Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

:shock::shock::shock:

milky συγχαρητηρια!σε βλεπω βιαστικη για το επομενο!!!!

Να σου ζησει!

σε ευχαριστω πολυ,Μαρια!!!να χαιρεσαι το Σοφακι σου!!!μακαρι να ημουν μικροτερη και να εκανα αλλα 2 τουλαχιστον!εισαι πολυ τυχερη.σας αφηνω!παω στο milko μου!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι δεν είχα βάλει.Μετά την πρώτη φορά ήταν μια χαρά στην δεύτερη είχα χάσει πολλά κιλά όσο ήμουν έγκυος και δεν είχα σχεδόν καθόλου μετά που πήρα πολλά κιλά πάλι όσο θήλαζα είχε ξαναπεταχτεί σαν έγκυος ένα πράγμα.Τώρα έχω μια τεραστίων διαστάσεων κοιλιά και θα δω τι θα γίνει αλλά θυμάμαι ότι για κανένα μήνα δεν άντεχα τίποτα στην κοιλιά μου στην μικρή με ενοχλούσαν όλα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

θα σας γραψω την εμπειρια μου συντομα. ενα θα σου πω.ημουν η σιγουρη καισαρικη και εκανα την εκπληξη!η κοπελα που γεννουσαμε μαζι ειχε ολες τις προϋποθεσεις για φυσιολογικο και γεννησε με καισαρικη!στην αιθουσα δεν το πιστευε κανεις οτι τελικα γεννησα φυσιολογικα...δυο πραγματα μου εμαθε αυτη η εμπειρια.

ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!!

μπράβο κορίτσι πολύ χαίρομαι....Ελπίζω και εγώ δεν λέω ακόμα τίποτα περιμένω...

Προλαβαίνεις να κάνεις και 3 χαχαχα όρεξη να έχεις και αντοχές...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

:D ωραιο να το λες δυσκολο να το κανεις!εδω τα γλυκα δεν μπορω να κοψω.....:oops:

Τα άτιμα τα γλυκά... κι εγώ τα λιγουρεύομαι αλλά δεν έχω τίποτα στο σπίτι, μόνο φρούτα και μέλι! Άμα λυσσάξω κόβω φρούτα με μέλι και καρύδια...

ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!!

Μπράβο βρε Μilky! Γερό και τυχερό το μπεμπέ σου!

Τώρα έχω μια τεραστίων διαστάσεων κοιλιά και θα δω τι θα γίνει αλλά θυμάμαι ότι για κανένα μήνα δεν άντεχα τίποτα στην κοιλιά μου στην μικρή με ενοχλούσαν όλα.

Τεράστια κι εσύ, ε? Πού θα πάει, θα την εξαφανίσουμε! :D;)

σε ευχαριστω πολυ,Μαρια!!!να χαιρεσαι το Σοφακι σου!!!μακαρι να ημουν μικροτερη και να εκανα αλλα 2 τουλαχιστον!εισαι πολυ τυχερη.σας αφηνω!παω στο milko μου!!!

Σευχαριστω!Ειμαι σιγουρη οτι ενα ακομα το προλαβαινεις!

Ποτε σαραντιζεις ειπαμε????:P:p:p:p:p:p:p

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα σ'ευχαριστω για την απάντηση!

Ξανθή εγώ απο πριν μείνω έγκυος έλεγα οτι θέλω καισαρική. Είμαι το αντίθετο απο εσένα. Και πριν κάνα 2μηνο Ρώτησα τυχόν γιατρό μου αν παιζει για φ.τ. και μου λέει ουτε μια στο δισεκατομμύριο. Και του λέω έτσι είπα απλά να ρωτησω για το τυπικό, δεν ήθελα. Ο άντρας μου δε, μου λεει δεν θες να προσπάθησεις, να δουμε πως θα παει, και του λεω οτι σε αυτό δεν του πέφτει λογος είναι απόφαση δική μου και του γιατρού.

Milky συγχαρητηρια που τα καταφερες με φ.τ. να σας ζήσει, καλό σαραντισμο.

