Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Kαλημέρα!

Με παίδεψε πάρα πολύ το βράδυ, νομίζω ότι έχουμε κολικούς. Απ' τις 11,00 ώς τις 02,00 έπινε λίγο γάλα, ρευόταν κι όταν ήταν να τον αφήσω κάτω σπάραζε. Από ένα σημείο και μετά σπάραζε και στην αγκαλιά :( Έχω την αίσθηση ότι πονούσε η κοιλίτσα. Τελικά στις πέντε και ήπιε μαζεμένα 60 ml και κατά τις έξι παρά τον πάσαρα στον καλό μου όπου τον κοίμησε και κοιμήθηκα κι εγώ 4 ωρίτσες. Εκεί που πάει να στρώσει 3ωρο γίνονται κάτι τέτοια κι έρχονται τα πάνω κάτω!

Αχ, πότε θα κοιμάμαι λιγάκι από αύριο που αρχίζει ο άλλος δουλειά κανονικά..:(:confused:

10 μερούλες ακόμα!!!!!!! Το φαγητό της αυξήθηκε κατά 30 μλ

και τρώμε ανά 4ωρο όπως της το είχα από την αρχή.Προσπαθώ

σιγά σιγά να της κόψω το βραδυνό γιατί

τρώει τα μλ που χρειάζεται μέχρι τις 12 που δίνω το τελευταίο

οπότε θέλω να το κόψουμε σιγά σιγά.

Πώς τα καταφέρνεις και της βάζεις πρόγραμμα... με τον τρόπο που έχουμε συζητήσει, ε? Δυστυχώς εμάς μας πάει πίσω κάτι, κι αυτό το κάτι νομίζω είναι τα πονάκια που γράφω πιο πάνω :(

Βρε ΣΚαι μονο 2 κιλα?Ειναι δυνατον?Μηπως ειχες καιρο να ζυγιστεις

στο τελος και ειχες παρει κι αλλα κιλα?

Τι να πω...

Πάντως ράμματα ούτε κι εμένα χρησιμοποιεί απορροφήσιμα, μάλιστα αύριο θα πάω να μου τα κόψει.

Καρ, τελικά μου φαίνεται ότι θα τις πάρεις τις δυο βδομαδούλες ακόμα έτσι όπως τα λέει η μαία...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκαι μου πλεον δεν με νοιάζει...εγώ αγχώθηκα μη πάθει τίποτα το παιδί στον φτ...απ΄τη στιγμή που μου λέει το παρακολουθούμε και πάμε για καισαρική αν δουμε οτι δεν αλλάζει κάτι, ηρέμησα!!

Ιδίως αν το παιδί θα είναι σε αυτά τα κιλά...ακόμα και στενή να μην ήμουν πάλι θα ταλαιπωρηθώ με τέτοιο άντρακλα...:P:p (χαζομάνααααα)

Οτι καλύτερο και πιο ανώδυνο για τον μπεμπουλη...αυτό μου είπε κια εκείνη...οτι αν δεν εχει αλλάξει κάτι θα ταλαιπωρηθεί πολύ και το παιδί!!

Υπομονή Σκάι μου...πιστευω πως σε λίγο καιρό θα έχει στρώσει ο μπεμπούλης σου και θα σε αφήνει και να κοιμηθείς και θα βρει και εκεινοε το πρόγραμμά του... Υπομονήήήή και βαθιεεεεεεεες ανάσες!!!!;)

Καλημέρα!

Μου λέει πρέπει να μιλήσω πολύ σοβαρά με τον γιατρό...είσαι πολύ στενή(απο κατασκευής), το παιδί ειναι μεγάλο...(πανω απο 4 κιλα το υπολογιζει να γεννηθεί) και πιθανόν να έχουμε σοβαρό πρόβλημα και για το παιδί γιατί δεν θα χωράει με τίποτα αλλά και για μένα γιατί μπορεί να πάθω κάποια ζημιά αλλά κυριως γιατί θα ταλαιπωρηθώ και το πιο πιθανό είναι να μου το πάρουν με καισαρική...

Αυτό το θέμα πρώτη φορά τέθηκε? Πολυ ξαφνικό,ε?

