Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλα αναγουλες-τζιντζερ 1-0!

Για δείτε εδώ συνταγή για λεμονάδα με μέλι και τζίντζερ

http://gourmandeinthekitchen.com/2011/honey-ginger-lemonade-recipe/

μην τρώτε όσπρια βρε με τέτοιο στομάχι, είναι βαριά και πειράζουν τα όσπρια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία σ' ευχαριστούμε πολύ για τη λίστα. Βέβαια όσο θα πλησιάζει ο καιρός για τα ψώνια θα το ξαναθίξουμε το θέμα.

Υπομονή και που θα πάει θα μπεις στον 4ο και θα φύγουν οι άτιμες οι αναγούλες.

Κορίτσια, τι ταμείο έχετε και τι επίδομα σας δίνει για τη γέννα;

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Κορίτσια, τι ταμείο έχετε και τι επίδομα σας δίνει για τη γέννα;

Εγώ ΙΚΑ και μάλιστα θα πρέπει να πάω να το ανανεώσω στον ΟΑΕΔ γιατί είμαι άνεργη και χωρίς επίδομα από αύριο. Αν θυμάμαι καλά είναι 800 ευρώ περίπου ο φ.τ. + 300 για καισαρική και τα παίρνει απευθείας πλέον το μαιευτήριο, αν δεν κάνω λάθος.

Εγώ ΤΣΜΕΔΕ και μέχρι τώρα έδινε 2500, χωρίς ομως να καλύπτει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξετάσεις, επισκέψεις, κλπ. Αλλά από οτι λένε θα μπούμε στον εοπυ και εμείς οπότε θα αλλάξουν τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει μεταβατικό στάδιο για εμάς που ξεκινήσαμε με ΤΣΜΕΔΕ και ίσως γεννησουμε με εοπυ. Ο εοπυ δίνει νομίζω 900 ευρω και αν θέλεις πανε απευθείας στην κλινική. Αν πεις οτι θέλεις να τα πάρεις εσύ στο χέρι αμφιβάλλω αν και ποτε θα τα πάρεις, οπότε δεν νομίζω να το προτιμά καμία...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Mariath, o άντρας μου είναι στο ΤΣΜΕΔΕ κι απ' όσο ξέρω τον γλιτώσατε τον ΕΟΠΥΥ (προς το παρόν). Τελικά δεν ψηφίστηκε από τη Βουλή η πρόταση να ενταχθούν τα ταμεία δικηγόρων, μηχανικών, γιατρών και δημοσιογράφων.

Ο ΕΟΠΥΥ δίνει 900 ευρώ αν επιλεχτεί μη συμβεβλημένο μαιευτήριο. Σε περίπτωση που κάποια ασφαλισμένη στο ΕΟΠΥΥ επιλέξει δημόσιο τότε δεν παίρνει το προαναφερθέν επίδομα.

Κάθε ιδιωτική κλινική/μαιευτήριο έχει ειδική σύμβαση με το εν λόγω ταμείο και δίνει διαφορετικές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.scribd.com/doc/78933369/%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%91%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A0%CE%A5

Διαφημίσεις

Καλημέρα αύριο πάω για αυχενική και έχω μεγάλη αγωνία ! πρώτον να δω το μωρό καλά , δεύτερον να ακούσω ότι τελείωσα με την αποκόλληση (δεν αντέχω 3η σειρά φαρμάκων) και τρίτον αν γίνεται να μας πει το φύλλο. Ευτυχώς οι αναγούλες μου τελείωσαν πριν από καμιά εβδομάδα έχω μόνο λίγο το πρωί μέχρι να φάω. Άνοιξε η όρεξη μου για τα καλά αλλά ευτυχώς λόγω δουλειάς δε μπορώ να τρώω όσο συχνά θέλω.

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Καλημέρα αύριο πάω για αυχενική και έχω μεγάλη αγωνία ! πρώτον να δω το μωρό καλά , δεύτερον να ακούσω ότι τελείωσα με την αποκόλληση (δεν αντέχω 3η σειρά φαρμάκων) και τρίτον αν γίνεται να μας πει το φύλλο. Ευτυχώς οι αναγούλες μου τελείωσαν πριν από καμιά εβδομάδα έχω μόνο λίγο το πρωί μέχρι να φάω. Άνοιξε η όρεξη μου για τα καλά αλλά ευτυχώς λόγω δουλειάς δε μπορώ να τρώω όσο συχνά θέλω.

