Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. Χάθηκα λίγο αλλά είχα διάφορα στο σπίτι. Διάβασα τα νέα σας αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα θυμάμαι και όλα. Καταρχήν να πω να ζήσουν τα νέα μωράκια του καφέ. Κορίτσια να τα χαίρεστε και να είναι γερά και τυχερά.

Xanp και εμένα τώρα το άγχος μου είναι να ξαναγυρίσει ο μπέμπης. Η ιδέα της καισαρικής με τρομάζει πολύ. Είχα κάνει και παλιότερα ένα χειρουργείο και μου πήρε 2 εβδομάδες να αναρρώσω και δεν είχα και μωρό. Τώρα τι θα κάνω με μωρό και παιδί; :confused::confused::confused:Έχω γιατρό τη Δευτέρα και εύχομαι να έχει αλλάξει θέση.

Για την πιπίλα που λέτε, μην τρελλαίνεστε αν δεν πάρουν. Εγώ προσπαθούσα να δώσω στην κόρη μου και δεν την ήθελε με τίποτα.... στο τέλος παράτησα τις προσπάθειες και δεν βγήκα χαμένη. Και γρήγορα μίλησε και τα δόντια της είναι ολόϊσια. Επίσης, δεν χρειάστηκε να την κόψουμε μετά. ;););) Έτσι και αλλιώς η εικόνα ενός δίχρονου που κυκλοφορεί με πιπίλα προσωπικά με ανατριχιάζει και για το παιδί μου δεν θα το ήθελα με τίποτα. Τώρα για τον μπέμπη αγόρασα δύο πιπίλες χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα... έτσι απλά για να υπάρχουν. Δεν ξέρω καν αν θα δοκιμάσω να του τις δώσω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Skybeam το σκηνικό που περιγράφεις το έχουμε ζήσει όλοι λίγο πολύ. Ένα παιδί φέρνει μαζί του σκέψεις και ανησυχίες. Μια βόλτα όμως νομίζω και εγώ ότι θα σας κάνει καλό. Γαλατάκι, θέρμος με νερό, αποστειρωμένο μπιμπερό, αλλαξιές και φύγατε....:P:p:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

γεια σας κ απο μενα...με λενε Αννα κ γεννησα 7-05 ενα μπεμπακο 3050γρ...εχω ηδη ενα κοριτσακι που σε 2 μηνες θα κλεισει τα 4. Σας διαβαζω πολυ καιρο αλλα δεν εχω γραψει ποτε, σημερα αποφασισα να σας συστηθω κ γω...εγω θηλαζω αλλα οχι αποκλειστικα, δινω κ συμπληρωμα, ειναι φαγανος ο μπεμπακος κ δε χορταινει κ ευκολα...αυτα απο μενα...ελπιζω να μπορω να μπαινω συχνα κ να ανταλλασσουμε εμπειριες...αυτες τις μερες απο τη Δευτερα ειμαι μονη κ παλευω 2 παιδια καθως ο συζυγος ανεβασε πυρετο 39 κ τον εστειλα στη μαμα του μη μας κολλησει οικογενειακως...τα εχω ολιγον παιξει μονη μου αλλα τα καταφερνω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Αννα, καλως μας ήρθες!

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!

Μπαίνε όποτε μπορείς, μας είσαι χρήσιμη και για ένα λόγο παραπάνω: έχεις ήδη εμπειρία:tongue:!

Περαστικά στον άντρα σου, εύχομαι να λήξει η καραντίνα πριν λήξουν τα κουράγια σου!

NuWHp2.png

InJWp3.png

γεια σας κ απο μενα...με λενε Αννα κ γεννησα 7-05 ενα μπεμπακο 3050γρ...εχω ηδη ενα κοριτσακι που σε 2 μηνες θα κλεισει τα 4. Σας διαβαζω πολυ καιρο αλλα δεν εχω γραψει ποτε, σημερα αποφασισα να σας συστηθω κ γω...εγω θηλαζω αλλα οχι αποκλειστικα, δινω κ συμπληρωμα, ειναι φαγανος ο μπεμπακος κ δε χορταινει κ ευκολα...αυτα απο μενα...ελπιζω να μπορω να μπαινω συχνα κ να ανταλλασσουμε εμπειριες...αυτες τις μερες απο τη Δευτερα ειμαι μονη κ παλευω 2 παιδια καθως ο συζυγος ανεβασε πυρετο 39 κ τον εστειλα στη μαμα του μη μας κολλησει οικογενειακως...τα εχω ολιγον παιξει μονη μου αλλα τα καταφερνω...

Καλώς ήρθες!!Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!

Κορίτσια , η μπέμπα μου έβγαλε κάτι μικρά σπυράκια στο πρόσωπό της

σαν κοκκινίλες. Διάβασα ότι μπορεί να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες.

