Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

αχ βρε ξανθή με τις γνώσεις σου!!!

εμένα πονάει το στήθος μου 2 μέρες τώρα όπως το είπες

σαν βελονάκια κι όντως έχω μύκητες!πάω φαρμακείο για dactarin

κι για μένα κι για το μωρό!:(

πάντως ούτε που θα το σκεφτόμουν νόμιζα πως απλά μου έχει

ερεθίσει τις θηλές...μπράβο βρε κορίτσια με το καφέ μας πόσα μαθαίνουμε!

τελικά κι το παραμικρό μπορεί κάτι να είναι..όλα θα σας τα λέω από

δω κι πέρα να μου λέτε εμπειρίες οι παλιές!;)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vivian, ξου ξου οι παλιομήκυτες! Περαστικοί να είναι!

Evri79, ταλαιπωρήθηκες βρε κοριτσάκι μου! Εύχομαι να μην έχεις άλλες ταλαιπωρίες από εδώ και πέρα και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!;)

Εύη!Αξια, κοπέλα μου! Να σου ζήσει!

αχ βρε ξανθή με τις γνώσεις σου!!!

εμένα πονάει το στήθος μου 2 μέρες τώρα όπως το είπες

σαν βελονάκια κι όντως έχω μύκητες!πάω φαρμακείο για dactarin

κι για μένα κι για το μωρό!:(

πάντως ούτε που θα το σκεφτόμουν νόμιζα πως απλά μου έχει

ερεθίσει τις θηλές...

Πήγες σε γιατρό?Εχει άσπρα μεσα στο στόμα του το μωρό?

Αυτούς τους μύκητες τους πιάνουμε στο στήθος?

Είχε και το στήθος σου ασπράκια?

Ρωτάω, μήπως και το πάθω, τουλάχιστον να το πάρω πρέφα γρήγορα...

NuWHp2.png

InJWp3.png

πήρα τη μαία μου και της περιέγραψα κι μου το πε..

το ψιλιάστηκα που το είπε η ξανθή!τσούζουν οι θηλές μου

σαν να καίνε κι όταν τρώει πονάω κι αισθάνομαι σαν

πιρουνιάσματα που κι που..ε κι είδα κι ασπράκια στο στόμα

του μωρού κι σιγουρεύτηκα!του έβαλα του καημένου αλοιφή στο

στόμα κι του ρθε εμετός!:( εγώ θα βάλω το βράδυ τώρα..ουφ!

έλεος πια!δεν ξέρω κι από τι προήλθε γιατί μου είπε είναι συνήθως από

πληγωμένες θηλές αλλά εμένα δεν ήταν καθόλου!εγώ λέω από

τα επιθέματα ίσως..πρέπει να αφήνω τα μεμέ έξω πιο πολύ να

στεγνώνουν καλά..:shock::oops:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ωχου τον έρμο....:(

Γμτ...φοβάμαι μην είμαι στην αρχή τέτοιου πράγματος, αν και με το λάχανο :tongue: αισθάνομαι ήδη ανακούφιση. Πάντως κι εγώ τα βρωμοεπιθέματα υποψιάζομαι. Όσο συχνά και να τα αλλάζεις, το νιώθεις ότι το δέρμα δεν αναπνέει... Ευτυχώς εγω είμαι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μόνη στο σπίτι, οπότε τα αφήνω free Willy:tongue:, αλλά πόσο πια? Μετά αρχίζει και τρέχει το γάλα! Πω,πω, μια ομορφιά είμαστε! Μ' αρέσει που μου είπε η γιατρός μου, με πολύ έντονο ύφος, όχι σεξ πριν με δει στις 40 μέρες! ...Με τη σεξουαλική μου διάθεση τόσο στα ύψη, με βλέπω να διπλο-τριπλο-σαραντίζω μέχρι να μου ξαναρθει όρεξη (τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια που θηλάζετε το έχω ξαναδιαβάσει για τα επιθέματα. Βέβαια τα πλενόμενα είναι μεγάλη βασάνα, τι να πω...

Σκαι ειναι να μη σου τυχει. Εγω συνολικα εχω περασει 2,5 χρονια με επιθεματα

Κι τα θεωρω σωτηρια.και τωρα παλι βαζω.την ωρα που θηλαζω απο το ενα στηθος

Παντα το αλλο τρεχει ποταμι.......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ε, μα με πιάνει και το παράπονο βρε Σκάι.Και σε ποιον να το πω? Ντρέπομαι και την Ξανθή:tongue:.

