Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Χαλοου!!

Καρμαρ εισαι ΑΚΟΜΑ μαζι μας?

ασε και στο φεις να γραψεις οτι γεννησες,θα αρχισουν αλλο τροπαριο.. σε ποιον μοιαζει? γιατι εχει/δεν εχει μαλλια? μηπως ειναι χοντρο/αδυνατο?? ή θα επιμενουν οτι δεν σου μοιαζει ακομα κ αν ειναι φτυστο εσυ!!! ΟΛΟΙ οι σπαστικοι ανθρωποι τα ιδια λενε!!:twisted::twisted:

Σκαι μην αγχωνεσαι για την κοιλια! σιγααα-σιγααα... ελπιζω να βοηθησει κ η ζωνη!Τα μαθηματα για πιλατες ποτε ειπαμε οτι τα ξεκινας? :)

Ρουμπινακι και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα πολλους πονους και στη μεση κ στην πλατη!Δραμα!

Το περπατημη που λετε δεν ξερω αν βοηθαει στον τοκετο,παντως θα το ξεκινησω με το που μπω στον μηνα μου! Οσο για το σεξ τι να πω? Στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα, και εφτασα μεχρι τις 40+2εβδ!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκαι μην αγχωνεσαι για την κοιλια! σιγααα-σιγααα... ελπιζω να βοηθησει κ η ζωνη!Τα μαθηματα για πιλατες ποτε ειπαμε οτι τα ξεκινας? :)

Aπό Σεπτέμβριο Χριστιάνα μου, νωρίτερα δεν το βλέπω...

Παιδιά, έχω την υποψία ότι τα ποδαράκια (οι κνήμες) του μωρού είναι θεόστραβα. Πότε πηγαίνω σε ορθοπεδικό για γνώμη, γύρω στο εξάμηνο είναι καλά?

Παιδιά, έχω την υποψία ότι τα ποδαράκια (οι κνήμες) του μωρού είναι θεόστραβα. Πότε πηγαίνω σε ορθοπεδικό για γνώμη, γύρω στο εξάμηνο είναι καλά?

ειναι νωρις ακομα...:rolleyes: μπορει να ισιωσουν!!

ρωτα παντως και τον παιδιατρο!

εμενα γεννηθηκε με δυο δαχτυλακια των ποδιων στραβα//:cry:

η μαμα μου , μου ειπε πως κ εμενα ετσι ηταν κ εφτιαξαν.

το ενα λοιπον ειναι μια χαρα, κ το αλλο εμεινε ετσι.. ατροφικο, κ στραβωνει-γυριζει κατω απο τα υπολοιπα δαχτυλα..:|

η παιδιατρος μου ειπε να της το δενω με χανσαπλαστ για να ισιωσει..

στον χρονο επανω την πηρα σε ορθοπεδικο κ μου ειπε κ εκεινος για το χανσαπλαστ,κ πως αν δεν φτιαξει θα χρειαστει [αν θελω για αισθητικους λογους] χειρουργιο. της εβαζα λοιπον χανσαπλαστ, αλλα δεν το αφηνε.. το εβγαζε, δεν με αφηνε να της το βαλω κ ετσι το παρατησα.:?

τωρα την αφηνω κ περπαταει ξυπολυτη, μπας κ φτιαξει λιγο..

αλλα κοριτσια ειλικρινα δεν μπορω να το βλεπω..:? πως να το εξηγησω? λυπαμαι πολυ.. ειναι κ κοριτσι γμτ.. θα μεγαλωσει θα θελει να κανει πεντικιουρ.. δεν ειναι ωραιο..:rolleyes:

αλλα κοριτσια ειλικρινα δεν μπορω να το βλεπω..:? πως να το εξηγησω? λυπαμαι πολυ.. ειναι κ κοριτσι γμτ.. θα μεγαλωσει θα θελει να κανει πεντικιουρ.. δεν ειναι ωραιο..:rolleyes:

Mήπως βρε συ Χριστιάνα όταν είναι νυσταγμένη, πριν το βραδυνό ύπνο να το προσπαθούσες το χανζαπλάστ...

ετσι το εκανα οταν ηταν νυσταγμενη κ το εκανα κ αρκετο διαστημα οταν ηταν πιο μικρουλα, αλλα δεν ειδα διαφορα. ελπιζα πως θα φτιαξει με τον καιρο απο μονο του,αλλα παραμενει το ιδιο ακομα δυστυχως!

Διαφημίσεις

ΩΩΩΩ!Να τα χιλιάσετε!

Τέλος καλό όλα καλά, έτσι? Τελικά ήταν υπερβολική η ανησυχία σου ή όντως σας λαχτάρισε η μπέμπα?