Παρατηρήσατε εσείς κάτι τέτοιο ;

Αυτές που θηλάζουν προσέξατε μήπως κάτι πειράζει το μωρό σας έστω και δερματικά ; Καφέ πίνετε ; Μου λείπει πολύ !!!:(:(

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Άννα καλώς ήρθες, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου :D

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! :rolleyes: καλό κουράγιο, η μεγάλη σου πάει τουλάχιστον παιδικό;

Εύη και μένα ο δικός μου είχε την ίδια κοκκινίλα με τα σπιθουράκια στο πρόσωπο εδώ και λίγες μέρες, χτες ήταν σαν ερυθρόδερμος! :tongue: σήμερα όμως είναι πολύ καλύτερα, έχει φύγει η κοκκινίλα, τα σπιθουράκια έχουν μείνει αλλά όχι πολύ έντονα. Θυμάμαι και η μικρή είχε τα ίδια μωρό με τις ζέστες το καλοκαίρι και πέρσι και πρόπερσι. Πιστεύω ότι και της δικιάς σου θα υποχωρήσουν σε λίγες μέρες. Εγώ του έβαλα λίγο χαμομήλι μόνο με βαμβάκι, έχω αλοιφές αλλά δεν ήθελα να τις χρησιμοποιήσω σε τόσο μωρό.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Άννα καλως ήρθες να σου ζήσει το μωράκι σου και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου...

Εβρι υπάρχει και βρεφική ακμή που υποχωρεί μόνη της και χρειάζεται μόνο πλύσιμο με νεράκι και στέγνωμα είναι φυσιολογικό για τόσο μικράκια μέχρι τον μήνα άντε δίμηνο το πολύ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αυτές που θηλάζουν προσέξατε μήπως κάτι πειράζει τ

ο μωρό σας έστω και δερματικά ; Καφέ πίνετε ; Μου λείπει πολύ !!!:(:(

Κ εμενα εχει καποια πολυυυ πολυυυ μικρα. Αλλα νομιζω βγαινοτν αν εχει ωρα κολημενο το μαγουλο της στο χερι μου... Αχχχχ καφε ουτε εγω πινω κ μου λειπει κ εμενα πολυυυυυ...

Αννα καλως μας ηρθες!!!!Υπομονη να περασει..πρεπει να ναι πακετο...

Ξανθηηηηη αχ μακαρι να γυρισεεεε!!!Λοξιγγα ακουσες;;;

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα έχει:(.

Εδω και λίγες μέρες είχε ένα 'δω ένα 'κει, δεν έδωσα και πολλή σημασία γιατί κι εγώ κι ο άντρας μου από δέρματα είμαστε...χάλια, υπερευαίσθητα όσο δεν πάει, μας κοιτάς και πετάμε εξανθήματα που λεει ο λόγος.

Αλλά σήμερα έχει γεμίσει ο καημένος. Είναι μικρά μικρά μικρά, κοκκινο-ροζ και κάποια δεν έχουν καν χρώμα (είναι σαν το δέρμα του). Δεν έχω κοιτάξει αν έχει και στο σώμα, πάντως το δεξί του μάγουλο, λίγο στο κεφάλι και πίσω στο σβερκάκι του, έχει γεμίσει...ευτυχώς αύριο έχουμε παιδίατρο. Προσπαθώ να θυμηθώ τι (διαφορετικό) έφαγα αυτές τις μέρες...μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να τα σημειώνω.

Η παιδίατρος μου έχει επιτρέψει μέχρι έναν καφέ την ημέρα αλλά εγώ δεν πίνω γιατί μου θυμίζει πολύ το τσιγάρο (...) και γιατί φοβάμαι μην ξαγρυπνάει το μωρό!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κοριτσια ειναι βρεφικη ακμη λογω του οτι ηρθε το δερμα τους

σε επαφη με το περιβαλλον. Το εχουν περασει και τα 2 μου παιδια

η μικρη οχι ακομα. Θα φυγει μονο του δεν κανετε τιποτα (μονο

περιοριζετε τις φωτογραφιες :tongue:)

Αυτές που θηλάζουν προσέξατε μήπως κάτι πειράζει το μωρό σας έστω και δερματικά ; Καφέ πίνετε ; Μου λείπει πολύ !!!:(:(

Πινω καθημερινα απο την 3η μερα που γεννησα freddo capuccino

καθε πρωι!Και στα αλλα παιδια παντα επινα απο την αρχη και το

χειμωνα μπορει να επινα και 2 καφεδες. Η αλλαγη επηρεαζει μονο

τα μωρα δηλαδη αμα δεν πινεις και ξαφνικα πιεις ενα καφε.Η αμα

πινεις εναν και ξαφνικα πιεις 2. Αλλιως δεν επηρεαζεται το μωρο!

Αννα καλως ηρθες!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

όσο για καφέ, στο νοσοκομείο μας είπαν μόνο ελληνικό κι αυτό μόνο αφου έχεις θηλάσει ή αλλιώς ντεκαφεϊνέ. Οπότε αφού με τη ζέστη δεν μπορώ να πιω ζεστό καφέ πίνω ντεκαφεινέ φραπέ!! :evil::rolleyes: - για να λέω ότι πίνω καφέ αφού είναι σαν να πίνεις νερό :evil::evil: Αχ αυτά που κοροϊδευα τα λούστηκα!!! :oops:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλά Μαρία τι μου θύμησες, είχα βγάλει μια φωτογραφία τη μικρή πρόπερσι το καλοκαίρι με την ακμή :tongue::tongue: εκείνης είχαν κι άσπρη κορυφή τα σπιθουράκια σαν κανονική ακμή αχαχαχα σαν 15χρονο βλογιοκομμένο ήταν!!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...