Πάντως δεν κατάλαβα βρε Καρμαρ, αυτή σου το παρουσίασε σαν σίγουρο ότι πας για καισαρική (σου είπε ότι είσαι στενή-πράγμα που δεν αλλάζει, έτσι δεν είναι? και ότι το μωρό αναμένεται να γεννηθεί πάνω από 4 κιλά-επίσης δεν αλλάζει), τότε τι ασκήσεις κλπ σε έβαλε να κάνεις? Η μαία αυτή είναι του γιατρού σου ή την έχεις βρεί εσύ? (εννοώ ότι αν είναι του γιατρού σου, τις ίδιες απόψεις θα έχουν πάνω-κάτω, θα ξέρει αυτή πώς λειτουργεί ο γιατρός σου και τι προτιμάει...)

και οι υπόλοιπες!

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Πώς μίκρυνε αυτή η λίστα!;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Οτι καλύτερο και πιο ανώδυνο για τον μπεμπουλη...αυτό μου είπε κια εκείνη...οτι αν δεν εχει αλλάξει κάτι θα ταλαιπωρηθεί πολύ και το παιδί!!

Εννοείται, αυτό είναι το θέμα...

Πάντως δεν κατάλαβα βρε Καρμαρ, αυτή σου το παρουσίασε σαν σίγουρο ότι πας για καισαρική (σου είπε ότι είσαι στενή-πράγμα που δεν αλλάζει, έτσι δεν είναι? και ότι το μωρό αναμένεται να γεννηθεί πάνω από 4 κιλά-επίσης δεν αλλάζει), τότε τι ασκήσεις κλπ σε έβαλε να κάνεις?

Κι αυτό εύλογη απορία.

Πάω να βάλω φωτό του μπουρεκίου στην ομάδα μας. Δεν είναι πολύ καθαρές, αλλά θα πάρετε μια ιδέα του στριμμένου μου!

Σκουντούφλα μου, δικιο έχεις... δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με 2 ασκήσεις σε μόλις 1 εβδομάδα...μου το είπε άλλωστε...απλά είπε οτι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε με το να το δοκιμάσουμε!!!

Ενδεχομένως να ήθελε να μιλήσει με τον γιατρό (μου το είπε άλλωστε οτι πρέπει να συζητήσει μαζί του) πριν μου ανακοινώσει τετελεσμένα γεγονότα...

Ποιος ξέρει!! εγώ μαλλον δεν το ήξερα... γιατι ο γιατρός είχε ήδη μιλήσει μαζί της και μάλλον γι αυτό ήθελε να με δει και εκεινη απο κοντά...

Εικάζω και εγώ..δεν ξέρω!! Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι οτι ο γιατρός μου δεν με πάει επίτηδες για καισαρική γιατί ουτως ή άλλως δεν θα μου πάρει χρήματα...άρα δεν έχει κανένα όφελος!!! Το λέω γιατί σε άλλη περίπτωση θα μου περνούσε απο το μυαλό...

Παντως και μενα απο τα λεγόμενα της, μου φάνηκε πως την καισαρική δεν την γλιτώνουμε...:?

Διαφημίσεις

Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι οτι ο γιατρός μου δεν με πάει επίτηδες για καισαρική γιατί ουτως ή άλλως δεν θα μου πάρει χρήματα...άρα δεν έχει κανένα όφελος!

Ασχετο, δεν το λέω για τον γιατρό σου, αλλά γενική παρατήρηση:λοιπόν, η καινούρια μόδα με τις καισαρικές είναι ότι τα χρήματα που ζητάνε οι γιατροί για καισαρική είναι τα ίδια με τον φ.τ. (κι η δικιά μου έτσι). Το θέμα είναι (το έχω συζητήσει με αρκετούς από το χώρο της ιατρικής) ότι η καισαρική είναι μεν επέμβαση, αλλά σαν διαδικασία είναι πολύ πιο ελεγχόμενη και έχει πιο γνωστά και βατά στάδια από τον φ.τ., γι' αυτό και την προτιμούν πολύ γιατροί (κόψτε, βγάλτε, ράψτε, τελειώσατε). Το ξέρετε ότι στις λεγόμενες "πολύτιμες εγκυμοσύνες" (= εξωσωματική) 9 στις 10 φορές ο τοκετός είναι με καισαρική? Το σκεπτικό είναι ακριβώς αυτό (ακούγεται λίγο άγριο, αλλά είναι αλήθεια) : επειδή η εγκυμοσύνη επιτεύχθηκε δύσκολα, ο τοκετός πρέπει να είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπερααα!!

