Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα σας...

Ειρήνη να σου ζήσει η μικρή σου γερή και καλότυχη. Τέλος καλό όλα καλά...

Πες μας πληροφορίες τρόπος που γέννησες και που και πόσα κιλά να σε συμπληρώσω στην λίστα σωστά...

Wonderland με το καλό...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα (απο το σπιτι!)

Wonderland με το καλο ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις πολυ!

Milky κι εσυ το ιδιο εισαι ηρωας που εχεις αντεξει τοσο!Θα σε αποζημιωσει

το αποτελεσμα ομως σιγουρα!!!

Ευακι μπραβο οταν εχεις πληκτρολογιο μας λες λεπτομερειες ολα καλα λοιπον!

Ευχαριστω και τις υπολοιπες για τις ευχες!

Το πρωτο βραδυ ηταν καλο εχω ξεσυνηθισει βεβαια τα νυχτερινα ξυπνηματα.

Το δραμα ηταν το απογευμα που τα παιδια ηταν σε κατασταση ντελιριο χωρις πλακα...

Πολυ υπερενταση πολλοι τσακωμοι και πολλα σοκ για τη μικρη!

ΣΟΚ-που σηκωνω αλλο μωρο και οχι εκεινη(λογω καισαρικης δεν μπορω)

ΣΟΚ-που ταιζω ενα μωρο απτο στηθος

ΣΟΚ-που ενω ασχολουμαι με το μωρο δεν μπορω να ασχοληθω μαζι της

(καλα εδω επαιξε να ειμαι ορθια μενα μωρο στο βυζι και να ζεσταινω με το αλλο γαλα

στο μπρικι)Μαγεια!!!

ΣΟΚ-υπαρχει κι αλλο νουμερο πανας στο σπιτι!!!Χεχεχεχε

Αντε να δουμε σημερα τι μας περιμενει

Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολες!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

σκαι θυμασαι που τα λεγαμε στο παρεντς;;; κοριτσακι εκανα! δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εχουμε κολικους με εντονα ξεσπασματα κυριως το βραδυ οποτε καταλαβαινεις..κατα τη διαρκεια της μερας ομως ειμαστε καλα!

:D;)

Ωχ! Τελικά λίγοι τους γλιτώνουν τους κολικούς και δεν βλέπω να είμαστε απ' αυτούς...

Να χαίρεσαι την κορούλα, γερή να είναι και καλότυχη!

Καλημερα (απο το σπιτι!)

Wonderland με το καλο ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις πολυ!

Milky κι εσυ το ιδιο εισαι ηρωας που εχεις αντεξει τοσο!Θα σε αποζημιωσει

το αποτελεσμα ομως σιγουρα!!!

Ευακι μπραβο οταν εχεις πληκτρολογιο μας λες λεπτομερειες ολα καλα λοιπον!

Ευχαριστω και τις υπολοιπες για τις ευχες!

Το πρωτο βραδυ ηταν καλο εχω ξεσυνηθισει βεβαια τα νυχτερινα ξυπνηματα.

Το δραμα ηταν το απογευμα που τα παιδια ηταν σε κατασταση ντελιριο χωρις πλακα...

Πολυ υπερενταση πολλοι τσακωμοι και πολλα σοκ για τη μικρη!

ΣΟΚ-που σηκωνω αλλο μωρο και οχι εκεινη(λογω καισαρικης δεν μπορω)

ΣΟΚ-που ταιζω ενα μωρο απτο στηθος

ΣΟΚ-που ενω ασχολουμαι με το μωρο δεν μπορω να ασχοληθω μαζι της

(καλα εδω επαιξε να ειμαι ορθια μενα μωρο στο βυζι και να ζεσταινω με το αλλο γαλα

στο μπρικι)Μαγεια!!!

ΣΟΚ-υπαρχει κι αλλο νουμερο πανας στο σπιτι!!!Χεχεχεχε

Αντε να δουμε σημερα τι μας περιμενει

Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολες!

Γερή και καλότυχη να είναι και συ γερή και σιδερένια να τα κάνεις ανθρώπους μεγάλους!

Πώς είσαι από ανάρρωση? Έχεις κανέναν να σε βοηθάει καθόλου?

Όσο για το υπόλοιπο μήνημα, απλά δεν έχω λόγια να σχολιάσω, ένα μόνο θα πω, θα σταματήσω να γκρινιάζω τόσο πολύ για τον ύπνο! Πολλά σοκ μαζεμένα... Α ρε ΜΑΝΑ!

Σευχαριστω Σκαι μου!

Κι εσυ θα δεις που σε λιγο καιρο θα τα αντιμετωπιζεις ολα με περισσοτερη

ψυχραιμια!Χθες φαντασου οτι ηταν και οι γονεις μου εδω το απογευμα

που μας φερανε φαγητο και παλι χαμος γινοτανε και οταν φυγανε ε εκει

πια με τον αντρα μου κανα 2ωρο που περασε μεχρι να κοιμηθουνε τα φτυσαμε

σου λεω νομιζα καποια στιγμη οτι ειμαι σε παιδικο σταθμοαπο τις τοσες φωνες!

