Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Για τις αιμορροΐδες, quick tip από φίλη μου που της το είπε/έκανε ο γιατρός της όταν γέννησε:

βάλτε στην κατάψυξη ελαιόλαδο και για να ανακουφιστείτε, χρησιμοποιείστε το σαν κρέμα όσες φορές τη μέρα χρειάζεται. Ότι πιο φυσικό!

Σμουτς

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε κορίτσια πολύ γέλιο έχετε!!καλά βρε σοφία αφού εδώ όλες

λέμε το μακρύ κι το κοντό μας!βγάλτα από μέσα σου παιδί μου!

ωχ βρε ξανθή κι ζάχαρη κι υδατάνθρακες??με κατέστρεψες!:tongue:

τώρα έφαγα ένα σουβλάκι!από αύριο!:tongue:

αφήστε πάντως χωρίς πλάκα ειδικά το ένα στήθος πονάει αρκετά!

κι πριν έκλαιγε κι ο μικρός..λέτε να πονάει κι αυτός?ή μήπως έχει

φαγούρα?ωχ τον λυπάμαι που δεν μπορεί να πει αν έχει κάτι!!:(

sky άσε μην τα σκέφτεσαι τα κιλά..κι εγώ προσπαθώ να το

ξεπεράσω κι το σωσίβιο που ακόμα υπάρχει αλλά πιο πολύ τις

ραγάδες που ξέρω πως θα μείνουν!τι να κάνεις!!

σοφίααααα για τις αιμοροίδες πόσο σε νιώθω δεν ξέρεις!

εγώ έχω από τον όγδοο κι υπέφερα αλλά κι τώρα με ενοχλούν πάλι!

άστα!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Αυτό εγώ το κάνω πάντως, χωρίς πλάκα! Και όχι σαν άσκηση, το πιστεύω κιόλας! (σας παρακαλώ, μη φωνάξετε τους κυρίους με τις άσπρες ποδιές να με πάρουνε...)

Και πολύ καλά κάνεις! Α στο καλό όλοι οι έξυπνοι με τα σχόλιά τους! :rolleyes: Είμαστε κουκλάρες! :cool:

Καλά, βλέπω τα λαχανοσουτιέν να κάνουν θραύση χαχαχα! :tongue::tongue: Μπορούμε να βάλουμε και το κόκκινο και το άσπρο; Όχι τίποτ' άλλο αλλά ν' αλλάζουμε και λουκ βρε παιδί μου! :D:tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Και πολύ καλά κάνεις! Α στο καλό όλοι οι έξυπνοι με τα σχόλιά τους! :rolleyes: Είμαστε κουκλάρες! :cool:

Καλά, βλέπω τα λαχανοσουτιέν να κάνουν θραύση χαχαχα! :tongue::tongue: Μπορούμε να βάλουμε και το κόκκινο και το άσπρο; Όχι τίποτ' άλλο αλλά ν' αλλάζουμε και λουκ βρε παιδί μου! :D:tongue:

χαχαχα!!!!τελειο το σχολιο σου!!!

Ξανθη,οταν λες ασπρα σημαδια στο στομα εννοεις κ στη γλωσσα;Της μπεμπας ειναι ασπρη εμενα,κ ελεγα πως εινα απτο γαλα.

αχ βρε σκουντουφλιτσα..... Αφου ποτε δεν παραονιεσαι κ εσυ!!!Μονο τις ερωτησουλες σου κανεις,πετας τις ωραιες σου ατακες κ εισαι μια κυρια!!!!Αν δεν τα πεις εδω τοτε που;;;Κ εγω με τις ραγαδες φρικαρω... Σωματικα ακομα πολυ χαλιακ απο ψυχολογια που δεν εχω συνεχεια κ την καλυτερη... κυριως λογω κουρασης γιατί δεν εχω καμια βοηθεια...κ νιωθω κομματια συνεχεια... Ακομα κ τυψεις για το μωρο εχω,γιατι θελω μολις φαει να κοιμηθει αμεσως...... Επισης εχω τυψεις γιατι ο θηλασμος δεν μ'αρεσει οσο φανταζομουν... Δεν εχω νιωσει αυτο το σουπερ συναισθημα... Απλα χαιρομαι πολυ που τα καταφερνουμε για το καλο της μπεμπουλας....

Ας στο καλο τα πα κ εγω!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Καλημέρα!

Σωματικα ακομα πολυ χαλιακ απο ψυχολογια που δεν εχω συνεχεια κ την καλυτερη... κυριως λογω κουρασης γιατί δεν εχω καμια βοηθεια...κ νιωθω κομματια συνεχεια... Ακομα κ τυψεις για το μωρο εχω,γιατι θελω μολις φαει να κοιμηθει αμεσως......

