Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

αχχχ βρε mummytobe τι να σου πω??? :confused::confused:

γι`αυτο κατεληξα και πηρα αυτη την ηλεκτρικη κουνια που σας ελεγα..

αφου δεν ηξερα τι να την κανω! δεν κοιμοταν, δεν ηθελε αγκαλια, και καθοταν ξυπνια μες την ενταση κ την γκρινια!

τουλαχιστον εκει με το κουνημα κ τη μουσικη ηρεμουσε και ξεκουραζομουν και εγω λιγο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα δεις μεγάλη διαφορά Χριστιάνα με τον παιδικό τους κάνει καλό η συναναστροφή με άλλα παιδάκια της ηλικίας τους.

Νάντια το σταθερά χάλια πολύ καλή ατάκα χαχαχα....Σε λίγο καιρό θα το σκέφτεσαι και θα γελάς....Μπας και πίνεις καφέ και την διεγείρει την μικρή;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπερα σας,

και ομως ειμαι ακομα εδω και ακομα εγκυος...:shock:ευχομαι να ειστε ολες καλα και εσεις και τα παιδακια σας.δεν προλαβα να σας διαβασω (εκτος απο τα μνμ της Βιβης που συμπασχουμε) γιατι απο την Παρασκευη εχουν προκυψει διαφορα θεματακια.Τελος παντων,ειχα σημερα γιατρο που για ακομα μια φορα τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια.Αμνιακο καλο,πλακουντας καλος,το μωρο κανει παρτυ στην κοιλια και τραχηλος,μητρα και συσπασεις στο μαυρο χαλι.Συμπερασμα:Παρασκευη μπαινω για προκληση για να το παλεψουμε για φυσιολογικο και πιθανοτητες για καισαρικη 50-50 γιατι το μωρο ειναι ποοοοολυ ψηλα.το εριξα το κλαμα μου η αληθεια ειναι και ακομα κλαιω,αλλα τι να κανουμε?τα νευρα μου πλεον ειναι κροσσια.Βιβη ρωτησα και εγω για τους πονους και η μαια μου ειπε οτι δεν ειναι πιο δυνατοι αλλα δεν εχουν την σταθεροι αυξηση εντασης που εχουν στη φυσιολογικη εξελιξη του τοκετου,αλλα μεταπηδανε στην επομενη κλιμακα πιο γρηγηρα για αυτο τους νιωθεις πιο εντονους.Επισκληριδιο σου κανουν οταν η διαστολη φτασει στο 3 με 4.Παντως αν δε σε αφησει παραπανω απο τις 40 εβδομαδες,κανονισε να γεννησεις Παρασκευη να το περασουμε μαζι.(πλακα κανω,οποτε νιωσεις ετοιμη και οτι αποφασισετε με το γιατρο σου.)

Τελικα,η μπεμπα ηθελε να βγει διδυμακι....

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Τωρα ειδα το τικερακι μου....τερματισε και αυτο!!!!:eek::-o:-o

αχαχαχχαααα!!

για το τικερακι γελαω!!:tongue:

εντομεταξυ,δεν καταλαβα..αφου ολα ειναι καλα.γιατι σε βαζει για προκληση?:rolleyes:

μην στεναχωριεσαι παντως,εχεις καιρο μεχρι την Παρασκευη για να ξεκινησει μονος του ο τοκετος!

κανε οτι μπορεις για να κατεβει και το μωρο.

κανε δουλειες στο σπιτι,ανεβα σκαλες,πιες φασκομηλο,κανε σεξ..τουλαχιστον για να νιωθεις και εσυ καλα με τον ευατο σου,πως εκανες οτι μπορουσες!

Ο πρωτος μου τοκετος εμενα ξεκινησε μονος του,στις 40+2..

Χριστιανα,με βαζει για προκληση γιατι την Παρασκευη θα ειμαι 40+6.δεν παει αλλο..κουραστηκα και εγω!!!

το λεω,γιατι πολλες κοπελες περιμεναν μεχρι και την 42εβδ, [αφου ολα ηταν καλα]..

και που ξερεις μπορει να κατεβει και μονο του το μωρο αν το περιμενεις κι αλλο.

ενω αν κανεις την προκληση ειναι 50-50 οπως ειπες και πιο πανω..:rolleyes:

Με ΤΕΡ 5-8-2012 και ΠΗΤ 12-5-2013 και ΠΗΤ βασει Υ/Γ 18-5-2013,ηδη θεωρει οτι εχουμε περιμενει αρκετα.και παλι μου ειπε οτι θα περιμενουμε μεχρι και 24ωρο γαι φ.τ.,που ξερω οτι αλλοι γιατροι δεν το κανουν.τι να πω?μακαρι,μονο ο τραχηλος μου να ειναι το προβλημα και να μαλακωσει αμεσως με το κολπικο υποθετο και να ξεκινησει ο τοκετος...

εν τω μεταξυ,με μια γρηγορη αναγνωση στα ποστ σας,διαβαζω για αϋπνιες,προβληματα θηλασμου,προβληματα με κολικους,θεματα με πεθερικα και αλλα πολλα και ηδη ειμαι πολυ κουρασμενη για να ανταπεξελθω σε ολα αυτα...Μανες,κουραγιο!!!!δεν καταλαβα τι εγινε με το μπεμπακι της Ευας.ολα καλα????