ΩΩΩΩΩΩΩ Ευχαριστούμε!!!!!! Ο γιατρός που την είδε πάντως

μου είπε ότι καλά έκανα και υπερέβαλλα γιατί

πολλές φορές υπάρχει όντως ''πρόβλημα'' και οι γονείς

το παιρνάνε στο ντουκου και λένε έλα μωρέ τίποτα δεν είναι

και μετά είναι δυσκολότερη η αντιμετώπιση!

Δύοοοο, από 82 (ίσως κι 83) είμαι 80 :( :(

Μαράκι ο δικός μου έχει λίγο αυξήσει τις ώρες που κοιμάται σερί (2ωρα και ένα δυο τρίωρα το 24ωρο) αλλά σε δυο-τρία ξυπνήματα μένει αρκετή ώρα ξύπνιος. [θέλει χάδια, αγκαλίτσα, ίσως μερικές έξτρα γουλίτσες γάλα, ξανά ρέψιμο και ούτω καθεξής] Είναι φυσιολογικό, έτσι?

Ευάκι μου κοντεύετε να σαραντίσετε!

Τι διαφορές έχεις δει σε ύπνο/φαγητό/χούγια και συμπεριφορά?

10 μερούλες ακόμα!!!!!!! Το φαγητό της αυξήθηκε κατά 30 μλ

και τρώμε ανά 4ωρο όπως της το είχα από την αρχή.Προσπαθώ

σιγά σιγά να της κόψω το βραδυνό γιατί

τρώει τα μλ που χρειάζεται μέχρι τις 12 που δίνω το τελευταίο

οπότε θέλω να το κόψουμε σιγά σιγά.

Βασικά την ημέρα με τους φυσιολογικούς θορύβους

του σπιτιού κοιμάται πολύ πιο εύκολα παρά το βράδυ που

από ότι έχω καταλάβει της την δίνει η απόλυτη σιωπή!!! :rolleyes:

Έχει πλάκα που όταν κλαίει γιατί πεινάει πλέον μόλις της φοράω την

σαλιάρα σταματάει με τη μία γιατί καταλαβαίνει ότι μετά

από αυτό ακολουθεί το γάλα!:D

Χριστιάνα μου επειδή δεν με έπιανε η επισκληρίδιος , ο γιατρός για να με ράψει μου έκανε μια μικρή δόση ολικής. Ήταν αδύνατο να το αντέξω και αυτό οπότε ο άνθρωπος με λυπήθηκε και με κοίμησε.

Κορίτσια εσείς με φτ μετά από πόσες μέρες αρχίσατε να νιώθετε καλύτερα από ... κάτω ; Εγώ ακόμα κάθομαι στα πλάγια και δεν έχω δει κανένα ράμμα να πέφτει. Μάλλον βιάζομαι...

Εγώ από την δεύτερη μέρα ήμουνα πολύ καλά.

Μετά από 4-5 μέρες δεν καταλάβαινα τίποτα.

Εγώ από ράμματα δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, αλλά δεν χρειάστηκα και πολλά. Ήδη πριν γυρίσω σπίτι, μου είχε περάσει η οποιαδήποτε ενόχληση (ούτε παυσίπονο πήρα-για τα ράμματα, το τονίζω!), αλλά, όπως σας είπα, είχα άλλο θέμα, οπότε άργησα να κάτσω όπως θα'θελα:oops:!).

Επίσης, να ρωτήσω: υπάρχουν ράμματα που πέφτουν και ράμματα απορροφήσιμα? Υπάρχει περίπτωση να μου έχει κάνει από τα ράμματα που θέλουν κόψιμο? Με έχει ήδη δει στις 20 μέρες η γιατρός, αλλά δεν την ρώτησα τίποτα..

Νομίζω όλοι απορροφήσιμα βάζουνε στον τοκετό ! :rolleyes:

Aπό Σεπτέμβριο Χριστιάνα μου, νωρίτερα δεν το βλέπω...

Άντε βρε κορίτσι σε όλα τα μωράκια έτσι είναι.

Πού να δείς της μεγάλης μου πώς ήτανε...ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ!!!!

Χωρίς υπερβολή κύκλο έκανες!

Αφού έλεγα πώς θα φοράει φουστανάκια το κοριτσάκι μου...

Και αν την δείς τώρα τί κορμί έχει θα πείς αδύνατον!

1.19 κοπελάρα με ποδαράκια ολόισια!!!

Της μπέμπας δε το ίδιο στραβά αλλά τώρα δεν

είμαι ψαρωμένη και δεν ανησυχώ καθόλου!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Κι εγώ από ράμματα εξωτερικά δεν είχα πολλά, μέχρι να γυρίσω σπίτι το μεγαλύτερο κακό είχε περάσει, στο νοσοκομείο έπαιρνα και κανένα ντεπόν κάθε τόσο όταν μ' ενοχλούσε, πάντως αυτή τη φορά ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με την πρώτη που έκανα να κάτσω σωστά 2 βδομάδες! :rolleyes: τώρα στο 10μερο ήμουνα μια χαρά.