Από την αρχή μέχρι το τέλος (ποιο θα είναι το τέλος?) το σώμα μας γίνεται αγνώριστο κι εμείς επίσης. Δεν σας έχω πει το σοκ που πέρασα με τον τοκετό....δεν μπορούσα να κάτσω από τις αιμορροΐδες! Δεν με ενόχλησαν τα ράμματα, δεν με ενόχλησε κοτζάμ μωρό που βγήκε από κει που βγήκε και κόντεψα να τρελαθώ με δαύτες. Δεν είπα τίποτα γιατί αισθανόμουν πολύ άβολα με αυτό το θέμα, έπαθα σοκ σας λέω. Τώρα είναι σαν να μη συνέβη, ευτυχώς, αλλά μέχρι να σιάξουν είδα κι έπαθα. Καλύτερα να είχα κάνει καισαρική που λέει ο λόγος (συγνώμη αν με βρίσκετε υπερβολική). Εντάξει, ξέρω ότι είναι συχνό φαινόμενο, αλλά τελοσπάντων δεν περίμενα ότι θα συμβεί σε μένα.

Και τώρα δεν θέλω καν να σκέφτομαι την πιθανότητα των μυκήτων (θα μου πεις, και να το πάθεις, απλά θα το αντιμετωπίσεις κι αυτό...). Ε, τελοσπάντων, μερικές φορές μου τη δίνει όλη η αυτή η κατάσταση...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Βίβιαν εκτός από κρέμα που πήρες κόψε και ζάχαρη και υδατάνθρακες τουλάχιστον για μια εβδομάδα μαχαίρι για πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Μη φοβάσαι το μωρό θα του περάσει και να αφήνεις συχνά ανοιχτό το στήθος να αερίζεται καλά.

Ευτυχώς δεν έχω πάθει τίποτα από όλα αυτά Σκουντούφλα απλά εγκυκλοπαιδικά τα ξέρω κυρίως από εμπειρίες άλλων στο γκρουπάκι στο φεις αλλά καλές οι γνώσεις να η Βίβιαν αμέσως ψηλιάστηκε με το που διάβασε και ευτυχώς...

Ντρέπεσαι εμένα;;;χαχαχαχα καλό άνετες είμαστε εδώ λέμε ότι θέλουμε μη μασάτε....

Επίσης για να αισθανθείς καλύτερα θα σου πω ότι αιμορροΐδες θα έβγαζες και με καισαρική είναι από την πίεση του μωρού κάτω τις τελευταίες μέρες μη σου πω ότι μερικές στις έφτιαξε και ο γιατρός με το ράψιμο οπότε γλίτωσες και κάτι λίγα...

Κανένα νέο από μίλκυ η Βιβή είχαμε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ.

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

16.milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 41

vivimix - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

και οι υπόλοιπες!

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Ντρέπεσαι εμένα;;;χαχαχαχα καλό άνετες είμαστε εδώ λέμε ότι θέλουμε μη μασάτε....

Ιώβ:tongue:, εννοώ ότι ντρέπομαι να παραπονιέμαι!

(καλά, για την καισαρική το είπα καθ' υπερβολή, εννοώντας ότι πιο γρήγορα θα ανάρρωνα από το χειρουργείο, παρά από τις κ@λο-αιμορροΐδες, όχι δεν μου τις πείραξε, το ράψιμο δεν έφτασε ως εκεί, άσε που όταν τελείωσε ο τοκετός μου είπε ότι έχω κι έναν κιρσό στο ... μου και να ξαπλώνω μόνο από το αριστερό πλευρό για 1-2 ώρες:shock:...τι είναι αυτά?ούτε που τα είχα ξανακούσει σου λέω! και αναρωτιέμαι: μόνο εγώ τα έπαθα ή κανείς δεν μιλάει γι' αυτά? προφανώς το δεύτερο, εδώ εγώ σε σας που είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και δεν είχα σκοπό να τα αναφέρω, τώρα απλά μου την έδωσε).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ε, μα με πιάνει και το παράπονο βρε Σκάι.Και σε ποιον να το πω? Ντρέπομαι και την Ξανθή:tongue:.

