Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Η Χριστιάνα εμφανίστηκε στο φεις χθες οπότε καλά υποθέτω είναι

Αααα Ο.Κ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Wonderland, να σαςζήσει η μπουμπού σας!!! Καλότυχη και πάντα γερή και δυνατή!!! Πανύψηλη έτσι;;;;);)

Ολα καλά...μια καλημέρα μπήκα να πω!!Δεν εχω κανένα νεότερο... αναμένουμε!!!

Δεν ξέρω τι λέτε για Ιούνηδες και Ιούληδες,

αλλά εγώ θέλω να σας συστήσω να γεννήσει κάποια 27 Μαΐου γιατί εκείνη τη μέρα έχω γενέθλια και γίνονται καλά τα παιδιά που γεννιούνται τότε :D:D:D

PVxKp2.png

MrMwp2.png

ρουμπινάκι ναι 5-6-7 όποτε θες διάλεξε αχαχα

ιοαζον και η αδερφή του άντρα μου έχει γενέθλια την δευτέρα και μου λέει συνέχεια να γεννήσω τότε να έχουν μαζί :)

Εγώ πάλι λέω να πάω στη γιατρό την δευτέρα να δούμε τι γίνεται αν γίνεται κιόλας κάτι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρες!!

Όλες καλά? Βαστάτε γερά?

Μίλκυ, κανένα...νέο? Λέω, μήπως τώρα που χαλαρωσες, ξέροντας ημερομηνία, σου βγει φυσικά!

Βιβή, εσύ?

Ξανθή, εσύ αισθάνεσαι τίποτα? Σε τι εβδομάδες είχες γεννήσει τα πρώτα σου παιδιά? Είσαι ήρεμη γενικά (παίζει καθόλου ρόλο η...προ-υπηρεσία τελικά ή μπα?)

Άσχετο, η Εvri με φ.τ. γέννησε? Και η Wonderland ήταν στάνταρ η καισαρική της ή προέκυψε?

(κουβέντα να γίνεται...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Τζα!!!:P

Με ψαχνατε?

Δεν μπηκα χθες,γιατι ειχα πολλες δουλιτσες σπιτι και ειπα να κανω αποτοξινωση απο το ιντερνετ!!:tongue:

Wonderland

μου να σας ζησει ο κοριτσαρος!!! καλε...πανηψυλη!! φτου της!! γραψτην απο τωρα στην Κριστη χοχοχο :)

Καρμαρ οσον αφορα τα σχολια που ακους.. αστα και ακουσα κ ακουω συνεχεια πολλα...:rolleyes: εγω δεν κρινω κανεναν παντως, γι`αυτο δεν μου αρεσει να ασχολουνται τοσο πολυ μαζι μου.. ολο πως εισαι ετσι, και πως εισαι ετσι ακουω πλεον..και γιατι δεν εβαλες κιλα και τετοια.. κοιλια εχω σαν μπαλονι,αλλα τα ποδια μου ειναι σαν καλαμακια απο το τρεξιμο ολη μερα..εε,,, πως να βαλω κιλα??? τεσπα.. και διαφορα πολλα αλλα μου λενε,αλλα προσπαθω να μην δινω σημασια!

Μαρια φανταζομαι ηδη τι περνας στο σπιτι..Γιατι και εμενα με φανταζομαι ορθια με ενα μωρο στο βυζι, κ ταυτοχρονα να προσπαθω να μαγειρεψω/να βρασω γαλα/να συμμαζεψω/να αποτρεψω την κορη μου απο το να τσακιστει απο τον καναπε... ειμαι σιγουρη βεβαια πως αλλιως ειναι να τα φανταζεσαι,και αλλιως ειναι να τα ζεις!! Ο Θεος να βαλει το χερι του!

Γενικά είμαι ήρεμη και έχω πολύυυυυυυ υπομονή που σκάω γάιδαρο χαχα

Τα άλλα τα έκανα 38+2 και 38+6 . Έχω συσπάσεις τις τελευταίες 4 μέρες και έντονες και ο μικρός κάνει δουλειά κάτω αλλά με τίποτα δεν είναι συσπάσεις για γέννα με βάση την προηγούμενη εμπειρία μου. Τώρα ελπίζω την Δευτέρα να μου πει ότι μαλάκωσε ο τράχηλος ή ακόμα και ότι έχω διαστολή να αναθαρρύνω από την άποψη ότι κάτι γίνεται..

Η Έβρι δεν κατάλαβα πως γέννησε θα μας πει όταν μπει και η wonderland ήταν προγραμματισμένη καισαρική λόγω προηγούμενων καισαρικών.