Καρμαρ δεν θα μπορουσες να εισουν πιο περιγραφικη! με το νι και με το σιγμα μας τας ειπες ολα!;)

Οι παρατηρησεις μου ειναι οι ιδιες με της Σκουντουφλας...

Το καλο παντως,ειναι οτι παρα τις δυσκολιες,σε αφηνουν να εξελιχθουν τα πραγματα απο μονα τους!;)Αν ηταν αλλος γιατρος/μαια θα σου λεγανε παμε αυριο για καισαρικη!

Στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα κ εγω τις ασκησεις που σου ειπε η μαια,αλλα το μωρο παρεμινε ψηλα μεχρι κ τις 40εβδ. βεβαια δεν περπατουσα πολυ...Δεν ειχα το κουραγιο..Τωρα πηρα πιο δραστικα μετρα.Κανω κ τις ασκησεις,πηρα κ εκεινη την μπαλα της γιογκα κ κανω κ επιπλεον ασκησεις, κ θα ξεκινησω κ πολυ περπατημα σε καμια βδομαδα..;)

Ευα μου να σου ζησει!Ενας μηνας κιολας!Καλυτερα να γεννουσα κ εγω πιο νωρις,με πητη τελος Ιουνιου που λες,νομιζω οτι παει το καλοκαιρι μας.. ουτε μπανια,ουτε τιποτα δεν θα κανω..:rolleyes:

Σκαι μου κουκλακι το αγορακι σου!Συγκινηθηκα που το ειδα, αληθεια!!:)

Μου τελειωσαν κ εχθες τα γιουτοπαρ κ δεν θα παρω αλλα.. Πρεπει να εκανα μα το θεο εκατο συσπασεις σημερα.. ο τοκετος μου ειναι πολυ κοντα νομιζω..:rolleyes:

Αυριο ξεκιναω παιδικο τη μικρη,θα πηγαινω μαζι της λιγες μερες μεχρι να προσαρμοστει..ελπιζω να τα παει καλα κ να γεννησω μετα χωρις αγχος!;)

Τι αλλα? ααα!! με ποναει η αιμορροϊδα μου....:oops: την εβγαλα την πρωτη φορα στον ενατο κ ειναι ακομα εκει κ ποναει πολυ σημερα.. εβαλα κρεμουλα κ ελπιζω να μην χειροτερεψει!!:?

Παω να λουσω κ να ισιωσω μαλλια κοριτσια!

Τα λεμε!!

Σκαι δεν ειναι κολικοι αυτο μην ανησυχεις!ετυχε και ειχε τις αναποδες

Του θα στρωσει σιγα σιγα αλλα παντα να ξερειςβτα μωρα κατι ασχημα

Βραδια τα κανουν που και που δυστυχως!μην ψαχνεις την εξηγηση!

Karmar ειμαι κι εγω στο κλαμπ των στενων που κανουν μεγαλα μωρα.

Επαιρνες τιποτα για τις συσπασεις αποτι θυμαμαι?νομιζω ειχες καποιο θεμα

Θυμησε μου!δεν ξερω αν επαιρνες κατι κανονικα σε τετοιες περιπτωσεις

Η φυση θελει να βγει νωρις το μωρο που ειναι μικρο αλλα οι γιατροι

Δεν αφηνουν να βγει προωρο. Τι ειναι καλυτερο τωρα ενα μωρο προωρο

Με προβληματα η ενα μωρο που βγαινει με καισαρικη?

Νομιζω καλυτερα να μωρο στην ωρα του υγιες κι μια μανουλα χωρις ταλαιπωρια!

