Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Δυστυχως αυτες οι αναγουλες δεν μας αφηνουν ευκολα! Μεχρι 14η , 15η κρατανε! Χαλια κι εσυ ε? Ειναι κι αυτη η γευση οτι και να φας δεν αλλαζει καθομαι και τρωω σκετη φετα για να μου φυγει!:confused:

Μόνο εγώ δεν αηδιάζω τίποτα και τρώω η γουρούνα, ε? Ούτε το τσιγάρο αηδιάζω η κατάπτυστη. Το μόνο που δε θέλω ούτε να βλέπω είναι το αλκοόλ κι ας υπήρξα μπεκροκανάτα στη ζωή μου μέχρι την εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα εντωμεταξύ είναι πολύ αστείο όλες τα ίδια περνάμε τελικά!κ εγώ φέτα έτρωγα μέχρι που τη σιχάθηκα κ αυτή!! όπως επίσης και αγγούρια και ξινόμηλα που επίσης σιχάθηκα!! τώρα όλο με λεμόνια τη βγάζω και καραμέλες λεμόνι!!έλεος!!

skybeam πραγματικά μην το λες πουθενά!!! ε λοιπόν δεν το καταλαβαίνω αυτό που κάποιες κοπέλες δεν έχουν τπτ!! και 2 φίλες μου τα ίδια..καμμία αναγούλα..μόνο υπνηλίες!! αστο καλό!!!:evil:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Μόνο εγώ δεν αηδιάζω τίποτα και τρώω η γουρούνα, ε? Ούτε το τσιγάρο αηδιάζω η κατάπτυστη. Το μόνο που δε θέλω ούτε να βλέπω είναι το αλκοόλ κι ας υπήρξα μπεκροκανάτα στη ζωή μου μέχρι την εγκυμοσύνη.

Μια απο τα ιδια....μονο αν πεινουσα ανακατευομουν...την ωρα του φαγητού δεν καταλάβαινα τιποτα!

Τα τηγανιτα ψάρια δεν μπορω να μυρίζω μονο!

Τσιγάρο να σου πω αν έκανα καμμια Τζούρα δεν με πείραζε!μονο τύψεις ένιωθα και τελος και αυτη!αααα...και για αλκοόλ είχα στην αρχη τρέλα για μπύρα!και δεν ειμαι και πολυ φαν να φανταστείς!

Τωρα πια που μπαίνω 4ο εχουν φύγει ολα..να δω ποτε θα επιστρέψει ο εφιάλτης...οι καουρες!

aCtzp3.png

skybeam πραγματικά μην το λες πουθενά!!! ε λοιπόν δεν το καταλαβαίνω αυτό που κάποιες κοπέλες δεν έχουν τπτ!! και 2 φίλες μου τα ίδια..καμμία αναγούλα..μόνο υπνηλίες!! αστο καλό!!!:evil:

Τι να πω ρε κοριτσάκια... φοβάμαι πολύ, γι' αυτό το λέω, δεν ξέρω τι γίνεται χωρίς αυτά τα συμπτώματα. Μόνο συχνοουρία που έχει κάπως περιοριστεί πια (βέβαια ξυπνάω το βράδυ μια φορά τουλάχιστον). Για κακό το λέω που δεν έχω κάτι άλλο, περιμένω πώς και πώς την Τετάρτη να ξαναπάω για υπερηχο...

mummytobe κι εγώ έχω τύψεις και προσπαθώ όσο γίνεται λιγότερο. Μπύρα ήπια προχτές ένα ποτήρι και με αηδίασε και μ' έστειλε κατευθείαν για ύπνο οπότε κομμένη! Δε νομίζω πια να σε πιάσουν καούρες, λες???

Διαφημίσεις

Αληθεια κι εσυ φετα? Κι εγω! Επισης ξινο προβειο γιαουρτι και πινω και νερο με λεμονι! Αλλα φρουτα καθολου με αναγουλιαζουν ολα!