Η κοιλια μου με ποναει αμα δεν παρω παυσιπονο και κουραζομαι για πλακα

κι εσυ φανταζομαι ε?Ασε τη συγχυση που πηρα σημερα στη ζυγαρια

και εχουν φυγει ΜΟΝΟ 5 κιλα αη σ@χτ@ρ!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Χθες φαντασου οτι ηταν και οι γονεις μου εδω το απογευμα

που μας φερανε φαγητο και παλι χαμος γινοτανε και οταν φυγανε ε εκει

πια με τον αντρα μου κανα 2ωρο που περασε μεχρι να κοιμηθουνε τα φτυσαμε

σου λεω νομιζα καποια στιγμη οτι ειμαι σε παιδικο σταθμοαπο τις τοσες φωνες!

Παιδικό σταθμό, ε? :D :D :D

Κάποια στιγμή θα συνηθίσουν ότι η ύπαρξη της μπέμπας είναι γεγονός πια... βέβαια αυτό το "κάποια στιγμή" καραμέλα το εχουμε κάνει, κάποια στιγμή θα συνηθίσουν, κάποια στιγμή θα κοιμηθούν, κάποια στιγμή... Και κανείς δε ρωτάει τι στο καλό γίνεται μέχρι εκείνη τη στιγμή (όπου βέβαια δεν έχουμε επιλογές!) :rolleyes:

Εγώ δεν έχω χάσει γραμμάριο, παρότι δεν τρώω ούτε το μισό απ' ό,τι έτρωγα και είμαι κι όλη μέρα στο πόδι. Από την κατακράτηση τα πόδια μου είναι σαν του ελέφαντα (ενώ δεν τό'χα αυτό στην εγκυμοσύνη) κι η γιατρός μου λέει ότι έχω ακόμη πολύ κατακράτηση. Θα κόψω μάλλον τελείως το αλάτι πάλι, γιατί πέφτω πολύ που είμαι ακόμη 80 κιλά ενώ έχω γεννήσει :(

Καλημέρα!

Πώς την παλεύετε?

Πώς πάει η κόντρα "άντε πότε θα γεννήσω" ------- "το νεογέννητο μου έχει σπάσει τα νεύρα":tongue:?

Εμείς είμαστε γενικά καλά (έκανε και κακά χτες, πάνω στη βδομάδα ακριβώς), φάγαμε το μισό σαραντισμό (καλά, εμένα μου φαίνεται ότι πάνε και δυο μήνες από τη γέννα...), τα ωράριά μας είναι σχετικά καλά, απλά νομίζω ότι ο κακός ύπνος έχει αρχίσει να με βαράει στη μνήμη! Προσπαθώ να θυμηθώ τι ώρες ξύπνησε χτες και για πόση ώρα έτρωγε/έμεινε ξύπνιος και δεν μπορώ με τίποτα! Είναι που μοιάζουν όλες οι μέρες μεταξύ τους? Δεν ξέρω, θα αρχίσω να σημειώνω γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Ούτε τους θηλασμούς σημειώνω...

Λοιπόν, περιμένω νέα από τις ετοιμόγεννες!

Άντε, πότε θα αρχίσει το τρίτο baby boom?

MILKYYYYYYYYYYYYYYYY????

Ειρήνη, να σου ζήσει η μικρούλα σου!

Wonderland, μ' έναν πόνο!!!!!!!!!!;)

MARIA! Κι εμένα λιγότερα από 5 κιλά μου είχαν φύγει (νεύραααα), αλλά τώρα, στο 20ήμερο, κοντεύω τα 10 (και μάλιστα με αρκετό ντελίβερι, το ομολογώ...) (Επίσης, να ευχηθώ καλό κουράγιο.Ειλικρινά, καλά να είσαστε όλοι σας, δεν μπορώ να διανοηθώ πώς τα βγάζετε πέρα με τρία μωρούλια μέσα στο σπίτι...ναι, ναι και ο μέγαλος σου μωρούλι είναι ακόμα!Καλές ισορροπίες).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ωχ Μαρία για προϊδέαζε τι με περιμένει μόλις γυρίσω σπίτι με το μωρό.Από τα ΣΟΚ σας μάλλον θα τα πάθουμε και εμείς τα ίδια...Μάλλον θέλω να γεννήσω και εγώ Ιούλιο νομίζω καλύτερα μέσα....

