Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Παιδιά είδα λίγο αιματάκι στην πάνα, ψηλά στην περιοχή που κάλυπτε τον αφαλό (ο γιατρός μας είπε ή να μην τον καλύπτει καθόλου αλλά μου φαίνεται δύσκολο να στρώσω την πάνα, ή να τον καλύπτει τελείως). Κοίταξα προσεκτικά και είναι κάτι σαν κακκαδάκι απ' την κάτω πλευρά (ο αφαλός δεν έχει φύγει όμως ακόμα). Μύρισα, δεν μυρίζει κάτι, κοίταξα καλύτερα, δεν εκρέει κάτι. Λέτε να πέφτει σιγά σιγά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελίτσες ;)!

Έχετε καμια συμβουλή για πονεμένη θηλή?

βαζε την κρεμουλα σου και αφηνε το στηθος οσο μπορεις περισσοτερο χωρις μπλουζα-σουτιεν για να παρει αερα.

μια πιο καταλληλη σταση ισως σε βοηθουσε παραπανω, αλλα εγω δεν ειμαι καταλληλη να σου πω για στασεις..:rolleyes:

σε τι σταση το κρατας συνηθως?

σε τι σταση το κρατας συνηθως?

Τα πρώτα που μου είπες τα κάνω, όσο για τη στάση, τις κάνω όλες (:shock:)-του θηλασμού εννοώ:tongue:-αλλά νομίζω ότι πάλι τον ίδιο πόνο νιώθω ρε γμτ...Δεν θέλω να τον αφήσω και πολύ χωρίς να πιάσει καθόλου το πονεμένο στήθος, γιατί φοβάμαι τι θα γίνει με το ερέθισμα για την παραγωγή...

Σκαι, δεν ξέρω τι να σου πω...

Δεν υποτίθεται όμως ότι εκεί δεν είναι πληγή ώστε να τρέχει αίμα?Αφού μας λένε κιόλας ότι το μωρό δεν πονάει όταν το καθαρίζουμε...? Τι να πω, μη λέω και βλακείες...Καλέ, έμπειρες! Πού'στε? Μπείτε να μας καθησυχάσετε!!!!

(Τώρα είδα...είναι τι σου έχει τύχει:είδες η Βίβιαν?βετεράνα!-εμένα δεν μου έβγαλε ποτέ αίμα...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

καλημέρα!!μπήκα γρήγορα να πω στη sky για τον ομφαλό..

έτσι βγάζει αίμα για 2 βδομάδεσ σίγουρα μην αγχώνεσαι!!

καθάριζε με οινόπνευμα καλά κι μην ανησυχείς δεν πονάνε

απλά παγώνουν από το οινόπνευμα!θέλει καλό καθάρισμα αν

ματώνει 2 φορές τη μέρα!κι την πάνα να τη διπλώνεις να αφήνεις

τον ομφαλό απέξω!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

καλημέρα!!μπήκα γρήγορα να πω στη sky για τον ομφαλό..

έτσι βγάζει αίμα για 2 βδομάδεσ σίγουρα μην αγχώνεσαι!!

καθάριζε με οινόπνευμα καλά κι μην ανησυχείς δεν πονάνε

απλά παγώνουν από το οινόπνευμα!θέλει καλό καθάρισμα αν

ματώνει 2 φορές τη μέρα!κι την πάνα να τη διπλώνεις να αφήνεις

τον ομφαλό απέξω!

οκ! Θα το κάνω έτσι απ' το επόμενο άλλαγμα.

[Μεγάλη πληγή το άλλαγμα μ' αυτό το μωρό, δεν αφήνει :( άσε που του αρέσει να κάνει κακά και τσίσα αφού έχει ανοιχτεί η πάνα :( :( :(:cool::rolleyes: ]

Διαφημίσεις

ΣΚΑΙ εμας ο ομφαλος επεσε οσο ειμασταν ακομα στο "σφαγειο" οποτε δεν ασχοληθηκα καθολου με το θεμα αυτο κ δεν ξερω τι να σου πω..

πολυ καλο καθαρισμο εκανα με ενα αντισηπτικο μετα, κ διπλωνα την πανα για να μενει στεγνη η περιοχη!;)

κιτυμαρια με τις συσπασεις πως εισαι σημερα?

Σκοντούφλα για πες πως αισθάνεσαι πόνο;από την μασχάλη και μέχρι μπροστά, μόνο στη θηλή, σαν να σε τρυπάνε βελόνες;δώσε πληροφορίες βλέπεις ασπράκια;

εντιτ: επειδή θα φύγω σου λέω στα γρήγορα.