ολα καλα θα ειναι!!!

να μην ανυσηχεις!!!

να σκεφτεσαι θετικα!!!!!!!!!!καλη επιτυχια!

aCtzp3.png

Mariath, o άντρας μου είναι στο ΤΣΜΕΔΕ κι απ' όσο ξέρω τον γλιτώσατε τον ΕΟΠΥΥ (προς το παρόν). Τελικά δεν ψηφίστηκε από τη Βουλή η πρόταση να ενταχθούν τα ταμεία δικηγόρων, μηχανικών, γιατρών και δημοσιογράφων.

%%CE%A5[/url]

Τον γλιτώσαμε τον εοπυυ αλλά μάλλον για λίγες μέρες ακόμη! Είναι μεσα στο "πακετακι" που ψηφίζετε σήμερα... Έχουν κάνει κάτι πρόσφυγες στο ΣτΕ αλλά ποιος ξέρει αν και ποτε θα βγει άκρη.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλά αποτελεσματα! Να δεις πόσο μεγάλωσε το ζουζουνι!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Άντε με το καλό να το δεις γερό το σπόρι σου!

Σήμερα 10&3 είδα κι εγώ άλλη μια φορά το δικό μου. Είναι 5 εκ., κουνιόταν, έπαιζε κούκου τσα κρύβοντας τα ματάκια του... αυχενική έχω 17-20 Νοεμβρίου, τώρα το απόγευμα θα πάρω να κλείσω ραντεβού. Η γυναικολόγος μου με καθυσύχασε ότι δείχνει να μην υπάρχει κίνδυνος κατά 99%. Από το στόμα της και στου Θεού τ' αυτί!

Ρε παιδιά σε κάποιο στιγμιότυπο μου έδειξαν πρόσωπο στην οθόνη του υπερήχου και μου φάνηκε ότι μοιάζει πάρα πολύ στον άντρα μου.. είναι δυνατόν να φαίνεται κάτι τέτοιο από τώρα?

Τον γλιτώσαμε τον εοπυυ αλλά μάλλον για λίγες μέρες ακόμη! Είναι μεσα στο "πακετακι" που ψηφίζετε σήμερα... Έχουν κάνει κάτι πρόσφυγες στο ΣτΕ αλλά ποιος ξέρει αν και ποτε θα βγει άκρη.

Ωχ...αυτό δεν το διάβασα κάπου! Είναι μικρής σημασίας γι' αυτό.:evil:

Σήμερα με τσάκισαν οι αναγούλες. Πάνω που έλεγα τι καλά, τσουπ ήρθαν πάλι. Βέβαια έβαλα κι εγώ το χέρι μου γιατί χθες το απόγευμα έφαγα κοκκινιστό!! :(

Evri79 και Skybeam καλά αποτελέσματα να έχεte. Όλα θα πάνε τέλεια.

Νάντια μου είναι πολύ καλύτερα στο 2ο τρίμηνο!!!

Καλώς ήρθες!!!!!

Εύη μου μην αγχώνεσαι όλα καλά θα είναι

και θα δείς το μωράκι σου πλέον και θα τρελαθείς!

Skybeam πώς είναι αλήθεια το όνομα σου??

Συγχαρητήρια και σε εσένα που πάνε όλα καλά!

Ευκαιρία να χαλαρώσεις!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Skybeam πώς είναι αλήθεια το όνομα σου??

Συγχαρητήρια και σε εσένα που πάνε όλα καλά!

Ευκαιρία να χαλαρώσεις!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν θα ήθελα να πω το όνομά μου δημόσια γιατί εδώ -και ιδιαίτερα στο parents- έχω αποκαλύψει κατά καιρούς πολλά για μένα (επάγγελμα, περιστατικά με φίλες, περιστατικά στις κατά καιρούς δουλειές μου, περιπέτειες υγείας κ.λπ.) και καταλαβαίνεις...

Καλησπερα κοριτσακια μου !!!!

ευχομαι καλες αυχενικες σε οσες εχετε να κανετε αυτες τις μερουλες!!!!!!:)

εμεις πηγαμε γιατρουλη την Δευτερα ,ολα μια χαρα με το μπεμπε...και ..ιts a boy!!!!!!!:mrgreen: ωρε...ελπιζω οι γιοι μου να με εχουν βασιλισσα...:tongue: και οχι να κυκλοφορω με κρανος στο σπιτι αργοτερα....

