Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Xanp μου, ΑΚΟΜΑ δεν γέννησα!!!χαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μα είναι βλαμμένος ο κόσμος...πλεον δεν απαντάω....μετά την ευγενική ανάρτηση που έκανα στο fb, παρότι δεν εμε χαρακτηρίζει η ευγένεια γενικά, εαν με εκνευρίσει κατι.... η ίδια, μουλάρα, την επόμενη μέρα, μου έστειλε.. "άντε δεν γέννησες ακόμα;;; σε βαρέθηκα...." Είναι η ίδια τύπισσα που επειδή αυτή γέννησε με καισαρική στις 38+1 λόγω κλειστού τραχήλου...(οχι γιατί ήταν 150 κιλά...κυριολεκτικά..χωρίς πλάκα) πρέπει σώνει και ντε να γεννήσω και εγώ με καισαρική γιατί ειναι καταπληκτικά και δεν πονάς καθόλου....:evil::evil: Αφού μου έκανε και εξήγηση "κλειστός τράχηλος=καισαρικη"

εεεεε δεν της απάντησα.... βγηκα offline και τελειωσε το θέμα...την επόμενη φορά όμως θα την βρίσω και μισή ντροπή...εεε μάλλον ολόκληρη ντροπή δική της που λέει τέτοια πράγματα!!!

Περιμένω την μαία σήμερα..θα έρθει να συζητήσουμε και να δουμε σε τι φάση είναι το μωρό...επειδή την Τετάρτη ήταν ψηλά... Παρ'όλα αυτά σήμερα είχα διάφανες βλέννες οχι πολύ παχύρρευστες, με ελάχιστο καφέ μεσα...3 φορές σκουπίστηκα και είδα απο λίγο...έκανα μπάνιο και τώρα δεν έχω...

Επίσης με έχει πιασει ένας πόνος κάτω απο τον αφαλό...οχι δυνατός... ίσως να ετοιμάζεται...θα δείξει...βέβαια τα πόδια στα πλευρά της μανούλας...μονιμααα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρμαρ μην δινεις σημασια σε μαλακιες...πλιζζζζ!!!!!!

Περιμενω τις συμβουλες απο τη μαια σου! Εγω δεν εχω γιατι δεν το συνηθιζουν εδω στην κυπρο, οποτε οτι γραφετε κ εσυ κ οι υπολοιπες μου ειναι χρησιμο!

Ελπιζω αυτες οι βλεννες να σημαινουν κατι!;)

Χριστιανάκι μου ,αλήθεια αφού εφαγα τις φρίκες μου με τις βλακείες που μου λέγαν όλοι...πλεον δεν με νοιάζει καθόλου!!!! Απλά το διακωμωδώ γιαί δεν αξίζει να ασχολούμαι...πιο πολύ το αναφέρω για να γελάσουμε, σχετικά με το πόσο κολλημένες είναι μερικές τύπισσες..που επειδή έχουν κάνει παιδιά νομίζουν οτι έχουν πιασει τον παπα απ'τα...ας μη το πω....:oops::oops::oops:

:tongue::tongue::tongue:

Οτι μου πει, θα σας ενημερώσω....θα ρωτήσω για σουβλιές, για συσπάσεις,για τα υγρά, για τους πόνους περιόδου... άλλες ερωτήσεις;;;

Καρμαρ λες;;;;μακάρι στο εύχομαι να έχεις ξεκινήσει να ανακουφιστείς όχι τίποτα άλλο δεν γέννησες και ΑΚΟΜΑ χαχα... Καλά μη δίνεις σημασία σε καμία και τι σου λέει και μη σου πω βγάλτην τελείως να μη σε βλέπει ον λαιν και σε νευριάζει...Μου θυμίζεις μια στην κόρη μου που όσο ήμουν έγκυος είχε λυσσάξει ότι έχω αγόρι γιατί έτσι έλεγε το κινέζικο...ότι να ναι ο καθένας λέμε χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τι αλλο να ρωτησεις..:rolleyes:

α!για το περπατημα που λενε..ποσο πρεπει να περπαταμε δηλαδη καθε μερα?

