Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Το παίρνει η κουμπαρα μου αυτο κ κατι αλλα

ζεολιθο κ σπιρουλινα κ μου λεει οτι

γενικα κανουν δουλεια....να σου πω την αληθεια

όμως δεν τα χω δοκιμάσει...

Θα σας πω σε καμμιά εβδομάδα! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να κάνουμε, το 'χει η μοίρα μας οι... νύφες να είναι νταρντανομπουμπούκες ;):tongue:

Ναι, αλλά θα κρεμάνε και θα ξεκρεμάνε τις κουρτίνες στο πιτς φυτίλι:tongue:!

(νταρντανομπουμπούκες-τι πλάκα που έχει αυτή η λέξη!δεν την εχω ξανακούσει!!!!!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Επίσης να σας πω ότι ούτε εμένα μου αρέσει να θηλάζω ούτε νιώθω ξεχωριστή σχέση κτλ κτλ κτλ που λένε πολλές απλά το κάνω για τα παιδιά και μόνο...Και δεν το λέω μόνο για την αρχή αλλά και για μετά απλά δεν μου αρέσει στην μικρή μετά τον χρόνο έλεγα άντε και σήμερα τελευταία μέρα ε;;;;χαχαχα ωραία μάνα

Ναι να γκρινιάζω και εγώ τότε αλλά γιατί;;;κάτσε να βρω κάτι χαχα καλά ας γκρινιάξω για την μισθοδοσία του άντρα μου που ακόμα δεν έδωσε βεβαίωση αποδοχών να τελειώνω με την δήλωσή μας χαχαχαχα καρα- άσχετο!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ναι να γκρινιάζω και εγώ τότε αλλά γιατί;;;κάτσε να βρω κάτι χαχα καλά ας γκρινιάξω για την μισθοδοσία του άντρα μου που ακόμα δεν έδωσε βεβαίωση αποδοχών να τελειώνω με την δήλωσή μας χαχαχαχα καρα- άσχετο!!!

Ε, εντάξει! Μας έπρηξες με τη γκρίνια σου πια!!!!!!!!!:evil:

(1ον: Αφού του έδωσε την ίδια τη μισθοδοσία, καλά είστε! 2ον: Μέχρι τέλος Ιουνίου δεν είναι η προθεσμία? Κι αυτό θες να προλάβεις να το κάνεις εσύ πριν γεννήσεις?????? Λυπήσου μας Ξανθή!!!!!!)

(ναι, βέβαια ωραία μάνα Ξανθή, νομίζεις ότι αναιρείται επειδή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ είπες άντε τελευταία μέρα, γούπι?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και απο μένα!!!!!

Βίκυ και Βιβή μου να σας ζήσουν τα μωρούλια σας!!!! Καλότυχα και ευτυχισμένα να είναι και γεμάτα με υγεία, για μια ζωή!!!

Σκουντούφλα μου τι μου θύμησες με τις αιμορροΐδες.... συ χαμένες...τις μισώώώ!!!!:shock:

Στην εγκυμοσύνη ευτυτχώς δεν έβγαλα...δεν ξέρω αν θα βγάλω στην γέννα...

αλλά ετσι για να γελάσουμε θα σας πω οτι είχα βγάλει 1,5 βδομάδα πριν το γάμο μου....και είχα και στο γάμο μου... ημουν με αλοιφές που εβαζα ενα ματσούκι..., οτι χάπια κυκλοφορούσαν, οτι γιατροσόφι υπήρχε...μεχρι και παγάκια είχα βάλει στον πωπό μου....αφήστε....δεν μπορούσα να κάτσω στο bachelor, δεν μπορούσα να χορέψω,δεν μπορούσα να τρέξω για τα τελευταία πραγματα που έπρεπε...στο κρεββάτι με τον κόσμο, ήμουν τοσο αστείααα, περπατούσα λες και είχα κάτι, που μεταξύ μας είχα....ουτε τακούνια ουτε τιποτα...καλα μη πω για την μερα του γαμου.... τραγική!! Μιλάμε για εξογκώματα, όχι αστεια!!!!

Την επόμενη μέρα...ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν...εκει νευρίασα περισσότερο...:tongue::tongue:

Καρμαρ ΑΚΟΜΑ δεν γέννησες :):tongue: :tongue: :tongue:

Σκοντούφλα ακόμα γελάω το ωραία μάνα το λέω γιατί το έλεγα κάθε μέρα για 4 μήνες ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα μικρή;;;;τελικά φτάσαμε 16 μηνών και ευτυχώς που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο εγκυμοσύνης και τελείωσε το γάλα χαχαχα

Από ότι καταλάβατε ασχολούμαι με όλα εγώ εδώ οπότε αν βγω εγώ οφ παίρνω παραμάζωμα κόσμο μαζί μου στον γκρεμό χαχαχα

ε καλά όχι και παναγιωταρά χαχαχαα αλλά κάπως έτσι ας πούμε

απλά με πολλά...Ε τώρα είναι η εποχή μου με τις δηλώσεις χαχαχαχα κάνω δική μου γονιών γιαγιάς κτλ έχω πελατεία τι έτσι;;;

Διαφημίσεις

Σαν να λέμε αυτό?

χαχαχαχαχαχαχα αυτο εννοω τελειο!!!!!!:D:D:D:D:D

ε καλά όχι και παναγιωταρά χαχαχαα αλλά κάπως έτσι ας πούμε

απλά με πολλά...Ε τώρα είναι η εποχή μου με τις δηλώσεις χαχαχαχα κάνω δική μου γονιών γιαγιάς κτλ έχω πελατεία τι έτσι;;;

καλα Ξανθη σε βλεπω να γεννας και θα σου λεει ο γιατρος" σπρωξε αλλη μια" και εσυ να του λες "μισο να τελειωσω με τις δηλωσεις":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...