Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες!!!

ΜΙΛΚΥ μου παιρνω κουραγιο οταν ακουω τετοιες δηλωσεις!:) εγω ειπαμε φοβαμαι το οτι δεν θα μου κανει επισκληριδιο.. αλλιως δεν θα ειχα κανενα αγχος!! 9 μηνες ειναι ενας καλος χρονος για να επανελθει το σωμα πληρως κ να ξανακανεις αλλο!!;) περιμενω την ιστορια σου!!:D

καρμαρ εχουμε νεα?

εγω εχω γιατρο αυριο, κ ψιλοαγχωθηκα λες κ παω να δωσω εξετασεις. θελω πολυ να τα "βρω" μαζι του... :rolleyes:

αντε και με βαση την ΠΗΤ μου,ενας μηνας μου εμεινε!;)

και θα σας μιλαω κ εγω για τους θηλασμους μας,τα αλματα αναπτυξης κ τα ξενυχτια![ωχχ] !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετε κοριτσια?

χαθηκα λιγακι...η ψυχολογια μου εχει και τα σκαμπανεβασματα της!

Ξανθη μου ευχομαι να αλλαξουν τα πραγματα και να γεννησεις φυσιολογικα!

μιλκυ μου να σου ζησει κοριτσακι μου!

εμεις ειμαστε μια πανω μια κατω..

ενω εχθες πηγαμε καλα και καναμε και γευματα χωρις συμπληρωμα σημερα κατα ενα περιεργο τροπο δεν κατεβαινει γαλα με τιποτα...κουραστηκα κοριτσια..ισως να το κρατησω δεκα μερες ακομα και τελος!

εν τω μεταξυ καπου διαβασα πως τα μιτροταν αναστελλουν την γαλουχια?

δυο την ημερα μου εδιναν!!και εκατσα και μια εβδομαδα!

σημερα εχω πολυ τις μαυρες μου..μομιζω μου εμεινε κουσουρι ακρατεια κοριτσια..δεν ξερω αν ειναι νωρις να κρινω αλλα δεν μπορω να ορισω την ροη των τσισακίων μου.Κανω αυτες τις ασκησεις τις πως τις λενε οταν παω τουαλετα και δεν υπακουν..σορυ για το θεμα το ασχετο αλλα ειμαι να σκασω!

aCtzp3.png

εμεις ειμαστε μια πανω μια κατω..

Νάντια, τι να σου πω, χαρά στην υπομονή και στο κουράγιο σου, σε καταλαβαίνω, είναι δύσκολο πράγμα ο θηλασμός. Κι εγώ που δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα πολυ σοβαρό πρόβλημα κάπου, πάντως δυσκολεύομαι, το παραδέχομαι, μπαίνω ακόμα σε πειρασμό να δώσω μπουκάλι και κάθε φορά το παλεύω. Δύσκολο, δύσκολο πράγμα το λέω και το ξαναλέω και πότε εδραιώνεται επιτέλους? Δίνε στήθος όποτε θέλει το μωρό, το γάλα χωνεύεται γρηγορα και θέλει ταίσμα ξανα, οι θηλές πονάνε, το μωρό δεν ξέρεις αν παίρνει βάρος...Τελοσπάντων, ό,τι και όσο μπορείς, μέτρα τις αντοχές σου και δες (μπορεί να χρειάζεται κάθε βράδυ να λες σταματάω και καθε πρωί να ξεκινάς με νέα δύναμη και να θες να προσπαθείς ξανα).

Τα μιτροταν ειναι αυτα για να κανει συσπασεις η μητρα? Κι εγώ έπαιρνα 2/ημέρα για κάποιες μέρες στην αρχή, αλλά μου είπαν όταν ξεκινήσω θηλασμό να τα σταματήσω.

Για το άλλο θεματάκι που αναφέρεις, πες το στο γιατρό σου, αλλά περίμενε κιόλας, γιατί ο οργανισμός μας δεν έχει επανέλθει ακόμα.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κarmar σε λίγο θα ελευθερωθείς υπομονή!!!

Έχεις κάποιο πρόβλημα και θέλεις τόοοοοσο πολύ να γεννήσεις???

Ούτε εγώ δεν έκανα έτσι που δεν μπορούσα να βγώ και από το σπίτι

αφού ήμουνα κουτσή αλλά και πάλι έκανα υπομονή να γεννηθεί

το μωράκι όποτε ήτανε έτοιμο.

Και εμένα ψηλά ήτανε και δεν είχε καλή θέση αλλά

όταν πήγα για γέννα με βάλανε σε διάφορες στάσεις οι μαίες(άβολες τελείως)

και σιγά σιγά ήρθε στην θέση του το μωρό.

Βέβαια εσύ ξέρεις πόσο αντέχεις να κάνεις υπομονή

απλά αν δεν έχεις κάποιο θέμα δεν βρίσκω το λόγο να μην περιμένεις

το μωρό να αποφασίσει.

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

My girl μου, εχω κουραστεί πάρα πολύ...γενικά δεν είχα και πολύ εύκολη εγκυμοσύνη...για μενα πάντα!!!

Ημουν 2 μήνες με αποκόλληση στο κρεββάτι,δεν εβγαινα απ'το σπίτι, έκανα εμετούς μέχρι και τον 6ο μήνα, το μωρό από πολύ μικρό είχε τα πόδια του στο στομάχι μου και με πίεζε...

