Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μέραααααα!

Σήμερα έχω γενική,...

Άλλη μια μέρα ξεκινά στο στρουμφοχωριό (άσχετο!).

...ελπίζω να εννοείς γενική με βοήθεια, όχι τίποτα άλλο αν μου πεις ότι έχεις κουράγιο να κάνεις ακόμα και ξεσκόνισμα , θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο! [το στρουμφοχωριό άσχετο, αλλά ωραίο]

Ειχα αποφασισει να μην την ξυπναω ανα 2 ωρες αλλα ανα 3, δεν αντεχα αλλο, λεω τι θα παθει για 1 ωρα.... Ξυπνουσε ομως μονη της η σκατουλα στις 2-2,30 ωρες...οποτε το ταισμα ηταν ευκολο γιατι ηταν ηδη ξυπνια, δε χρειαζοταν το παιδεμα να την ξυπναω....ουτε ο σατανας το ξυπνητηρι χρειαστηκε..... ελπιζω αυτο να σημαινει οτι μπαινουμε σε μια ρεγουλα....

Μπράβο! Είδες που η αρχική φοβία/τρόμος δίνει τη θέση της στο ένστικτο? Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι θα "παρέβαινες" οδηγία γιατρού? (εγώ το πρωτο-έκανα όταν μου είχε πει για το ξένο γάλα και τον ίκτερο)! Αντε, μακάρι να είναι αυτό που λες και να παίρνει τη σειρά της σιγά-σιγά:D

...και όλοι μου έλεγαν δικό σου είναι αυτό(το μωρό)?:shock:

Γιατί? Δεν κατάλαβα....

Από την Βιβή κανένα νέο ε;

Απ' το στόμα μου το πήρες.

Ξανθή, τέτοιο σοκ μωρέ?

Πάντως, πάμε γερά με τσαμπουκά (όπως ξέρεις καλά εσύ;)) και σταυρώνουμε δάχτυλα μέχρι τελευταία στιγμή!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτα μου ΥΠΟΜΟΝΗ με τα ξενυχτια! Ξερω ακριβως τι περνας μιας και η δικια μου καθε δυο ωρες ξυπνουσε..:rolleyes:

Ευα δεν καταλαβα γιατι σε ρωτουσαν αν ειναι δικο σου?:rolleyes: δεν σε ειδαν εγκυο κ λενε ποτε το εκανε αυτη? δεν σου μοιαζει καθολου? φαινεσαι πολυ μικρη για να εχεις δυο παιδια?:tongue: τι? τι? για να ξερω κ εγω τι εχω να ακουσω τωρα που θα εμφανιστω κ με αλλο μωρο!:cool:

ΒΙΒΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!! Μπες να πας πεις τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέραααααα!

Γιατί? Δεν κατάλαβα....

Μέρααααααααααααααααααα!! :tongue: :tongue: :tongue:

Γιατί τους τελευταίους μήνες λόγω μέσης και ισχύου

δεν κυκλοφορούσα και δεν με βλέπανε οι κουτσομπόλες

του χωριού οπότε δεν με είδανε έγκυο και για αυτές

το συμπέρασμα είναι ότι το μωρό δεν είναι δικό μου!:shock:

EDIT: Χριστιάννα μου μοιάζει πάρα πολύ!!!! :D :D

30 χρονών είμαι!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα κορίτσια. Βλέπω Ξανθή μου οτι δυστυχώς βρέθηκε κάτι να στρεσαριστεις. Δεν μπορω να πω κάτι, όπως αισθάνεται ο καθένας, να σκέφτεσαι οτι εσύ πάντως προσπαθείς το καλύτερο και για τους δυο σας. Και Θεού θελοντος και καιρού επιτρεποντος. Θα γίνει.

Sky κοιμάμαι κοιμάμαι πολλές ώρες, αλλά δυστυχώς δεν μπορω να αποθηκευσω ξεκούραση, ο οργανισμός αποθηκεύει μονο κούραση.