το μονο που εχω ειναι παλι λιγες συσπασουλες...και αυξησα προς το παρων το μαγνησιο ..επι 3 την ημερα...κι πολυ προσοχη!!ποσο ξεκουραση και προσοχη τωρα μπορω να εχω με ενα 2 χρονο που ειναι αυτες τις μερες ολο με ιωσεις και θελει αγκαλιτσες και χαδακια δεν ξερω:roll:

σας βαζω και εγω μια λιστα που ειχα κανει προπερσυ για τα απαραιτητα του μωρου ..ετσι για να εχετε εναν μπουσουλα οι νεομανουλες !!!! βεβαια οι αγορες των μωρων ποτε δεν τελειωνουν..χαχαχαχα..και οτι ειν στην λιστα δεν ειναι και απαραιτητο στν καθεμια να το κανει φυσικα..

Βαλίτσα Μαιευτηρίου

1. Εσώρουχα μιας χρήσης (εμενα ας πουμε με βολεψαν πολυ του μαιευτηριου τα εσωρουχα που ειναι σαν διχτακι )

2. Στηθόδεσμους - σουτιέν θηλασμού (εγω ειχα 3-4 μονο θηλασμου ..ειναι το ιδιο με της εγκυμοσυνης.,...το λενε απλα για να πουλανε τα καταστηματα..χαχα)

3. Επιθέματα στήθους

4. Πετσέτες σωματος και χειρός

5. Σερβιέτες (πάρτε ένα πακέτο τις μεγαλες .θα σας δωσουν και στα μαιευτηρια βεβαια)

6. Βούρτσα:tongue:

7. Νυχτικά βαμβακερά και όχι σατέν(λόγω έντονης ζεστής)ή πιτζάμες με κουμπιά στο πάνω μέρος (εμενα προσωπικα με βολεψαν τα νυχτικα αν και σπιτι ποτε δεν φοραω...εκανα και καισαρικη και μου ηταν πιο ευκολο ..)

8. Ρόμπα ελαφριά

9. Χαρτομάντιλα, μωρομάντιλα, αντισηπτικα

10. Παντόφλες ή ακόμα καλύτερα κανένα τσόκαρο-σαγιονάρα γιατί το μπάνιο είναι συνεχεία με νερά!

11. Πιστολάκι :tongue:

12. Φορτιστή κινητού

13. φωτογραφική κάμερα

14. Ρούχα εξόδου μαμας

15. Κρέμα λανολίνης για το στήθος (Lansinoh) επουλωτική κρέμα για προστασία των ερεθισμών θηλών ή την purelan της medela. Καλές είναι και οι δυο..αν και οχι απαραιτητες...το βλεπετε εκεινες τις μερς και τις αγοραζετε τοτε!

16. Σίδηρο & ασβέστιο & φολλικό οξύ (αν συνεχιζετε μετα την γεννα)

17. Οδοντόβουρτσα & οδοντόκρεμα

18. Σαμπουάν & αφρόλουτρο & μαλακτική κρέμα & σφουγγάρι

19. Αποσμητικό

20. Καλλυντικά για την περιποιηση της μαμάς

21. Τηλεφωνα συμβούλων γαλουχιας και θηλασμού (αν θελετε να θηλασετε). 22. Μερικές λαβέτες για το μωρό (για τις γουλιτσες)

23. Ρουχα για την εξοδο του μωρού

24. πανες αγκαλιας ...για τους επισκεπτες κυριως που θελουν να παρουν αγκαλια το μωρο!

25.σελτεδακι αμα θελετε να το ακουμπατε στο κρεββατι ..