Μολις συνήλθα λίγο,είχαμε μετακόμιση 2 σπιτιών πάνω κάτω,με προσωπική εργασία...χωρίς εργάτες,βοηθεια, κτλ και αφού τελείωσαν οι μετακομίσεις, ξεκινησαν οι συσπάσεις και οι αναγκαστικές ξάπλες, με τρομερούς πόνους απο κάτω (ουτε να ξαπλώσω, ούτε να κάτσω,ούτε να σηκωθώ...χωρις υπερβολη),κράμπες και πρηξίματα στα πόδια, μέχρι τώρα...

Εφτασα και τα 90 κιλά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κουνηθώ καθόλου εύκολα...

Μέσα σε όλα αυτά και εφόσον πλησίασε ο καιρός, μου ανακοινωσαν ότι θα έπρεπε να περιμένω κι άλλο, αφού το παιδί είναι πολύ ψηλα και οτι πρέπει να περπατάω πάνω απο 2 χλμ και πάνω απο 1 ωρα την ημέρα, πρωί βράδυ και να κάνω και ασκήσεις...

Και όλα αυτά με κιλά, ζέστη,πόδια που δεν χωράνε πουθενα και ενα παιδί στα 4 κιλά ήδη....

Με τα δικά μου πάντα δεδομένα, θεωρώ οτι δεν ήταν όλα ιδανικά!!

Συν το ψυχολογικό κομμάτι που επίσης με δυσκόλεψε πάρα πολύ, εκτός τα κλασικά σκαμπανευάσματα της εγκυμοσύνης, παρουσιαστηκαν και επιπλέον δυσκολίες οι οποίες με επηρέασαν...

Τελοσπάντων...όλα αυτά τελείωσαν....

Αυριο γεννάω!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ Σκάι μου!!!!

Ηρθε και η δική μου ώρα επιτέλους!!!! Με είδε σήμερα ο γιατρός και εφόσον με κοιταξε κολπικα, μου είπε οτι δεν πρόκεται τόσο μεγάλο μωρό να καταφέρει να περάσει απο τέτοια λεκάνη...

Στις 7 θα πάω για εξετάσεις και 9:30 το πρωί θα μπούμε χειρουργείο...δεν μπορώ να το πιστέψω!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και πολύ αγχωμένη... με το τι θα κάνω, πως θα γίνει, αν θα είναι καλά το μωρό μου...όλα αυτά!!! Τα ξερετε....:D:D

Ηρθε και η δική μου ώρα επιτέλους!!!! Με είδε σήμερα ο γιατρός και εφόσον με κοιταξε κολπικα, μου είπε οτι δεν πρόκεται τόσο μεγάλο μωρό να καταφέρει να περάσει απο τέτοια λεκάνη...

Στις 7 θα πάω για εξετάσεις και 9:30 το πρωί θα μπούμε χειρουργείο...δεν μπορώ να το πιστέψω!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και πολύ αγχωμένη... με το τι θα κάνω, πως θα γίνει, αν θα είναι καλά το μωρό μου...όλα αυτά!!! Τα ξερετε....:D:D

με το καλο να το υποδεχτεις στην αγκαλιτσα σου!

aCtzp3.png

Karmar με το καλό αύριο, να πάνε όλα καλά και να σε αποζημιώσει το σποράκι σου για όλες τις περιπέτειες τις εγκυμοσύνης! ;)

Νάντια, μετά την πρώτη μου γέννα είχα κι εγώ αυτό ακριβώς που αναφέρεις με την ακράτεια! αφού στο τέλος είχα απελπιστεί κι εγώ το ίδιο με σένα - δεν μπορούσα δηλαδή να ελέγξω τη ροή καθόλου αφού ξεκινούσα - κι έλεγα γμτ θα είμαι από δω και πέρα με πάνα βρακάκι χαχα :tongue::tongue:

Τελικά επανήλθε ο... έλεγχος μετά από λίγο καιρό. Αυτή τη φορά ευτυχώς δεν είχα το ίδιο.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Karmar με το καλό αύριο, να πάνε όλα καλά και να σε αποζημιώσει το σποράκι σου για όλες τις περιπέτειες τις εγκυμοσύνης! ;)

.

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!! Να'σαι καλά!!!

Περιπέτειες, δεν ξερω αν ήταν...όπως είπα και πριν..βαση των δικών μου αντοχών και σαν πρωτομανούλα, δυσκολεύτηκα και περιμενα πως και πως αυτή τη στιγμή!!!

Εύχομαι οτι καλύτερο σε όλες και σε όλα τα μωρούλια!!!

Διαφημίσεις

KARMAR!Επιτελους ηρθε η ωρα ε?Με το καλο λοιπον να

γινεις μανουλα!!!!!Ολα καλα θα πανε....

Ναντια αυτο μου χε μεινει κι εμενα στην 1η γεννα που

ηταν φυσιολογικη οταν φταρνιζομουνα αλλα μου περασε

δε θυμαμαι ποσο κρατησε σε καταλαβαινω ομως θα περασει

πιστευω!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Karmar με το καλό!!!!!!

Μιλησα με την παιδιατρο για να ερθει μεθαυριο να ζυγισει ξανα την μικρη κ της ειπα αυτο με το χθεσινο που δε χορταινε με τιποτα κ ειπε οτι ετσι ειναι τα μωρα μεχρι να σαραντισουν, τη μια μερα θελουν συνεχεια να ειναι στο στηθος κ να τρωνε κ την αλλη να κοιμουνται συνεχεια. Αφου ειναι κ μικρη η δικια μας θελουμε να τρωει συνεχεια, λεει. Αυτα ενημερωτικα για οποια αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...