Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κι εμείς του χρόνου διακοπές Χριστιάνα. Θα ήθελα να φεύγαμε Σεπτέμβρη αλλά χλωμό το βλέπω.. Είσαι μακρυά από τη θάλασσα?

η περιοχη που μενω δεν μου αρεσει καθολου γιατι ειναι πολυ πυκνοκατοικημενη και ουτε να κλ@σεις που λεει ο λογος δεν μπορεις,γιατι θα σε ακουσει η γειτονισσα..

Το Μονο καλο, ειναι οτι η θαλασσα απο εδω ειναι ΔΥΟ λεπτα με το αυτοκινητο!!!! [δεν εχω ομως θεα δυστυχως..:rolleyes:]

αμα εχω βοηθεια λοιπον,θα πηγαινω!

Γιατι μονη μου με δυο παιδια αποκλειεται να παω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία εννοούσα να πας εσύ με τα παιδιά και ο άντρας σου να πηγαινοέρχεται για αυτό είπα και κοντά στην αθήνα έτσι θα είστε όλο το καλοκαίρι διακοπές...

Τώρα θα πάω γιατρό 4 έχω ραντεβού το πρώτο να ξεμπερδεύω απλά περιμένω να έρθει ο άντρας μου να φύγουμε σε λίγο πρέπει 3 να ξεκινήσουμε από τας εξοχάς να αφήσω και τα παιδιά στο πεθερίδιον και να πάμε...

εντιτ: έπλυνα και τα ρούχα μας σιδέρωσα και έφτιαξα και βαλίτσα σήμερα το πρωί είμαι έτοιμη σας λέω.....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Κορίτσια, με το οικονομικό ας μην ασχοληθώ καλύτερα γιατί θα μελαγχολήσω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εύχομαι σε όσες έχουν γιατρό τα νέα να είναι ευχάριστα και όπως τα περιμένουν! ;)

Όσο για το λόξιγκα ο δικός μου είναι μάλλον ο μόνος που δεν διαμαρτύρεται! :tongue: απλά κοιτάει μ' ένα βλέμμα μεταξύ απορίας και απόγνωσης σαν να λέει "ωχ τι με βρήκε πάλι!" :rolleyes::tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Και εμένα ο άντρας μου μόνο δέκα μέρες μπορεί να λείψει από την δουλειά

+ τα σαββατοκύριακα που κολλάει μαζί 14 μέρες σύνολο.

Και αυτό μόνο το καλοκαίρι γιατί κατά τα άλλα

γιορτές αργίες σαββατοκύριακα κ.τ.λ. πάντα δουλεύει.

Ουσιαστικά μόνο αυτές τις μέρες έχουμε να περάσουμε σαν οικογένεια.

Και ευτυχώς υπάρχει εξοχικό και πηγαίνουμε διαφορετικά δεν

ξέρω τί θα κάναμε.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Κορίτσια γυρίσαμε!!!!

Όλα καλα η μπεμπα περίπου 3 κιλα και περιμένουμε!! Μου ειπε να πάρω γιουροπαρ και αύριο και απο Τετάρτη να ξεκινήσω περπάτημα και να παω για καρδιοτοκογραφημα... Απο κάτω δεν με είδε αλλα με είχε δει την προηγούμενη φορά,ούτε στο πρώτο με σκαλίζε απο κάτω στον ένατο το άφησε να παει απο μόνο του.

Εγω τώρα να σας πω θα τα πάρω και σημερα τα χάπια και αύριο δεν...βαρέθηκα να έχω ταχυκαρδιες και τρεμουλο:?

Οσο για τις διακοπές που λέτε εμείς ούτως ή άλλως καλοκαίρι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά λόγω δουλειάς του συζύγου(ξενοδοχείο) αλλα μένουμε ευτυχώς δίπλα στην θάλασσα και έτσι τα μπάνια μας τα κάνουμε! Δεν ειναι βέβαια διακοπές γιατι δεν βγαίνουμε απο την ρουτίνα μας αλλα τουλάχιστον βλέπω την θάλασσα απο το μπαλκόνι.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Διαβάζω για τα οικονομικά σας και ηδη αγχωνομαι. Απο εκεί που ημασταν δυο και λέγαμε οκ περνάμε, όχι μεγαλεία, αλλά αξιοπρεπώς, τώρα με δυο ακόμα μέλη και τα μεγαλα έξοδα τους, θα δυσκολευτουμε κι εμείς!

Για διακοπές, αν και εφόσον εχουμε κουραγια, τον Σεπτέμβρη στο εξοχικο για 5-6 μέρες! Νωρίτερα δεν το βλέπω!!!!