ΕΓΓΡΑΦΑ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πρώτον, παίρνουμε αφού γεννήσουμε από την Γραμματεία του μαιευτηρίου την ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. Για να την πάρουμε, έχουμε μαζί μας

* ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΣΥΖΥΓΩΝ

* ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ

(φωτοτυπίες τις 2 ταυτότητες συν οι πρωτότυπες ταυτότητες κ των δυο σας, ληξιαρχική πράξη γάμου που να έχει εκδοθεί ΤΟ ΠΟΛΥ ένα εξάμηνο πριν την γεννά αλλιώς δεν ισχύει, το πακέτο με όλες τις εξετάσεις σας, κ το κιτ για τα βλαστοκύτταρα αν έχετε επιλέξει να κρατήσετε)

Μετά πάμε στο ληξιαρχείο στο οποίο υπάγεται το μαιευτήριο και δηλώνουμε την γέννηση. Για να το κάνουμε έχουμε μαζί μας:

* ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ (βλ. πάνω)

* ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΣΥΖΥΓΩΝ

* ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΤΕΚΝΩΝ (το υπογράψαμε πριν τον γάμο, θυμάστε? Στην εκκλησία:tongue:)

* ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (από τον δήμο μας ή το ΚΕΠ)

Για το νεογέννητο μωρό στο σπίτι

1. Σελτεδάκια για να ακουμπάς το μωρό (εχω ειχα αρκετα γιατι στις αρχες ειχαμε πολλα ατυχηματα)

2. πάνες αγκαλιάς

3. φορμάκια μωρού (τωρα που θα γεννησουμε ανοιξη καλοκαιρακι με αρκετα εσωρουχακια μια χαρα θα ειναι ..η γυμνα μετα:tongue:)

4. λαβέτες (πετσετάκια μικρά πάσης χρήσης κυρίως για τις γουλιές)

5. Πάνες

6. μωρομάντιλα

7. 1 μεγάλο πακέτο βαμβάκι

8. Οινόπνευμα 95% καθαρότητα. Αυτό το βάζεις στον αφαλό μέχρι να ξεραθεί και να πέσει ο αφαλός

09. Αποστειρωμένες γάζες

10. φυσιολογικό όρο 250ml για να καθαρίζεις την μύτη

11. Αναρροφητήρας μύτης. ΟΧΙ ΠΟΥΑΡ, αυτά κατηγορούνται για ωτίτιδες. Εχει η otrisalin αναρροφητήρα με 3 ανταλλακτικά μέσα

12. σύριγγες 5 ml για να βάζεις τον ορο ή να τις έχεις σαν δοσομετρητή για φάρμακα γενικά

13. Σαμπουάν-Αφρόλουτρο για να πλένεις το παιδί (κρεμες εγω δεν χρησιμοποιουσα γιατι φραζουν οι ποροι και δεν αφηνουν το δερμα να αναπνεει ...ουτε και σφουγγαρι στην αρχη γιατι πιανει μυκητες...

14. Κρέμα συγκάματος ---καλυτερα οχι sudocream...

15. Πετσέτες Μπάνιου η μπουρνουζακια

16. απορρυπαντικό και μαλακτικο για τα ρουχα του παιδιου

17. απορρυπαντικο πιάτων για τα σκευη του παιδιου, τις σιλικονες, θηλες κτλπ---εγω ειχα της prodrem

18. θερμομετρο κυριως ψηφιακο, προτείνω κάτι που να κάνει πολύ γρήγορα 2-3 δευτερολεπτα γιατι τα μικρά δεν κάθονται (http://www.amazon.co.uk/Braun-4520-Thermoscan-Ear-Thermometer/dp/B0001D0LMS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1307355310&sr=1-1)

19. Deppon σιρόπι

20. Μπανιέρα που και απαραίτητα το εσωτερικό αξεσουάρ για νεογέννητα (αν είναι πλαστικό, βάζε αν θες εκεί ένα πετσετάκι να μην ακουμπάει το μωρό πάνω στο πλαστικό, μέχρι λίγο να ξετσουμήσει)

21. Ψαλιδάκι νυχιών, νυχοκόπτη, χτενάκι, βουρτσάκι μαλλιών (24. Μπατονέτες ειδικές για βρέφη που τις χρησιμοποιείς μόνο εξωτερικά για να μαζέψεις την υγρασία απ το αυτάκι μετά το μπάνιο

22. Ζυγαριά βρέφους, χρειάζεται τον πρώτο καιρό που ζυγίζεις συνεχώς το μωρό για να δεις αν παίρνει κανονικά βάρος… καλύτερα να ενοικιάσεις για όσο την χρειάζεσαι από το μαιευτήριο, θα περάσουν πολλοί να σου αφήσουν προσπέκτους

πανω κατω αυτα.. ελπιζω να ειναι χρησιμα!!!!!!!!!:):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...