Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ασχετο..

Πηγα προχθες στο Λιντλ κ πηρα ενα πακετο πανες. μονο.

Τα ταμεια ολα γεματα.

στεκομουν στην ουρα, με την κορη μου μαζι και ΟΥΤΕ ενας δεν μου ειπε, περνα μπροστα!

Το συνηθισα βεβαια, γιατι ΠΟΤΕ κανεις δεν μου εκανε τη χαρη!

Ερχετε μια πωλητρια κ μου λεει γιατι δεν πας μπροστα?

Αμα δεν μου λεει κανεις πως να παω,μονη μου?της απανταω..

Περναει η ωρα..

Ξαναερχετε η πωλητρια κ λεει δυνατα μπας κ καταλαβουν οι υπολοιποι πηγαινε μπροστα!!

Και μια γυναικα τοτε ντραπηκε μαλλον κ μου ειπε ελα μπροστα μου και ειχε και αλλους 2 μπροστα απο αυτην με φουλ τα καλαθια κ να κανουνε οτι δεν με βλεπουνε!!

Και ενα πακετο πανες ειχα μονο κοριτσια!

Ποσο αναισθητος ειναι ο κοσμος??

Εγω δεν θα αφηνα ποτε μια εγκυο με ενα αλλο μωρο στο χερι να περιμενει στην σειρα τοση ωρα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια και η θεραπεία για τον πονοκέφαλο συνεχίζεται με καφεδάκι εξω(με παράτησε ο άντρας μου τώρα για μια δουλειά αλλα έχει πάρει και τον μικρο μαζι!). Ναι sky ειναι καλύτερο απο ντεπον:P:p

Χριστιαννα μου ειναι αναισθητος ο κόσμος και κυρίως οι γυναίκες ρε κορίτσια που θα έπρεπε να έχουν περισσότερη κατανόηση... Εμένα πιο πιθανό να μου δώσει την σειρά του άντρας παρά γυναίκα και αυτό σπάνια.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ασχετο..

Πηγα προχθες στο Λιντλ κ πηρα ενα πακετο πανες. μονο.

Τα ταμεια ολα γεματα.

στεκομουν στην ουρα, με την κορη μου μαζι και ΟΥΤΕ ενας δεν μου ειπε, περνα μπροστα!

Το συνηθισα βεβαια, γιατι ΠΟΤΕ κανεις δεν μου εκανε τη χαρη!

Ερχετε μια πωλητρια κ μου λεει γιατι δεν πας μπροστα?

Αμα δεν μου λεει κανεις πως να παω,μονη μου?της απανταω..

Περναει η ωρα..

Ξαναερχετε η πωλητρια κ λεει δυνατα μπας κ καταλαβουν οι υπολοιποι πηγαινε μπροστα!!

Και μια γυναικα τοτε ντραπηκε μαλλον κ μου ειπε ελα μπροστα μου και ειχε και αλλους 2 μπροστα απο αυτην με φουλ τα καλαθια κ να κανουνε οτι δεν με βλεπουνε!!

Και ενα πακετο πανες ειχα μονο κοριτσια!

Ποσο αναισθητος ειναι ο κοσμος??

Εγω δεν θα αφηνα ποτε μια εγκυο με ενα αλλο μωρο στο χερι να περιμενει στην σειρα τοση ωρα!!

Γεια σας κοριτσια! Με τους κολικους της μικρης δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα! Ευτυχως καπως βελτιωθηκε η κατασταση με το φυτικο σκευασμα που μας εδωσε η παιδιατρος. Δεν εχω διαβασει οσα εχασα τοσες μερες αλλα με αφορμη αυτο το ποστ να σας πω τι μου ετυχε να γελασετε!

