Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

16.vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

17.milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

και οι υπόλοιπες!

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ (6/6/2013)

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδιά, έχω την υποψία ότι τα ποδαράκια (οι κνήμες) του μωρού είναι θεόστραβα. Πότε πηγαίνω σε ορθοπεδικό για γνώμη, γύρω στο εξάμηνο είναι καλά?

Sky Κ μένα έτσι ακριβώς ήταν τα πόδια του γιου κ είχα

ρωτήσει κ τον παιδιατρο κ με κοροιδευε....φτιάχνουν μην αγχωνεσαι....

Εγω που ελεγα πως ποτε δεν θα αφεθω ετσι..

κι ομως,,αλλαξα..

Κανω το καλυτερο για την κορη μου και βαζω σε δευτερη μοιρα τον εαυτο μου...

Χαλαλι της!

Βάλε κ εμένα Χριστιανα σ αυτο το club....εχω αφεθεί τελείως..

Κι εμείς του χρόνου διακοπές Χριστιάνα. Θα ήθελα να φεύγαμε Σεπτέμβρη αλλά χλωμό το βλέπω.. Είσαι μακρυά από τη θάλασσα?

Διακοπές κ εμεις φυσικα δε συζητάμε....ευτυχώς

είμαστε σε νησί κ εχουμε παραλίες γύρω τριγύρω

οπότε θα την περάσουμε εδω....

[quote name=twinomama;

Τα νέα μας τώρα' date=' τα μωρά μας καλά, την παρασκευή μου τα έβγαλε 2 κιλά έκαστο και πλακούντες ακόμα grade 1! Πήγα και στο γαία για nst γιατί είχα όλη την εβδομάδα συσπάσεις, αλλά όση ωρα ήμουν στο μηχάνημα δεν εκανα τίποτα. Ελπίζω να κάτσουν στ αυγά τους αλλες 20 μέρες.... Ο φόβος μου τώρα είναι μην σπάσουν τα ράμματα της περιδεσης απο το βάρος. Αν και μου είπε οτι θα το καταλάβω, γιατί είχα έναν φόβο και γι αυτό.[/quote]

Μια χαρα τα μπεμπακια φτου φτου....

Σε μας βρε παιδια οχι μονο δεν εχει πεσει ακομα ο αφαλος

αλλα ματωσε σημερα :???

Μαρακι αυτο που είχα περάσει με τον αφαλο του γιου

μου δε θέλω καν να το θυμάμαι....έπεσε στις 23 μερες.....

Μου είχαν σπάσει τα νεύρα....δε θυμάμαι καν ποσα

μπουκάλια με οινόπνευμα είχα χαλάσει....

Λοιπόν τα νέα μας..Ο μικρός είναι πλήρως εγκάρσιος στην κοιλιά μου πίνει αραχτός φραπέ στην παραλία το καμάρι μου. Οι συσπάσεις είναι απλά λόγο προηγούμενων μνημών και δεν πατάει τράχηλο πουθενά με αποτέλεσμα να είναι όλος ο τράχηλος στην θέση του, ψηλά και πίσω ακόμα....Οπότε το ρεζουμέ είναι ότι κατά 90% θα το ξαναφάω το σφάξιμο.Θα πάω την άλλη τετάρτη το απόγευμα αν έχει γυρίσει έχει καλώς περιμένουμε να δούμε πως θα πάει αν όχι αποκλείεται να γυρίσει μετά οπότε Πέμπτη πρωί πρωί πάω για σφάξιμο...

Xanp εύχομαι να γυρίσει το μπεμπακι σου αυτη τη φορα

κ να βρει την έξοδο που λεει κ ο γιος σου

(καλα Θεός δεν το συζητώ....)

Εγω εχω γενέθλια στις 6 κ πολυ θα θέλα να

με βάλει να γέννησω τότε αλλα ειναι

Φουλ το χειρουργείο κ δε γίνεται μου ειπε...

