Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα! :D

ξανθη μου γεννησα στο ιασω θεσσαλιας με καισαρικη και η μπουμπου ηταν ακριβως 3 κιλα και 49 εκατοστα. βρισκομουν στην 37 εβδ και 5 ημ.

γιοβαννακι θηλαζουμε αποκλειστικα και τα πηγαινουμε πολυ καλα απο αποψη συνεργασιας. επιασε αμεσως θηλη παρ' ολο που αργησα λογω καισαρικης να τη βαλω στο στηθος. μεθαυριο θα ερθει παλι η παιδιατρος να τη ζυγισει να δουμε τι καναμε!

δεν ξερω πως τα περασατε χθες αλλα εμεις με τους κολικους τα ειδαμε ολα! σκαι μη μου αγχωθεις!! αυτο που με πειραζει πιο πολυ ειναι οτι δεν μπορω να κανω κατι για να ανακουφιστει το μωρο που υποφερει!

σημερα ειναι αγγελουδι! τωρα κοιμαται και σε λιγο θα την ξυπνησω να φαει!

μιας και λετε για τα κιλα, σε ολη την εγκυμοσυνη πηρα μονο 4,5. πριν με βρισετε να σας πως πως ηδη ειχα πολλα παραπανω κιλα οποτε δεν με επαιρνε για ακομη περισσοτερα. παντως διαιτα δεν εκανα απλα προσεχα! λιγες μερες μετα τη γεννα τα εχασα συν 2 απο το δικο μου αποθεματικο λιπος χαχα! ειμαι σε καλο δρομο νομιζω!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι να κάθεται στο καρότσι, να είναι όρθια πίσω. Σίγουρα θα ανέβει και εκτός αυτού θα με βολέψει και εμένα γιατί δεν μπορώ να κουμαντάρω το καρότσι με το ένα χέρι και αυτήν από το άλλο.

ναι καλέ αυτό έλειπε να κάθεται στο καρότσι 5 ετών :tongue:

Απλά σε αυτή την ηλικία μπορείς κάλλιστα να της πεις να πιάνει το καρότσι από το ένα χερούλι και αυτή και να πηγαίνετε δίπλα δίπλα. Δεν ξέρω πως το έχεις στο μυαλό σου και πόσο καρότσι χρησιμοποιείς κιόλας αλλά κάτσε να δεις πρώτα πως θα βολευτείς.

Ωραία Ειρήνη σας συμπληρώνω στην λίστα μας

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!! Τι μου κάνετε;;

Wonderland, με ένα πόνο!!! Ολα να πάνε καλά και με το καλό να κρατήσεις το μπουμπουκάκι σου αγκαλιά!!!

Λοιπόν,πήγα σήμερα στον γιατρό...

Ο μπέμπης είναι ψηλά...ο τράχηλος κλειστός... μεχρι την επόμενη εβδομάδα δεν γεννάω σίγουρα....:evil::evil:

Μου φαίνεται θα τον πάρω όλο το μήνα!!! Για Ιούνιο με βλέπω ,Παναγίτσα μου!!!

Περπάτημα μου είπε και οχι σεξ...παρότι λένε να κάνεις σεξ στον ενατο...:evil::evil:

Μου είπε οτι δεν βιαζόμαστε να επισπεύσουμε την γέννα,άρα δεν υπάρχει λόγος να κάνω σεξ..μονο περπάτημα, εφόσον το παιδί δεν είναι ακόμα έτοιμο να βγει!!!Αλλωστε μου λέει έχεις ακόμα μεχρι την ΠΗΤ..(8/6)

Και ερωτώ ρε κορίτσιαααα....

Ο μπεμπης την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 3.150 ...αν πιασω την ΠΗΤ πόσα κιλά θα έχει πάει;;

Θα μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά ή θα αναγκαστώ λόγω βάρους του μωρού να πάω με καισαρική;;;;:shock::shock::shock:

Εγώ δεν έχω χάσει γραμμάριο, παρότι δεν τρώω ούτε το μισό απ' ό,τι έτρωγα και είμαι κι όλη μέρα στο πόδι. :(

Τι εννοεις?Ουτε τα 3κιλα του μωρου???:shock::shock::shock:

Καλημέρα!