Εχω μπει ηδη στο μηνα μου και παιρνω το λεωφορειο για να γυρισω σπιτι μου απο τον γυναικολογο. Ωρα αιχμης οποτε δεν μπορουσες ουτε να σταθεις! βρισκω μια και μοναδικη θεσουλα και κατευθυνομαι προς αυτη. Η θεση εσωτερικη και στην εξωτερικη καθοταν μια μεσηλικη (καλοστεκουμενη). Βλεπω πως εχει ακουμπησει σακουλες στην αδεια θεση κι ευγενικα της λεω " Συγνωμη μπορειτε να παρετε τις σακουλες σας για να καθισω;" (υπενθυμιζω ειχα μπει στον μηνα μου κι ειχα μια κοιλια τεραστια). και τι γυριζει και μου λεει;;;;;;;; "Α, δεν μπορω να τις παρω γιατι εχω αυγα μεσα και φοβαμαι μη μου σπασουν!! Περιμενε λιγο θα κατεβω σε 10'"ντοινγκκκκκκκκκκκκκκ :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πριν προλαβω να τη στολισω κι αυτη και τ' αυγα της σηκωθηκε μια κοπελα που εφριξε με τη μεσηλικη και μου ειπε να καθισω!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημερα!

Καλα ξανθη ο γιος σου τι ατακα πεταξε!:D

Σε καταλαβαινω απολυτα για το σοκ. Εγω το χα παθει στη λυδια

Γιατι 35η ηταν σε σωστη σταση και παμε 36η και ειχε γυρισει αλλιως!

Οπως ειπαν και τα κοριτσια σημασια εχει ενα γερο μωρο.τωρα που εχεις

Εμπειρια και σε φτ και σε κτ δεν θα σου φανει τοσο ασχημα!

Σου ευχομαι παντως να κανει την εκπληξη!

Ευα πιο μικρα επρεπε κατι πηρε το ματι μου για 4........:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Παιδιά με βασανίζει το βάσανό μου.

Από το πρωί πίνει 30 ml και σφραγίζει το στόμα, και φυσικά κλαίει κάθε μισάωρο για γάλα.

Τι κάνω? Να προσπαθήσω όταν αρχίσει το κλάμα να τον καθυστερήσω για να πεινάσει παραπάνω? Και πώς ρε γμτ... εκτός από χαδάκια τι άλλο να κάνω με το νεογέννητο? Από χτες το βράδυ φαινόταν ότι θα με τυραννήσει σήμερα :(

Διαφημίσεις

Παιδιά με βασανίζει το βάσανό μου.

Από το πρωί πίνει 30 ml και σφραγίζει το στόμα, και φυσικά κλαίει κάθε μισάωρο για γάλα.

Τι κάνω? Να προσπαθήσω όταν αρχίσει το κλάμα να τον καθυστερήσω για να πεινάσει παραπάνω? Και πώς ρε γμτ... εκτός από χαδάκια τι άλλο να κάνω με το νεογέννητο? Από χτες το βράδυ φαινόταν ότι θα με τυραννήσει σήμερα :(

Μηπως καταπινει αερα κ θελει να ρευτει για να συνεχισει?

Καμια φορα ανοιγουν το στομα και νομιζεις οτι πεινανε ενω

Αυτο ζοριζεται στη χωνεψη και αμα του δωσεις παλι γαλα

Επιτεινεις το προβλημα.προσπαθησε να τον καθυστερησεις.

Εμενα η δικια μου οταν ειναι ξυπνια καθομαι ξαπλωτη με ποδια

Λυαγισμενα και τη βαζω να κατσει στην κοιλια μου με πλατη στα

ποδια να με κοιταει και της αρεσει.περναει λιγο η ωρα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μηπως καταπινει αερα κ θελει να ρευτει για να συνεχισει?

Καμια φορα ανοιγουν το στομα και νομιζεις οτι πεινανε ενω

Αυτο ζοριζεται στη χωνεψη και αμα του δωσεις παλι γαλα

Επιτεινεις το προβλημα.προσπαθησε να τον καθυστερησεις.

Εμενα η δικια μου οταν ειναι ξυπνια καθομαι ξαπλωτη με ποδια

Λυαγισμενα και τη βαζω να κατσει στην κοιλια μου με πλατη στα

ποδια να με κοιταει και της αρεσει.περναει λιγο η ωρα.....

Ρεύεται Μαράκι, και μάλιστα συχνά και δυο φορές...

