις παιδιά???

Εγώ την μπέμππα την βγάζω εδώ και μέρες έξω και ας

μην έχει σαραντήσει γιατί πρέπει να βγεί και η μεγάλη

και δεν υπάρχει άνθρωπος οπότε τα απογεύματα φορτώνω το μωρό

στο πορτ μπεμπέ και πάμε πάρκο για ένα δίωρο.

Γιωτάκι μία χαρά η μπουμπού,τέλειο το βάρος της.Μπράβο!

Μαράκι διάβαζα αυτά που έγραψες για την πιπίλα!

Και εμένα με έσωσε και στην πρώτη και τώρα.

Βέβαια είναι από τα παιδιά που την παίρνουνε,αν

ένα μωρό δεν την θέλει δεν ξέρω τότε τί γίνετε.

Διαφημίσεις

Μμμμμμμμμμμ! Ωραία, κι εγώ το είπα αυτό, δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσουμε δηλαδή, αλλά σίγουρα θα τα λέμε και θα γελάμε από Δευτέρα!

Μα να είμαστε ΤΟΣΟ μακρυά η μία από την άλλη? :rolleyes::( :( Τι καλά που θα ήταν να είμασταν μια γειτονιά...

Περιμένω την κολλητή μου (αυτή που έχει δυο παιδάκια) να πιούμε καφεδάκι και να μου κάνει λίγο παρέα. Θα κόψουμε και τα νύχια του μπέμπη, προβλέπω σόου!

Αχ τι ωραια!καλο καφεδακι!εμενα δυστυχως ολες

Δουλευουν ΄η ειναι μακρια.Ρανια μακαρι να μεναμε ολες κοντα

Να βρισκομασταν!

Θα βγαλετε το μωρο πριν σαραντισει τελικα;;; Εγω ουτε καν το σκεφτομαι ακομη..που να παω, αν ειναι να θελει βυζι καθε τρεις κ λιγο;;;;;;

Γιωτα εγω ως παλια καραβανα και τα αλλα πριν τις 20 μερες

Τα εβγαζα δεν παθαινουν τιποτα. Κι αυτο με το στηθος πρεπει

Να το παρεις αποφαση οτι θα θηλασεις εξω γιατι θα το εχεις

Και μετα τις σαραντα μερες!το μονο μου κολλημα εμενα ειναι

Οτι ο καλος μου δεν εχει αλλαξει ακομα το αυτοκινητο μας

Και δε χωρανε 3 καρεκλακια οποτε καπου με τα ποδια θα παμε

Κι αυτο το καπου για παιδικη χαρα το βλεπω......

Ευα εσυ πηρες μισο σαραντισμο που λενε;;; Διαφωτιστε με λιγο, γιατι δεν ειμαι κ πολυ της εκκλησιας.....πρεπει να παω στον παπα;;

Ναί εγώ πήγα στις 20 μέρες και με διάβασε μία ευχή ο παπάς και

τώρα στις 40 θα πάω μαζί με το μωρό για τον σαραντισμό.

Η γυναικολογος σου ποτε σου ειπε να πας να σε δει;; Εμενα μου ειπε στις 20 μερες, δηλαδη σε 1 εβδομαδα, αλλα δεν το κοβω να πηγαινω, θα του πω να το αφησουμε για αργοτερα. Πως θα την αφησω;;;

Γιατι στις 20?πρωτη φορα το ακουω ολοι στις σαραντα θελουν να μας βλεπουν!

Giovanna συμφωνω απολυτα το πιο πιθανο οτι θα ξεραθει στον

Υπνο το μωρο τους καλυτερους υπνους κανουν εξω!

ευα ο μεγαλος που δεν πηρε πιπιλα αλλα μπορει κι εγω να φταιω που

Δεν επεμενα με βασανισε πααααααααρα πολυ ουτε να τα θυμαμαι

Δε θελω.....

Ναί εγώ πήγα στις 20 μέρες και με διάβασε μία ευχή ο παπάς και

τώρα στις 40 θα πάω μαζί με το μωρό για τον σαραντισμό.

Κι εγω την προηγουμενη φορα αυτο εκανα αλλα να σας πω τωρα λεω

Να παω στις 30 να του πω οτι εχω σαραντισει να τα πει ολα και τελος :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...