και κατι αλλο.διαβασα οτι το τσαι φασκομηλο κ ο ανανας βοηθαει να ξεκινησει ο τοκετος! για ρωτησε αν ισχυει, πριν τα αγορασω με τις κουτες!! αχαχαχα:tongue:

Διαφημίσεις

Μακάρι κοριτσακια μου αν και προσπαθώ να μην ενθουσιαζομαι....απ την αλλη... εεε του που%#τη...θελει δε θέλει σε εναν μηνα το πολυ θα βγει....:tongue::tongue: (Ανετιλα και καλα η δικιά σου...)

Αλλά τι να πω, θα έπρεπε να ντρέπομαι που δεν γέννησα ΑΚΟΜΗ....:tongue::tongue::tongue:

Οτι να ναι δεν λες τιποτα....αφου σκεφτηκα καποια στιγμη να γραψω οτι γεννησα μπας και με αφησουν ησυχη!!:tongue:

Γιατι δεν θεωρω οτι αυτό είναι πραγματικό ενδιαφέρον.... απλα ρωτάνε για να περάσουν στον 2΄γυρο και να αρχίσουν το μακρυ και το κοντο τους γυρω απο την ανατροφη, συμπεριφορα, ταισμα, θηλασμο κτλ του μωρου!!!

Οι δικοι μας ανθρωποι ξερουν και περιμένουν πως και πως, διακριτικοί, συμπαραστέκονται και δίνουν κουράγιο!!! Ετσι πιστευω..:rolleyes:

Κοίτα και οι δικοί μας έχουν αγωνία αλλά είναι για το καλό.Δηλαδή να βγει και το μωρό με το καλό να είμαστε και εμείς καλά...Λογικό το βρίσκω...Αλλά εντάξει όταν σε βλέπει ο καθένας και σου λέει αυτό το ΑΚΟΜΑ σου σπάει τα νεύρα λες και εσύ θέλεις να είσαι πάντα έγκυος ένα πράγμα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να μας ζησουν τα νεα κοριτσουδια!

Και υπομονη οσες δεν γεννησαν ακομη λιγο εμεινε

Ειναι το σπαστικο τελευταιο κομματι αλλα θα περασει κι αυτο.....

Σκαι μου αυτο που επαθες τωρα εγω το ειχα παθει μετα τη

Δευτερη γεννα που ενω ειχαν περασει 10 μηνες με ρωτησανε

Στο ζαχαροπλαστειο αν ειμαι εγκυος!ε εσυ τωρα μονο

Δυο βδομαδες εχουν περασει μην τρελαινεσαι κι εμενα κοιλια

5μηνου τουλαχιστον ειναι.απο κιλα εχασες τιποτα?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Χριστιανακι για το περπάτημα μπορώ να σε ενημερώσω απο τώρα γιατί μου είπε ο γιατρός μου να περπατάω 2 χλμ την μέρα....

Αυτό μου το είχε πει πριν δει οτι το μωρό είναι ψηλά, στις 36+4 μερες, εφόσον είχε δει το βάρος του και μπορούσε να γεννηθεί χωρις να είναι μικρούλης...

Την Τετάρτη που με είδε 37+4, μου είπε οτι το παιδί είναι ψηλά και θέλει φουλ περπάτημα....όσο περισσότερο μπορώ..

Μιλησα λοιπόν με την μαία και της είπα οτι περπατάω 2 χλμ, μια ωρα περίπου και μου είπε οτι δεν φτάνει, θέλει και πρωι και απόγευμα να ξεπεράσω την ώρα...

Αρα πιστεύω οτι έχει να κάνει απο την θέση του μωρού.... βέβαια, έχω διαβάσει και αρκετά φορουμ που λένε κάποιες κοπέλες σαν και μας οτι ο δικός τους ο γιατρος-μαία τους έλεγε οτι είναι μύθος το περπάτημα...

