Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Άντε κοριτσάκι μου! Πάει κι αυτό! [το χειρουργείο εννοώ, όχι η γέννα!]

Ελπίζω να σου βγει καλόβολο το μωράκι σου, όχι τόσο απαιτητικό όσο το δικό μου... Εγώ είμαι καθημερινά με 3-3,5 ώρες ύπνο! :rolleyes: Τώρα την παλεύω, ναι, κάθεται κι ο άντρας μου μέχρι και αύριο... μετά δεν ξέρω τι γίνεται. Αντέχει ο άνθρωπος με 3 ώρες ύπνο? [βλέπω και κάτι προεόρτια κολικών εν τω μεταξύ! :|]

Σκαι το χω περασει το δικο σου για πολλους μηνες!!!!!

Ο γιος μου ηταν πολυ απαιτητικος!στο εξαμηνο απανω δεν υπηρχα

Μου μιλαγες κ δεν ακουγα ειχα νευρα το ματι ισα που ανοιγε δεν ηθελα

Να κανω τιποτα ουτε να βγω ουτε να δω ανθρωπο και ξυπναγα

Με την ιδια αγωνια καθε μερα αν θα βγαλω τη μερα η θα καταρρευσω!

Ελπιζω κ ευχομαι να μην κρατησει σε σενα τοσο

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου μιλαγες κ δεν ακουγα ειχα νευρα το ματι ισα που ανοιγε. δεν ηθελα

Να κανω τιποτα. ουτε να βγω ουτε να δω ανθρωπο και ξυπναγα

Με την ιδια αγωνια καθε μερα αν θα βγαλω τη μερα η θα καταρρευσω

ακριβως μα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια ενιωθα και εγω...............!:?

Παραιτηθηκα και απο τη δουλεια μου εγω γιατι δεν την παλευα αλλο.. [και απο τοτε ειμαι ανεργη:rolleyes:]

Α ρε χριστιανα τι τραβαμε οι μανες!κι αμα δεν το ζησεις

Δεν το καταλαβαινεις οι αλλοι με νομιζαν υπερβολικη

Για να μη σου πω ποσο με συγχιζανε που λεγανε οτι

Κατι κανω λαθος αφου τα δικα τους μωρα χτυπαγανε

12ωρα. Το οτι ειναι στο παιδι πολλοι δεν το καταλαβαινουν

Δυστυχως!

οσοι δεν εχουν παιδια μου λενε μεχρι και τωρα "μα καλα,πως την αντεχεις"? ή παρτην στην μανα σου και αστην εκει να ηρεμησεις [λες και αυτη ειναι η λυση]

οι υπολοιποι που εχουν παιδια με λενε υπερβολικη, οτι κατι κανω λαθος [τα ιδια με εσενα] οτι εγω φταιω που ειναι ετσι..

αχ..αχ....!!!!!!!!υπομονη!!!!!!:rolleyes:

ευχομαι το επομενο μου να ειναι καλοβολο για να μην καταληξω στο Δαφνι!!

Ότι και να κάνουμε κορίτσια αν το μωρό είναι έτσι θα χορέψουμε. Και εμένα τα παιδιά ήταν πολύ ήσυχα και κοιμόταν κτλ αλλά ξέρω ότι απλά ήμουν πολύ πολύ πολύ τυχερή.... Και ξέρω ότι αυτό μπορεί να είναι στριμμένο τι θα κάνω;;;υπομονή και θα μεγαλώσει.

Χριστιάνα επαφή με άλλα παιδάκια έχετε γενικά;έχεις φίλες με πιτσιρικάκια να παίζετε;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Σκαι μια αγκαλιτσα απο εμενα γιατι ξερω ακριβως τι περνας...

((((( Aγκαλίτσαααααααα! :D )))))

Σκαι το χω περασει το δικο σου για πολλους μηνες!!!!!

