Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αχ, ρε παιδιά, πώς με καθησυχάσατε ετσι!

Τι σου είναι η εμπειρία! Και στον δικό μου μερικά σπυθουρακια εχουν ασπρη κορυφή...

Μη σας στενοχωρήσω, αλλά για τον ντεκαφεινέ λένε ότι περνάει τετοια διαδικασία, που ούτε να τον κοιτάς δεν κάνει...

Να πω και λίγο τον πόνο μου? Καθε βράδυ βλέπω στον υπνο μου ότι καπνίζω (με τα ονειρα επιβεβαιώνω ότι τελικα κοιμήθηκα εστω και λίγο:tongue:)...είναι δυνατόν ρε γμτ μετά από τόσο καιρό και ενώ εχει σιγουρα αποτοξινωθεί ο οργανισμός μου, να μην εχει αποτοξινωθεί το μυαλό????:(:(:(:(:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ευχαριστω για το καλωσορισμα...να ειστε καλα ολες κ να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!!! τωρα τα κοιμισα κ τα 2 κ καθομαι πινοντας μια πορτοκαλαδα...πολυ ξεπατωμα παντως τα 2 μονη...απαπα...κ ενταξει η μικρη μου αυτοεξυπηρετειται, παιζει κ αρκετα μονη της γενικα ειναι πολυ συνεννοησιμη, αλλιως δε θα την παλευα καθολου...αυριο θα επιστρεψει ο συζυγος κ θα βγω το απογευμα για καφεδακι με τη μικρη μου, μια βδομαδα μονο μεχρι το μπαλκονι, κοντευω να παθω ιδρυματοποιηση....οσο για τα σπυρακια μαλλον ακμη θα ειναι, κ μενα εχει ο δικος μου οχι πολλα, αλλα μου ειπαν κ στο νοσοκομειο οι νεογνολογοι οτι θα φυγουν μονα τους, ειναι απο την επαφη με το περιβαλλον. Αν ηταν αλλεργια θα γεμιζε παντου νομιζω δε θα περιοριζοταν στο μαγουλο...εμενα η μικρη που ειχε διαφορες αλλεργιες μεχρι να χρονισει γεμιζε σε ολο το σωμα...αλλα αφου θα πας κ στην παιδιατρο θα σου πει στα σιγουρα

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

υ...αυριο θα επιστρεψει ο συζυγος κ θα βγω το απογευμα για καφεδακι με τη μικρη μου, μια βδομαδα μονο μεχρι το μπαλκονι, κοντευω να παθω ιδρυματοποιηση....

:D :D :D χαχαχα! Καλά το έθεσες, εγώ ήδη έχω πάθει απ' αυτό! :rolleyes: Δεκαπέντε ημερών το βρέφος, δεκαπέντε μέρες σπίτι, μόνο ώς το φαρμακείο έχω πάει και μια φορά στο διπλανό super market. Δεν έχω πάρει ακόμα τον αέρα του μωρού να αισθανθώ σίγουρη για έξω... :(

Καλωσήρθες!

:D :D :D χαχαχα! Καλά το έθεσες, εγώ ήδη έχω πάθει απ' αυτό! :rolleyes: Δεκαπέντε ημερών το βρέφος, δεκαπέντε μέρες σπίτι, μόνο ώς το φαρμακείο έχω πάει και μια φορά στο διπλανό super market. Δεν έχω πάρει ακόμα τον αέρα του μωρού να αισθανθώ σίγουρη για έξω... :(

Καλωσήρθες!

σε νιωθω οσο δε φανταζεσαι...εγω μολις ηρθα απο την κλινικη αμεσως βγηκα με τη μικρη για κουνιες-καφε-παιδοτοπο-ψωνια-σ/μ κτλ...δεν τον μπορω τον εγκλεισμο, μα καθολου...ε αυτη η βδομαδα με τσακισε...αλλα απο αυριο-πρωτα ο Θεος- θα ξαναδω το "εξω" χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!! κ περιμενω πως κ πως να 40ντισουμε για να γυρνοβολαμε κ οι 4 μαζι....να δει κ το μπεπμπε το εξω!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Σκαι, αν θυμαμαι καλα τα λεγαμε κ στις "γοργονες" καποια στιγμη ή οχι;;; απο κιλα πώς ειστε βρε κοριτσια;;; εγω ξεκινησα 56 κιλα εφτασα 74 κ τωρα ειμαι 64...πωπω βουνο μου φαινονται παλι τοσα κιλα, για να ξαναπαω στα αρχικα...κ αυτη η κοιλια ειναι απελπισια, αγανακτησα να την εξαφανισω κ τωρα στεκει εκει παλι πλαδαρη πλαδαρη κ με κοιτα...τη μισω!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11.Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17.vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18.milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19.Karmar Ρέα - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ

και οι υπόλοιπες!