Το μόνο σίγουρο είναι το σεξ που το σπέρμα περιέχει προσταγλαδίνες και είναι μια ορμόνη που βοηθάει τον τράχηλο να μαλακώσει και να ανοιξει... μάλιστα αυτη η ορμόνη περιέχεται και στο φάρμακο που σου δίνουν οταν θέλουν να προκαλέσουν τοκετό...

Ετσι διάβασα...

Αλλά και πάλι για το σεξ να ρωτήσεις τον γιατρό σου...γιατί στην κολλητή μου ο δικός της, της είχε πει να κάνει... ενώ ο δικός μου, μου είπε οχι γιατί δεν βιαζόμαστε να προκαλέσουμε τοκετο...

Για το φασκόμηλο και τον ανανά, δε το ήξερα!!! Θα ρωτήσω!!!!;);)

Καλησπέρα!

Να μας ζήσουν τα φρέσκα μωράκια!

Το φασκόμηλο πάντως βοηθάει στον αποθηλασμό! Οπότε προσοχή μην έχετε τίποτα θέματα μετά...

Ξανθή εγω γεννησα στις 39 εβδ.

Κι εγω πάντως μετράω τις ώρες ποτε θα ξανακοιμηθεί ο μπέμπης! Έχει αρχίσει και γίνεται γκρινιαρούλης ο κύριος...κοιμάται βέβαια 3ωρα και 4ωρα αλλά κάθεται και κάτι 3ωρα που λέω αμάν ποτε θα ξανακοιμηθεί!

Όσο για το θηλασμό αυτή τη φορά το απολαμβάνω περισσότερο από την πρώτη μια και ήταν πιο εύκολα τα πραγματα. Αλλά το βλέπω κι εγώ σαν προσφορά προς το παιδί μου. Το γεννησα και θα κάνω οτι καλύτερο μπορώ για αυτό. Έτσι αφού μπορώ θηλάζω. Όσο για το δέσιμο τον πρώτο που τον θήλασα 20 μήνες γραμμένη με εχει! Πίσω από τον μπαμπά του τρέχει. Βέβαια υπήρχαν στιγμές που όταν είχε μεγαλώσει θήλαζε, σταματούσε, μου έριχνε ενα χαμόγελο, συνέχιζε και ήταν έντονα συναισθηματικά στιγμές. Αλλά ήταν όπως ειπα στιγμές και όχι κάθε φορά που θήλαζε.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

ε εσυ τωρα μονο

Δυο βδομαδες εχουν περασει μην τρελαινεσαι κι εμενα κοιλια

5μηνου τουλαχιστον ειναι.απο κιλα εχασες τιποτα?

Δύοοοο, από 82 (ίσως κι 83) είμαι 80 :( :(

Κι εγω πάντως μετράω τις ώρες ποτε θα ξανακοιμηθεί ο μπέμπης! Έχει αρχίσει και γίνεται γκρινιαρούλης ο κύριος...κοιμάται βέβαια 3ωρα και 4ωρα αλλά κάθεται και κάτι 3ωρα που λέω αμάν ποτε θα ξανακοιμηθεί!

Μαράκι ο δικός μου έχει λίγο αυξήσει τις ώρες που κοιμάται σερί (2ωρα και ένα δυο τρίωρα το 24ωρο) αλλά σε δυο-τρία ξυπνήματα μένει αρκετή ώρα ξύπνιος. [θέλει χάδια, αγκαλίτσα, ίσως μερικές έξτρα γουλίτσες γάλα, ξανά ρέψιμο και ούτω καθεξής] Είναι φυσιολογικό, έτσι?

Ευάκι μου κοντεύετε να σαραντίσετε!

Τι διαφορές έχεις δει σε ύπνο/φαγητό/χούγια και συμπεριφορά?

Evri79 μου να σου ζησει και παλι!!

Πολυ πονο περασες./.:?

