Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Wonderland να σου ζήσει η μπουμπού σου!

Τι κάνετε; Αυριο, μεθαύριο περιμένουμε φρέσκα μωρακια,ε;

Εμείς καλά είμαστε, ολα όσο γίνεται υπό έλεγχο!

Karmar μη βιαζεσαι! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, έτσι δε λένε; Κι άμα γίνει δεν ξεγίνεται!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία μιας και σε πέτυχα πόσους πόντους γεννήθηκε ο μικρός;;;Όλα υπό έλεγχο ε μπράβο!!

Σκαι άκου την φίλη σου κάτι παραπάνω ξέρει και να βγεις έστω και για σούπερ τα ξανάπαμε...

Καρμαρ υπομονή να σου δώσω λίγη από την δική μου;;;μετά την μίλκυ και την Βιβή είσαι εσύ ε τι στο καλό πόσο θα μείνει μέσα λες;;;Και αφού βλέπεις σκούρα τα πράγματα είπαμε σεξ εδώ και τώρα χαχα και άσε να σου λένε ακόμα και ακόμα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσια τι κανετε???

γυρισα απο το γιατρο,κανενα νεο,τα ιδια ψηλα το μωρο και τραχηλος 4 εκατοστα!αυριο στις 8 μπαινω για προκληση!μακαρι να μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα!αν και ο γιατρος μου το απεκλησε το ενδεχωμενο αλλα δεν ξερω γινονται και θαυματα,μεσα μου κατι μου λεει οτι ισως να μπορεσω!!θα μπω να σας ενημερωσω!

a>2eM3p2.png

Καλημέρα κι απο μας! :D

Πριν λίγη ώρα γυρίσαμε απ' την οικογενειακή μας εκδρομή... στον παιδίατρο :tongue: Η μεγάλη είχε εμβόλιο κι ο μικρός μέτρημα και ζύγισμα. Φτάσαμε αισίως τα 4140 γρ και 53,5 πόντους, πάνω από 1200 γρ και 4 πόντους σε 3 βδομάδες, γι' αυτό μας αφήνουν οι πάνες σημάδια στα μπούτια!! :rolleyes::tongue: κι έχω ακόμα 2 πακέτα απ' τα δώρα γμτ! :rolleyes::rolleyes:

Γίναμε κι ολίγον θέαμα γιατί το εμβόλιο είχε έλλειψη και γυρνούσα ένα ένα τα φαρμακεία γύρω από το ΙΚΑ με τον έναν ξάπλα στο μάρσιπο και την άλλη απ' το χέρι η οποία άρπαζε σε κάθε φαρμακείο όποιο μπουκαλάκι και καραμέλα έβλεπε μπροστά της!! :rolleyes::oops: . Ευτυχώς, στο πέμπτο που πήγα βρήκα το εμβόλιο χαχαχα :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Αύριο και εσύ τελικά Βιβή;;;με το καλό και όλα να πάνε τέλεια και εύχομαι να τα καταφέρεις να γεννήσεις και φυσιολογικά απλά έχε στο νου σου πρώτα και πάνω όλα να είσαι καλά και εσύ και το μωρό σου!!!

Όλα καλά και πάλι η Παναγία μαζί σας...

Διαφημίσεις

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ.

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Ιασώ Θεσσαλίας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ.

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ.

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ.

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ.

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. Γεννεσις - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ.

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ.

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ.

και οι υπόλοιπες!

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Παραλίγο θα ξεχνούσα...

Wonderland να σου ζήσει ο κορίτσαρος, μας έφαγες όλους λάχανο!!! :D:tongue:

Karmar κουράγιο λίγο έμεινε ακόμα, σίγουρα το αστεράκι σου θα σε αποζημιώσει σύντομα!

Βιβή, εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο και να γίνει ό,τι είναι καλύτερο για σένα και το μπεμπάκι!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

μακαρι να μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα!αν και ο γιατρος μου το απεκλησε το ενδεχωμενο αλλα δεν ξερω γινονται και θαυματα,μεσα μου κατι μου λεει οτι ισως να μπορεσω!!

Με το καλό Βιβή! Ποτέ δεν ξέρεις! ;)

Πριν λίγη ώρα γυρίσαμε απ' την οικογενειακή μας εκδρομή... στον παιδίατρο :tongue: Η μεγάλη είχε εμβόλιο κι ο μικρός μέτρημα και ζύγισμα. Φτάσαμε αισίως τα 4140 γρ και 53,5 πόντους, πάνω από 1200 γρ και 4 πόντους σε 3 βδομάδες, γι' αυτό μας αφήνουν οι πάνες σημάδια στα μπούτια!! :rolleyes::tongue: κι έχω ακόμα 2 πακέτα απ' τα δώρα γμτ! :rolleyes::rolleyes:

Μεγάλωσε βρε πολύ! Άντε να δούμε και τα δικά μας σε λίγες εβδομάδες.

Χαρά στο κουράγιο σου για την περιπετειώδη βόλτα!

