Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Στη γκρινίτσα, στα κοφτά α-α-α κι ενώ το μωρό είναι ταϊσμένο/αλλαγμένο και γενικώς ok, σηκώνετε ή αφήνετε να γκρινιάζει?

Kαλημερούδια.

Karmar μου μην μου απολογείσαι.Ο καθένας ξέρει τί περνάει

και τί αντοχές έχει!;) Όλα αυτά που πέρασες κάθε άλλο

παρά εύκολα ήτανε οπότε λογικό να έχεις σκάσει.

Με το καλό το μπουμπούκι σου αν και ήδη φαντάζομαι θα τον έχεις

αγκαλίτσα!!!!!!

Sky μου εγώ εκ των πραγμάτων αφήνω ακόμα και στο

ουααααααααααααααααααα γιατί μπορεί εκείνη\την ώρα

να κάνω μπάνιο την μεγάλη ή να ετοιμάζω το μπιμπερό της ή

γενικά να κάνω κάτι και να μην μπορώ να την πάρω.

Δεν έχω και κάποιον στο σπίτι να με βοηθάει οπότε

εκείνη την ώρα παθαίνω προσωρινή κουφαμάρα

και όταν τελειώσω με ότι κάνω την παίρνω εκτός

και αν έχει σταματήσει,πράγμα απίθανο.

Καλέ σκορδαλιά έβαλε το κορίτσι στο κεφάλι!!

Αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα θεικό!!!!

Χριστιάννα μου καλή αρχή για την μικρούλα σου

στον παιδικό.

Και εμένα στης δικιάς μου όλα τα παιδάκια

με κοιτούσανε με απορία και όλο

με ρωτούσανε τί έχω στην τεράστια κοιλιά μου.

Βρε Ναντιάκι μου υπέροχος ο θηλασμός για το μωρό

αλλά έχουμε πεί πρέπει να νοιώθει η μαμά ψυχολογικά και σωματικά

καλά με όλο αυτό αλλιώς δεν έχει την ίδια αξία.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκαι μου μόνο στο δυνατό κλάμα εγώ τον σηκώνω γιατί κάνει κι

θορύβους ο δικός μου στον ύπνο του οπότε δεν το ρισκάρω, πολλές

φορές ξανακοιμάται!

Καμιά φορά κι εμένα έτσι...

Βρε Μαρια πως θα παρει την πιπιλα;;ουτε εμενα τη θελει... Πες κανενα τιπ!!Α!μετα την αποστειρωση, πως τις συντηρουμε;;χρησιμοποιουμε τη μια,τις αλλες τι τις κανουμε;;

Για πείτε τα αυτά, γιατί και μένα μου είπε ο γιατρός σήμερα να δίνω και λίγο πιπίλα για να πλησιάζουμε το δίωρο-τρίωρο (τώρα που βεβαιώθηκε ότι τρώει καλά).

Αμα εμενε στο σκετο α-α-α μπορει και να το αφηνα αλλα μετα

Ακολουθει το ουααααααααααααα οποτε την παιρνω......

Αααααααααααααααααααα!

Έχουμε γκρίνια σήμερα..:(

Στη γκρινίτσα, στα κοφτά α-α-α κι ενώ το μωρό είναι ταϊσμένο/αλλαγμένο και γενικώς ok, σηκώνετε ή αφήνετε να γκρινιάζει?

Ό,τι σου λέει η Μαρία παρακάτω :P:p:p:p!

Αμα εμενε στο σκετο α-α-α μπορει και να το αφηνα αλλα μετα ακολουθει το ουααααααααααααα οποτε την παιρνω......
Εχω εθιστει ομως....

Κι εμένα μ' αρέσει ρε γμτ, είναι ακριβώς αυτό που λες ...εθιστικό, αλλά το πρόβλημά μου δεν είμαι εγώ, εγώ την κάνω τη θυσία! Το πρόβλημα είναι αυτός που και βαριά να κοιμάται όταν θα τον βάλω στην καλαθούνα, ξυπνάει μετά από κανα 30' (ακριβώς όταν μ' εχει πάρει ο ύπνος:evil:) και αρχίζει κλάμα, το οποίο σταματάει με 5' στο στήθος (άρα και αγκαλιά)

ΑΑΑΑΑ Και εχθές αδιαθέτησα..........

Ρολόι!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ό,τι σου λέει η Μαρία παρακάτω :P:p:p:p!

Κι εμένα μ' αρέσει ρε γμτ, είναι ακριβώς αυτό που λες ...εθιστικό, αλλά το πρόβλημά μου δεν είμαι εγώ, εγώ την κάνω τη θυσία! Το πρόβλημα είναι αυτός που και βαριά να κοιμάται όταν θα τον βάλω στην καλαθούνα, ξυπνάει μετά από κανα 30' (ακριβώς όταν μ' εχει πάρει ο ύπνος:evil:) και αρχίζει κλάμα, το οποίο σταματάει με 5' στο στήθος (άρα και αγκαλιά)

Ρολόι!!!!