Τα ράμματα λογικά δεν τα βγάζουν, στη μικρή θυμάμαι μετά τις 10 μέρες τα έβλεπα στο ντουζ να πέφτουν, αυτή τη φορά δεν είδα κανένα, τα εσωτερικά πιθανόν απορροφούνται από τον οργανισμό.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

16.milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 40+6

vivimix - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

και οι υπόλοιπες!

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια όσες μείνατε με το καλό να ελευθερωθείτε!!!

Είδα σήμερα την συνυφάδα μου που γεννάει τέλη Ιουνίου

και πραγματικά είπα είμαι τυχερή που γέννησα!!!

Βέβαια υπάρχει το ξενύχτι και η κούραση με το μωρό

ειδικά αφού υπάρχει ακόμα ένα μικρό παιδί στο σπίτι

αλλά την είδα με την κοιλιά τούρλα και στο πρόσωπο πρησμένη

και κουρασμένη και είπα προτιμώ μωρό παρά κοιλιά!!! :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Το τικεράκι μου τρελάθηκε!!!Εχθές έλεγε 4 weeks and 1 day

και σήμερα 1 Month!!!! :rolleyes: :rolleyes:

Tέλος πάντων!!!

Χαρούμενα μηνογενέθλια να έχουμε!!!!!!!!!

Να χαίρομαι την τουφίτσα μου!!!!!!

Αχ θα την φάω κορίτσια αλήθεια σας λέω!!!!!!!!!:tongue:

Καλημερα!

Μπραβο Ευα χαρουμενα μηνογενεθλια στη μικρη σου!

Δύοοοο, από 82 (ίσως κι 83) είμαι 80 :( :(

?

Βρε ΣΚαι μονο 2 κιλα?Ειναι δυνατον?Μηπως ειχες καιρο να ζυγιστεις

στο τελος και ειχες παρει κι αλλα κιλα?

Εμένα μου χάλασε τη ζυγαριά ο μεγάλος και εχει πάνω από βδομάδα να ζυγιστώ. Ήμουν πάντως σε καλό δρόμο αφου είχε μείνει 1 κιλό. Η κοιλιτσα είναι χαλαρή αλλά εχει μαζευτεί. Μόνο που έκανα κάτι μικρές ραγαδες χαμηλά στην κοιλιά. Εκτός κι αν είχαν γίνει στην εγκυμοσύνη αλλά εκεί κάτω δεν τις έβλεπα...

Αχ εσυ στο αλλο ακρο!Ακου μονο ενα κιλο!!!!!!Μπραβο!

Εγω παλι εχω ακομα 9 κιλα :cry: δραμα η κατασταση.....

Οι ραγαδες παντως μαρακι στην εγκυμοσυνη γινανε απλως

τωρα φαινονται δυστυχως.

Ο θηλασμος εμενα κοριτσια μαρεσει σαν δεσιμο-στιγμη κτλ

αλλα μετα απο καποιους μηνες κουραζομαι ειναι η αληθεια

και το ξενυχτι βαραει στα νευρα!Και βλεπεις τα αλλα μωρα με

το ξενο που αρχιζουν και χτυπανε απο νωρις 6-7ωρα και 10ωρα

και εσυ μενεις στο 3ωρο και με τους κυκλους ΝΑ!

Τελοσπαντων το εκανα στα αλλα οποτε δεν μπορω να το στερησω

απο το τριτο!

Ραμματα δε βαζουν ολοι απορροφησιμα.Η διπλανη μου που εκανε κι

αυτη καισαρικη δεν ειχε απορροφησιμα!Αλλα λογικα αν ειναι να

βγαλει ο γιατρος κατι θα το ειχε πει.

Αυριο θα ερθει πρωτη φορα παιδιατρος να μας δει!

Karmar τι εγινε τελικα?εισαι ακομα σπιτι ή ειχαμε εκπληξη?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

16.milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 40+6

vivimix - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

και οι υπόλοιπες!

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλά μηνογενέθλιαααα!!!! Να τα χαιρόμαστε τα ζουζουνάκια σας και να τα χιλιάσουν τα χρόνια τους!!!!