MARIA! Κι εμένα λιγότερα από 5 κιλά μου είχαν φύγει (νεύραααα), αλλά τώρα, στο 20ήμερο, κοντεύω τα 10 (και μάλιστα με αρκετό ντελίβερι, το ομολογώ...) (Επίσης, να ευχηθώ καλό κουράγιο.Ειλικρινά, καλά να είσαστε όλοι σας, δεν μπορώ να διανοηθώ πώς τα βγάζετε πέρα με τρία μωρούλια μέσα στο σπίτι...ναι, ναι και ο μέγαλος σου μωρούλι είναι ακόμα!Καλές ισορροπίες).

Κι εσυ μονο 5?Αχ δωσμου κουραγιο γιατι θελω να τρωω μονο για διαιτα

δεν ειμαι!Εχεις δικιο παντως ειναι 3 μωρα ο Θεος βοηθος που λενε.....

Ωχ Μαρία για προϊδέαζε τι με περιμένει μόλις γυρίσω σπίτι με το μωρό.Από τα ΣΟΚ σας μάλλον θα τα πάθουμε και εμείς τα ίδια...Μάλλον θέλω να γεννήσω και εγώ Ιούλιο νομίζω καλύτερα μέσα....

Θα ειναι καλυτερα τον Ιουλιο?Εγω εδω λεω κριμα που δε γεννησα νωριτερα

να παμε οσο πιο γρηγορα ειναι στη θαλασσα με κουβαδακια να περναει η μερα!

Καλα απο τις 10 μεχρι τωρα(!!!!!!!) ειχα σερι μαμ-κακα-μαμ-κακα το ειχα ξεχασει

ολο αυτο ακους Ξανθη?Φτου κι απτην αρχη!

Καλημέρα κορίτσια μου. Πώς είστε σήμερα;

Mariapap καλή προσαρμογή σας εύχομαι οικογενειακώς. Θα έχεις βοήθεια τον πρώτο καιρό μέχρι να αναρρώσεις πλήρως;

Δευτερομανούλες και τριτομανούλες να σας ρωτήσω κάτι; Ποια καρότσια έχετε; Έχω το peg-perego και αναρωτιόμουν αν υπάρχει γι' αυτό το καρότσι αυτό το σκαλοπατάκι που πάει πίσω για να ανεβαίνει το μεγαλύτερο παιδί.

Ευχαριστουμε!Για το καροτσι υπαρχει το σκαλοπατι της Mοthercare που μπαινει

σε ολα τα καροτσια αυτο εχω παρει εχει βγαλει τα λεφτα του 100%. Τωρα δεν ξερω

αν 5 χρονων ειναι λιγο μεγαλος για το σκαλοπατι θα γινεται πολυ βαρυ το καροτσι

να σερνεις και τα 2 παιδια επανω αλλα μπορει να βολεψει!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Karmar δικιο εχεις καπου τοσο και η δικια μου και βγηκε κοντα 4 κιλα.

Αλλα γιατι να μην περπατας ή να κανεις σεξ για να κατεβει?εγω λεω

καντα εσυ ουσιαστικα το παιδι ειναι ετοιμο ετσι κι αλλιως δεν θα κατεβει

σε μια μερα θελει να κανεις σερι μερικες μερες περπατημα....

Τι να πω μην κανεις αρνητικες σκεψεις παντως!

Α και Ναντιακι Χρονια Πολλα οτι επιθυμεις να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

(δεν εχω καταφερει να μπω ακομα Fb)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Περπάτημα μου είπε και οχι σεξ...

Ε, καλά, κάνε εσύ κι ας σου είπε όχι :tongue:.

Κανονικά, και 4 κιλά να φτάσει η μπεμπίνα σου, δεν πας για καισαρική μόνο για το λόγο αυτό, οπότε μην ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να κάνεις 2 ράμματα παραπάνω (τι σιχαμένο χιούμορ είναι αυτό που κάνω:shock:!!!!!).

Θέλει να βγει διδυμίνα, ας την, κάτι ξέρει αυτή!

(υπομονούλα βρε Καρμαρ, τι σου έμεινε...2 βδομάδες χωρίς θηλασμούς και 4 χωρίς κολικούς:lol:, αχ πώς τα λέω έτσι η άτιμη η έμπειρη μάνα:mrgreen:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μαράκι μου, μου είπε μόνο περπάτημα...φουλ...εχθες περπατησα 2 χιλιόμετρα και κατι...