Mygirl να υποθέσω οτι εχεις επανέλθει τόσο σύντομα που δεν φαίνεται καν οτι γεννήσεις προ μηνός? Τέλεια!!!!!!!

0SB8p3.png

Καλημέρα κορίτσια. Βλέπω Ξανθή μου οτι δυστυχώς βρέθηκε κάτι να στρεσαριστεις. Δεν μπορω να πω κάτι, όπως αισθάνεται ο καθένας, να σκέφτεσαι οτι εσύ πάντως προσπαθείς το καλύτερο και για τους δυο σας. Και Θεού θελοντος και καιρού επιτρεποντος. Θα γίνει.

Sky κοιμάμαι κοιμάμαι πολλές ώρες, αλλά δυστυχώς δεν μπορω να αποθηκευσω ξεκούραση, ο οργανισμός αποθηκεύει μονο κούραση.

Mygirl να υποθέσω οτι εχεις επανέλθει τόσο σύντομα που δεν φαίνεται καν οτι γεννήσεις προ μηνός? Τέλεια!!!!!!!

Επί της ευκαιρίας πάω να ζυγιστώ!! :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα!!!!!!

Γιώτα κουράγιο θα στρώσει σιγα σιγα...

Ξανθή να δεις που θα γυρίσει και όλα θα πανε καλα!!!!!

Sky Καλο κουράγιο με την γενική κι εγω ελπίζω να έχεις βοήθεια γιατι αν πας μονη σου...θα πηδηχτω κι εγω απο το παράθυρο!!!!!

Εγω κορίτσια ξύπνησα με πονοκέφαλο... Χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού και πετάχτηκαμε κακην κακώς,απλα κόλλησε και δεν ξέρουμε και το γιατι....ηταν απενεργοποιημενος.

Κατα τα αλλα για να περάσει ο πονοκέφαλος πήγα κομμωτήριο και έφτιαξα μαλλί!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γιατί τους τελευταίους μήνες λόγω μέσης και ισχύου δεν κυκλοφορούσα και δεν με βλέπανε οι κουτσομπόλες του χωριού οπότε δεν με είδανε έγκυο και για αυτές το συμπέρασμα είναι ότι το μωρό δεν είναι δικό μου!:shock:

:P

(είδες πάντως εμείς τι ερμηνεία δώσαμε, ότι δεν σου φαίνεται ότι γέννησες πρόσφατα!αυτές είναι φιλενάδες!)

... δεν μπορω να αποθηκευσω ξεκούραση, ο οργανισμός αποθηκεύει μονο κούραση.

Σοφή κουβέντα:tongue:

Επί της ευκαιρίας πάω να ζυγιστώ!! :tongue:

ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ :evil::tongue::tongue::tongue:

Εγω κορίτσια ξύπνησα με πονοκέφαλο... Χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού και πετάχτηκαμε κακην κακώς,... Κατα τα αλλα για να περάσει ο πονοκέφαλος πήγα κομμωτήριο και έφτιαξα μαλλί!!!!

Παναγία μου λαχτάρα μέσα στη νύχτα:shock:

Το γιατρικό σου καλό μου φαίνεται;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κορίτσια πλέον ότι αποφασίσει ο μικρός δεν μπορώ να κάνω τίποτα(πέρα από το μπουσούλημα και κάτι άλλα που διάβασα)...

Ήταν κάτω στο ντόπλερ αλλά τώρα γύρισε με κεφάλι κάτω από το αριστερό στήθος και πόδια πάνω από το δεξί πόδι διαγώνια έχει απλωθεί γιατί βρήκε χώρο και κάθεται αραχτός...τώρα έχει λόξυγγα πάλι εκεί είναι...

Τέλος πάντων θα δείξει έχω ακόμα 9 μέρες ελπίδα και αρχίζω να σκέφτομαι και την καισαρική μη την πάρω τόσο βαριά πάλι όσο γίνεται τουλάχιστον...