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Με ΤΕΡ 5-8-2012 και ΠΗΤ 12-5-2013 και ΠΗΤ βασει Υ/Γ 18-5-2013,ηδη θεωρει οτι εχουμε περιμενει αρκετα.και παλι μου ειπε οτι θα περιμενουμε μεχρι και 24ωρο γαι φ.τ.,που ξερω οτι αλλοι γιατροι δεν το κανουν.τι να πω?μακαρι,μονο ο τραχηλος μου να ειναι το προβλημα και να μαλακωσει αμεσως με το κολπικο υποθετο και να ξεκινησει ο τοκετος...

εν τω μεταξυ,με μια γρηγορη αναγνωση στα ποστ σας,διαβαζω για αϋπνιες,προβληματα θηλασμου,προβληματα με κολικους,θεματα με πεθερικα και αλλα πολλα και ηδη ειμαι πολυ κουρασμενη για να ανταπεξελθω σε ολα αυτα...Μανες,κουραγιο!!!!δεν καταλαβα τι εγινε με το μπεμπακι της Ευας.ολα καλα????

ολα καλα αλλα δυσκολευομαι να γραψω δεν θελω να σας

κραταω σε αγωνια.ειμαστε καλα αυριο ελπιζω να εχω πληκτρολογιο

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Μίλκυ δηλαδή κανονικά είσαι ήδη στην 42η εβδομάδα οπότε καλά κάνει και σε πάει για πρόκληση εξάντλησες τα περιθώρια πόσο να σε περιμένει;;;Όλα καλά θα πάνε το θέμα είναι να έχεις μια γερή μπεμπα στην αγκαλιά σου και να είσαι και εσύ καλά...

Εύα και εγώ έχω χάσει επεισόδια αλλά αφού είναι όλα καλά αυτό έχει σημασία...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σ' όλες τις ξενυχτισμένες μανούλες!!! :rolleyes:

Μπαίνω στα πεταχτά κάθε μέρα και σας διαβάζω, μόνο χρόνο να σας γράψω είναι δύσκολο να βρω, γιατί συνήθως σας διαβάζω όταν θηλάζω ή ταϊζω οπότε στο ένα χέρι έχω το ποντίκι και στ' άλλο το μπέμπη! ;)

Τώρα κοιμούνται, οπότε έκανα μια ξεγυρισμένη -ντεκαφ :evil::evil:- φραπεδιά κι έκατσα. Δε θα πολυλογήσω, θα ευχηθώ στις πρωτομαμάδες υπομονή και κουράγιο (όχι ότι δεν συλλογίζομαι και τις υπόλοιπες, όμως εμείς τουλάχιστον ξέραμε πάνω κάτω τι μας περιμένει!!! :tongue::rolleyes:). Κορίτσια όσες συμβουλές κι αν έχετε ακούσει, όσα κι αν έχετε διαβάσει ή δει σε βίντεο, όταν έρχεται με το καλό το μωρό σε πετάν στ' άπατα χωρίς να ξέρεις κολύμπι. Μην πελαγώνετε, μάνα δε γεννήθηκε καμιά όλες γίνανε με τα παιδιά τους κι έχουν περάσει όλες ζόρια. Πάρτε βαθιές ανάσες, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Αυτό το πλάσμα που τώρα μόνο ουρλιάζει σε λίγο καιρό (που θα περάσει αρκετά γρήγορα) θα σας γελάει, θα τρέχει να σας αγκαλιάσει και θα σας πει μαμά! ;):tongue:

Αχ Σκαι μου θύμησες τον εαυτό μου!! χαχα :tongue: Μέχρι πέρσι τέτοιο καιρό όποτε μου 'λεγαν για δεύτερο παιδί κι εγώ "απαπα για τέτοια είμαστε" έλεγα! Αλλά ως γνωστόν... όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελάει! :rolleyes:

Πάντως, αυτό που είπαν κι άλλα κορίτσια για το αδερφάκι ισχύει και για μένα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Επειδή εγώ έχω χάσει τους γονείς μου εδώ κ πολλά χρόνια ξέρω πόσο σημαντικό είναι να μην είσαι μόνος σου, όσο μεγάλο "σόι" κ να χεις και καλές σχέσεις μαζί τους, κακά τα ψέμματα παιδιά, αυτοί που νιώθεις "αίμα σου" είναι τ' αδέρφια σου, όποια ανάγκη και να 'χεις απ' αυτούς θα ζητήσεις πρώτα βοήθεια σε μια ανάγκη. Τεσπα, ας μη το βαραίνω όμως! Στο κάτω κάτω, όπως λέει κ το ρητό (ο Κικέρων το είπε μου φαίνεται :?) -πολλά παιδιά πολλές σκοτούρες, κανένα παιδί καμιά χαρά- ;)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Μίλκυ, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, όπως και να γίνει τελικά ο τοκετός και να έχεις την Παρασκευή τη μπουμπού σου γερή!

Εύα χαίρομαι πολύ που είναι όλα καλά με τη μπέμπα, μας λαχτάρησε λίγο! Να 'ναι όλα καλά από δω και πέρα!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

my girl ευτυχως ειναι καλα η μπεμπα!milky την πεμπτη εχω την τελευταια εξεταση και μενα μωρο ψηλα και τραχηλος μαλακος αλλα 4 εκατοστα!και εγω μαλλον την παρασκευη το απογευμα θα μπω η το σαββατο το πρωι!!αντε να δουμε τι θα γινει!

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...