Τι να κανουμε ειναι το τυχερο μας να υποφερουμε.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Τι να πω ρε κοριτσάκια... φοβάμαι πολύ, γι' αυτό το λέω, δεν ξέρω τι γίνεται χωρίς αυτά τα συμπτώματα. Μόνο συχνοουρία που έχει κάπως περιοριστεί πια (βέβαια ξυπνάω το βράδυ μια φορά τουλάχιστον). Για κακό το λέω που δεν έχω κάτι άλλο, περιμένω πώς και πώς την Τετάρτη να ξαναπάω για υπερηχο...

mummytobe κι εγώ έχω τύψεις και προσπαθώ όσο γίνεται λιγότερο. Μπύρα ήπια προχτές ένα ποτήρι και με αηδίασε και μ' έστειλε κατευθείαν για ύπνο οπότε κομμένη! Δε νομίζω πια να σε πιάσουν καούρες, λες???

Εγω ετσι και μια ημέρα ήμουν εντελώς καλα με έπιανε τρέλα!τελικα ομως δεν σημαίνει οτι πρεπει να ειμαστε χάλια καθε μερα!

Εγω νιώθω τυχερή...

Αν έτρωγα σωστά και συχνά οι αναγουλες περιορίζονται πολυ...ζαλαδες είχα βεβαια και καουρες πολλές καουρες!

Εμετο 4 φορές εχω κάνει!

Να μην τρελαίνεσαι και να μην φοβάσαι!

Να νιώθεις τυχερή που δεν ταλαιπωρείσαι και ολα καλα!

Γιατρο ποτε έχεις?

aCtzp3.png

Να μην ανυσηχεις σε πολλες γυναικες δεν υπαρχουν συμπτωματα κοιτα να το χαρεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Αληθεια κι εσυ φετα? Κι εγω! Επισης ξινο προβειο γιαουρτι και πινω και νερο με λεμονι! Αλλα φρουτα καθολου με αναγουλιαζουν ολα!

Τι να κανουμε ειναι το τυχερο μας να υποφερουμε.....

Απο τις 4 φορές που έκανα εμετο η μια ηταν με μήλο και η άλλη με αχλαδι.

Είχα άδειο στομάχι και το εφαγα για σνακ τρομάρα μου...ειδικα με τον μήλο τρελαθηκα...απαπαπαπαπαπαππα...ουτε να το θυμάμαι!

Και εγω με τα φρούτα δεν τα παω καλα..

Φράουλες θέλω!

aCtzp3.png

εννοείται να μην αγχώνεσαι συμβαίνουν κ αυτά..είσαι τυχερή αυτό να σκέφτεσαι μόνο που δεν πολυταλαιπωρήσε..και μην ακούς εμάς λίγο τον πόνο μας λέμε να ξεσπάμε..δεν θέλω να πολυγκρινιάζω κιόλας αλλά μόνο εσείς με νοιώθετε ρε κορίτσια..μόνο μια φίλη έχω, ευτυχώς κ αυτή, που τώρα είναι στον 7ο αλλά δεν είχε αναγούλεσ οπότε...ευτυχώς που έχω και την αδερφούλα μου η οποία περιττό να σας πω πως εδώ και ΔΥΟ μήνες μου λέει υπομονή ένα μήνα ακόμα...και προχτές το ίδιο μου πε!! ε πες μου από την αρχή ρε παιδί μου οοοοοοοολο το τρίμηνο θα σαι χάλια να ξέρω κ εγώ!! ουφ!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Μωρέ σκάω γιατί είχα και μια βιοχημική το καλοκαίρι...

Αντε κοντευεις!τεταρτη το μεγαλο ραντεβου!

Βιοχημικη είχα και εγω το καλοκαίρι επίσης!

Καταλαβαίνω την αγωνία σου!

Πήγα για αυχενικη και το μονο που με έμοιαζε ηταν να ακούσω καρδούλα!τιποτα άλλο...μετα τα υπόλοιπα!

Θα δεις που σιγα σιγα θα ηρεμησεις...

Εγω τωρα που μπαίνω τέταρτο θα αρχίσω να το χαίρομαι χωρις φοβία!

Αν και γενικα ήμουν πολυ αισιόδοξη....ολα θα πανε καλα!

Ετυχε την πρωτη φορα...μην φοβάσαι!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...