Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σκαι πόση ποσότητα του κάνεις?Το αδειάζει το μπιμπερό?

Αφού φαει είναι ήρεμος ή ψάχνει να φάει?(μπουνίτσες στο

στόμα και ανησυχία).

Αν έχει χορτάσει έστω για μισή ωρίτσα θα είναι ήρεμος.

Αν τον ταίζεις(αδειάζει μπιμπερό),ρευεται,και συνεχίζει να βάζει χέρια στο στόμα

με γκρίνια και ανησυχία..πεινάει.

Μην φοβάσαι να του δώσεις παραπάνω γάλα.Αν τον

παίρνει ο ύπνος στο τάισμα να επιμένεις.Γαργάλα πατουσίτσα,

τσίμπα λίγο τον λοβό του αυτιού και θα ξυπνήσει.

Εσύ θα του φτιάξεις πρόγραμμα και αφού δεν θηλάζεις είναι

εύκολο.

Θα σε βοηθήσω αν θέλεις να με ακούσεις.;)

Τέλεια!

Του κάνω 90ρια τώρα πια. Πίνει όσο θέλει, μετά ρέψιμο, άλλαγμα πάνας, μετά ξανά μπιμπερό (για να αποφύγω την ανησυχία και τα χέρια στο στόμα ή το πρώιμο ξύπνημα).

Όντως δείχνει να πιάνει όλο αυτό το κόλπο που λες. Ήδη μου έχει κοιμηθεί και 2ωρα και μια φορά 3ωρο (οπότε και έχω την οδηγία να τον ξυπνάω, εκτός κι αν είναι βράδυ).

Ελπίζω να συνεχίσουμε καλά:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκοντούφλα όχι δεν το εννοώ έτσι το έλεγα αλλά δεν θα με χάλαγε να γεννήσω 14 Ιουνίου αμέσως μετά την γιορτή του μεγάλου μου στο νήπιο.Και οπωσδήποτε πρέπει να φτάσω στις 3 Ιουνίου να πάω να τον γράψω στο δημοτικό γιατί ο άντρας μου σε κάτι τέτοια χάνεται και ας τα έχω όλα έτοιμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Προχθές μία θειά με ρώτησε στο πάρκο ''γέννησες?'',

της απαντάω ''ναί δεν φαινεται?'',μου λέει ''τί έκανες?'',

της λέω ''κορίτσι'',και τί μου απαντάει? ''Δεν πειράζει''.:shock:

αυτο το δεν πειραζει το εχω ακουσει και εγω...βεβαια απαντησα.."γιατι ποιος ειπε οτι πειραζει?" αει σιχτηρ...

Καλησπέρα σε όλες. Έφτασε και για μένα ο καιρός. Ένα ψιλοαγχος το έχω αλλά ελπίζω πως θα

Πάνε όλα καλά. Θα προσπαθήσω να σας γράψω νέα όσο πιο σύντομα

μπορώ. Πάω τώρα να ετοιμάσω την βαλίτσα μου και να κοιμηθώ.

Πολλά φιλιά

τωρα πιθανον θα εχεις γεννησει!

να σου ζησει και να ειναι γερο τυχερο και παντα χαρουμενο!

Κοριτσια καλησπερα! Εσεις δεν με γνωρίζετε, (εκτος απο κανα δυο γνώριμες φάτσες χιχι), αλλα εγω ειναι σα να σας γνωριζω μιας και σας διαβαζω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου!

Ανηκω κι εγω στο κλαμπ Μαϊου αν και γεννησα τελικα λιγο νωριτερα στις 26 Απριλιου μια μπεμπουλα!

Θα αναρωτιεστε γιατι δεν εγραφα και θα σας απαντησω, λογω ιστορικου! Ναι, ναι δυστυχως εχω βεβαρυμενο ιστορικο με αποτυχημενες εγκυμοσυνες κι επειδη φοβομουν παρα πολυ για την εξελιξη αυτης της εγκυμοσυνης δεν το συζητουσα και πολυ επειδη αγχωνομουν περισσοτερο!

Ομως σας διαβαζα καθημερινα και μου κρατουσατε παρεα!

Θελω λοιπον να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ τα μωρακια σας κι οσες ακομη δεν γεννησατε με το καλο και μ' εναν πονο!!!

Ειρηνη να σου ζησει και καλως ηρθες!

τωρα μπορεις να κατσεις με την ησυχια σου εδω και να λεμε τι μας κανουν τα μπουμπουκια μας!

τα νεα μας:

σημερα ειμαστε λιγο γκρινιαρες και μαλλον ψιλοπειναμε αλλα η μαμα δεν ενδιδει..καθε μιση ωρα βυζι!τωρα εχει ηρεμησει και μπηκα να σας πω ενα καλησπερα!