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ (6/6/2013)

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σκαι, αν θυμαμαι καλα τα λεγαμε κ στις "γοργονες" καποια στιγμη ή οχι;;; απο κιλα πώς ειστε βρε κοριτσια;;; εγω ξεκινησα 56 κιλα εφτασα 74 κ τωρα ειμαι 64...πωπω βουνο μου φαινονται παλι τοσα κιλα, για να ξαναπαω στα αρχικα...κ αυτη η κοιλια ειναι απελπισια, αγανακτησα να την εξαφανισω κ τωρα στεκει εκει παλι πλαδαρη πλαδαρη κ με κοιτα...τη μισω!!!!!!!!!!!

Ναι, καλά θυμάσαι! Κι εγώ μια απ' τα ίδια, η κοιλιά τούμπανο. Ξεκίνησα 60, έφτασα 82 κιλά, δεν έχασα τίποτα στη γέννα, τραγική κατακράτηση. Τώρα είμαι μείον 4 με σουλουπωμένη διατροφή, αλλά όχι αυστηρό πρόγραμμα. Αύριο αρχίζω και λεύκωμα συμπλήρωμα, για να δούμε. Βουνό μου φαίνεται, όπως το λες και η κοιλιά μισητή! Κυτταρίτιδα επίσης μισητή! [ευελπιστώ ότι θα φύγει όταν χαθούν τα κιλά...]

Γεια σας κορίτσια....

Πήγαμε γιατρο σήμερα..δε μας ειπε τίποτα νεο...

Ισχύει το 7 Ιούνη για γέννα και στις 6 θα κανω

εισαγωγή δυστυχώς και θα με κρατήσουν μεσα

για τον προεγχειρητικο...:(:(:(

Συσπασεις είχα πάλι 65αρες....

Μου εκανε την ένεση της κορτιζονης....

Υπέρηχο δεν έκανα σήμερα κ έτσι δεν ξέρω τι βαρος

πήρε σε μια βδομάδα....

Xanp Εύχομαι να γύρισε ο μπεμπουλης κ την

Τετάρτη να σου πει τα καλα νεα...

Αννα καλώς όρισες στην παρέα μας....να χαίρεσαι τα παιδάκια σου...

Κανένα νεο απο karma ???

Σκαι συμφωνω....νομίζω η βόλτα θα σε αναζωογονησει...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημερα!!!! Αννα σε καλωσοριζω κι εγω στην παρεα μας...........

Αποψε ηταν τραγικο το βραδυ μας....σαν το προχθεσινο (ενα παρα ενα θα μας πηγαινει;;;)...ηθελε να φαει ανα μισαωρο κ με το ζορι κοιμοταν για λιγο...

ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αχ βρε Γιωτα γιατι ετσι?εχεις τσεκαρει καθολου ποσο πινει

Σε καθε θηλασμο?πχ να το ζυγιζεις πριν το θηλασμο και μετα!

Να πω και λίγο τον πόνο μου? Καθε βράδυ βλέπω στον υπνο μου ότι καπνίζω (με τα ονειρα επιβεβαιώνω ότι τελικα κοιμήθηκα εστω και λίγο:tongue:)...είναι δυνατόν ρε γμτ μετά από τόσο καιρό και ενώ εχει σιγουρα αποτοξινωθεί ο οργανισμός μου, να μην εχει αποτοξινωθεί το μυαλό????:(:(:(:(:(

Δυστυχως τωρα που περνας στρεσσογονα κατασταση με το μωρο

Θες να καταφυγεις παλι στο τσιγαρο ειναι λογικο!εδω εγω που δεν ημουν

Φανατικη καπνιστρια αλλα του τυπου ενα το μηνα ειδικα μετα το πρωτο

Παιδι ηθελα να κανω πακετο!

Καλωσήρθες!

Λιγο το χεις μεχρι το σουπερ μαρκετ???δυο βδομαδες εχω βαρεθει μεσα

Ειμαι αποφασισμενη το σκ να βγουμε ολοι μαζι ......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα!

Αχ βρε Γιωτα γιατι ετσι?εχεις τσεκαρει καθολου ποσο πινει

Σε καθε θηλασμο?πχ να το ζυγιζεις πριν το θηλασμο και μετα!

Κοιτα, θα ερθει σημερα η γιατρος ουτως η αλλως για να τη ζυγισει, θα δουμε τι εχει γινει 1 εβδομαδα τωρα...Προχθες που μιλησα μαζι της στο τηλ κ της το ειπα, ειπε οτι ετσι ειναι τα μωρακια μεχρι να σαραντισουν, τη μια μερα θελουν να κοιμουνται συνεχεια κ την αλλη να τρωνε κ ειδικα η δικια μας που ειναι κ μικρουλα σε βαρος, καλυτερα να τρωει συνεχεια....

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να τρωει καλα γιατι γαλα νομιζω οτι εχω πολυ κ αυτη καταπινει συνεχεια κ καποιες φορες μετα που αφηνει το στηθος, της φευγουν γαλατα απο το στομα. Αυτο δεν ειναι σημαδι οτι τρωει;;; Δεν ξερω....

