Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σοφία, δεν έχω εμπειρία με σλινγκ και μει ται να πω την αλήθεια, πάντως εμένα το μάρσιπο με βόλεψε στη μικρή, βέβαια για κοντινές διαδρομές ή για τίποτα δουλειές όπως ψώνια στο σουπερ μάρκετ κλπ. γιατί σου αφήνει τα χέρια ελεύθερα. Βέβαια δεν είναι και για πολλή ώρα γιατί, τουλάχιστον εμένα μετά μου πιανόταν η μέση όταν είχε μεγαλώσει κάμποσο το παιδί. Άλλοι δεν έχουν πρόβλημα, θυμάμαι μια φορά είχα πάει για ψώνια με τον αδερφό μου και την πήρε εκείνος. Επίσης το μάρσιπο που έχω εγώ είναι για μέχρι 9 κιλά βάρος παιδιού δεν ξέρω αν το σλινγκ και το μει ται κάνουν για τόσο μεγάλα;

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω μαρσιπο ειχα, κ τον χρησιμοποιουσα για κοντινες δουλιτσες πχ τραπεζα,σουπερ,καμια βολτα εδω γυρω. με βολευε,γιατι ειχα ελευθερα τα χερια. [πρεπει να τον βρω να τον πλυνω!!]

Σκουντουφλα να σε ρωτησω τωρα που θυμηθηκα!Τα αγγεια που εκανες στο προσωπο μετα τον τοκετο φυγανε?

Και Σκαι,, φυγανε οι μελανιτσες που ειχε το αγορακι σου?

Πώς πάτε από ξενύχτι ζουζού?

Χτες με ξύπνησε ενώ έβλεπα όνειρο, κι από χτες είμαι με πονοκέφαλο :(

Από ξενύχτια καλά πάμε. Δύο φορές ξυπνάει (3-3.30 και από 6 μέχρι 7), θηλάζω και ξανακοιμάται, δεν έχω παράπονο, αλλά άκου τι κάνει κι εγώ ψαρώνω:κάνει διάφορους ήχους μέσα στον ύπνο του (σαν να τεντώνεται, σαν να γκρινιάζει, σαν να βγάζει γουλιά-που δεν βγάζει) κι εγώ μένω ξύπνια από ανησυχία να τον κοιτάζω, ενώ, τελικά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά παρ' όλ' αυτά εγώ ξαγρυπνάω από βλακεία μου. Χτες, π.χ., ξυπνάει 4.30, τρώει και στις 5 ξανακοιμάται, ε, εγώ μέχρι τις 6 ήμουν ξύπνια να τον κοιτάω/ακούω. Και ξαναξύπνησε 8.30! Θα μπορούσα να είχα ξεραθεί για 3.30 ολόκληρες ώρες!!!!!!!

εδιτ: Xriστιάνα ΝΑΙ, ευτυχώς!!!

Και όχι μόνο φύγανε, έχω στρώσει και γ@μώ τα δερματάκια!!

Ξανθή, καλά κάνεις με τη λίστα (εδώ εγώ ήθελα να βρω και να συμπληρώσω και τις εβδομάδες στις οποίες γέννησε η καθεμιά----)

(άσχετο, 20 κιλά?????????????????????????)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Σκουντούφλα πόσο γέννησες λοιπόν;;;; χαχα

Βασικά έτσι είναι ολοκληρωμένο αλλά πόντους έψαξα και βρήκα από ποστ τώρα για μέρες πρέπει να μου πείτε αν θέλετε... Όχι τίποτα άλλο για το ιστορικό του θέματος...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σκουντούφλα πόσο γέννησες λοιπόν;;;; χαχα

Βασικά έτσι είναι ολοκληρωμένο αλλά πόντους έψαξα και βρήκα από ποστ τώρα για μέρες πρέπει να μου πείτε αν θέλετε... Όχι τίποτα άλλο για το ιστορικό του θέματος...

38+5 :tongue: (παρα-είμαι φυτουκλάκι?:shock:)

Aλλά, Χριστιάνα, να παραμείνει και η ημερομηνία γέννησης. Πώς αλλιώς θα θυμηθούμε γενέθλια σ' ενα χρόνο από τώρα, για να ευχηθούμε:tongue:?

Πάμε για το μπανάκι μας, τα λέμε μετά που θα θηλάζω και δεν θα έχω τι να κάνω...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Ιασώ Θεσσαλίας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ.

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ.

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. Γεννεσις - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ.

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

και οι υπόλοιπες!