Από την αρχή μέχρι το τέλος (ποιο θα είναι το τέλος?) το σώμα μας γίνεται αγνώριστο κι εμείς επίσης. Δεν σας έχω πει το σοκ που πέρασα με τον τοκετό....δεν μπορούσα να κάτσω από τις αιμορροΐδες! Δεν με ενόχλησαν τα ράμματα, δεν με ενόχλησε κοτζάμ μωρό που βγήκε από κει που βγήκε και κόντεψα να τρελαθώ με δαύτες. Δεν είπα τίποτα γιατί αισθανόμουν πολύ άβολα με αυτό το θέμα, έπαθα σοκ σας λέω. Τώρα είναι σαν να μη συνέβη, ευτυχώς, αλλά μέχρι να σιάξουν είδα κι έπαθα. Καλύτερα να είχα κάνει καισαρική που λέει ο λόγος (συγνώμη αν με βρίσκετε υπερβολική). Εντάξει, ξέρω ότι είναι συχνό φαινόμενο, αλλά τελοσπάντων δεν περίμενα ότι θα συμβεί σε μένα.

Και τώρα δεν θέλω καν να σκέφτομαι την πιθανότητα των μυκήτων (θα μου πεις, και να το πάθεις, απλά θα το αντιμετωπίσεις κι αυτό...). Ε, τελοσπάντων, μερικές φορές μου τη δίνει όλη η αυτή η κατάσταση...

To σοκ με το σώμα μας είναι τεράστιο γενικότερα. Εγώ πάντως δε γράφω άλλα γιατί έχω γκρινιάξει πολύ [η κοιλιά μου είναι ακόμα σαν 6 μηνών και πολλά άλλα], αλλά νομίζω ότι είσαι πολύ αρνητικά φορτισμένη, οι μύκητες δεν είναι και κάτι το ασυνήθιστο, βγαίνουν ακόμη και στα νύχια. Δεν είναι ανάγκη να δώσεις αναφορά σε κανέναν, εδώ μεταξύ μας μιλάμε.

Κορυφαίο: βγαίνω έξω να κάνω μια αντιπηκτική στη φαρμακοποιό μου και περνάω μπροστά από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μου. Με βλέπει ο ζαχαροπλάστης μου λέει "τι, ακόμα το μικρό?" ενώ ξέρει ότι έχω γεννήσει (έχει πάει ο μπαμπάς μου κι έχει πάρει γλυκά). Και φόραγα και τη ζώνη, έτσι? :cool: Ε, ενώ είχα σκοπό στο γυρισμό να πάρω κανένα παγωτό (κάνει ωραίο εκεί) και δεν έχω φάει και καθόλου γλυκό από τον τοκετό, ε, ντράπηκα και δεν ξαναπέρασα :oops: :oops: :oops::(

ΒΚανένα νέο από μίλκυ η Βιβή είχαμε;;;

Στη Μίλκυ θα στείλω μήνυμα και θα σας πω.

Σκαι μου να έλεγες ναι είμαι στις μέρες μου σιγά και εσύ χαχα...Κάνε υπομονή θα φύγει και η κοιλιά δεν έγινε από την μια μέρα στην άλλη. ΚΑι άλλωστε ξέρεις ότι από την καισαρική αργεί λίγο παραπάνω ε δεν πειράζει να βλέπεις τον άντρα τον μικρό και να λες καμάρι μου....

για κιρσό πρώτη φορά το ακούω αλλά τι πειράζει θα φύγει και αυτό που θα πάει...Είναι νωρίς να ασχοληθείτε με το σώμα σας και επίσης σαν άσκηση θα κοιτάζεστε στον καθρέφτη και θα λέτε τρεις φορές φτου σου κοπελάρα μου μα τόσο πανέμορφη μαμά πια ;;; :) :) :)

...θα κοιτάζεστε στον καθρέφτη και θα λέτε τρεις φορές φτου σου κοπελάρα μου μα τόσο πανέμορφη μαμά πια ;;; :) :) :)

Αυτό εγώ το κάνω πάντως, χωρίς πλάκα! Και όχι σαν άσκηση, το πιστεύω κιόλας! (σας παρακαλώ, μη φωνάξετε τους κυρίους με τις άσπρες ποδιές να με πάρουνε...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...