Αν σε πονάει από την μασχάλη και φτάνει μπροστά ο πόνος μέχρι την θηλή είσαι σε αρχή μαστίτιδας όσο και αν πονάς βάζε το μωρό από αυτό το στήθος να πίνει να σε ανακουφίζει και να σου περάσει πιο γρήγορα.Αν κάνεις και πυρετό κτλ πάρε τον γιατρό σου να σου δώσει αντιβίωση αλλά αυτό δεν είναι λόγος αποθηλασμού να ξέρεις ξεπερνιέται...

Αν είναι σαν να σε τρυπάνε βελόνες στην θηλή περιόρισε ζάχαρη και υδατάνθρακες ίσως έχεις πάθει κάντιτα. Στην περίπτωση αυτή έλεγξε το στόμα του μωρού αν δεις μέσα άσπρα σίγουρα είναι αυτό είναι μύκητας.

Αν βλέπεις ασπράκια σε μερικά σημεία στην θηλή είναι φραγμένος πόρος βγάζε με το θήλαστρο μια 2 φορές δυνατά ίσα ίσα και βάζε το μωρό από εκεί πιο συχνά για να στους ξεβουλώσει.

Σκαι ούτε εγώ ξέρω για τον αφαλό μας έπεσε και εμάς την μέρα που φεύγαμε στο νοσοκομείο

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σκοντούφλα για πες πως αισθάνεσαι πόνο;

Ξανθή μου, ευχαριστώ πάρα πολύ.

Το πρώτο δεν είναι.

Θα ψαχτώ για το δεύτερο, τον μύκητα (ακούγεται τρομακτικό). Κοιμάται τώρα και ούτε που διανοούμαι να τον ενοχλήσω για να δω μέσα στο στόμα του!!!(όσο κοίταξα τώρα που χασμουρήθηκε, δεν βλέπω τίποτα ύποπτο)

Ασπράκια στη θηλή δεν έχω σίγουρα.

Θα μπορούσε να είναι ενας ψιλοτραυματισμός από κακή στάση θηλασμού?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μαρια θελω κ εγω πολυ να το βαλω σε δωματιο μονο του αλλα φοβαμαι, θελω να το βλεπω στην αρχη .. ΒΕΒΑΙΑ.. το παιδικο δωματιο ειναι ακομα αποθηκη.. ακομα παρακαλαω τον αντρα μου να το βαψει,να το φτιαξει..κ οπου να`ναι γενναω γμτ!!!!!!!!!!:shock::evil: ολο μου λεει ναι,ναι θα το κανω, καποτε μου λεει γεννα κ το κανω μετα ... ουφφφφ .....:evil: πως να τον πεισω να το βαψει τουλαχιστον να τελειωνουμε??:|:rolleyes:

Χριστιανα κι εμας το παιδικο ια βδομαδα πριν γεννησω ηταν αποθηκη και γενικα

ολοκληρωθηκε οσο ημουν μαιευτηριο!!!!Δε σου δινω κουραγιο το ξερω.....

Αλλα εσεις που θελετε και βαψιμο επισπευστε το για να ξεμυρισει!!!!

Καλημέρα κοπελίτσες ;)!

Έχετε καμια συμβουλή για πονεμένη θηλή? Δεν είναι πληγωμένη, τουλάχιστον απ' έξω δεν φαίνεται τίποτα, αλλά με πονάει πολύ όταν την πιάνει. Νόμιζα ότι τόσες μέρες έπιανε καλά το στήθος, ότι έκανε αυτό το βεντουζάρισμα, που είναι και το ζητούμενο, αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι κάτι δεν κάνω καλά. Σήμερα από το πρωί άντλησα δύο φορές από το πονεμένο στήθος, για να αποφύγω τον πόνο...:(

...

Καλα γνωσεις σαν την Ξανθη δεν εχω αλλα υπαρχει ενα

γιατροσοφι "της γιαγιας" που λενε για πληγωμενες θηλες

το να βαλεις φυλλα απο λαχανο σαν καπς στο στηθος και

σου παιρνουν ολο το καψιμο και την κοκκινιλα!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

αν δεν είναι τίποτα από όσα έγραψα ναι είναι απλά κακή στάση - πιάσιμο θηλής και το κόλπο είναι αυτό που είπε η Μαρία με το λάχανο να ναι καλά οι γιαγιάδες μας χαχαχχ

Αν έχεις τον μύκητα νιώθεις σαν βελόνες να τρυπάνε το στήθος αν δεν το νιώθεις μην ενοχλείς τον μικρό καθόλου δεν έχεις.

Έφυγαααααααααααα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ βρε παιδια.

Τα φύλλα του λάχανου έτσι απλά τα βάζω? ...Ωμά?

Θα τα προμηθευτω αμεσα.

Να΄στε καλά!