Η βλακεία ειναι οτι θα παω στις 6 στο νοσοκομειο

για προεγχειρητικο κ θα με κρατήσει μεσα...έτσι κανουν εδω...

Τέλεια γενέθλια....στο νοσοκομειο....

Δεν ειναι γιορτή εσυ μου φαίνεται ότι είχες πει για 6 του μηνα και είχα να διαλέξω 5 ή 7 για μένα! Κάνω λάθος; (Και εννοείται κάνω πλάκα,φαντάζομαι πόσο θέλεις ένα φτ)

Ρουμπινακι το 7 το χω προλάβει εγω..οπότε επιλέγεις 5 η 8;);););)

κοριτσια τι κανετε???

γεννησαμε και γυρισαμε σπιτι!δεν καταφεραμε με φτ,δεν γινοταν με τιποτα!θα σαν γραψω καποια στιγμη!3220 51εκ 24-05-13 1.27ωρα!

Βιβη να σας ζήσει το μωράκι, γερό κ καλοτυχο. Καλο σαραντισμο...

Κορίτσια αύριο πάω γιατρό....

Μίλησα με την μαία μου και είχε μιλήσει ήδη με τον γιατρό μου και μου είπε να μιλησω μαζί του για να με δει και αν είναι να πάμε για καισαρική...εφόσον της είπα οτι ο μπέμπης δεν έχει κατέβει καθόλου!!!

Αύριο θα πάω να με δει....τον πήρα τηλέφωνο και πρώτη φορά δεν με έκραξε που του είπα οτι κουράστηκα και θέλω να γεννήσω...μαλιστα μου είπε σε καταλαβαίνω παιδί μου, ελα να σε δω....:shock::shock:

Λέτε να με βάλει για την Πεμπτη;;;; Την Παρασκευή;;; Δεν θέλω να με πάει απο εβδομάδα...

Για πείτε ρε κοριτσάκια εσείς που έχετε κάνει καισαρική...

1ον : Θέλει καμία ιδιαίτερη προετοιμασία ή μπορεί να με προγραμματίσει για την επόμενη μέρα;

2ον : κανουν και στην καισαρική κλύσμα;

3ον : Καταλαβαίνεις οταν δου βάζουν τον καθετήρα; ποναειιιιι;;;:shock:

4ον : Μπορείς να σηκωθείς και την ίδια μερα? !!!!!!!

Καρμαρ σημασία εχει ενα γερό μωράκι κ εσυ βεβαίως να είσαι καλα...

1.σου κανουν προεγχειρητικο

2. Εννοείται κλισμα....

3. Τον κάθετηρα μου τον έβαλαν αφου με

είχε πιάσει η επισκληριδιος οπότε δεν κατάλαβα

τίποτα...οταν μου τον έβγαλαν επίσης δεν πονέσα

4. Γεννησα απόγευμα κ σηκώθηκα το αλλο πρωι..

Η κοπέλα δίπλα μου όμως που είχε γεννήσει πρωι σηκώθηκε το βραδάκι...

Βιβη να σας ζησει γερος και ευτυχισμενος να ναι παντα!

Karmar αντε ελπιζω αυτη τη βδομαδα να γεννησεις κι εσυ και

Να ηρεμησεις. Για την καισαρικη συμφωνω με οτι ειπωθηκε.

Σημερα ειχα το project "κοιμιζω 3 παιδια μονη " καθως αργησε

Ο συζηγος ε και οι γιαγιαδες τα φτυσανε και φυγανε!

Μου αντιστεκονταν και τα 3!!!!

Κουρελι τωρα.....

Αχ Μαρακι υπομονη.....

Τωρα που απάντησα νομίζω στα περισσότερα...

Θα σας πω κ μια γλυκιά καλημέρα απο τη σκονισμενη Κρήτη...

Αχ κορίτσια δε μπορω...κουραζομαι, ζεσταινομαι,

πονάνε τα πόδια μου εχει πρηστει το πρόσωπο μου....αυτα.....