Μηπως ξυπναει επειδη σφιγγεται για κακα;;εμενα αυτο κανει..αλλα την χαιδευω λιγο εκει στο κρεβατακι της κ σταματαει...μερικεεεες φορες

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Κ εμενα εχει μαθει αγκαλια για υπνο,εκτος κ αν ειναι πολυ ζαβλακωμενη που κοιμαται κ αν την ακουμπησεις στο λικνο μετα απο λιγη ωρα... Βρε Μαρια πως θα παρει την πιπιλα;;ουτε εμενα τη θελει... Πες κανενα τιπ!!Α!μετα την αποστειρωση, πως τις συντηρουμε;;χρησιμοποιουμε τη μια,τις αλλες τι τις κανουμε;;

Σκουντουφα,η ξαπλωτη σταση απιστευτα βολικη....κ ξετρελαινομαι να κοιμομαστε ετσι,κ ελεγα εγω;;;...ποτέ!!Εχω εθιστει ομως....

Χεχε ειδες!τιπ για την πιπιλα δεν υπαρχει παρα μονο επιμονη

Και να μην απογοητευεστε γιατι δεν την παιρνουν σε μια μερα!

Κι εννοειται οσες θηλαζουν πρεπει να χρησιμοποιουν την

Πιπιλα σιλικονης που ειναι σκληρη και κατα προτιμηση με το

Σχημα της θηλης οπως ειναι οι nuk.

Η καλυτερη στιγμη ειναι οταν θηλαζουν μολις εχουνε χορτασει

το βραδυ και ειναι ετοιμα γλαρωμενα στο στηθος να τραβηξετε τη

δικη σας θηλη απο το στομα του και να βαλετε την πιπιλα.

Εγω μετα την αποστειρωση τις αφηνα στον αποστειρωτη μεσα με κλειστο

Καπακι τωρα αυτο μπορει να μην ηταν και σωστο νομιζω πρεπει

Στο ψυγειο αλλα δενπαθαινανε τιποτα.....

ΑΑΑΑΑ Και εχθές αδιαθέτησα..........

απαπα απο τωρα?ειναι που δε θηλαζεις μαλλον. Εμενα ακομα δεν

Εχουν τελειωσει τα λοχεια!και επιτελους σημερα επεσε ο αφαλος.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μηπως ξυπναει επειδη σφιγγεται για κακα;;

Όχι, επειδή θέλει αγκαλιές!

Η καλυτερη στιγμη ειναι οταν θηλαζουν μολις εχουνε χορτασει το βραδυ και ειναι ετοιμα γλαρωμενα στο στηθος να τραβηξετε τη δικη σας θηλη απο το στομα του και να βαλετε την πιπιλα.

Το έκανα αυτό μια φορά και ξύπνησε τόσο νευριασμένος:shock: με το κακό που πήγα να του κάνω:tongue:, που έκανε 10' να ηρεμήσει και να κοιμηθεί πάλι!!!

Δεν είναι ότι δεν την παίρνει μόνο, τσαντίζεται κιόλας!

(τυχαία ψώνισα δυο πιπίλες, ευτυχώς ήταν νυκ, τώρα τι θηλές εχουν δεν κοίταξα, αλλά ελεγαν από 0 μηνών...άσχετη τελείως

η μια είναι αυτή : http://www.nuk.gr/#path=%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82/productdetail&p=10.175.018&lty=m&lid=11&m=1 κι η αλλη είναι αυτή : http://www.nuk.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82/productdetail/?p=10.175.004&lty=m&lid=10#path=%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82/productdetail&p=10.175.004&lty=m&lid=10&m=1 σε πιο...αντρικό χρώμα)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Όχι, επειδή θέλει αγκαλιές!

Το έκανα αυτό μια φορά και ξύπνησε τόσο νευριασμένος:shock: με το κακό που πήγα να του κάνω:tongue:, που έκανε 10' να ηρεμήσει και να κοιμηθεί πάλι!!!

Δεν είναι ότι δεν την παίρνει μόνο, τσαντίζεται κιόλας!

(τυχαία ψώνισα δυο πιπίλες, ευτυχώς ήταν νυκ, τώρα τι θηλές εχουν δεν κοίταξα, αλλά ελεγαν από 0 μηνών...άσχετη τελείως

η μια είναι αυτή : http://www.nuk.gr/#path=%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82/productdetail&p=10.175.018&lty=m&lid=11&m=1 κι η αλλη είναι αυτή : http://www.nuk.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82/productdetail/?p=10.175.004&lty=m&lid=10#path=%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82/productdetail&p=10.175.004&lty=m&lid=10&m=1 σε πιο...αντρικό χρώμα)

Μια χαρα ειναι αυτες!κοιτα δεν την παιρνουν ευκολα θα τσαντιστει

Και θα τη φτυσει πολλες φορες ε και καποια στιγμη θα τον πετυχεις!