Ρε κορίτσια μερικές είστε πολύ θαρραλέες! Το νεογέννητο στο μάρσιππο και το μικρό στο χέρι... άκου εκεί! :D

Βρε κορίτσια μου, να φανώ εντελώς άσχετη;;

Πρόκληση τοκετού μπορεί να γίνει ακόμη και αν γεννήσει με φτ ή μόνο στην περίπτωση που πας για κτ;

Εννοώ οτι εαν έχεις περάσει τις 40 εβδομάδες αλλά το μωρό εχει πάρει θέση και απλά δεν βγαίνει, μπορούν να προκαλέσουν τοκετό και να γεννηθεί το μωρό με φυσιολογικό τρόπο;

Γιατί διάβαζα αυτό που έβγραψε η ΒΙΒΗ και μπερδεύτηκα!!!! Αφού έχει φτάσει στις μέρες της, ο τραχηλος έχει διαστολή γιατί μπορεί να γεννήσει με κτ;;

Ειμαι άσχετη σε μερικά θέματα...το παραδέχομαι....:oops::oops::oops:

Βρε κορίτσια μου, να φανώ εντελώς άσχετη;;

Πρόκληση τοκετού μπορεί να γίνει ακόμη και αν γεννήσει με φτ ή μόνο στην περίπτωση που πας για κτ;

Εννοώ οτι εαν έχεις περάσει τις 40 εβδομάδες αλλά το μωρό εχει πάρει θέση και απλά δεν βγαίνει, μπορούν να προκαλέσουν τοκετό και να γεννηθεί το μωρό με φυσιολογικό τρόπο;

Γιατί διάβαζα αυτό που έβγραψε η ΒΙΒΗ και μπερδεύτηκα!!!! Αφού έχει φτάσει στις μέρες της, ο τραχηλος έχει διαστολή γιατί μπορεί να γεννήσει με κτ;;

Ειμαι άσχετη σε μερικά θέματα...το παραδέχομαι....:oops::oops::oops:

Πρόκληση ειναι όταν σου προκαλούν τους πόνους και το πανε για πάντα για φυσιολογικό. Απλα λένε ότι οι περισσότερες που πανε με πρόκληση καταλήγουν σε καισαρικη. Ελπίζω να βοηθησα.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Φτάσαμε αισίως τα 4140 γρ και 53,5 πόντους, πάνω από 1200 γρ και 4 πόντους σε 3 βδομάδες, ...

Φτου, φτου, φτου! Με αποκλειστικό θηλασμό είστε Αννυ? Επίσης, ποιον μάρσιππο έχεις και σε βολεύει για τον μικρό?

αυριο στις 8 μπαινω για προκληση!μακαρι να μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα!

Βιβάκι, όλα καλά να πάνε, από εδώ, ξέρεις, θετικές σκέψεις και χαμόγελα στο φουλ! :P:p:p:p:p:p:p:p

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεια σας κορίτσια....

Πριν λίγο γύρισα απο το γιατρο....

Τα νεα δε μπορω να πω οτι μ ευχαριστούν κ πολυ...

Η μπεμπα ειναι 2516 γραμ. Εγω

συσπασεις φουλ, μεχρι 75-80 έφταναν...

Ο γιατρός μου μου ειπε οτι κτ οπωσδήποτε

στις 7 Ιούνη δε μ αφήνει μερα παραπάνω..

.φοβάται μην ανοίξουν τα ράμματα με τις συσπασεις....

Η μπεμπα μου ειπε οτι θα βγει μικρούλα, του λέω 3 κιλα??

Η απάντηση...δε νομίζω να φτάσει τόσο...

2800-2900 τη βλεπω....

Την άλλη βδομάδα θα ξανάπαω πάλι για

καρδιοτοκογραφο κ να μου κανει ένεση

κορτιζονης για τα πνευμονια της μπεμπας....

Αυτα τα νεα....

:(:(:(:(

Θα σας διαβάσω πιο βράδυ κ θα σχολιάσω...

Παω στην πεθερα μου να πάρουμε τον μικρο

γιατι ειναι απο το πρωι εκεί...

qLIep2.png

y2qkp3.png

.φοβάται μην ανοίξουν τα ράμματα με τις συσπασεις....

Η μπεμπα μου ειπε οτι θα βγει μικρούλα, του λέω 3 κιλα??

Η απάντηση...δε νομίζω να φτάσει τόσο...

2800-2900 τη βλεπω....

Η περίπτωσή μου.

Η γιατρός μου δεν ήθελε με τίποτα να κάνω συσπάσεις για τον ίδιο λόγο και για την πιθανότητα ρήξης της μήτρας. Γι' αυτό κάναμε σχετικά νωρίς την καισαρική. Ο μικρός μου γεννήθηκε 2930 (δηλαδή ίδια κατάσταση) χωρίς κανένα πρόβλημα. Οπότε Μαράκι μη σκας...

Με πρόκληση γέννησα κι εγώ τη μεγάλη φυσιολογικά στις 40 + 4. Από τις 3 προκλήσεις που ήμαστε εκείνη τη μέρα η μία έκανε τελικά καισαρική γιατί δεν είχε καθόλου διαστολή.

Σοφία δεν είμαστε με αποκλειστικό θηλασμό, έλεγα να το κάνω, αλλά επειδή πεινάει συχνά θα έπρεπε να τον έχω στο στήθος σχεδόν συνέχεια. Αν δεν είχα την άλλη θα το προσπαθούσα αλλά τώρα μου είναι αδύνατο να τον θηλάζω όποτε θέλει και με το άλλο χέρι να κυνηγάω τη μικρή και να κάνω και καμιά δουλειά ενδιάμεσα. Του δίνω και συμπλήρωμα, μπορεί να πιει και τα 90 ml. Μόνο το βράδυ που η μικρή κοιμάται τον θηλάζω με την ησυχία μου, ψιλοβαριέμαι κιόλας να ετοιμάζω μπουκάλια μες τη νύστα! χαχα :tongue:

Μάρσιπο έχω τον soft and drean της chicco. Μέχρι το μωρό να μπορεί να στηρίξει το κεφάλι του, περνάς και τα δυο λουριά στον έναν ώμο, έτσι ώστε το μωρό να είναι ξαπλωμένο ανάσκελα μέσα στο μάρσιπο μπροστά σου. Έριξε ύπνο ξεγυρισμένο όση ώρα ήμαστε στο δρόμο!! :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...