Αύριο θα παω γιατρο για καρδιοτοκογραφο...

Τη βαλίτσα ακομα να την φτιάξω...τα χω πλυνει

σιδερωσει ολα κτλ αλλα δεν εχω κουράγιο να τα βάλω στη βαλίτσα....

Εν τω μεταξύ εκεί που λέω τελείωσα μου στέλνουν

οι Κουμπαρες Μου ρουχα απο τα παιδια τους που

ειναι σχεδόν καινούργια κ δε θέλουν να τα πετάξουν

κ εχω κ αλλα πληντυρια κ σιδερωματα....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα Μαράκι,

άντε με το καλο αύριο, όσο για τη βαλίτσα αφού τα έχεις όλα έτοιμα δέκα λεπτά υπόθεση είναι να τα βάλεις μέσα... έτοιμη την έχεις σχεδόν!

Πλησιάζει ο καιρός! :D Όσο για διακοπές, αν ήμουν Κρήτη δεν θα έφευγα για κανέναν λόγο να πάω αλλού, έχει ΤΗ θάλασσα! ;)

Θα σας πω κ μια γλυκιά καλημέρα απο τη σκονισμενη Κρήτη...

Εν τω μεταξύ εκεί που λέω τελείωσα μου στέλνουν

οι Κουμπαρες Μου ρουχα απο τα παιδια τους που

ειναι σχεδόν καινούργια κ δε θέλουν να τα πετάξουν

κ εχω κ αλλα πληντυρια κ σιδερωματα....

Αχ έτσι κι εγώ, όλο ζεσταινομαι, ευτυχώς δεν έχω πρηστεί ακόμα, αλλά η κοιλιά είναι τόσο τεραστια που πλέον ζοριζομαι στον ύπνο.

Κι εγώ έτσι την πατησα, επλενα σιδερωνα συνέχεια γιατί όλο και κάποιος μου έφερνε ρουχαλακια. Κι εχθες μου έφερε η μαμά μου διάφορα, πετσέτες, κουβερτακια σαλιαρες και λέω θα περιμένω να μου φέρουν κι αλλά και μετα θα ξαναπλυνω.

Ποσο τυχερή είσαι που μένεις στην Κρήτη. 800 παραλίες πεντακάθαρες γύρω γύρω, τι τις θες τις διακοπές αλλου?

Η σκόνη θα φύγει σήμερα, κουράγιο, εμας εδώ μας έχει ζαλισει ο αέρας.

0SB8p3.png

Καλημερα!!!! Κοριτσια δεν ξερω τι την επιασε την μικρη χθες, αλλα απο το απογευμα ετρωγε σαν τρελη!!!!! Απο τα 10λεπτα ανα γευμα ανα 2ωρο που ειμασταν, χτες ετρωγε κανα 30λεπτο (μην πω κ περισσοτερο) παλι ανα 2ωρο!!!!! Με τρελανε, ειπα κατι εχει αυτο το παιδι...ολο το βραδυ ετσι το πηγαμε, δεν ειχα κουραγιο... τωρα το πρωι εφαγε το κλασικο της τεταρτο κ κοιμηθηκε....

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!! Κοριτσια δεν ξερω τι την επιασε την μικρη χθες, αλλα απο το απογευμα ετρωγε σαν τρελη!!!!! Απο τα 10λεπτα ανα γευμα ανα 2ωρο που ειμασταν, χτες ετρωγε κανα 30λεπτο (μην πω κ περισσοτερο) παλι ανα 2ωρο!!!!! Με τρελανε, ειπα κατι εχει αυτο το παιδι...ολο το βραδυ ετσι το πηγαμε, δεν ειχα κουραγιο... τωρα το πρωι εφαγε το κλασικο της τεταρτο κ κοιμηθηκε....

Γιώτα μου καλημέρα. Καλό είναι που τρώει, παρα να μην και να σε ταλαιπωρεί.