Τα νέα μας τώρα, τα μωρά μας καλά, την παρασκευή μου τα έβγαλε 2 κιλά έκαστο και πλακούντες ακόμα grade 1! Πήγα και στο γαία για nst γιατί είχα όλη την εβδομάδα συσπάσεις, αλλά όση ωρα ήμουν στο μηχάνημα δεν εκανα τίποτα. Ελπίζω να κάτσουν στ αυγά τους αλλες 20 μέρες.... Ο φόβος μου τώρα είναι μην σπάσουν τα ράμματα της περιδεσης απο το βάρος. Αν και μου είπε οτι θα το καταλάβω, γιατί είχα έναν φόβο και γι αυτό.

0SB8p3.png

Καλησπερα φιλεναδες!!! Δεν εχω μπει καθολου, ειμαι πελαγωμενη.....

Αυριο κανουμε βδομαδα που γυρισαμε σπιτι,την Παρασκευη ηρθε η παιδιατρος, μια χαρα το μωρι, αλλα ειχε χασει 30γρ. (2350γρ βγηκε απο το μαιευτηριο) Φυσιολογικο λεει η γιατρος, συνεχιζουμε με αποκλειστικο θηλασμο (ειναι πολυ υπερ η γιατρος, οχι σαν αυτον στο μαιευτηριο που κατευθειαν ειπε για συμπληρωμα με ξενο...) κ να της δινω καθε 2 ωρες!!!!! Και το βραδυ....ξυπνημα δηλαδη...... Εχω φρικαρει, δεν κοιμαμαι καθολου, γιατι μεχρι να φαει κανει κανα μισαωρο (τρωει με διαλειμματα, ειναι μικρουλα κ κουραζεται...), δυσκολευομαι κ να την ξυπνησω, μεχρι να κοιμηθει κανει αλλο τοσο (ειδικα αν την πιασει κ λοξυγγας) κι εμενα αν δεν βεβαιωθω οτι κοιμαται δεν με πιανει ο υπνος, οποτε μ αυτα κ μ εκεινα, περναει η ωρα κ πλησιαζει το επομενο γευμα... Φρικη σας λεω....

Θα ξαναρθει την Παρασκευη μονο για να την ζυγισει κι αν δεν εχει βαλει, θα δουμε για συμπληρωμα αναγκαστικα. Το καλο ειναι οτι κανει συνεχεια κακα κ τσισα κ η γιατρος ειπε οτι αυτο ειναι παρα πολυ καλο, γιατι σημανει οτι τρωει καλα....

Τα βραδια την πιανουν κατι κρισεις με κλαματα (μα που τη βρισκουν τετοια φωνη;;;;;;), δε σταματαει με τιποτα, δεν πιανει στηθος να φαει, δεν ξερουμε τι θελει, αλλα μετα απο πολυ ταχταρισμα θηλαζει κ ηρεμει.

Οποτε πλησιαζει το βραδυ με πιανει απελπισια......Ηθελα να σας τα πω, γιατι ξερω οτι θα με καταλαβετε.....Κοιταω οποτε κοιμαται να ηρεμω κι εγω, οποτε για αυτο εξαφανιστηκα...Αυτες τις μερες που δεν εμπαινα σας σκεφτομουν κι ελεγα "τα κοριτσια θα μου εδιναν κουραγιο τωρα...."

Διαφημίσεις

Κι εμείς τις διακοπές τις έχουμε ξεχάσει :rolleyes:

ευτυχώς είμαστε λίγο έξω από το Βόλο (μη φανταστείτε τρελή απόσταση, γύρω στα 7 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο) αλλά έχουμε 1. αυλή με μπαξέ, κοτέτσι κλπ. που αλωνίζει κι η μικρή, 2. είμαστε παραθαλάσσια, και η θάλασσα είναι στα 5 λεπτά με τα πόδια οπότε ένα μπανάκι το κάνουμε, πέρσι έκανα γύρω στα 30 με τη μικρή, φέτος θα 'ναι λίγο πιο ζόρικο το κουβάλημα μόνη μου, αλλά ελπίζω να βρω έναν τρόπο, κι αν δυσκολευτώ το πολύ πολύ φουσκωτή πισινούλα στην αυλή και λάστιχο!! χαχαχα :tongue::rolleyes:

Γιώτα, καλό κουράγιο με την αϋπνία. Το έκανα κι εγώ στη μικρή που είχε γεννηθεί δυόμιση κιλά και είχε και ίκτερο και με είχαν βάλει να τη θηλάζω κάθε δύο ώρες. Εύχομαι να πάρει γρήγορα τα πάνω της η μπουμπού και να κοιμηθείς λίγο με άνεση!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Κουράγιο σε όλες θέλω να δώσω!