Θα τον καθυστερήσω..

Καλά, Χριστιάνα, κι εμένα στο λιντλ ενα μήνα πριν με την κοιλιά με τα δίδυμα φαντάζεσαι ποσο μεγάλη, τόλμησε μια 50αρα και μου λέει να περάσω μπροστά γιατί έχω μονο 3 πράγματα? Την κοιταω με δολοφονικό ύφος και της λέω πλάκα κάνεις, ζητάς απο εμένα να σου δώσω την σειρα μου? Και εγώ είχα 4 πραγματα... Ο άντρας μου με σκουνταγε μην κάνω φασαρία, αυτή το βουλωσε βέβαια.

Ειρήνη, απλα δεν υπάρχει το σκηνικό που γράφεις. Εγώ θα την στολιζα κανονικά.

Mygirl παίρνω θαρρητα. Εγώ έχω +12 με τα μωρά αυτή τη στιγμή στα 4 κιλά. Να μην τα χάσω στον μήνα ρε μαμωτο????

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γυρίσαμε φάγαμε και είμαι άλλος άνθρωπος σε σχέση με το πρωι:D

κάτι πονακια έχω αλλα όχι κάτι σπουδαίο,μάλλον απο τη κούραση ειναι...

Για τα κιλα ένα έχω να πω:καλα δεν ηταν τόσο καιρό που δεν το αναφέραμε καθολου το θεμα?????? να ξαναγυρίσουμε παρακαλω σε αυτό!!!!! Ευχαριστώ!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια και η θεραπεία για τον πονοκέφαλο συνεχίζεται με καφεδάκι εξω

Μπραβο,μπραβο!πιες και για εμενα κατι!:)

"Α, δεν μπορω να τις παρω γιατι εχω αυγα μεσα και φοβαμαι μη μου σπασουν!! Περιμενε λιγο θα κατεβω σε 10'"ντοινγκκκκκκκκκκκκκκ

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock:

ζητάς απο εμένα να σου δώσω την σειρα μου? Και εγώ είχα 4 πραγματα... Ο άντρας μου με σκουνταγε μην κάνω φασαρία, αυτή το βουλωσε βέβαια.

ΘΡΑΣΟΣ!!! Μονο αυτο εχω να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Ειρήνη, απλα δεν υπάρχει το σκηνικό που γράφεις. Εγώ θα την στολιζα κανονικά.

Mygirl παίρνω θαρρητα. Εγώ έχω +12 με τα μωρά αυτή τη στιγμή στα 4 κιλά. Να μην τα χάσω στον μήνα ρε μαμωτο????

στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 13 κιλα. εχασα 5 με η γεννα και ημουν συν 8 για 3 μηνες περιπου. μετα εχασα αλλα 3 και ειχα +5 μεχρι κ ενα χρονο μετα..

Προσπαθω να καθαρισω το υπνοδωματιο μας κοριτσια και εχω πεθανει απο την κουραση και δεν εκανα και πολλα....:? τι σπαστικο να κουραζεσαι με το παραμικρο!!! ουφφφ!!!:rolleyes:

κοριτσια τι κανετε???

γεννησαμε και γυρισαμε σπιτι!δεν καταφεραμε με φτ,δεν γινοταν με τιποτα!θα σαν γραψω καποια στιγμη!3220 51εκ 24-05-13 1.27ωρα!

Να σας ζησειιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:p:D

Καλο σαραντισμο απο εδω και περα και υπομονη με τα ξενυχτια!!

Θα περιμενουμε την εμπειρια σου!!!

Φιλακια!!

Γεια σας κορίτσια.....

Δεν πολυ μπαίνω τις τελευταίες μερες επειδη

πρεπει ν ανοίγω το μεγάλο υπολογιστή...κ οταν

τον βλέπει ο μικρός αφηνιαζει...

Κάναμε κ εμβόλιο τη Δευτέρα κ είχε λίγο πυρετο...

Θα σας διαβάσω με ησυχία το βράδυ κ θα σχολιάσω....

Πολλα φιλια...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...