Σκοντούφλα πες και πόντους γέννησης να συμπληρώσω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλωσδεχτηκαμε τα νέα μωρακια evri & wonderland να σας ζήσουν!

Σας διαβάζω και αγχωνομαι για το τι με περιμένει με δυο μωρά! Βλέπω πως πελαγωνετε με το ενα και παίρνω κουράγιο, χαχαχα...... Τι με περιμένει!!!!!

Έχω φοβηθεί πολύ τις τελευταίες μέρες. Έχω αρκετές συσπάσεις, που όμως ο γιατρός μου λέει είναι προπαρασκευαστικές, αλλά εμένα αυτό μου έχει βάλει σκέψεις μην ξεκινησει ο τοκετός απο μόνος του. Θέλω να πάω στο ραντεβού μου και μέχρι τοτε να μην συμβεί τίποτα. Δεν μου αρέσουν τα απρόοπτα εμένα. Φοβάμαι πολύ. Αύριο έχω γιατρό και να δω τι θα μου πεί. Μέχρι και τουαλέτα φοβάμαι να παω , μην απο το σφίξιμο εχουμε άλλα!

Αλλες παρακαλατε να σας ξεκίνησει ο τοκετός να γλίτωσε τε την καισαρική κι εγώ τρεμω αυτό ακριβώς.

Mummytobe, σε θαυμαζω για την προσπάθεια σου για θηλασμό. Έχω κρατήσει και το ονομα της συμβούλου και θα την παρω κι εγώ.

Mygirl χαίρομαι που όλα είναι καλά με το μωρουλι.

Sky κουράγιο. Σε λίγο καιρό θα πάρεις τον αέρα και θα σου ζητάω συμβουλές.

Xanp θαυμαζω την ηρεμία σου. Που κανεις γιόγκα να έρθω κι εγώ? Το χρειάζομαι όσο τίποτα αυτές τις μέρες.

Skountouflaki μια χαρά είσαι βλέπω με το νινικι σου.....

Φιλάκια

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμάς! Σήμερα ήρθε να μας δει η κολλητή μου που έχει εμπειρία με δυο παιδάκια δικά της. Μου είπε ότι θα στρώσει το θέμα του ύπνου σταδιακά μετά τις 40 ημέρες, ότι το παιδί μου είναι το πιο ήσυχο του κόσμου, ότι στα δικά της αυτό το μαμ κακά και νάνι που έχει το δικό μου δεν υπήρχε γιατί ήταν όλο γκρίνια γενικότερα, κι ότι είναι το πιθανότερο το ήσυχο παιδάκι μου να είναι και σχετικά ήσυχο μεγαλώνοντας.

Επίσης ότι επιβάλλεται με την ψυχολογία που έχω να βγω έξω, ότι αν υπάρχουν στιγμές που λέω "καλύτερα να μην τό' κανα" είναι φυσιολογικο και ότι έτσι ήταν κι εκείνη, κι ότι αν αισθάνομαι ανασφάλεια να βγω μόνη μου με το μωρό θα έρθουν με την αδερφή της από βδομάδα να με πάρουν ένα πρωί να βγούμε όλες μαζί.

Σήμερα έχω κοιμηθεί και σχεδόν 4 ώρες... Αυτά!

Wonderland, να σου ζήσει κοριτσάκι μου!

Χριστιανάκι μου, έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι!!!

Εμένα με εκνευρίζουν οι ασχετοι που δείχνουν και καλά ενδιαφέρον...

Η άλλη σήμερα μου έστειλε στο fb "καλά ακόμαααα;;;; θα μας τρελάνεις;;; χαχαχαχα"

Της φάνηκε και αστειο... έεεε...γι αυτό και εγώ έκανα την συγκεκριμένη ανάρτηση για όσες το είδαν...:tongue: και την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο ευγενικη αν δεν λάβουν το μήνυμα!!!!!

Μίλησα με την μαια....μου είπε οτι θέλει να με δει απο κοντά γιατί μίλησε με τον γυναικολόγο μου...έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας...αυτά ήταν τα λόγια της....η ψυχολογία μου στα πατώματα... μου είπε φουλ περπάτημα...οτι τα 2 χλμ την ημέρα-1 ωρα, δεν επαρκούν και οτι πρέπει να περπατάω πολύ περισσότερο και πρωι και βραδυ.....

Περιμένω τηλ της τώρα για να μου πει αν θα τα πουμε αυριο ή το Σαββατο....:cry:

Στην πιο βιαστική της παρέας μας έτυχε....εχω αρχίσει και πιστεύω οτι το προκάλεσα μόνη μου όλο αυτό.....είμαι η μόνη που βιαζομουν τοσο πολυ... καλά να πάθω....:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...