Σεξ μου είπε να μη κάνω....ηταν και μπροστά ο άντρας μου και αρχισε τα ορίστε στα έλεγα και δεν πρέπει να κάνουμε και γιατί να επισπεύσουμε την διαδικασία εφόσον ο μικρός δεν είναι έτοιμος και κάτι τέτοια!!!

Τι να πω...απλά φοβάμαι οτι θα πάω για καισαρική, ενώ μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά...θα δείξει... τι να πω!!!

Αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα, είναι όλοι οι γνωστοί και άσχετοι...μεσω facebook, είτε αν με δουν τυχαία στο δρόμο...ξεκινάνε τα τύπου... αντε δεν γεννησες;; Ακόμααα;;;Τι θα γίνει...;;; Τι τι θα γίνει ρε ζώαααα...θα το χωνέψω το παιδί..δε γουστάρω να το βγάλω....:evil::evil:

'Η του τύπου...ααα τι δεν γέννησες;;; Ειναι κλειστός ο τράχηλος;; Εεεε πας για καισαρική!!! ΤΕΛΟΣ!!σαν και μενα θα γεννήσεις... :evil:

Αλλη τώρα...εγώ το παιδι μου το ένα το έβγαλα στην 40η, το 2ο στην 38.. θα πάρεις όλο τον μήνα σου...ποσα κιλά είναι;; 3150; εεε 3500 κιλα θα το βγαλεις... αφού είσαι τόσο φοβερή γιατί δεν πας κυρά μου για μεντιουμ;;;;

Το καλύτερο;; Ποσα κιλά πηρες;;; Αφου με βλέπεις πως εχω γινει τι με ρωτας;; και πριν απαντήσω...εεεε καλά οσα και να εχεις πάρει δεν είναι ντροπή...εγκυος είσαι..θα αργήσεις να τα χασεις αλλά δεν πειράζει...σιγά σιγά...

και στα καπάκια...εεε 3,5 κιλά είναι το μωρό, 2 κιλά ο πλακούντας ,σε 2 μήνες θα τα έχεις χάσει....

Τι παίρνεις ρε κοπέλα μου;; Αλήθεια πες μου...εχεις ψυχολογικά και πρέπει να μου τα μεταδόσεις και μένα;;;;:evil::evil:

Δεν παλεύονται αλήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακόμα χωρίς πληκτρολόγιο. :evil: :evil: :evil:

Ρε κορίτσια όσες δίνετε μπουκάλι πόσα μλ πίνουν τα μωρά

σας και ανά πόσες ώρες?

Περιμένω πως και πως να σαραντίσουμε να αρχίσουμε

τις βολτούλες.

Σκαι γνώμη μου να δίνεις 90μλ σε κάθε γεύμα,όχι

λιγότερο και στις 2-3 ώρες να ξαναταίζεις.

Έτσι θα αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμό σιγά σιγα.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα, είναι όλοι οι γνωστοί και άσχετοι...μεσω facebook, είτε αν με δουν τυχαία στο δρόμο...ξεκινάνε τα τύπου... αντε δεν γεννησες;; Ακόμααα;;;Τι θα γίνει...;;; Τι τι θα γίνει ρε ζώαααα...θα το χωνέψω το παιδί..δε γουστάρω να το βγάλω....:evil::evil: 'Η του τύπου...ααα τι δεν γέννησες;;; Ειναι κλειστός ο τράχηλος;; Εεεε πας για καισαρική!!! ΤΕΛΟΣ!!σαν και μενα θα γεννήσεις... :evil: Αλλη τώρα...εγώ το παιδι μου το ένα το έβγαλα στην 40η, το 2ο στην 38.. θα πάρεις όλο τον μήνα σου...ποσα κιλά είναι;; 3150; εεε 3500 κιλα θα το βγαλεις... αφού είσαι τόσο φοβερή γιατί δεν πας κυρά μου για μεντιουμ;;;; Το καλύτερο;; Ποσα κιλά πηρες;;; Αφου με βλέπεις πως εχω γινει τι με ρωτας;; και πριν απαντήσω...εεεε καλά οσα και να εχεις πάρει δεν είναι ντροπή...εγκυος είσαι..θα αργήσεις να τα χασεις αλλά δεν πειράζει...σιγά σιγά... και στα καπάκια...εεε 3,5 κιλά είναι το μωρό, 2 κιλά ο πλακούντας ,σε 2 μήνες θα τα έχεις χάσει....Τι παίρνεις ρε κοπέλα μου;; Αλήθεια πες μου...εχεις ψυχολογικά και πρέπει να μου τα μεταδόσεις και μένα;;;;:evil::evil: Δεν παλεύονται αλήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eλπίζω να σου έχουν κρύψει τα μαχαίρια από το σπίτι:tongue:

(ΜΑΡΙΑ, ένα κίνητρο για να μπεις φεις: πάω να βαλω φωτο του γκρινιαρομπέμπη μου)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μαράκι μου, μου είπε μόνο περπάτημα...φουλ...εχθες περπατησα 2 χιλιόμετρα και κατι...

Σεξ μου είπε να μη κάνω....ηταν και μπροστά ο άντρας μου και αρχισε τα ορίστε στα έλεγα και δεν πρέπει να κάνουμε και γιατί να επισπεύσουμε την διαδικασία εφόσον ο μικρός δεν είναι έτοιμος και κάτι τέτοια!!!

Τι να πω...απλά φοβάμαι οτι θα πάω για καισαρική, ενώ μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά...θα δείξει... τι να πω!!!

Αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα, είναι όλοι οι γνωστοί και άσχετοι...μεσω facebook, είτε αν με δουν τυχαία στο δρόμο...ξεκινάνε τα τύπου... αντε δεν γεννησες;; Ακόμααα;;;Τι θα γίνει...;;; Τι τι θα γίνει ρε ζώαααα...θα το χωνέψω το παιδί..δε γουστάρω να το βγάλω....:evil::evil:

'Η του τύπου...ααα τι δεν γέννησες;;; Ειναι κλειστός ο τράχηλος;; Εεεε πας για καισαρική!!! ΤΕΛΟΣ!!σαν και μενα θα γεννήσεις... :evil:

Αλλη τώρα...εγώ το παιδι μου το ένα το έβγαλα στην 40η, το 2ο στην 38.. θα πάρεις όλο τον μήνα σου...ποσα κιλά είναι;; 3150; εεε 3500 κιλα θα το βγαλεις... αφού είσαι τόσο φοβερή γιατί δεν πας κυρά μου για μεντιουμ;;;;

Το καλύτερο;; Ποσα κιλά πηρες;;; Αφου με βλέπεις πως εχω γινει τι με ρωτας;; και πριν απαντήσω...εεεε καλά οσα και να εχεις πάρει δεν είναι ντροπή...εγκυος είσαι..θα αργήσεις να τα χασεις αλλά δεν πειράζει...σιγά σιγά...

και στα καπάκια...εεε 3,5 κιλά είναι το μωρό, 2 κιλά ο πλακούντας ,σε 2 μήνες θα τα έχεις χάσει....

Τι παίρνεις ρε κοπέλα μου;; Αλήθεια πες μου...εχεις ψυχολογικά και πρέπει να μου τα μεταδόσεις και μένα;;;;:evil::evil:

Προχθές μία θειά με ρώτησε στο πάρκο ''γέννησες?'',

της απαντάω ''ναί δεν φαινεται?'',μου λέει ''τί έκανες?'',

της λέω ''κορίτσι'',και τί μου απαντάει? ''Δεν πειράζει''.:shock:

Διαφημίσεις

Βέβαια μην νομίζεις.... μπορεί σε κάνα μήνα να σας κλαίγομαι και εγώ........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν στο εύχομαι!

αυτο που με πειραζει πιο πολυ ειναι οτι δεν μπορω να κανω κατι για να ανακουφιστει το μωρο που υποφερει!

Ναι ρε γμτ, αυτό είναι λίγο κάπως, κι εγώ το σκέφτομαι ακόμα κι όταν το πιάνει λόξυγγας!:rolleyes:

Καλα απο τις 10 μεχρι τωρα(!!!!!!!) ειχα σερι μαμ-κακα-μαμ-κακα το ειχα ξεχασει

ολο αυτο ακους Ξανθη?Φτου κι απτην αρχη!