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Διαφημίσεις

skybeam πόσους πόντους έκανες τον μικρό;;;;

Μικρό, όπως το λες! 49 εκ. στην 37 & 3

Και Σκαι,, φυγανε οι μελανιτσες που ειχε το αγορακι σου?

Ναι! [τους κερατ@δες που με τρομάξανε...] ένα απειροελάχιστο πάνω απ' το ματάκι έμεινε που δεν το προσέχεις αν δεν το ξέρεις (τείνει να σβήσει κι αυτό).

Από ξενύχτια καλά πάμε. Δύο φορές ξυπνάει (3-3.30 και από 6 μέχρι 7), θηλάζω και ξανακοιμάται, δεν έχω παράπονο, αλλά άκου τι κάνει κι εγώ ψαρώνω:κάνει διάφορους ήχους μέσα στον ύπνο του (σαν να τεντώνεται, σαν να γκρινιάζει, σαν να βγάζει γουλιά-που δεν βγάζει) κι εγώ μένω ξύπνια από ανησυχία να τον κοιτάζω, ενώ, τελικά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά παρ' όλ' αυτά εγώ ξαγρυπνάω από βλακεία μου. Χτες, π.χ., ξυπνάει 4.30, τρώει και στις 5 ξανακοιμάται, ε, εγώ μέχρι τις 6 ήμουν ξύπνια να τον κοιτάω/ακούω. Και ξαναξύπνησε 8.30! Θα μπορούσα να είχα ξεραθεί για 3.30 ολόκληρες ώρες!!!!!!!

Παιδί μου εσείς ΔΕΝ ξενυχτάτε! Αυτοτιμωρείσαι μένοντας ξύπνια χωρίς να υπάρχει λόγος!

(άσχετο, 20 κιλά?????????????????????????)

Βασικά μας είπαν εκεί ότι βάλτε ρε παιδί μου κι ένα παιδί 6 ετών, όσο θέλεις σηκώνει, το θέμα είναι μην σε πιάσει η μέση σου! [και να ξεκινήσουμε σταδιακά με το βάρος, από την αρχή, για να συνηθίζει η μέση]

καλησπέρα κι από μας!αν κι τώρα είμαι μόνη κοιμάται

το μπουρέκι μου!:tongue:

καταρχήν με το καλό αύριο βιβή κι βίκυ!με το καλό κορίτσια μου!

wonderland να σου ζήσει η κούκλα!!πανύψηλη καλέ!!φτου φτου!!

ξανθή για τα τεφτέρια σου εμείς γεννηθήκαμε 53 πόντους, 38+1..

α ρε διοργανώτρια..τι θα κάνουμε όταν γεννήσεις?πρέπει να πάρει τα ηνία

η sky πάλι...:tongue:

εμείς είμαστε 4430 παρακαλώ κι ήμασταν 56 πόντους όταν είχε έρθει

ο γιατρός, τώρα νομίζω ψήλωσε κι άλλο!:D

καλά σοφάκι κι εμένα κάνει ήχους συνέχεια αλλά το συνήθισα πια!

αφού αν δεν κλάψει δεν του δίνω σημασία γιατί ξαγρυπνάω όπως λες!:shock:

εντάξει του ρίχνω βέβαια ματιά εννοείται γιατί με προειδοποιεί κιόλας

ο γλυκούλης!μια φορά έβγαλε μια κραυγή κι είχε σκεπαστεί με το σεντόνι!

:shock::shock: χέστηκα!! αλλά όλα καλά..αφήστε που τώρα πια δε

δέχεται να τον σκεπάζω εκνευρίζεται κι ξεσκεπάζεται!κι τον έχω κι με

κοντομάνικο!τι να πω!!

πάντως βρε κορίτσια πολύδυσκοίλιο μου έχει βγει το καημένο..δεν κάνει

σφιχτά κακά αλλά ζορίζεται πολύ να κάνει!κι δεν κάνει κι σε κάθε γεύμα!

ούτε καν!κι εγώ προσέχω πολύ τι τρώω!:( ουφ!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ε η Σκάι την ξεκίνησε σε αυτήν πάει δικαιωματικά :)

Καλά αυτό που κάνουν το πρώτο τρίμηνο που ενώ κοιμούνται κάνουν ήχους και τρομάζουν και κουνιούνται είναι πολύ σπαστικό όλο ξυπνάς χωρίς λόγο

Περιμένω και τις υπόλοιπες να δώσουν στοιχεία για την λίστα ύψος και χρόνος τοκετού εννοώ εβδομάδες - μέρες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...