Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αυριο γεννάω!!

Καρμαρ, με το καλό!

Σου το αφιερώνω:tongue::

Karmar με το καλό αύριο κοπέλα μου...Μακάρι να είχα την μισή από την δική σου χαρά

Ελα, μη σε παίρνει τόσο από κάτω...Σε περίπτωση που πας όντως για καισαρική είναι η διαδικασία που σε χαλάει (που θα πρέπει να αναρρώσεις από επέμβαση κτλ) ή απογοητεύτηκες που δεν θα ξαναζήσεις τον φ.τ.?

Αυτα ενημερωτικα για οποια αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα.....

Ευχαριστούμε Γιωτίτσα! Καλούς θηλασμούς εύχομαι (εσυ δυσκολεύεσαι καθόλου?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Karmar με το καλό!!!!!!

Μιλησα με την παιδιατρο για να ερθει μεθαυριο να ζυγισει ξανα την μικρη κ της ειπα αυτο με το χθεσινο που δε χορταινε με τιποτα κ ειπε οτι ετσι ειναι τα μωρα μεχρι να σαραντισουν, τη μια μερα θελουν συνεχεια να ειναι στο στηθος κ να τρωνε κ την αλλη να κοιμουνται συνεχεια. Αφου ειναι κ μικρη η δικια μας θελουμε να τρωει συνεχεια, λεει. Αυτα ενημερωτικα για οποια αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα.....

Ετσι κι εμεις τρωμε συνεχεια κι ας ειναι μεγαλο μωρο!

Δυστυχως οπως το ειπε ο παιδιατρος σου δεν υπαρχει

προγραμμα στο θηλασμο αργει να στρωσει το πραγμα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Χαλλουυυυυυ!!

Καρμαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Αντε! εισαι η επομενη!!!!:tongue:

πως περναει ο καιρος εε?

αυριο τετοια ωρα..θα εισαι με το αγγελουδι σου αγκαλια!!

Ολα καλα να πανε ευχομαι!!;) Προσπαθησε να ξεκουραστεις αποψε!!

Με το σπιτι τι γινεται εντομεταξυ?Ειναι ολα ετοιμα?

εγω ακομα εδω..

εχω πολλες συσπασεις με πονους περιοδου..

ποναω συνεχως απο κατω [αυτο ειναι το χειροτερο]

αλλα αντεχω ακομα!!! οποτε ειναι ετοιμο το μωρο μου.. οποτε θελει αυτο να επιλεξει να ερθει!:)

αυριο εχω γιατρο [ το ξαναειπα εε?]

εμεις ειμαστε μια πανω μια κατω..

μια αγκαλιτσα απο εμενα!:)

και ειπαμε! σημασια εχει να εισαι εσυ καλα κ να το δειχνεις και στο μωρο σου, γιατι μην νομιζεις, το αισθανεται!

Karmar με το καλό. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ είχα μια εγκυμοσύνη που μονο εύκολη δεν την λες. Αν μπορουσα κι εγώ αύριο θα πηγαινα, αλλά περιμένω να πάρουν λίγο βαρος ακόμα.

Ηρεμία, ψυχραιμία και με το καλό να πάρεις το νινι σου αγκαλιτσα.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!! Εμεις ειχαμε σχετικα καλο βραδυ, χωρις καθολου γκρινια, με το κλασικο ξυπνημα ανα 2ωρο-3ωρο. Ετρωγε λιγο, την επαιρνε ο υπνος, την αφηνα, γκρινιαζε, την ξαναβαζα να φαει κανα 5λεπτο ακομη κ τελος..... Τα κλασικα μας δηλαδη.....

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

16.vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

17.milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

18.Karmar Ρέα - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ

και οι υπόλοιπες!

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ (6/6/2013)

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Περιμένω πώς και πώς τις 40 μέρες να δω την περιβόητη αλλαγή που λένε όλοι ότι γίνεται! :rolleyes:

Κι εγω περιμενω το βραδυ που θα κοιμηθω οχι σερι μεχρι το πρωι, αλλα τουλαχιστον ενα 4ωρο-5ωρο βρε αδερφε!!!!!