Πακέτοοοοοοοοο! :|

Α ρε Καρ! Ό,τι είπες είναι έτσι ακριβώς όπως τό'πες! :rolleyes:

Μαρία απλά αν κάτσει μέσα μέχρι Ιούλιο θα έχω προλάβει την γιορτή του γιου μου στο σχολείο να βγάλω και φωτογραφίες της προκοπής και βίντεο, θα έχω κάνει και μπάνια και θα είμαι πιο ήρεμη λέμε τώρα....

Καρμαρ ηρεμία πάνω από όλα άσε να λένε και μη βιάζεσαι θα γεννήσεις στην ώρα σου...Το ξέρω ότι ανυπομονείς αλλά δεν θα κρατήσει για πάντα κοντεύεις πήγαινε καμιά βόλτα τώρα να είσαι χαλαρή και ευχαριστήσου τις τελευταίες μέρες με τον άντρα σου μόνοι σας!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ρε κορίτσια όσες δίνετε μπουκάλι πόσα μλ πίνουν τα μωρά

σας και ανά πόσες ώρες?

Περιμένω πως και πως να σαραντίσουμε να αρχίσουμε

τις βολτούλες.

Σκαι γνώμη μου να δίνεις 90μλ σε κάθε γεύμα,όχι

λιγότερο και στις 2-3 ώρες να ξαναταίζεις.

Έτσι θα αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμό σιγά σιγα.

Δες χτεσινό πρόγραμμα (που φτιάχνει μόνος του)

21 Maϊου 2013

07:45 55 ml

09:15 70 ml

11:45 80 ml, και χωρίς ενδιάμεσο ύπνο

12:40 30 ml, και χωρίς ενδιάμεσο ύπνο

13:30 30 ml

15:45 70 ml

18:45 70 ml

20:15 65 ml

22:15 40 ml

12:20 60 ml, και χωρίς ενδιάμεσο ύπνο

01:35 25 ml

03:35 65 ml

----------------------------------------------

660 ml

22 Maϊου 2013

06:05 35 ml

09:00 60 ml

11:45 65 ml

(ΜΑΡΙΑ, ένα κίνητρο για να μπεις φεις: πάω να βαλω φωτο του γκρινιαρομπέμπη μου)

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :D :D :D

Προχθές μία θειά με ρώτησε στο πάρκο ''γέννησες?'',

της απαντάω ''ναί δεν φαινεται?'',μου λέει ''τί έκανες?'',

της λέω ''κορίτσι'',και τί μου απαντάει? ''Δεν πειράζει''.:shock:

:shock::?:rolleyes::shock::?:rolleyes:

Μαρία απλά αν κάτσει μέσα μέχρι Ιούλιο θα έχω προλάβει την γιορτή του γιου μου στο σχολείο να βγάλω και φωτογραφίες της προκοπής και βίντεο, θα έχω κάνει και μπάνια και θα είμαι πιο ήρεμη λέμε τώρα...

Bre Ξανθή, σοβαρά το έλεγες? Αφού 23 μέρες ακόμα λέει το τικεράκι σου, πώς να φτάσεις μέσα Ιουλίου:shock:?

(Ιούννννιο ήθελες να γράψεις,ε?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τάισα και ήρθα.

Σκαι πόση ποσότητα του κάνεις?Το αδειάζει το μπιμπερό?

Αφού φαει είναι ήρεμος ή ψάχνει να φάει?(μπουνίτσες στο

στόμα και ανησυχία).

Αν έχει χορτάσει έστω για μισή ωρίτσα θα είναι ήρεμος.

Αν τον ταίζεις(αδειάζει μπιμπερό),ρευεται,και συνεχίζει να βάζει χέρια στο στόμα

με γκρίνια και ανησυχία..πεινάει.

Μην φοβάσαι να του δώσεις παραπάνω γάλα.Αν τον

παίρνει ο ύπνος στο τάισμα να επιμένεις.Γαργάλα πατουσίτσα,

τσίμπα λίγο τον λοβό του αυτιού και θα ξυπνήσει.

Εσύ θα του φτιάξεις πρόγραμμα και αφού δεν θηλάζεις είναι

εύκολο.

Θα σε βοηθήσω αν θέλεις να με ακούσεις.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...