(Ξανθή μου, ελπίζω να είναι εγκυκλοπεδικές οι γνώσεις σου και να μην σου έχουν τύχει όλα αυτά...άντε, καλές δουλειές!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα σας!!! Τις καλύτερες ευχές μου στα κορίτσια που τώρα που

σας γράφω διανύουν μεγάλες στιγμές στα μαιευτήρια!!!

Η μικρή κοιμάται και είπα να σας γράψω την ιστορία μου.

Καταρχήν γεννηθήκαμε 17/5, στις 21:45 και έχοντας κλείσει όλο τον ένατο

,δηλαδή 40 +1 . Μπήκα Παρασκευή πρωί στη κλινική και μετά τα γνωστά προπαρασκευαστικά (κλίσμα,κτλ) μου βάζουν τον ορό για τη πρόκληση στις 9:00 και στις 10:00 μου σπάει ο γιατρός τα νερά. Αρχίσει η βόλτα στο δωμάτιο, οι ασκήσεις που μου βάζει η μαία για να αρχίσει να κατεβαίνει το μωρό. Δε μπορώ να υπολογίζω ώρα αλλά το πρώτο που άρχισα να νιώθω ήταν πόνοι στη μέση πολύ πιο έντονοι από αυτούς της περιόδου αλλά χωρίς να είναι και οι τρομεροί.

Γύρω στη 13:00 έχω διαστολή 4 και ο γιατρός μου ζητάει να ξαπλώσω για να μου βάλουν τη πρώτη δόση επισκληριδίου. Και εκεί αρχίζουν όλα.Η ώρα περνάει και εγώ έχω κολλήσει σε διαστολή 5. Ο γιατρός μου σπάει για 2η φορά τα νερά γιατί κατεβαίνοντας το παιδί δεν τα είχε αφήσει να τρέξουν καθόλου. Ταυτόχρονα διαπιστώνουμε ότι έχω κατοστάρες συσπάσεις αλλά παρόλο την επισκληρίδιο εγώ τις καταλαβαίνω από την αρχή. Η αναισθησιολόγος τα έχει παίξει. Γύρω στις 7 το απόγευμα και ενώ εγώ πεθαίνω στους πόνους ο γιατρός μου γυρνάει το παιδί με το χέρι γιατί ερχόταν στραβά και κοπανούσε στα οστά της ήβης. Εκεί να δείτε πόνο. Σε κάποια στιγμή γύρω στις 8 και αφού έχω πάρει τριπλή δόση επισκληριδίου και δεν μου έχει κάνει τίποτα (ούτε τα πόδια μούδιασαν) εγώ παρακαλάω για καισαρική. Αλλά ευτυχώς με την επιμονή του γιατρού και τη τεράστια βοήθεια της μαίας ,που μόνο που δε της έβγαλα το χέρι από το τράβηγμα ,ακούω να ανακοινώνει ο γιατρός στις 9 μισή ότι έχω τέλεια διαστολή. Οι φρικτοί πόνοι συνεχίζονται , κάνω το σταυρό μου και κάνω τη πρώτη ώθηση με μια τεράστια κραυγή. Δε καταφέρνω τίποτα αφού έχασα τις δυνάμεις μου φωνάζοντας. Στη δεύτερη ακούω το γιατρό να λέει "το έφερε" και με τη τρίτη νιώθω το απίστευτο ξαλάφρωμα και ακούω το πρώτο της κλάμα!!! Μου τη δίνουν αγκαλιά και ανοίγει τα σχιστά της μάτια και τότε όλα χάνονται. Είμαι μόνο εγώ και αυτή!!! ο πόνος με επαναφέρει και μου την παίρνουν. Μου κάνουν ολική νάρκωση και ξυπνάω μισή ώρα μετά.

Μόλις νιώσω καλύτερα πρέπει να κάνω εξετάσεις να βρω την αιτία που δε με πιάνει η νάρκωση μου είπε η αναισθησιολόγος.

Αυτή ήταν η ιστορία μου.

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Evri79 μου να σου ζησει και παλι!!

Πολυ πονο περασες./.:?

Καλα εκανες ομως και μας τα εγραψες..Να μην διαβαζουμε μονο τα ωραια,τα ευκολα, να ειμαστε προετοιμασμενες και για τα δυσκολα!

Μια αποριουλα εχω μονο..Γιατι σου εκαναν ολικη ,ΑΦΟΥ τελειωσαν ολα??:rolleyes:

Να σας πω και κατι αλλο ασχετο?

Προσεξα οτι τις τελευταιες μερες μικρυνε/ξεπρηστηκε το στηθος μου!

Δεν ειναι παραλογο στις εβδομαδες που ειμαι?:rolleyes:

το εχει παθει καμια αλλη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...