+1 Είμαστε πολλές αλλά σκόρπιες!

Νέα: Γέννησε η Milky χτες, 08,30 με φυσιολογικό τοκετό! 3,400 η μπέμπα, περισσότερες λεπτομέρειες θα ξέρουμε μέσα στη μέρα.

Διαφημίσεις

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

16.milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 40+6

vivimix - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

και οι υπόλοιπες!

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Καλημέρεςςςςςςςςςςςς

Μίλκυ να σου ζήσει η κούκλα σου γερή και καλότυχη να είναι...Είδες τελικά που έμεινες Μάιο;;; καλό σαραντισμό τώρα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα κ απο μενα!!

Ξανθη, εμεις 38+3,51εκ!

Μιλκυ την καλυτερη μερα γεννησες τελικα.... Ειχα κ εγω γενεθλια χθες!!!χιχι!!! Νσ σου ζησει η μπεμπουλα σου, να ναι γερη κ δυνατη!Κ εκεινη,αλλα κ εσυ για να την καμαρωνεις!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Καλημερα κοριτσιααα!!!

Καταρχην να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΜΙΛΚΥ!!!!!!!!!!!!

Να σου ζησει κουκλα μου!!!Τα καταφερατε!!!!!!!!!!!!!!!:P

Βιβιαν περαστικα σας!Το ηξερα κ εγω αυτο για τους μυκητες κ επειδη κ εγω πονουσα σε καποια φαση,τσεκαρα συνεχεια το μωρο,αλλα ευτυχως δεν ειχε τιποτα! Για τη ζαχαρη ισχυει,κ εγω με το που εμεινα εγκυος την εκοψα ακομα κ απο τον καφε γιατι ειμαι επιρρεπης στις μυκητιασεις..

Σκουντουφλα??Τι εγινε καλε? Θες να σου λεμε και ολα τα ασχημα?? ΕΔΩ!! Ρωτα οτι θες εμενα :tongue: που μπαινω χωρις φοβο κ παθος κ τα γραφω ολα!!:o:twisted: αιμορροϊδες ειχα κ εχω κ τωρα. ξερω,,ποναει.. αλλα σε καμια περιπτωση μην λες καλυτερα να εκανα καισαρικη.. σκεψου εγω ειχα τους πονους της καισαρικης κ ειχα κ τις κωλο-αιμορροϊδες...:? πφφφ..

ΣΚΑΙγραψτους ολους για τα σχολια!! εγω να δεις τι κακιες ειχα ακουσει!!!:evil:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΑΛΟ Σ/Κ!! [λέμε τώρα!]

Επισης εχω τυψεις γιατι ο θηλασμος δεν μ'αρεσει οσο φανταζομουν... Δεν εχω νιωσει αυτο το σουπερ συναισθημα..

Halloooooo! Oύτε εγώ πετάω στα σύννεφα όταν θηλάζω. Πρώτον, γιατί ακόμα -ειδικά μεσα στην ημέρα- θηλάζω κάθε τρεις και λίγο, δεύτερον τις 2-3 τελευταίες μέρες πονάω και δεν ξερω τι να κάνω (αφού δεν έχω εμφανή σημάδια κάποιας συγκεκριμένης πάθησης λέω να κάνω υπομονή μέχρι την Πρασκευή που έχουμε παιδίατρο) και τρίτον έχω και το άγχος αν το ερμο το μικρουλάκι μου χορταίνει και μεγαλώνει, αλλά, Pele μου, δεν νιώθω τύψεις για όλα αυτά (ε, αγανακτώ πού και πού, αλλά δεν πειράζει-πολύ αυστηρή είσαι με τον εαυτό σου)! Νομίζω κανείς δεν είπε ότι ο θηλασμός είναι εύκολος (σωματικά και ψυχολογικά), ειδικά στην αρχή και ειδικά για όσες το κάνουμε πρώτη φορά.Μπορεί να είναι εύκολος στο 3μηνο ή στο 4μηνο, πάντως τώρα -για μένα- δεν είναι.

Για να μη σας πω ότι το μπούκωμα στη μύτη του επιδεινώθηκε και τώρα δυσκολεύεται και να φάει:(, οπότε δεν κολάζεσαι να του δώσεις μπουκάλι, να το πιει σ' ένα λεπτό, απ' το να ταλαιπωρείται να ρουφάει επί τουλάχιστον 15-20' απ' το στήθος? Αυτό δεν σου γ@μ@ει την ψυχολογία, που είναι σαν να του λες : "θα υποφέρεις, αλλά...είναι για το καλό σου!" ????:(

Γέννησε η Milky χτες, 08,30 με φυσιολογικό τοκετό!