με την ζυγαρια που μου εφεραν απο ενα φαρμακειο ουτε ακρη εβγαζα και μαλλον κατι δεν πηγαινε καλα.Αναλογα το πως καθοταν το παιδι εβγαζε αλλο βαρος.Εχθες την ιδια χρονικη στιγμη καθως προσπαθουσα να την ισιωσω την μικρη εδειξε τρια διαφορετικα βαρη...ε και εγω νοικασα ψηφιακη και ναιιιιιιιιιι!!3500!Δεν υπολογιζω το 3200 της προηγουμενης Τεαρτης γιατι ηταν με την χαζοζυγαρια αλλα με το 3020 που την πηρα πριν απο 16 μερες σπιτι!Γαλατακι πινουμε σταθερα 60ml στο γευμα και καμια φορα λιγοτερο και το υπολοιπο απο μενα.Αφου παιρνει βαρος παμε καλα!

Να σας ρωτησω κατι...ολιγον σιχαμενο...

στα λοχεια φευγουν και πηγματακια αιματος σαν την περιοδο ή οχι ειναι μονο αιμα?

Ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σας κοριτσια!Να ειστε καλα!

aCtzp3.png

ατα νεα μας:

σημερα ειμαστε λιγο γκρινιαρες και μαλλον ψιλοπειναμε αλλα η μαμα δεν ενδιδει..καθε μιση ωρα βυζι!τωρα εχει ηρεμησει και μπηκα να σας πω ενα καλησπερα!

με την ζυγαρια που μου εφεραν απο ενα φαρμακειο ουτε ακρη εβγαζα και μαλλον κατι δεν πηγαινε καλα.Αναλογα το πως καθοταν το παιδι εβγαζε αλλο βαρος.Εχθες την ιδια χρονικη στιγμη καθως προσπαθουσα να την ισιωσω την μικρη εδειξε τρια διαφορετικα βαρη...ε και εγω νοικασα ψηφιακη και ναιιιιιιιιιι!!3500!Δεν υπολογιζω το 3200 της προηγουμενης Τεαρτης γιατι ηταν με την χαζοζυγαρια αλλα με το 3020 που την πηρα πριν απο 16 μερες σπιτι!Γαλατακι πινουμε σταθερα 60ml στο γευμα και καμια φορα λιγοτερο και το υπολοιπο απο μενα.Αφου παιρνει βαρος παμε καλα!

Να σας ρωτησω κατι...ολιγον σιχαμενο...

στα λοχεια φευγουν και πηγματακια αιματος σαν την περιοδο ή οχι ειναι μονο αιμα?

Mπράβο ρε μπουμπού είσαι φοβερή! Μια ανάσα είσαι απ' τον αποκλειστικό! Τελικά θα φύγεις διακοπές χωρίς σκόνες γάλατα, μόνο μ' αυτά που έχεις κάτω απ' τη μπλούζα σου:tongue:, να το δεις! :D Πήρατε και βάρος... μεγαλώσατε! ;)

Στα λόχεια ναι, τα πήγματα είναι συνηθισμένα. Κι όσο θηλάζεις πιο πολύ τοσο πιο συνηθισμένο είναι φαντάζομαι (συσπάσεις μήτρας). Καλύτερα, το θέλεις αυτό, φεύγει το περιττό υλικό και ξεπρήζεσαι. Μόνο στην οσμή αν κάτι αλλάξει μου φαίνεται παίρνεις τον ντοκτορ τηλέφωνο.

Ήδη μου έχει κοιμηθεί και 2ωρα και μια φορά 3ωρο (οπότε και έχω την οδηγία να τον ξυπνάω, εκτός κι αν είναι βράδυ).

Μεχρι πότε σου έχουν πει να τον ξυπνάς? Το βράδυ σου είπαν να μην τον ξυπνάς καθόλου?

Και οπωσδήποτε πρέπει να φτάσω στις 3 Ιουνίου να πάω να τον γράψω στο δημοτικό γιατί ο άντρας μου σε κάτι τέτοια χάνεται και ας τα έχω όλα έτοιμα.

Άκου τι λες! Ετοιμόγεννη όνομα και πράμα, με δύο παιδιά έξω και ένα μέσα στην κοιλιά, κι εχεις εννοια να προλάβεις να γράψεις εσύ τον μικρό στο δημοτικό πριν γεννήσεις!Χίλια κομμάτια βρε Ξανθή?

τα νεα μας:...

Τα νέα σας πολύ ωραία, άντε και στα δικά μας με το βάρος... Έχουμε μία απορία:από πού τη νοικασες τη ζυγαριά? Από φαρμακείο? Στην αρχή είχες νοικιάσει αναλογική και μετά την πήγες πίσω και πήρες ψηφιακή? Και πόσο τη νοικιάζεις? (ναι, μια απορία ήταν όλα αυτά!!!)