Μου είπε ο γιος μου χθες μαμά μόνο εγώ ήμουν μάγκας και βρήκα την έξοδο οι άλλοι 2 είναι ντίβες και σε παιδεύουν χαχαχα(το ότι είναι ντίβα η αδερφή του και γύρισε τελευταία στιγμή από εμένα το άκουσε)...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εννοείται κορίτσια με βοήθεια.

Επίσης μάζεψα το πορτ μπεμπέ από τον μονίμως ανοιχτό καναπέ κρεβάτι, έκλεισα τον καναπέ και πήγα το μπουρέκι στην κούνια του. Αισθάνομαι ότι μπήκε μια τάξη στη ζωή μου (προσωρινό είναι αυτό το συναίσθημα γιατί έχω από χτες το βράδυ το μπουρέκι σκουλαρίκι στον ώμο, τρώει, ρεύεται, τα κάνει)

Κατα τα αλλα για να περάσει ο πονοκέφαλος πήγα κομμωτήριο και έφτιαξα μαλλί!!!!

Χαχα, φαντάζομαι λειτουργεί καλύτερα από ντεπόν! :tongue:

Μου είπε ο γιος μου χθες μαμά μόνο εγώ ήμουν μάγκας και βρήκα την έξοδο οι άλλοι 2 είναι ντίβες και σε παιδεύουν χαχαχα(το ότι είναι ντίβα η αδερφή του και γύρισε τελευταία στιγμή από εμένα το άκουσε)...

χαχαχαχα!!!

αχου τον μωρε!!

κοιτα κουβεντες που λεει, το μαγκακι μου!!:);)

Διαφημίσεις

:P

(είδες πάντως εμείς τι ερμηνεία δώσαμε, ότι δεν σου φαίνεται ότι γέννησες πρόσφατα!αυτές είναι φιλενάδες!)

ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ :evil::tongue::tongue::tongue:

Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου ε??? :tongue: :tongue:

Λοιπόν είμαι στα +4 !!!!!

Να τα κάνω πιο μικρά?? :tongue: :tongue:

Μου είπε ο γιος μου χθες μαμά μόνο εγώ ήμουν μάγκας και βρήκα την έξοδο ...

Πολύ αστείο!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύα, καλά είναι, να τ'αφήσεις!Και στα δικά μας!

(από πόσα για να'χουμε καλό 'ρωτημα????)

Ασχετο: το ξέρετε το ανέκδοτο?

-Μισό κιλό φέτα.

-Είναι 600 γραμμ. Να το αφήσω?

-Να το αφήσεις και να βάλεις μισό κιλό φέτα.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Πολύ αστείο!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύα, καλά είναι, να τ'αφήσεις!Και στα δικά μας!

(από πόσα για να'χουμε καλό 'ρωτημα????)

Ασχετο: το ξέρετε το ανέκδοτο?

-Μισό κιλό φέτα.

-Είναι 600 γραμμ. Να το αφήσω?

-Να το αφήσεις και να βάλεις μισό κιλό φέτα.

Αχαχχαχαχαχαχαχα πέθανα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ευα +4??

ΟΥΑΟΟΟ!!!:D

εμενα θυμαμαι που μου μειναν +5 και τα ειχα για κανενα χρονο περιπου!!:tongue:

εε,μετα αρχισα το κυνηγητο με τη μικρη που περπατησε, ειχα τρεξιμο με το σπιτι που χτιζαμε,, διοργανωσα τη βαφτιση, μετακομισαμε και στο τελος εχασα και παραπανω απο αυτα τα 5 !! λειψανο εμεινα!!:shock::tongue:

Η κοιλια παρολαυτα δεν εγινε ποτε φλατ, οπως ηταν προ εγκυμοσυνης! Μονο με κοιλιακους γινεται δουλεια νομιζω!

Παω να τελειωσω με το φαγητο!

Κοτοπουλο λεμονατο, με πατατουλες φουρνου κ σαλατα χωριατικη!;)

Φιλια σε ολεςςςς!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...