Σε αυτές που θέλουν να γεννήσουν και ακόμα περιμένουν αλλά

και σε αυτές που προσπαθούν να συνηθίσουν τη καινούργια πραγματικότητα!

Θέλω να φτύσω την κορούλα μου για να μη τη ματιάσω γιατί μέχρι στιγμής

είναι τύπος και υπογραμμός!Κλαίει για να φάει, κοιμάται μόνη της χωρίς

ταχτάρισμα και διαμαρτύρεται εντόνως μόνο όταν πάω να την αλλάξω!

Μόνη δυσκολία μέχρι στιγμής ο λόξυγγας που μας πιάνει συχνά πυκνά:(

Ευτυχώς δε την εκνευρίζει αλλά εγώ τη λυπάμαι και τη βάζω στο στήθος

οπότε σταματάει γρήγορα.

Ο αφαλός μας δεν έπεσε ακόμα. Πότε έπεσε σε σας ;

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Καλησπερα φιλεναδες!!! Δεν εχω μπει καθολου, ειμαι πελαγωμενη...Οποτε πλησιαζει το βραδυ με πιανει απελπισια...

Γιωτίτσααααα!!Τι μανίκι κι αυτό! Από ποσότητα γάλακτος εσύ πώς πάς?

Μπράβο που έχεις βρει τέτοιον γιατρό πάντως. Εμένα έχει αρχίσει και με πιάνει απελπισία για το μεσα στην ημέρα που πολλες φορες γκρινιάζει. Όλο στο στήθος τον έχω, ελπίζω να τρώει κιόλας, να μην πιπιλάει μόνο:(. Το απόγευμα ξυπνάει με κλάμα, πριν καν ανοίξει τα μάτια, μετά -αφού φάει- είναι η καλύτερη ώρα, τον ξαπλώνω στον καναπέ και κάνουμε διάφορα (φιλακια, γυμναστικη, μασαζ), αλλά μετά, κατά τις 8 μέχρι να κάνουμε το βραδινό μπάνιο, τον πιάνει αμοκ! Αρχίζει το κλάμα, κάνει διαλείμματα να ξεκουραστεί και συνεχίζει! Τι είναι αυτό? Πήγα να τον πάρω αγκαλιά και μου πήρε τα γυαλια και τα πέταξε! Νεύραααα σου λέω! Με την αγκαλιά ψιλοηρεμεί, αλλά δεν μπορώ να τον εχω συνέχεια αγκαλιά, και δεν θέλω να δίνω στήθος σε κάθε περίπτωση-πεινάει/δεν πεινάει!

Πού θα πάει, θα τον μάθω!

Την 7η μερα σε μας. Ρίχνε οινόπνευμα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Kαλησπέρα! Την Ξανθή περιμένουμε για νέα, εε?

Όλα καλα η μπεμπα περίπου 3 κιλα και περιμένουμε!!

Μπράβο σας! Ωραία νέα τα 3 κιλάκια! :D

Τα νέα μας τώρα, τα μωρά μας καλά, την παρασκευή μου τα έβγαλε 2 κιλά έκαστο και πλακούντες ακόμα grade 1!

Κι εσείς μια χαρά! Ξάπλες προβλέπω, ε? Κοιμήσου! Δε βλέπεις τι γίνεται εδώ? :D

Γιωτούλα κουράγιο! Το τι σε καταλαβαίνω με την κούραση από την αϋπνία δεν μπορώ να στο περιγράψω... :|

Κι εμένα τον πιάνει νευρικότητα ώρες ώρες σε καθημερινή βάση, χαλάει το πρόγραμμα του φαγητού του, χαλάει κι ο ύπνος και χ#σε μέσα!

Κι εμείς τις διακοπές τις έχουμε ξεχάσει :rolleyes:

ευτυχώς είμαστε λίγο έξω από το Βόλο (μη φανταστείτε τρελή απόσταση, γύρω στα 7 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο) αλλά έχουμε 1. αυλή με μπαξέ, κοτέτσι κλπ. που αλωνίζει κι η μικρή, 2. είμαστε παραθαλάσσια, και η θάλασσα είναι στα 5 λεπτά με τα πόδια οπότε ένα μπανάκι το κάνουμε, πέρσι έκανα γύρω στα 30 με τη μικρή, φέτος θα 'ναι λίγο πιο ζόρικο το κουβάλημα μόνη μου, αλλά ελπίζω να βρω έναν τρόπο, κι αν δυσκολευτώ το πολύ πολύ φουσκωτή πισινούλα στην αυλή και λάστιχο!! χαχαχα :tongue::rolleyes:

Μια χαρά είστε οι περισσότερες, από θάλασσες και αυλές! Ζηλεύωωωωωωω! :cool:

Ακριβώς τη δέκατη μέρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...