Ο γιος μου ηταν πολυ απαιτητικος!στο εξαμηνο απανω δεν υπηρχα

Μου μιλαγες κ δεν ακουγα ειχα νευρα το ματι ισα που ανοιγε δεν ηθελα

Να κανω τιποτα ουτε να βγω ουτε να δω ανθρωπο και ξυπναγα

Με την ιδια αγωνια καθε μερα αν θα βγαλω τη μερα η θα καταρρευσω!

Ελπιζω κ ευχομαι να μην κρατησει σε σενα τοσο

Κατάλαβα.. εξάμηνο σου κράτησε εσένα, ε?

Αυτά που λες τα αχνοβλέπω στον ορίζοντα!

Με είχε ανοιχτή ακόμα στο χειρουργείο η γυναικολόγος μου και μου λέει, άντε, στο εξάμηνο θέλω να μείνεις έγκυος στην κόρη. :rolleyes: Της λέω είσαι τρελή... ναι της το είπα για άλλο λόγο και αυτή τη στιγμή το εννοώ δέκα φορές για άλλο λόγο πάλι! Δεύτερο παιδίιιιιιιιι? Ούτε καν κορίτσια. Δεν το αντέχω για δεύτερη φορά, ήδη σκέφτομαι πόσο θα τραβήξει. Όσο χαρούμενη κι αν είμαι με το μωράκι μου, όση τρυφερότητα κι αν νιώθω, κάποιες στιγμές το βράδυ τον νανουρίζω στα χέρια (γιατί είναι και χαδιάρης, γκρινιάζει αν τον βάλεις κάτω χωρίς χάδια!) και κλείνουν τα μάτια μου και λέω, αστον τώρα κάτω μη γίνει καμιά ζημιά.... Κι είμαι έξι ημερών μαμά, και το ήθελα, δεν έτυχε!. :oops: :oops: :oops:

Κατάλαβα.. εξάμηνο σου κράτησε εσένα, ε?

Αυτά που λες τα αχνοβλέπω στον ορίζοντα!

:

Βασικα πανω απο εξαμηνο κρατησε αλλα δε στο λεω για να μη φρικαρεις!

Εεεεεεε το ειπα ε?ξεχνα το!και αμα βλεπεις οτι παει να συνηθισει

Κατι πχ αγκαλιτσε πριν τον υπνο μην το κανεις συστημα.

Κι εγω παντως ετσι ελεγα οτι δεν παω για δευτερο και εχω

Κανει το τριτο τωρα!μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις!

skybeam υπομονη!καθε αρχη και δυσκολη δεν λενε?μην αγχωνεσαι θα μπει σε μια σειρα ασε που θα το συνηθισεις μετα και δεν θα σου φαινεται βουνο οπως τωρα!θα κανεις και δευτερο και θα το κανεις για το μπουρεκακι σου γιατι κριμα να ειναι μονο του,θα θελει αδερφακι!σας εχω ζαλισει το ξερω -((( αλλα να σας ρωτησω οταν σου κανουν προκληση οι πονοι ειναι συνεχομενοι?ποτε κανουν επισκληριδιο στην προκληση?

a>2eM3p2.png

Εεεεεεε το ειπα ε?ξεχνα το!και αμα βλεπεις οτι παει να συνηθισει

Κατι πχ αγκαλιτσε πριν τον υπνο μην το κανεις συστημα.

Προσπαθώ, μόνο όταν το πιάνει νευρικότητα και στραβώνει ολόκληρο...

Ναι, καλά! [Mariapap, Xanp και Vivimix!]

:D

Διαφημίσεις

skybeam υπομονη!καθε αρχη και δυσκολη δεν λενε?μην αγχωνεσαι θα μπει σε μια σειρα ασε που θα το συνηθισεις μετα και δεν θα σου φαινεται βουνο οπως τωρα!θα κανεις και δευτερο και θα το κανεις για το μπουρεκακι σου γιατι κριμα να ειναι μονο του,θα θελει αδερφακι!σας εχω ζαλισει το ξερω -((( αλλα να σας ρωτησω οταν σου κανουν προκληση οι πονοι ειναι συνεχομενοι?ποτε κανουν επισκληριδιο στην προκληση?