Καλημέρα κορίτσια μου. Πώς είστε σήμερα;

Mariapap καλή προσαρμογή σας εύχομαι οικογενειακώς. Θα έχεις βοήθεια τον πρώτο καιρό μέχρι να αναρρώσεις πλήρως;

Γιοβανακι μου!!! Αχ, ποσο σε καταλαβαινω!Μου ερχονται στο μυαλο οι συζητησεις που καναμε το καλοκαιρι...:cry:

Κι εγω μεχρι να την πιασω στα χερια μου ποσες λαχταρες περασα και τωρα που την εχω δεν το πιστευω! Χαλαλι και οι πονοι και τα ξενυχτια τωρα, αρκει που ειναι καλα!

Αυτο που εχει σημασια ομως ειναι πως δεν μειναμε στα ασχημα, βρηκαμε τη δυναμη και προχωρησαμε! Οπως κι εγω ετσι κι εσυ συντομα θα παρεις τον γιο σου αγκαλια! Η κορουλα σου τι λεει για την αφιξη;; Ποτε εχεις ΠΗΤ;

Σίγουρα τα ξενύχτια που έρχονται μου φαίνονται απλά αστεία μετά τα περσινά. Να κρατήσω τον κούκλο μου γερό στην αγκαλιά μου και όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκι. Για πες εσύ; Θηλάζεις; Η μικρή μου.... ποια μικρή δηλαδή, που έφτασε 5 και αυτή.... το έχει πάρει σχετικά καλά. Λέει ότι θα με βοηθάει με τον μπέμπη, θα τον ταϊζει, θα τον κοιμίζει κλπ. Έρχεται και χαϊδεύει την κοιλιά μου και όταν της διαβάζω παραμύθια αναρωτιέται αν ακούει και ο μπέμπης.... :P:p:p:p Στη θεωρία καλά τα πάμε.... στην πράξη θα δείξει ;););););)

Δευτερομανούλες και τριτομανούλες να σας ρωτήσω κάτι; Ποια καρότσια έχετε; Έχω το peg-perego και αναρωτιόμουν αν υπάρχει γι' αυτό το καρότσι αυτό το σκαλοπατάκι που πάει πίσω για να ανεβαίνει το μεγαλύτερο παιδί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μάλλον θέλω να γεννήσω και εγώ Ιούλιο νομίζω καλύτερα μέσα....

Mazί με τη milky???:mrgreen::mrgreen::mrgreen: (διάβασα τα νέα της, για Παρασκευή πάει, ε?)

[Ιούλιο θα είναι ακόμα χειρότερα με τη ζέστη που επιδεινώνει τα νεύρα (εξ ου και τα κρύα ντους σ' αυτούς που παθαίνουν αμόκ!)].

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

MILKYYYYYYYYYYYYYYYY????

H Μιλκυ πάει με πρόκληση την Παρασκευή ;)

edit: τώρα είδα ότι το είδες!

Μάλλον θέλω να γεννήσω και εγώ Ιούλιο νομίζω καλύτερα μέσα....

:D :D :D :D :D

Σίγουρα τα ξενύχτια που έρχονται μου φαίνονται απλά αστεία μετά τα περσινά. Να κρατήσω τον κούκλο μου γερό στην αγκαλιά μου και όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκι.

Αλήθεια βρε Giovanna? [γερός να είναι ο μπέμπης σου!]

Πόσο μυγιάγγιχτη είμαι? :( :( :(

εμένα δεν κάθεται ούτε η μικρή στο καρότσι και τα έχω από ένα χέρι το καθένα τους δεν ασχολήθηκα με σκαλοπάτι ο γιος μου ήταν 4 όταν γέννησα και δεν ανέβαινε σε καρότσι εννοείται εσένα η κόρη σου θα ανέβει νομίζεις 5 χρονών;;;

Δεν είσαι μυγιάγγιχτη (εκτός αν συγκρίνεις με την Ξανθή:tongue:)

Naντια, γιόρταζες χτες, είδα στο φεις, ε?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤH ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΣΟΥ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

εμένα δεν κάθεται ούτε η μικρή στο καρότσι και τα έχω από ένα χέρι το καθένα τους δεν ασχολήθηκα με σκαλοπάτι ο γιος μου ήταν 4 όταν γέννησα και δεν ανέβαινε σε καρότσι εννοείται εσένα η κόρη σου θα ανέβει νομίζεις 5 χρονών;;;

Όχι να κάθεται στο καρότσι, να είναι όρθια πίσω. Σίγουρα θα ανέβει και εκτός αυτού θα με βολέψει και εμένα γιατί δεν μπορώ να κουμαντάρω το καρότσι με το ένα χέρι και αυτήν από το άλλο.

Αλήθεια βρε Giovanna? [γερός να είναι ο μπέμπης σου!]

Όχι βρε δεν είσαι μυγιάγγιχτη, απλά είσαι πρωτομανούλα και τα πάντα είναι πρωτόγνωρα ενώ εγώ ξέρω και τι να περιμένω. Βέβαια μην νομίζεις.... μπορεί σε κάνα μήνα να σας κλαίγομαι και εγώ........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...