Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

τα νευρα μου πλεον ειναι κροσσια.

Υπομονή. Έχει περάσει ο καιρός, κάτι πρέπει να κάνει κι αυτός ο έρημος ο γιατρός, φαντάζεσαι την ευθύνη του?

Ξεκουράσου τώρα όσες μέρες σου μένουν και κοιμησου-κοιμήσου-κοιμήσου. Μόνο αυτό έχω να σου πω.

Έχετε δίκιο για τ' αδέλφια. Ευτυχώς εγώ είμαι τυχερή, έχει ο άντρας μου έναν γιο 16 χρονών από τον πρώτο του γάμο, οι σχέσεις είναι άψογες και ευελπιστώ σ' αυτόν αν το παιδάκι μου μείνει γρήγορα μόνο του...

Για δείτε εδώ ποσότητες νεογέννητου 6 ημερών. Μου τις αύξησε λίγο από χτες (και σε ορισμένες περιπτώσεις και την ώρα ύπνου στο δίωρο). Λέτε να είναι "άλμα ανάπτυξης"? Από τώρα?

21 Maϊου 2013

07:45 55 ml

09:15 70 ml

11:45 80 ml, και χωρίς ενδιάμεσο ύπνο:

12:40 30 ml, και χωρίς ενδιάμεσο ύπνο:

13:30 30 ml

15:45 70 ml

18:45 70 ml

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανουλιτσες....

Σήμερα όλη μερα την εχω βγάλει στο κρεβάτι...

Οτι κ να κανω εχω συσπασεις....ακομα κ αν αλλάξω πλευρό....

Η μπεμπα εν τω μεταξύ εχει λύσσαξει...

Ολη την ωρα παει κ έρχεται....που βρίσκει χώρο απορώ....

Ρανια μου μια χαρα ειναι το σύνολο των γραμμαρίων

που εχει πιει κ σημείωση οτι εχει ακομα αλλα

3 γεύματα τουλάχιστον μεχρι να κλείσει 24ωρο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Σήμερα όλη μερα την εχω βγάλει στο κρεβάτι...

Οτι κ να κανω εχω συσπασεις....ακομα κ αν αλλάξω πλευρό....

Η μπεμπα εν τω μεταξύ εχει λύσσαξει...

Ολη την ωρα παει κ έρχεται....που βρίσκει χώρο απορώ....

Μαράκι ενημέρωσε γιατρό και μην κουνιέσαι απ' το κρεββάτι. Δώσε και το παιδί να στο κρατήσει καμιά γιαγιά... και να σου πω κάτι πρωτότυπο; ΚΟΙΜΗΣΟΥ! :D;)

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

09. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

10. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά

11.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. Γεννεσις - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά

12.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά

13.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά

και οι υπόλοιπες!

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Wonderland - ΠΗΤ 28/5 (22/5)

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα! Εσεις δεν με γνωρίζετε, (εκτος απο κανα δυο γνώριμες φάτσες χιχι), αλλα εγω ειναι σα να σας γνωριζω μιας και σας διαβαζω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου!

Ανηκω κι εγω στο κλαμπ Μαϊου αν και γεννησα τελικα λιγο νωριτερα στις 26 Απριλιου μια μπεμπουλα!

Θα αναρωτιεστε γιατι δεν εγραφα και θα σας απαντησω, λογω ιστορικου! Ναι, ναι δυστυχως εχω βεβαρυμενο ιστορικο με αποτυχημενες εγκυμοσυνες κι επειδη φοβομουν παρα πολυ για την εξελιξη αυτης της εγκυμοσυνης δεν το συζητουσα και πολυ επειδη αγχωνομουν περισσοτερο!

Ομως σας διαβαζα καθημερινα και μου κρατουσατε παρεα!

Θελω λοιπον να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ τα μωρακια σας κι οσες ακομη δεν γεννησατε με το καλο και μ' εναν πονο!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Να μαι κι εγω!!!! Ξάνθη όχι δεν γέννησα αν και μάλλον η μπεμπα πολυ το θέλει!!

Σημερα είχα κάτι υγρα και είμαι ξαπλα όσο μπορω...μόλις έβαλα και τον μικρο για ύπνο και τώρα ξεκούραση...

Θα σχολιάσω ότι θυμάμαι....sky υπομονη και προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη γιατι το καταλαβαίνουν τα σπασμένα και κάνουν το χαμό!

Εύα μπράβο για την μικρή,ευτυχώς δεν ηταν τίποτα...

Ναντια καλο κουράγιο με το θηλασμο και μπράβο σου που το προσπαθείς τόσο!!!!

Με το καλο να έρθουν και τα υπόλοιπα μωρακια!!!!!

Μαρία να χαίρεσαι την μικρή μεγάλη σου για εχθές!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

....sky υπομονη και προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη γιατι το καταλαβαίνουν τα σπασμένα και κάνουν το χαμό!

Ξάπλα, Ρουμπίνη, όσο μπορείς, και ρίξε και ύπνους! :D

Αυτό που λες έχεις δίκιο, τις πιο δύσκολες ώρες για μένα στη μέση της νύχτας είναι και που γίνεται νευρικό το μωρό.