Οχι με περιοδικοτητα ειναι παλι οπως στο φτ απλως η συχνοτητα απο

Πχ τα 15λεπτα στα 5λεπτα θα γινει πολυ γρηγορα!επισκληρηδιο κανεις

Οταν δεν αντεχεις τον πονο απλως αμα αργησει να ερθει η ωρα του τοκετου

Μπορει να σου ξανακανουν.την πρωτη φορα εκανα 3φορες!

my girl δοξα το θΕΟ,Ολα καλα λοιπον!!:)

Βιβη ποτε δεν ξερεις μπορει και αποψε κιολας να σε πιασουν οι πονοι και να γεννησεις μια χαρα! αντε πηγαινε να κανεις γενικη το σπιτι!!!!!!!!:o

Ξανθη οι φιλες μου δεν εχουν ακομα παιδια,ουτε οι φιλοι του αντρα μου,ουτε κ τα αδερφια μας.. δυο ξαδερφες εχω μονο με παιδια ηλικιες πανω απο 4,5 αλλα δεν μενουμε κ πολυ κοντα, κ τωρα με την εγκυμοσυνη που βαριεμαι να κυκλοφορω τις βλεπω ας πουμε καθε δεκαπεντε μερες...? το ξερω, οτι θα της εκανε καλο της δικιας μου περισσοτερη επαφη με αλλα παιδακια,ειναι πολυ κοινωνικη κ ολη αυτη η γκρινια κ η ενταση στο σπιτι ειναι νομιζω επειδη βαριεται..ελπιζω τα πραγματα να βελτιωθουν τωρα που θα ξεκινησει τον παιδικο!:)

Δεύτερο παιδίιιιιιιιι? Ούτε καν κορίτσια.

εγω απο μικρη ελεγα πως θελω να κανω δυο παιδια.ενα κοριτσι και ενα αγορι..

τις μερες που ειμουνα στο νοσοκομειο,μετα τον εφιαλτη της καισαρικης που ζουσα,ορκιζομουν πως δεν θα κανω αλλο παιδι.. και ρωτησα θυμαμαι και τη μανα μου "μαμα, πως μια γυναικα,μετα απο τοσο πονο,κανει και αλλα παιδια"?? "ξεχνας μου λεει Χριστιανα μου και παλι απ`την αρχη"..

Και οντως ξεχασα,και εμεινα εγκυος κ στο δευτερο, παρα τις δυσκολιες που εχω με την κορη μου,απλα και μονο για να μην ειναι μονη της,απλα και μονο για να εχει κοινες εμπειριες και εναν παντοτινο συνοδοιπορο διπλα της στη ζωη, οπως εχω και εγω τον δικο μου αδερφο..

μην πω ψεματα οτι σας διαβασα...δεν το εκανα!βασικα μπηκα λιγο να ηρεμσει το κεφαλι μου!

δεν κοιμαται ρε κοριτσια...θα πεσει κατω απο την κουραση και αυτο και εγω εννοειται!

ξυπνησε 4.30 για φαγητο και την πηρε ο υπνος ξανα στις 7.Χαζολογαγε αριστερα δεξια και ειχε εναν εκνευρισμο αλλα χωρις να κλαιει.Στις 8.30 ξανα φαγητο και μεχρι πριν μιση ωρα ξυπνια και γκρινια και κλαμα...και βαλτη στο στηθος και δωστης και ξενο και ξανα μουρμουρα και δωστης και αντλημενο...:evil:

σε καποια φαση ειχε πιασει και τα μαλλια της και ελεγα θα τα ξεριζωσει ετσι που τα τραβαει και να τσιριζει και να μην τα αφηνει!

με τον θηλασμο τα πραγματα σταθερα χαλια και νομιζω οτι στο τελος θα τα φτυσω και τιποτα δεν θα εχουμε κανει...

Ευακι τι εγινε?δεν εχω καταλαβει!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...