Καλα εκανες ομως και μας τα εγραψες..Να μην διαβαζουμε μονο τα ωραια,τα ευκολα, να ειμαστε προετοιμασμενες και για τα δυσκολα!

Μια αποριουλα εχω μονο..Γιατι σου εκαναν ολικη ,ΑΦΟΥ τελειωσαν ολα??:rolleyes:

Χριστιάνα μου επειδή δεν με έπιανε η επισκληρίδιος , ο γιατρός για να με ράψει μου έκανε μια μικρή δόση ολικής. Ήταν αδύνατο να το αντέξω και αυτό οπότε ο άνθρωπος με λυπήθηκε και με κοίμησε.

Κορίτσια εσείς με φτ μετά από πόσες μέρες αρχίσατε να νιώθετε καλύτερα από ... κάτω ; Εγώ ακόμα κάθομαι στα πλάγια και δεν έχω δει κανένα ράμμα να πέφτει. Μάλλον βιάζομαι...

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Δύοοοο, από 82 (ίσως κι 83) είμαι 80 :( :(

Μαράκι ο δικός μου έχει λίγο αυξήσει τις ώρες που κοιμάται σερί (2ωρα και ένα δυο τρίωρα το 24ωρο) αλλά σε δυο-τρία ξυπνήματα μένει αρκετή ώρα ξύπνιος. [θέλει χάδια, αγκαλίτσα, ίσως μερικές έξτρα γουλίτσες γάλα, ξανά ρέψιμο και ούτω καθεξής] Είναι φυσιολογικό, έτσι?

Φυσιολογικό είναι να μένει και κάποιες ώρες ξυπνιος. Απλά ο στόχος μας είναι αυτές οι ώρες να μην είναι οι βραδινές αλλά μεσα στην ημέρα. Να μάθουν δηλαδή τη μέρα και τη νύχτα. Περνώντας ο καιρός οι ώρες ύπνου θα μειώνονται την ημέρα και θα αυξάνονται τη νύχτα. Θέλουν χρόνο ομως αυτα!

Μόνο μειον δύο κιλα; Πρέπει να έχεις τρομερή κατακράτηση, δεν εξηγείται αλλιώς. Σχεδόν τρία ήταν ο μπεμπης συν αμνιακό κλπ... Που θα πανε τα άτιμα θα φύγουν! Εμένα μου χάλασε τη ζυγαριά ο μεγάλος και εχει πάνω από βδομάδα να ζυγιστώ. Ήμουν πάντως σε καλό δρόμο αφου είχε μείνει 1 κιλό. Η κοιλιτσα είναι χαλαρή αλλά εχει μαζευτεί. Μόνο που έκανα κάτι μικρές ραγαδες χαμηλά στην κοιλιά. Εκτός κι αν είχαν γίνει στην εγκυμοσύνη αλλά εκεί κάτω δεν τις έβλεπα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Κορίτσια εσείς με φτ μετά από πόσες μέρες αρχίσατε να νιώθετε καλύτερα από ... κάτω ; Εγώ ακόμα κάθομαι στα πλάγια και δεν έχω δει κανένα ράμμα να πέφτει. Μάλλον βιάζομαι...

Εγώ από ράμματα δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, αλλά δεν χρειάστηκα και πολλά. Ήδη πριν γυρίσω σπίτι, μου είχε περάσει η οποιαδήποτε ενόχληση (ούτε παυσίπονο πήρα-για τα ράμματα, το τονίζω!), αλλά, όπως σας είπα, είχα άλλο θέμα, οπότε άργησα να κάτσω όπως θα'θελα:oops:!).

Επίσης, να ρωτήσω: υπάρχουν ράμματα που πέφτουν και ράμματα απορροφήσιμα? Υπάρχει περίπτωση να μου έχει κάνει από τα ράμματα που θέλουν κόψιμο? Με έχει ήδη δει στις 20 μέρες η γιατρός, αλλά δεν την ρώτησα τίποτα..

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...