0SB8p3.png

Σευχαριστω!Ειμαι σιγουρη οτι ενα ακομα το προλαβαινεις!

Ποτε σαραντιζεις ειπαμε????:P:p:p:p:p:p:p

:rolleyes: :rolleyes: Μαρία μετά τον φυσιολογικό

πότε μπορείς να ξαναμείνεις έγκυος ξέρεις?

Κουβέντα να γίνετε...:tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

μετά τις 40 μέρες μπορείς άνετα....

διδυμομανούλα είναι επειδή έχω μέτρο σύγκρισης αν δεν είχα γεννήσει ποτέ φυσιολογικά ίσως και να μη με ένοιαζε...

Α ναί???

Η αλήθεια είναι πως θέλω κι άλλο νινάκι αλλά

σκέφτομαι αν θα αντέξει το ισχύο και η μέση μου

άλλη μία εγκυμοσύνη.Αλλά το θέλω πολύ!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

.... τι μπουσούλημα έριξα τι κάνω ότι βλέπω στο νετ να γυρίσει το μωρό τίποτα αυτός εκεί κλωτσάει στο ίδιο σημείο...

:P:p:p:p

Παρά την αγωνία σου μ' εκανες και γέλασα!

Ευχομαι η επιμονή σου να ανταμειφθεί, αλλιώς, όπως το είπες κι εσυ..., θα το χωνέψεις και θα το ξεπεράσεις:(, τι να κάνεις με τον ντίβο σου;)!

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???συγκλονιστικη εμπειρια!!!!
χαχαα εσύ είσαι η μίλκυ με το ένα παιδί και τέλος;;;;χαχαχα να σας ζήσει και πάλι

Ο,τι είπε η Ξανθή!

:PΝα σου ζήσει!!!!!:P

Απέφυγε ψωμί-μακαρόνια-ρύζια-πατάτες, δεν σου προσφέρουν τίποτα.

Ε, κάτι προσφέρουν κι αυτά:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπερα!

Για άλματα ανάπτυξης διαβάζω και σκεφτόμουν μήπως είναι νωρίς για τέτοια, αλλά από οτι φαίνεται δεν είναι... Χθες κι εμείς όλη μέρα στο στήθος συν του οτι εχει αερια. Μια απελπισία η αλήθεια είναι οτι με έπιασε! Σήμερα δείχνει καλύτερα αλλά για να δούμε...

Ξανθή εύχομαι ο μικρός να γυρίσει αλλά κι αν δεν το κάνει σημασία εχει να πανε ολα καλά!

Καρμάρ, βιαστική μέλουσα μαμά, εύχομαι με το καλό να κρατήσεις το μωρακι σου στην αγκαλιά.

Βιβή να σου ζήσει ο μπεμπης! Καλό σαραντισμό!

Γιώτα κράτα γερά! Είδες κι ο δικός μου χθες θήλαζε συνέχεια. Άσε που μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός τα θηλαζουμε οπότε και όσο θέλουν...

Τα γλυκά ούτε εγώ μπορώ να τα κόψω! Συν του οτι προσπαθώ να περιορισω όσπρια, πράσινα γιατι ο μικρός εχει αερια. Τι μένει; Μακαρονια, πατατουλες... Ευτυχώς δεν εμειναν τα κιλά... Έτσι νομίζω τουλάχιστον γιατι όπως σας ειπα ο πρωτοτοκος χάλασε τη ζυγαριά.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Milky, Εύα έτοιμες για τα επόμενα; Κι άντρας μου το ίδιο! Αλλά του δήλωσα να αρχίσει να ψάχνει με ποια θα το κάνει...

Χαχαχα κι εγω το ίδιο λέω τώρα σε κανά χρόνο μάλλον θα τον κυνηγαω:tongue:

Μιλκυ να σας ζήσει και βούρ για το επόμενο!!!!!!!

Τα νέα μας τώρα πήγα γιατρο για καρδιοτοκογραφημα και έδειξε κάτι χαζοσυσπασουλες 30 με 35 και περιμένουμε....μάλλον βολευτικε η κυρία και δεν θέλει τώρα να βγει!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...