Εγω εκανα τη δυστοκια του αιωνα μιλαμε για να βγαλω 3650γρ παιδι

Το οποιο βγηκε μελανιασμενο και με τους ωμους σταυτια απο το ζουληγμα!:D

καντε μια προσπαθεια για φτ αλλα μην τρελαινεσαι το ζητουμενο ειναι

Ενα γερο μωρο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Παω να λουσω κ να ισιωσω μαλλια κοριτσια!

Ναι, κι εγώ ήμουν με τα σέα και τα μέα μου, δεν ίσιωνα μαλλί αλλά έβαζα τις κρέμες μου και τα λοιπά, να πασαλείβομαι μετά το μπάνιο, να κάνω απολέπιση στη μάπα και χίλια δυο, και μόλις γεννήθηκε το μπουρέκι ούτε καν μπάνιο δεν προλαβαίνω να κάνω! Μέρα παρά μέρα αν είμαι τυχερή! :rolleyes:

Σκαι δεν ειναι κολικοι αυτο μην ανησυχεις!ετυχε και ειχε τις αναποδες

Του θα στρωσει σιγα σιγα αλλα παντα να ξερειςβτα μωρα κατι ασχημα

Βραδια τα κανουν που και που δυστυχως!μην ψαχνεις την εξηγηση!

Βρε Μαράκι έχεις δίκιο... θεωρώ ότι πόνεσε λίγο η κοιλίτσα αλλά κατά βάση ήταν κακό βράδυ λόγω "κακής δεκτικότητας" στο τάισμα χτες (δεν έφαγε σωστά και αναπλήρωσε το βράδυ) και νομίζω τα ίδια θα έχουμε και σήμερα... Και ξέρεις να περνάς ένα ολόκληρο βράδυ να ταϊζεις, να βάζεις να ρευτεί, να αλλάζεις πάνες και φτου κι απ' την αρχή, να νταντεύεις, να νανουρίζεις και στο τέλος να σου κάθεται ένας ωραιότατος λόξυγγας που κρατάει εκεί κάνα μισάωρο, και μετά το μωρό να ξαναπεινάει! :( Και να το χτυπάω στην πλατούλα και να σηκώνεται ο άντρας μου απ' τα κλάματα του μωρού και να με βλέπει και να μου λέει είσαι νευρικιά, δεν κάνουν έτσι το μωρό, και να πηγαίνει να την ξαναπέσει για ύπνο, τι να πεις...

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

16.milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 40+6

vivimix - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

και οι υπόλοιπες!

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, κι εγώ ήμουν με τα σέα και τα μέα μου, δεν ίσιωνα μαλλί αλλά έβαζα τις κρέμες μου και τα λοιπά, να πασαλείβομαι μετά το μπάνιο, να κάνω απολέπιση στη μάπα και χίλια δυο, και μόλις γεννήθηκε το μπουρέκι ούτε καν μπάνιο δεν προλαβαίνω να κάνω! Μέρα παρά μέρα αν είμαι τυχερή! :rolleyes:

εβλεπα κατι παλιες μου φωτο προχθες, και μετα με βλεπω στον καθρεφτη και λεω,,μα πως αλλαξα ετσι?

Παλια και εγω μια φορα τον μηνα στην αισθητικο για να φτιαξω τα νυχια μου, για να κανω καθαρισμο..Πηγαινα κομμωτηριο για ανταυγειες, εκανα τις μασκες, απολεπισεις μου,ψωνιζα ρουχα...

Ειχα ολο το χρονο δικο μου και ολο τον μισθο επισης δικο μου..

Τωρα.......

Ουτε χρονο εχω..αλλα ουτε και μισθο..

Τα νυχια μου ειναι φαγωμενα.

Η ριζα μου εχει φτασει μεχρι το μαγουλο.

Δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να ψωνισω για εμενα.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγω που ελεγα πως ποτε δεν θα αφεθω ετσι..

κι ομως,,αλλαξα..

Κανω το καλυτερο για την κορη μου και βαζω σε δευτερη μοιρα τον εαυτο μου...

Χαλαλι της!

Καλημέρα και από εμένα σήμερα έχω γιατρό(χαχαχα μια από τις σπάνιες φορές μου και ελπίζω και τελευταία)

λες να ειναι η τελευταια?:)

πως αισθανεσαι?

νομιζεις οτι πλησιαζει η μερα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...