Σιγουρα τρωει δεν το αμφισβητω!Κι εμενα οταν ειναι ξυπνια

τη μερα τρωει (και χεζει) ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!Αλλα το βραδυ κανει 3ωρα.

Και κανονικα πρεπει τα μωρακια να κανουν και μερικους 3ωρους

υπνους το εχουν αναγκη γι αυτο λεω μηπως το βραδυ τρωει συχνα

και απο λιγο ενω θα μπορουσε να κανει μεγαλυτερο γευμα και

μετα να κοιμηθει λιγο παραπανω!Για να ξεκουραζεσαι κι εσυ δηλαδη.....

Παντως να ξερεις οτι ετσι ημουν στον μεγαλο και τα ειχα δει ολα!

Μερα νυχτα στο στηθος οχι 3ωρο ουτε ωρα δεν περναγε. Και γενικα

ηθελε να κοιμαται με τη θηλη στο στομα με το που τον εβαζα κρεββατι

χαμος!Δεν ηταν μονο για φαγητο δηλαδη αλλα για πιπιλισμα μιας

και δεν τον καταφερα να παρει πιπιλα. Μηπως κι εσενα εχει αρχισει και

μαθαινει να κοιμαται στο στηθος και πιο πολυ θελει να θηλασει για

παρηγορια-νανουρισμα παρα για φαγητο?

Λεω εγω τωρα ιδεες γιατι το ξερω ποσο εξουθενωτικο ειναι ολο αυτο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Σιγουρα τρωει δεν το αμφισβητω!Κι εμενα οταν ειναι ξυπνια

τη μερα τρωει (και χεζει) ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!Αλλα το βραδυ κανει 3ωρα.

Και κανονικα πρεπει τα μωρακια να κανουν και μερικους 3ωρους

υπνους το εχουν αναγκη γι αυτο λεω μηπως το βραδυ τρωει συχνα

και απο λιγο ενω θα μπορουσε να κανει μεγαλυτερο γευμα και

μετα να κοιμηθει λιγο παραπανω!Για να ξεκουραζεσαι κι εσυ δηλαδη.....

Παντως να ξερεις οτι ετσι ημουν στον μεγαλο και τα ειχα δει ολα!

Μερα νυχτα στο στηθος οχι 3ωρο ουτε ωρα δεν περναγε. Και γενικα

ηθελε να κοιμαται με τη θηλη στο στομα με το που τον εβαζα κρεββατι

χαμος!Δεν ηταν μονο για φαγητο δηλαδη αλλα για πιπιλισμα μιας

και δεν τον καταφερα να παρει πιπιλα. Μηπως κι εσενα εχει αρχισει και

μαθαινει να κοιμαται στο στηθος και πιο πολυ θελει να θηλασει για

παρηγορια-νανουρισμα παρα για φαγητο?

Λεω εγω τωρα ιδεες γιατι το ξερω ποσο εξουθενωτικο ειναι ολο αυτο!

Μολις ηρθε η γιατρος....2600γρ παρακαλω, απο 2320γρ την προηγουμενη Παρασκευη!!!!!! Πηρε κ 40γρ παραπανω απο το κανονικο!!!!!!!!30γρ τη μερα ειναι κανονικα, οποτε 30x8 μερες=240γρ κι η μπουμπου πηρε 280!!!!!

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!! Η κουραση μου ανταμειφθηκε!!!!

Παντως γι αυτο που λες για το πιπιλισμα δεν το εχει, οχι. Οταν δε θελει αλλο να φαει ή κουραζεται, το αφηνει το στηθος, απλωε ξαναπειναει γρηγορα. Η γιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο μεχρι να παρει τα πανω της.....Οποτε θελει θα της δινεις, ειπε....

Καλημέρα και από εμένα.

Αποψε ηταν τραγικο το βραδυ μας....σαν το προχθεσινο (ενα παρα ενα θα μας πηγαινει;;;)...ηθελε να φαει ανα μισαωρο κ με το ζορι κοιμοταν για λιγο...

ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!

Μωρέ είναι πολύ μικρούλα ακόμα και πολύ νωρίς για να ξέρεις σίγουρα τι πρόγραμμα θα έχει. Κάνε λίγο υπομονή και φρόντισε τη όταν κοιμάται μέσα στη μέρα να ξεκουράζεσαι και εσύ.

Να σας πω και κάτι άλλο, που μάλλον όμως οι περισσότερες από εδώ το ξέρετε..... Όταν ξυπνάνε το βράδυ φροντίστε τα πάντα να γίνονται με χαμηλό φωτισμό, χωρίς κουβέντες και με συνοπτικές διαδικασίες. Δηλαδή δεν αρχίζουμε τα αγαπούλα μου, καρδούλα μου, μωράκι μου, τραγουδάκια κλπ και στις κινήσεις μας είμαστε τρυφερές μεν αλλά γρήγορες και χωρίς παιχνίδια. Έτσι μαθαίνουν να διαχωρίζουν τη μέρα με τη νύχτα.... διαφορετικά σου λένε: ''Ωραία..... θα παίξουμε τώρα" ;);):evil::evil:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...