Για τα λόχεια, ό,τι σου είπε η Σκαι, πράγματι ο θηλασμός βοηθάει...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Μεχρι πότε σου έχουν πει να τον ξυπνάς? Το βράδυ σου είπαν να μην τον ξυπνάς καθόλου?

Noμίζω μέχρι τις 40 μέρες (αν και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά). Το βράδυ μου είπαν επιτρέπεται μέχρι και 5ωρο, έτσι γινόταν και στο μαιευτήριο (12-5 το βράδυ) [όταν γίνει αυτό και κοιμηθεί 5ωρο θα πάω ν' ανάψω κερί].

Είδες τι κακό κουσούρι είναι να είσαι οργανωτικός;;;;Εδώ ο κόσμος χάνεται και εγώ το χαβά μου να γράψω το παιδί στο δημοτικό χαχαχα και να έχω καλές φωτογραφίες από την καλοκαιρινή του γιορτή χαχαχα

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ.

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Ιασώ Θεσσαλίας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ.

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ.

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. Γεννεσις - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ.

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ.

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ.

και οι υπόλοιπες!

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

σκοντουφλακι απο το e-pipila την νοικιασα 30? για 3 μηνες ψηφιακη ακριβειας.Η πρωτη ηταν κλασσικη ζυγαρια που μου την εφερε η πεθερα απο το φαρμακειο της γειτονιας της αλλα με τρελανε...

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα. Όλα πήγαν πολύ καλά. Η μικρή γεννήθηκε στις 8 το πρωί 3860 και 56,5 πόντους. Δεν πονάω ιδιαίτερα, αύριο το πρωί βγαίνει καθετήρα και όρος οπότε θα νοιώσω και πιο ελεύθερη. Προς το παρόν θέλει συνέχεια βυζι, αλλά υποθέτω πως είναι φυσικό ώσπου να κατέβει το πολύ γάλα. Φιλιά σε όλες.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Γεια σας κι από μένα. Όλα πήγαν πολύ καλά. Η μικρή γεννήθηκε στις 8 το πρωί 3860 και 56,5 πόντους. Δεν πονάω ιδιαίτερα, αύριο το πρωί βγαίνει καθετήρα και όρος οπότε θα νοιώσω και πιο ελεύθερη. Προς το παρόν θέλει συνέχεια βυζι, αλλά υποθέτω πως είναι φυσικό ώσπου να κατέβει το πολύ γάλα. Φιλιά σε όλες.

Να σας ζήσει, γερή και καλότυχη η κούκλα σας! Καλή ανάρρωση και καλό σαραντισμό! Αύριο θα νιώσεις πολύ καλύτερα, θα σηκωθείς κιόλας;)

Γεια σας κι από μένα. Όλα πήγαν πολύ καλά. Η μικρή γεννήθηκε στις 8 το πρωί 3860 και 56,5 πόντους.

Να σας ζήσει!Όλες κοπελάρες οι μπουμπούδες του καφέ...ο δικός μου ο καχεκτικούλης πώς θα αντεπεξέλθει:confused:?Θα του φάει το (γκομενικό) μερίδιο ο μπέμπης της Βίβιαν-και μαγκιά του!

σκοντουφλακι απο το e-pipila την νοικιασα 30? για 3 μηνες ψηφιακη ακριβειας.Η πρωτη ηταν κλασσικη ζυγαρια που μου την εφερε η πεθερα απο το φαρμακειο της γειτονιας της αλλα με τρελανε...

Το είδα...Ν.Ιωνία...εγώ πού να ψάξω στην Πατρα ρε γμτ???Ζηλεύωωωω!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Noμίζω μέχρι τις 40 μέρες (αν και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά). Το βράδυ μου είπαν επιτρέπεται μέχρι και 5ωρο, έτσι γινόταν και στο μαιευτήριο (12-5 το βράδυ) [όταν γίνει αυτό και κοιμηθεί 5ωρο θα πάω ν' ανάψω κερί].

Μην ανησυχείς, και η δικιά μου έτσι ήταν. Το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκε 4ις ώρες συνεχόμενες πετάχτηκα πάνω από την αγωνία μου μήπως και έχει πάθει κάτι.

Είδες τι κακό κουσούρι είναι να είσαι οργανωτικός;;;;Εδώ ο κόσμος χάνεται και εγώ το χαβά μου να γράψω το παιδί στο δημοτικό χαχαχα και να έχω καλές φωτογραφίες από την καλοκαιρινή του γιορτή χαχαχα

Είδες; Τα ίδια και εγώ. Μέσα σε όλα αγχώνομαι μην συμβεί κάτι και χάσω τη γιορτή της στο σχολείο και ποιος θα πάει να τη γράψει στο νηπιαγωγείο.

30 ευρώ ο μήνας ή 30 ευρώ και για τους τρεις μήνες;

Ωωωωω κορίτσαρος!!! Να σας ζήσει και να είναι καλότυχη!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...