Να σε ρωτησω δεν θυμάμαι αν το ανεφερες. Η μπεμπουλα σου μπήκε παρακολούθηση η θερμοκοιτιδα που γεννήθηκε 36+1? Γιατί κι εγώ για 36+1 πάω και φοβάμαι μην μου τα κρατήσουν. Βέβαια το βαρος σας ηταν πολύ καλό, εμας δεν ξέρω πως θα είναι γιατί και αυτοι οι ρημαδες οι υπέρηχοι έχουν απόκλιση και μέχρι να γεννηθούν δεν είσαι ποτε σιγουρη για το αληθινό βάρος.

0SB8p3.png

Τα περισσότερα μωρά περνούν αρκετά άλματα ανάπτυξης κατά τη διάρκεια των πρώτων δώδεκα μηνών της ζωής τους.

Τι είναι το άλμα ανάπτυξης;

Κατά τη διάρκεια του άλματος, τα βρέφη θηλάζουν πιο συχνά από ότι συνήθως (μερικές φορές ανά ώρα) και συχνά δείχνουν ανικανοποίητα, η οποία εκδηλώνεται με ανησυχία και γκρίνια. Η φυσική ανάπτυξη του μωρού δεν είναι ο μοναδικός λόγος που τα μωρά παρουσιάζουν αυτή την περιοδική, αυξημένη, ανάγκη για γάλα. Τα μωρά πολύ συχνά παρουσιάζουν παρόμοια συμπεριφορά (αυξημένοι θηλασμοί με ή χωρίς ανησυχία) όταν ετοιμάζουν τα αναπτυξιακά τους επιτεύγματα, όπως το να μπορέσουν να γυρίσουν μπρούμητα, να μπουσουλήσουν, να περπατήσουν ή και να μιλήσουν. Το μητρικό γάλα είναι τόσο για την ανάπτυξη του σώματος, όσο και για την ανάπτυξη και καλλιέργεια του εγκεφάλου του μωρού.

Πότε τα μωρά περνούν άλμα ανάπτυξης;

Οι πιο συχνές φορές είναι (σε εβδομάδες):

η 5η

η 8η & η 9η

η 12η

η 15η-16η-17η-18η-19η συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η

η 23η-24η-25η-26η με κορύφωση την 26η

η 29η-30η (άγχος αποχωρισμού/προσκόλληση)

η 34η-35η-36η-37η με κορύφωση την 36η

η 42η-43η-44η-45η-46η-47η με κορύφωση την 44η

η 51η-52η-53η-54η με κορύφωση την 53η

η 60η-61η-62η-63η-64η με κορύφωση την 62η-63η

η 71η-72η-73η-74η-75η με κορύφωση την 72η-73η

Ωστόσο, τα μωρά δεν ακολουθούν ημερολόγιο, οπότε από μωρό σε μωρό, μπορεί να διαφέρει (με απόκλιση μιας εβδομάδας περίπου).

(Υπολογίστε την ηλικία του μωρού σας σε εβδομάδες: http://kellymom.com/health/growth/weight-gain-calculator/ στο QUICK CALCULATOR - Age in weeks )

Πόσο διαρκούν;

Συνήθως διαρκούν 2-3 μέρες, αλλά δεν είναι σπάνιο να διαρκέσουν και μια ολόκληρη εβδομάδα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διαχειριστούμε ένα άλμα ανάπτυξης;

Ακολουθούμε το μωρό μας. Το μωρό θα καλύψει την ανάγκη του για περισσότερο γάλα, θηλάζοντας πιο συχνά, κι έτσι η παραγωγή του γάλακτος θα αυξηθεί αυτόματα. Δεν χρειάζεται, σε καμμία περίπτωση, να δώσουμε συμπλήρωμα στο μωρό (είτε δικό μας αντλημένο, είτε φόρμουλα) κατά τη διάρκεια του άλματος, γιατί θα εμποδίσουμε την φυσική διαδικασία «ζήτησης και προσφοράς» και θα εμποδίσουμε το σώμα μας να λάβει το μήνυμα ότι πρέπει να παράγει περισσότερο γάλα.