Ειρήνη Α, να σου ζήσει κούκλα μου! Αγόρι ή κορίτσι? :D

Πώς είναι τα πράγματα τώρα που κοντεύετε το μήνα? Από ύπνο δηλαδή πιο πολύ, αυτό με καίει!:rolleyes:

Ξάπλα, Ρουμπίνη, όσο μπορείς, και ρίξε και ύπνους! :D

Αυτό που λες έχεις δίκιο, τις πιο δύσκολες ώρες για μένα στη μέση της νύχτας είναι και που γίνεται νευρικό το μωρό.

Πώς είναι τα πράγματα τώρα που κοντεύετε το μήνα? Από ύπνο δηλαδή πιο πολύ, αυτό με καίει!:rolleyes:

Αν δεν ηρεμει δοκίμασε να βάλεις το πιστολακι για τα μαλλια(όχι πάνω στο μωρο) ή τον απορροφητηρα...εμείς είχαμε ρίξει απιστευτους υπνους με το πιστολακι και είχε και καύσωνα αλλα εκεί απο το να μην κοιμάται ζεσταινομασταν λιγο:D

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες. Έφτασε και για μένα ο καιρός. Ένα ψιλοαγχος το έχω αλλά ελπίζω πως θα

Πάνε όλα καλά. Θα προσπαθήσω να σας γράψω νέα όσο πιο σύντομα

μπορώ. Πάω τώρα να ετοιμάσω την βαλίτσα μου και να κοιμηθώ.

Πολλά φιλιά

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Μπήκα για να δω αν είχαμε νέα από την μπεμπούλα της Mygirl και ευτυχώς όλα καλά. Κοριτσάκι όταν μπορέσεις γράψε μας νέα......

και ξαφνικά βλέπω την ........

Κοριτσια καλησπερα! Εσεις δεν με γνωρίζετε, (εκτος απο κανα δυο γνώριμες φάτσες χιχι), αλλα εγω ειναι σα να σας γνωριζω μιας και σας διαβαζω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου!

Ανηκω κι εγω στο κλαμπ Μαϊου αν και γεννησα τελικα λιγο νωριτερα στις 26 Απριλιου μια μπεμπουλα!

Θα αναρωτιεστε γιατι δεν εγραφα και θα σας απαντησω, λογω ιστορικου! Ναι, ναι δυστυχως εχω βεβαρυμενο ιστορικο με αποτυχημενες εγκυμοσυνες κι επειδη φοβομουν παρα πολυ για την εξελιξη αυτης της εγκυμοσυνης δεν το συζητουσα και πολυ επειδη αγχωνομουν περισσοτερο!

Ομως σας διαβαζα καθημερινα και μου κρατουσατε παρεα!

Θελω λοιπον να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ τα μωρακια σας κι οσες ακομη δεν γεννησατε με το καλο και μ' εναν πονο!!!

...... Ειρήνη..... κορίτσι μου να σου ζήσει η μπεμπούλα και να τη μεγαλώσεις με αγάπη. Ούτε και εγώ έμπαινα.... για τον ίδιο λόγο με το δικό σου.... αλλά δεν είναι της παρούσης τώρα. Και εγώ μέχρι να τον πάρω αγκαλίτσα είμαι μέσα στην αγωνία και στα ουφ και ουφ.

Wonderland με το καλό!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

σκαι θυμασαι που τα λεγαμε στο παρεντς;;; κοριτσακι εκανα! δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εχουμε κολικους με εντονα ξεσπασματα κυριως το βραδυ οποτε καταλαβαινεις..κατα τη διαρκεια της μερας ομως ειμαστε καλα!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Μπήκα για να δω αν είχαμε νέα από την μπεμπούλα της Mygirl και ευτυχώς όλα καλά. Κοριτσάκι όταν μπορέσεις γράψε μας νέα......

και ξαφνικά βλέπω την ........

...... Ειρήνη..... κορίτσι μου να σου ζήσει η μπεμπούλα και να τη μεγαλώσεις με αγάπη. Ούτε και εγώ έμπαινα.... για τον ίδιο λόγο με το δικό σου.... αλλά δεν είναι της παρούσης τώρα. Και εγώ μέχρι να τον πάρω αγκαλίτσα είμαι μέσα στην αγωνία και στα ουφ και ουφ.

Wonderland με το καλό!

Γιοβανακι μου!!! Αχ, ποσο σε καταλαβαινω!Μου ερχονται στο μυαλο οι συζητησεις που καναμε το καλοκαιρι...:cry:

Κι εγω μεχρι να την πιασω στα χερια μου ποσες λαχταρες περασα και τωρα που την εχω δεν το πιστευω! Χαλαλι και οι πονοι και τα ξενυχτια τωρα, αρκει που ειναι καλα!

Αυτο που εχει σημασια ομως ειναι πως δεν μειναμε στα ασχημα, βρηκαμε τη δυναμη και προχωρησαμε! Οπως κι εγω ετσι κι εσυ συντομα θα παρεις τον γιο σου αγκαλια! Η κορουλα σου τι λεει για την αφιξη;; Ποτε εχεις ΠΗΤ;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03.Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Ιασώ Θεσσαλίας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά

12.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. Γεννεσις - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά

13.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά

14.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά

15.Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 Μητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ

και οι υπόλοιπες!

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...