Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπερα,κοριτσια!!!!

Τελευταιο μνμ σαν εγκυος.Απο αυριο,ελπιζω και ευχομαι ολα να πανε καλα,σαν μαμα!!!σημερα το βραδυ μπαινω για τα διαδικαστικα και τα ξημερωματα ξεκιναει η προκληση.σας ευχαριστω ολες για το παρεακι ολους αυτους τους μηνες.

Τις ευχες μου σε ολες τις νεες μανουλες.να σας ζησουν τα νινακια σας και Βιβη,αυριο να σκεφτεσαι οτι στην Αθηνα μια εγκυουλα θα συμπασχει και θα προσπαθει παραλληλα με εσενα...με το καλο!!

Evri79,σε ευχαριστω για ολα!!!;)ξερεις εσυ!

φιλια σε ολες!!!!!:D

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και να σου προσθέσω κι εγω, Μαρία, που έχω τον πιο μικρουλάκο στο καφέ (μετά τη μπέμπα της Λίλας, αλλά εμείς γεννηθήκαμε πιο μεγάλη βδομάδα, οπότε αναλογικά μπορεί και να είμαστε οι πιο μικρούληδες:rolleyes:), ότι όλα πήγαν μια χαρά και το μωρό, αν και 2.800 γραμμ., είναι δυνατό-δυνατό και από πνευμόνια (βλ. κλάμα) Νο1!!!

Όλα καλά θα είναι!Μη στενοχωριέσαι;)

Milky, τις θετικότερες σκέψεις μου σου στέλνω! Με το καλό!

(παραμένεις στο καφέ Μαίουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!)

Αννυ, μου έκανα δώρο έναν μάρσιππο της κικο, αλλά επειδή έχω ήδη και σλινγκ και μει ται, λέω να τον αλλάξω, αλλά φοβάμαι μήπως δεν με βολέψουν τα άλλα...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ξανθή μου 51εκ. γεννήθηκε ο μικρός. Κοίταζα τη λίστα και βλέπω τα κορίτσια της παρέας είναι ολίγον νταρντάνες, ενώ τα αγόρια τσιλιβίθρες!

Βιβή και Βίκυ με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καταρχας με το καλο στη Milky και τη ΒΙβη!Τα βασανα τελειωσαν κοριτσια!

Ευχομαι να τα καταφερετε για φτ!!!

Τζα!!!:P

Μαρια φανταζομαι ηδη τι περνας στο σπιτι..Γιατι και εμενα με φανταζομαι ορθια με ενα μωρο στο βυζι, κ ταυτοχρονα να προσπαθω να μαγειρεψω/να βρασω γαλα/να συμμαζεψω/να αποτρεψω την κορη μου απο το να τσακιστει απο τον καναπε... ειμαι σιγουρη βεβαια πως αλλιως ειναι να τα φανταζεσαι,και αλλιως ειναι να τα ζεις!! Ο Θεος να βαλει το χερι του!

Ασε Χριστιανα η μεση ειναι ηδη χαλια!!!

Γεια σας κορίτσια....

Ο γιατρός μου μου ειπε οτι κτ οπωσδήποτε

στις 7 Ιούνη δε μ αφήνει μερα παραπάνω..

.φοβάται μην ανοίξουν τα ράμματα με τις συσπασεις....

Η μπεμπα μου ειπε οτι θα βγει μικρούλα, του λέω 3 κιλα??

Η απάντηση...δε νομίζω να φτάσει τόσο...

2800-2900 τη βλεπω....

...

Μαρακι γιατι φοβαται για τα ραμματα ενω ειναι μικρο ακομα το μωρο?

Εμενα δηλαδη που εφτασε σχεδον 4κιλα? Η μηπως οι συσπασεις τον φοβιζουν?

Αν ειναι αυτο οκ αλλιως απο κιλα δε ζοριζεται η μητρα σου ακομα.