Κάποιες μαμάδες μπορεί να αισθανθούν περισσότερη πείνα ή δίψα κατά τη διάρκεια των αλμάτων ανάπτυξης. Ακούμε το σώμα μας και καλύπτουμε τις ανάγκες του.

Υπομονή.. θα περάσει;

Τα άλματα ανάπτυξης δεν σταματούν μετά το πρώτο έτος. Αρκετές μαμάδες έχουν παρατηρήσει άλματα ανάπτυξης στα νήπια τους, καθώς και περιοδικά άλματα έως και την εφηβική ηλικία. (σας παρηγόρησα ε!???)

Πηγή: http://kellymom.com/bf/normal/growth-spurts/

"Άλματα ανάπτυξης σε εβδομάδες"

Γιώτα και όσες θηλάζετε αποκλειστικά για να ξέρετε πότε περνάτε άλμα και να κάνετε υπομονή με τους μαραθώνιους θηλασμούς...

Τώρα δεν ξέρω να σου πω σίγουρα Σκάι μου..Δεν έχει τύχει να ακούσω από το φιλικό μου περιβάλλον ότι με το μπιμπερό ζήταγαν ας πούμε 20 ώρες το 24ωρο φαγητό.Συνήθως όλες που δίνουν μπιμπερό λένε για 3ωρα 4ωρα τώρα ας πούνε εδώ όσες ταΐζουν με μπιμπερό για σίγουρα.

Ξανθη μου, εμεις ειμαστε 2 εβδομαδων..... τωρα ξαναεφαγε 5' στη 1,5 ωρα απο το προηγουμενο γευμα.... θα δω κ μετα....

Γιώτα μου καλημέρα. Καλό είναι που τρώει, παρα να μην και να σε ταλαιπωρεί.

Να σε ρωτησω δεν θυμάμαι αν το ανεφερες. Η μπεμπουλα σου μπήκε παρακολούθηση η θερμοκοιτιδα που γεννήθηκε 36+1? Γιατί κι εγώ για 36+1 πάω και φοβάμαι μην μου τα κρατήσουν. Βέβαια το βαρος σας ηταν πολύ καλό, εμας δεν ξέρω πως θα είναι γιατί και αυτοι οι ρημαδες οι υπέρηχοι έχουν απόκλιση και μέχρι να γεννηθούν δεν είσαι ποτε σιγουρη για το αληθινό βάρος.

Μπηκε για 2-3 ωρες για παρακολουθηση εντελως τυπικα επειδη ηταν μικρη κ οχι σε θερμοκοιτιδα, σε αυτα τα διαφανη που τα φερνουν κ στις μαμαδες απλα την ειχαν στο νεογνικο, πηγε ο αντρας μου κ την ειδε εκεινο το βραδυ. Ηταν πολυ καλα τα πνευμονια της λογω κορτιζονης που εκανα. Δεν ειναι απολυτο οτι θα μπουν δηλαδη θερμοκοιτιδα....

Διαφημίσεις

Καλημέρα σ' όλο το κλαμπ!!

Βιβή να χαίρεστε το μωράκι σας, πάντα γερό κι ευτυχισμένο :D:D

Ξανθή, τέλεια η ατάκα του μικρού!! :rolleyes::tongue:, ό,τι γέννα και να 'χεις εύχομαι τη λιγότερη ταλαιπωρία για σένα και το μωράκι και εύκολη ανάρρωση. Και στις υπόλοιπες που περιμένουν με ανυπομονησία λίγη υπομονή ακόμα και κοντεύετε!!

Βλέπω ότι ο Μάιος τελείωσε από γέννες, έμεινε ο Ιούνιος, γρήγορα λιγοστεύουνε, πώς περναει ο καιρός!!!