Αμα την παρει θα σωθεις παντως.ταισμα ,πιπιλα και γεια σας!!!!

εδώ και εμείς χτυπήσαμε ένα 2ωρο στις κούνιες τώρα το πρωί μιας και δεν είχαν σχολείο σήμερα και ήρθα στα ίσια μου πάω να κοιμηθώ τώρα κλάταρα....Νομίζω ότι ο μικρός ξαναγύρισε κάτω αλλά περιμένω λόξυγγα για να είμαι σίγουρη πάντως αισθάνομαι το βάρος του σε σχέση με χθες μόνο να μην έχει πόδια κάτω :)

Εύα είσαι έτοιμη και με την βούλα για το επόμενο τώρα!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι ο μικρός ξαναγύρισε κάτω αλλά περιμένω λόξυγγα για να είμαι σίγουρη πάντως αισθάνομαι το βάρος του σε σχέση με χθες μόνο να μην έχει πόδια κάτω :)

Μακάρι, μακάρι, μακάρι :P:p:p

(είδες, μπουσούλημα μπουσούλημα, κάτι βγαίνει στο τέλος!)

Μαρία, θα επιμείνω! (κάνει και μια φάτσα "μπλιάχ" εκείνη την ώρα, λες και του δωσα καμια φορεμένη κάλτσα...αν τον πετύχω θα τραβήξω καμια φωτο)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Νομίζω ότι ο μικρός ξαναγύρισε κάτω αλλά περιμένω λόξυγγα για να είμαι σίγουρη πάντως αισθάνομαι το βάρος του σε σχέση με χθες μόνο να μην έχει πόδια κάτω :)

NAIIIII! Μακάρι! :D

Κορίτσια έχει τύχει σε καμμιά άλλη...

από τη στιγμή που ήρθε το μωρό στο σπίτι επικρατεί λίγο βαριά ατμόσφαιρα... είναι και μικρούλι το σπίτι και δεν μπορούμε να κινούμαστε και όπως πριν, ούτε και να είμαστε όπως πριν σαν ζευγάρι, αλλά ταυτόχρονα έχει πιάσει και τον δικό μου μια βαριά ανασφάλεια με τα επαγγελματικά του, είναι μονίμως συννεφιασμένος γιατί όλο μ@λ@κιες γίνονται στη δουλειά του (ο εργοδότης είναι πρώην φίλος-φίδι και κοιτάει γενικώς να τον εκβιάζει γιατί τώρα με το μωρό καιγόμαστε γι' αυτή τη δουλειά), γενικώς είναι "βαριά" τα πράγματα, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω... Είναι που είμαι κι εγώ άνεργη, είναι και τα δικά μου νεύρα κουρέλια ώρες-ώρες, κι αυτός ο φουκαράς προσπαθεί να λειτουργεί και ως πυροσβεστήρας, είναι κι η κούρασή μας μεγάλη... ένα συνονθύλευμα πραγμάτων που "χαρούμενη ατμόσφαιρα" δεν το λες... σας έχει συμβεί ποτέ? Δεν ξέρω πώς να σουλουπώσω τα πράγματα. Ίσως αν επιχειρήσω να βγω με το μωρό καλυτερέψει τουλάχιστον η δική μου ψυχολογία και αυτό βοηθήσει λίγο?

Δεν ξέρω αν σας το μεταδίδω... :(

Σκαι πρεπει επειγοντως να βγειτε βολτιτσα εξω για καφεδακι!

Οι αντρες αντιλαμβανονται τις νεες ευθυνες αφου γεννηθει το μωρο

Ενω εμεις εχουμε προετοιμαστει καλυτερα 9μηνες.τους ερχεται

Καπως αποτομα και συνηδειτοποιουν οτι ειναι υπευθυνοι για ενα

Νεο μελος ποσο μαλλον στους δυσκολους καιρους που ζουμε που

Πραγματικα δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει η επομενη μερα!

Και μαζι με το ξενυχτι ολο αυτο βαραινει την ατμοσφαιρα...

Επειγοντως Κυριακη για καφεδακι στον ηλιο και να

Κανετε ζουζουνιες με το μωρο να βγαλετε ωραιες φωτο

Στον ηλιο και να δειτε και φιλους!!!!!!

Σκαι μου η προσαρμογή με το μωρό είναι δύσκολη και για τους 2 σας...και εγώ προτείνω τον μικρό και λίγο έξω να πάρετε τα πάνω σας...Και η κούραση στο πρόγραμμα είναι αλλά τι να κάνεις θα περάσει ο καιρός και θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Τώρα για την δουλειά πες του ότι είτε είσαστε 2 είτε 3 ίδια είναι τα πράγματα ο φόβος πάντα θα υπάρχει οπότε ας μην τον παίρνει από κάτω...

Θα ξαναπάω την Τετάρτη γιατρό να δούμε πάλι τι γίνεται και να ξαναμιλήσουμε..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...