Γαλατένια μας!!! Να σου ζήσει (κι άλλος κορίτσαρος Αννυ!)!!!

Είχες φτάσει 40+6 βρε θηρίο? Γι'αυτο είχε απηυδήσει το καημένο μας!

Σκουντουφλα??Τι εγινε καλε? Θες να σου λεμε και ολα τα ασχημα?? ΕΔΩ!! Ρωτα οτι θες εμενα :tongue: που μπαινω χωρις φοβο κ παθος κ τα γραφω ολα!!:o:twisted: αιμορροϊδες ειχα κ εχω κ τωρα. ξερω,,ποναει.. αλλα σε καμια περιπτωση μην λες καλυτερα να εκανα καισαρικη.. σκεψου εγω ειχα τους πονους της καισαρικης κ ειχα κ τις κωλο-αιμορροϊδες...:? πφφφ.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

(τα γέλια δεν είναι γι' αυτά που έπαθες, αλλά που ανταποκρίθηκες άμεσα στο παράπονό μου!;))

NuWHp2.png

InJWp3.png

Halloooooo! Oύτε εγώ πετάω στα σύννεφα όταν θηλάζω. Πρώτον, γιατί ακόμα -ειδικά μεσα στην ημέρα- θηλάζω κάθε τρεις και λίγο, δεύτερον τις 2-3 τελευταίες μέρες πονάω και δεν ξερω τι να κάνω (αφού δεν έχω εμφανή σημάδια κάποιας συγκεκριμένης πάθησης λέω να κάνω υπομονή μέχρι την Πρασκευή που έχουμε παιδίατρο) και τρίτον έχω και το άγχος αν το ερμο το μικρουλάκι μου χορταίνει και μεγαλώνει, αλλά, Pele μου, δεν νιώθω τύψεις για όλα αυτά (ε, αν αγανακτώ πού και πού, αλλά δεν πειράζει-πολύ αυστηρή είσαι με τον εαυτό σου)! Νομίζω κανείς δεν είπε ότι ο θηλασμός είναι εύκολος (σωματικά και ψυχολογικά), ειδικά στην αρχή και ειδικά για όσες το κάνουμε πρώτη φορά.Μπορεί να είναι εύκολος στο 3μηνο ή στο 4μηνο, πάντως τώρα -για μένα- δεν είναι.

Για να μη σας πω ότι το μπούκωμα στη μύτη του επιδεινώθηκε και τώρα δυσκολεύεται και να φάει:(, οπότε δεν κολάζεσαι να του δώσεις μπουκάλι, να το πιει σ' ένα λεπτό, απ' το να ταλαιπωρείται να ρουφάει επί τουλάχιστον 15-20' απ' το στήθος? Αυτό δεν σου γ@μ@ει την ψυχολογία, που είναι σαν να του λες : "θα υποφέρεις, αλλά...είναι για το καλό σου!" ????:(

)

ΣΥΜΦΩΝΩ με ολα!!και εγω ετσι ενιωθα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!

Βίκυ και Βιβη να σας ζήσουν γερά και καλοτυχο να ειναι τα ζουζουνια!!

Ρε κορίτσια πονάει πολυ η μέση μου,δεν μπορω να είμαι όρθια,μέγιστη ή ξαπλα...ποναω όπως και κάθομαι...τι να κάνω; δεν μπορω......

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου..κ καλο ΣΚ να χουμε...

Χριστιανα μου εχω ακομα συσπασεις στον ίδιο ρυθμό,

ουτε μειώνονται αλλα ουτε κ αυξάνονται....

Μιλκυ να σου ζήσει και να την καμαρωσετε οπως επιθυμείτε...

Βιβιαν περαστικά εύχομαι..

qLIep2.png

y2qkp3.png

Πήρα ιπποφαές! [για τόνωση], λέτε να κάνει τίποτα?:rolleyes:

[δεν ενδείκνυται για θηλάζουσες]

Το παίρνει η κουμπαρα μου αυτο κ κατι αλλα

ζεολιθο κ σπιρουλινα κ μου λεει οτι

γενικα κανουν δουλεια....να σου πω την αληθεια

όμως δεν τα χω δοκιμάσει...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Η μίλκυ μη σας πω ότι μπορεί να την υπολόγισα και λάθος και να κοντεύει και 42 θα μας πει μόνη της το έκανα με βάση το 18/5 πητ που είχαμε στο πινακάκι...

Ρουμπίνι και Μαρία υπομονή λίγο έμεινε..Μαρία να σε 13 μερούλες θα έρθει η μικρούλα σου κοντεύεις...Και εσύ ρουμπίνι σχεδόν πήρες και εβδομάδα από τον μήνα σου οπότε είσαι οκ και εσύ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...