Καλημέρα..

Σκοντούφλα με ενοχλεί η ανάρρωση ότι τις πρώτες μέρες είμαι πλήρως εξαρτημένη από τους άλλους και γενικά η όλη διαδικασία...Δεν είμαι ρομαντική κτλ απλά κακά τα ψέμματα στον φυσιολογικό πέρα από ότι διαλέγει το μωρό πότε και πως θα βγει τρως μεν πόνους πριν αλλά μετά περπατάς και πετάς και δεν σε νοιάζει τίποτα ούτε να μην σηκώσεις βάρος, ούτε να πονάς ούτε να εξαρτάσαι από τους άλλους...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερούδια!!!

Και μας μια χαρά ήταν το βράδυ, ο μικρός κοιμόταν από τις 9 περίπου, στις 12 που πήγαμε για ύπνο τον άλλαξα κ τον τάισα και ύστερα σηκώθηκα στις 3.30 για το επόμενο γεύμα, κατά τις 7 παρά τον θήλασα και ξανακοιμήθηκε λίγο και τώρα μόλις φάγαμε πρωινό κ είμαστε στο ρηλάξ με λόξιγκα! :rolleyes::rolleyes:

Πιο πολύ με το θηρίο έτρεχα το βράδυ να τη μαζεύω, ανακάλυψε κ το τάπερ με τη σκορδαλιά πάνω στο τραπέζι (είχαμε μπακαλιάρο) και την έκανε κρέμα μαλλιών χαχαχα :rolleyes::evil: πασαλείφτηκε ρε παιδιά την ώρα που τάιζα το μικρό το βράδυ, τι άλλο θα δω από αυτό το παιδί :shock::shock:

Βέβαια το γέλιο που έριξα δεν περιγράφεται, να σκυλοβρωμάει σκορδίλα!. Παράτησα το μωρό κ έτρεχα να την κάνω μπάνιο κ να τη στεγνώσω με το σεσουαρ βραδιάτικα.

Τώρα πάω ν' αποστειρώσω και να συμμαζέψω την κουζίνα, χώρια που το θηρίο ξύπνησε κ φωνάζει!!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημερούδια!!!

Και μας μια χαρά ήταν το βράδυ, ο μικρός κοιμόταν από τις 9 περίπου, στις 12 που πήγαμε για ύπνο τον άλλαξα κ τον τάισα και ύστερα σηκώθηκα στις 3.30 για το επόμενο γεύμα, κατά τις 7 παρά τον θήλασα και ξανακοιμήθηκε λίγο και τώρα μόλις φάγαμε πρωινό κ είμαστε στο ρηλάξ με λόξιγκα! :rolleyes::rolleyes:

Πιο πολύ με το θηρίο έτρεχα το βράδυ να τη μαζεύω, ανακάλυψε κ το τάπερ με τη σκορδαλιά πάνω στο τραπέζι (είχαμε μπακαλιάρο) και την έκανε κρέμα μαλλιών χαχαχα :rolleyes::evil: πασαλείφτηκε ρε παιδιά την ώρα που τάιζα το μικρό το βράδυ, τι άλλο θα δω από αυτό το παιδί :shock::shock:

Βέβαια το γέλιο που έριξα δεν περιγράφεται, να σκυλοβρωμάει σκορδίλα!. Παράτησα το μωρό κ έτρεχα να την κάνω μπάνιο κ να τη στεγνώσω με το σεσουαρ βραδιάτικα.

Τώρα πάω ν' αποστειρώσω και να συμμαζέψω την κουζίνα, χώρια που το θηρίο ξύπνησε κ φωνάζει!!!

Σωστη η μικρη!!!! Μηπως εχει καποια ιδιοτητα το σκορδο για τα μαλλια κ δεν το ξερουμε!!!! Φανταζομαι πως μυριζε το καημενο!!!!!:?:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...