Παντως μια χαρα ειναι το βαρος κι ας μη φτασει τα 3 κιλα τι εγινε

Το θεμα ειναι να εχει περασει τα 2,5!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Κοίταζα τη λίστα και βλέπω τα κορίτσια της παρέας είναι ολίγον νταρντάνες, ενώ τα αγόρια τσιλιβίθρες!

Α:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα!

Μαρακι γιατι φοβαται για τα ραμματα ενω ειναι μικρο ακομα το μωρο?

Που'σαι ρε Μαράκιιιιιιι?

Πώς την παλεύεις? Σε σκέφτομαι! (άκου τρια παιδιά και σου ρίχνω και 4 χρόνια!φτου, φτου, φτου σκόρδα!)

Μήπως για τα ράμματα παίζει ρόλο ότι ο προηγούμενος τοκετός της Κιττυμαρία είναι αρκετά πρόσφατος?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Α:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα:Pχα!

Που'σαι ρε Μαράκιιιιιιι?

Πώς την παλεύεις? Σε σκέφτομαι! (άκου τρια παιδιά και σου ρίχνω και 4 χρόνια!φτου, φτου, φτου σκόρδα!)

Μήπως για τα ράμματα παίζει ρόλο ότι ο προηγούμενος τοκετός της Κιττυμαρία είναι αρκετά πρόσφατος?

Καλα αυτο για τις νταρντανες ηταν οντως πετυχημενο!

Skountoufla προς το παρον ερχεται η μαμα μου την ωρα που ερχονται

και τα παιδια απτο σχολειο και ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!!!:D:D:D

Εγω κυκλοφορω μενα μωρο στο βυζι και προσπαθω να πλυνω φραουλες

για τη Λυδια!Ενα εχω να πω ευτυχως που υπαρχουν τα DVD!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ.

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Ιασώ Θεσσαλίας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ.

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ.

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ.

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. Γεννεσις - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ.

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ.

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

και οι υπόλοιπες!

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπερα κοριτσια και απο τη διαλυμενη Χριστιανα! Η πλατη μου,με εχει πεθανει λεμε.......!!!!!!!!!!!!!!

εστειλα τον αντρα μου κ εφερε καρπουζι,γιατι ηθελα να φαω κατι ελαφρυ -τρομαρα μου- κ στο τελος το εφαγα μονη μου το μισο κ παραλληλα 15 φετες τυρι!! ΘΑ ΕΚΡΑΓΩΩΩ!!!!:twisted::twisted:

εκοψα και τα νυχια των ποδιων μου,γιατι απο 39 νουμερο πρεπει να πηγε στο 40 το ποδι μαζι με τα νυχια!!:shock: [μουαχαχαχα] αλλα τωρα ποιος τα βαφει??? ελπιζω να μην με πιασουν τιποτα πονοι αποψε, κ τρεχω στην κλινικη σαν λετσος! [ακου εγνοιες η αλλη:tongue:]

ΒΙΒΗ και ΜΙΛΚΥ με το καλοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!! Θετικη σκεψη και αισιοδοξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα προσευχηθω για εσας αποψε!!:)

Διαφημίσεις

Χριστιάνα!

Πόσο γέλασα με το ποστ σου!:P:D:);)

Κι εγώ έχω καρπούζι για βραδινό, βρήκε ένα πολύ καλό ο father και μας καβάντζωσε.

Κατά τ' άλλα, τι να πω...κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εγω κυκλοφορω μενα μωρο στο βυζι και προσπαθω να πλυνω φραουλες

για τη Λυδια!

Βρε δε λες που γλιτώνεις το μαγείρεμα κι έρχεται η γυναίκα... έστω και ψυχολογικά που λέει ο λόγος σε βοηθάει να έχεις εκεί τη μάνα σου να σου κάνει το οτιδήποτε!

ελπιζω να μην με πιασουν τιποτα πονοι αποψε, κ τρεχω στην κλινικη σαν λετσος! [ακου εγνοιες η αλλη:tongue:]

Παιδί μου τι είν' αυτά που σκέφτεσαι! Βάλε αύριο τη μάνα/καμιά φίλη να στα βάψει, μη σκύβεις και ζορίζεσαι με την κοιλιά! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...