Λοιπόν, εχθες ήρθε η μαία....καθήσαμε συζητήσαμε και αυτό που μου είπε είναι οτι και αυτή και ο γιατρός μου είναι της παλιάς σχολής και δεν θέλουν την καισαρική...οτι δεν μπορεί να μας καταλάβει τις νέες κοπέλες που με το που μπούμε στον 9ο θέλουμε να γεννήσουμε...μου είπε οτι είμαι 38 εβδομάδων και οτι έχω 2 εβδομάδες μπροστά μου και να μη βιαζομαι..οτι για να μη βγαινει το παιδί υπάρχει λόγος...σαφως δεν θα με κρατήσουν μέχρι να φτάσω 42 αλλά επειδή είμαι πρωτότοκος,είναι λογικό να αργώ!!! Την πρόκληση την κρατούσε εφόσον περάσω την 40η και προσπαθήσουμε να πάρουμε το παιδί φυσιολογικά γιατί μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα...εννοώντας την καισαρική!!

Εγώ έλεγα για καισαρική ή προκληση, εκείνη μου έβαλε τις φωνές και μετά ηρέμησα!!!

Με πήγε μεσα να με δει απο κάτω....με είχε βέβαια προειδοποιήσει με το που μπήκε στο σπίτι οτι το μωρό είναι ψηλά.... με το που με ξαπλώνει και εξετάζει μου λέει το μωρό δεν είναι καν στην λεκάνη...

Με το που το ακουμπάω τραβιέται...

Ο τράχηλος είναι κλειστός...

Η ηβική σύμφυση πολύ στενή...

Το μωρό πολύ μεγάλο.....

Αλλαξε 10 χρώματα....Τρομερός πόνος εγώ...ουτε παρθένα να ήμουνα...:tongue:

Με το που τελειώνουμε λέει στον άντρα μου..πρέπει να έχετε πρόβλημα με την διείσδυση γενικά..πολύ στενή...εβαλε τα γέλια εκείνος..λεω και εγώ ας το διακωμωδήσω..άλλες και άλλοι θα παρακαλούσαν..έχει και παράπονα ο κύριος...μου λέει λοιπόν η μαία οτι σε άλλη περίπτωση οντως είναι καλά αλλά τώρα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα.... Παγωσα...

Μου λέει πρέπει να μιλήσω πολύ σοβαρά με τον γιατρό...είσαι πολύ στενή(απο κατασκευής), το παιδί ειναι μεγάλο...(πανω απο 4 κιλα το υπολογιζει να γεννηθεί) και πιθανόν να έχουμε σοβαρό πρόβλημα και για το παιδί γιατί δεν θα χωράει με τίποτα αλλά και για μένα γιατί μπορεί να πάθω κάποια ζημιά αλλά κυριως γιατί θα ταλαιπωρηθώ και το πιο πιθανό είναι να μου το πάρουν με καισαρική...

Σε μια βδομάδα θα με ξαναδει και σε περίπτωση που δεν έχει αλλάξει κάτι (μου ειπε να κάνω κάποιες ασκήσεις) είναι κρίμα να επιβαρύνομαι περισσότερο και να πονάω... θα προγραμματίσουμε ραντεβού...αλλά πρώτα πρέπει να το συζητήσει με τον γιατρό.....

Αυτα τα νέα μου....

Για το περπάτημα, μου είπε όσο περισσότερο μπορώ...πριν με δει και γίνουν όλα αυτά!

μου είπε οτι το σεξ είναι υποχρεωτικό και μάλιστα να εκσπερματώνει μέσα...

Οι ασκήσεις που μου είπε είναι η μια να κρατιέμαι από καρέκλα και να κάνω βαθύ κάθισμα και η άλλη να κάθομαι κάτω, να ενώνω πατούσες,να τις φέρνω οσο πιο κοντά στην ευαίσθητη περιοχή και να πιέζω τα γόνατά μου προς τα κάτω!

Για το φασκόμηλο και τον ανανά, δεν το είχε ξανακούσει αλλά μου είπε οτι δεν επιβαρύνουν σε κάτι οπότε μπορώ να τα χρησιμοποιώ...

Για τους πόνους της γέννας μου είπε οτι είναι συσπάσεις-ωδίνες που ξεκινάνε από πίσω απ τη μέση και έρχονται μπροστά και πετρώνουν την κοιλιά...

Μου είπε να μην πάω νωρίτερα από το 5 λεπτο στο μαιευτήριο..(το εχω κοντά μου) και οτι η συσπαση θα πρέπει να κρατάει 3/4 του λεπτού για να καταλάβω οτι είναι τοκετός...

Οτι οι πόνοι θα έρχονται και θα φεύγουν...στην αρχή πιο χαλαροί και έπειτα πιο έντονοι...

Ο άλλος τρόπος είναι το σπάσιμο των νερών που εκεί δεν έχεις χρόνο και πρέπει να πας μαιευτήριο...

Τα ροζ, τα καφε και οι ελαφριές σουβλιές είναι συμπτώματα προετοιμασίας και δεν είναι ανησυχητικά...

Αυτά, για όσες δεν έχουν γεννήσει...για τις υπόλοιπες είναι βαρετά και συγνώμη για το κατεβατό.... :oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...