Χριστιάνα, αυτό με τις ουρές και το περίμενε είναι άλλο πράγμα!! ελάχιστοι θα φιλοτιμηθούν, λες και θα χάσουν και γω δεν ξέρω τι! εμένα μόνο στην τράπεζα συμβαίνει να με φωνάζουν οι ταμίες κατά προτεραιότητα όταν είμαι με το καρότσι πουθενά αλλού. Καλά όσο για περιποίηση, δε το συζητώ! η ρίζα μου' χει φτάσει στ΄αυτί :tongue::tongue: ευτυχώς που το χρώμα δεν έχει μεγάλη διαφορά κ δε χτυπάει πολύ άσχημα.

Κι εμένα ο μικρός σήμερα όλο αγκαλιά θέλει. Και πρέπει να πιάσω τη μεγάλη για να τη ντύσω, έχω το υπόλοιπο σιδεροβουνό από χθες, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, κλπ, και καθόλου όρεξη :rolleyes::rolleyes::rolleyes: βοήθειά μας!!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα!!!

Βιβή μου να σου ζήσει το μωράκι σου!!

Κarmar σε λίγο θα ελευθερωθείς υπομονή!!!

Έχεις κάποιο πρόβλημα και θέλεις τόοοοοσο πολύ να γεννήσεις???

Ούτε εγώ δεν έκανα έτσι που δεν μπορούσα να βγώ και από το σπίτι

αφού ήμουνα κουτσή αλλά και πάλι έκανα υπομονή να γεννηθεί

το μωράκι όποτε ήτανε έτοιμο.

Και εμένα ψηλά ήτανε και δεν είχε καλή θέση αλλά

όταν πήγα για γέννα με βάλανε σε διάφορες στάσεις οι μαίες(άβολες τελείως)

και σιγά σιγά ήρθε στην θέση του το μωρό.

Βέβαια εσύ ξέρεις πόσο αντέχεις να κάνεις υπομονή

απλά αν δεν έχεις κάποιο θέμα δεν βρίσκω το λόγο να μην περιμένεις

το μωρό να αποφασίσει.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Κι εμένα ο μικρός σήμερα όλο αγκαλιά θέλει. Και πρέπει να πιάσω τη μεγάλη για να τη ντύσω, έχω το υπόλοιπο σιδεροβουνό από χθες, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, κλπ, και καθόλου όρεξη :rolleyes::rolleyes::rolleyes: βοήθειά μας!!!

Καλώς τη! Κι εμένα μένει πια περισσότερο ξύπνιος και διεκδικεί χρόνο σε αγκαλιές! Βέβαια, επειδή δεν έχω άλλο, έχω την πολυτέλεια να τον έχω στον ώμο, στο ημίφως, να κάνουμε χάδια και ν' ακούμε lounge μουσική. Τον έχω στο δρόμο για τρίωρα πάλι σήμερα. Χτες βράδυ καλά πήγαμε, αλλά τα βράδια δεν μπορώ η έρμη να τον έχω με τις ώρες αγκαλιά...

Όσο για το σιδεροβουνό, ασχολίαστο και συμπάσχω! Όσα με παίρνει τα τινάζω καλά να ισιώσουν, δίπλωμα και στα συρτάρια!

Και γω έτσι κάνω με το σίδερο Ράνια, προσπαθώ να αποφεύγω τα πολλά, αλλά έχω το θηλυκό σαμποτέρ, που δεν φτάνει που θέλει τρεις αλλαξιές τη μέρα γιατί γίνεται γουρούνι στην αυλή, πάει και στα συρτάρια με τα ρούχα της, τα ανοίγει και τα κάνει κουβάρι :rolleyes::rolleyes::rolleyes: αφηνιάζω εγώ!! :evil: άσε που μόλις συμμαζέψω αυτή από πίσω κάτι θα μου σκορπάει!

πάω να τη ντύσω, να της δώσω το αβγό της και να τη στείλω στους παππούδες τώρα που ο μικρός κοιμήθηκε! :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...