Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

09. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

10. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά

11.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. Γεννεσις - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά

12.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά

13.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά

και οι υπόλοιπες!

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Wonderland - ΠΗΤ 28/5 (22/5)

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

και για να περνάει η ώρα

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Δευτέρα έχει κυβερνήτη τη Σελήνη. Λένε πως τα άτομα που γεννιούνται αυτή η μέρα έχουν ιδιαίτερα γλυκό πρόσωπο, χάρη στην ευαισθησία και τη νεανικότητα που τους χαρίζει το φεγγάρι, έτσι καθώς ξαναγεννιέται κάθε μήνα. Είναι άνθρωποι ρομαντικοί και ονειροπόλοι, με ζωηρή φαντασία και πολλά ενδιαφέροντα. Έχουν τάση να μελαγχολούν και είναι πολύ εύκολο μια άστοχη κουβέντα ή πράξη από κάποιον άλλο να τους… πάρει από κάτω. Ωστόσο αυτό δεν κρατά πολύ. Σύντομα ξαναβρίσκουν την ενεργητικότητά τους. Μια ενεργητικότητα που είναι ιδιαίτερα αυξημένη ακριβώς στη μέρα τους, τη Δευτέρα. Τότε είναι γεμάτοι ιδέες, ενθουσιασμό και διαθέσεις να καταπιαστούν με πράγματα, σε τέτοιο βαθμό που να μοιάζουν… σαν σεληνιασμένοι, τουλάχιστον στα μάτια των άλλων.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΤΡΙΤΗ

Η Τρίτη είναι η μέρα του Άρη, και όποιος γεννιέται τότε έχει μια αστείρευτη ενεργητικότητα και κινητικότητα. Ο Άρης είναι ως γνωστόν ο θεός του πολέμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους κάνει επιθετικούς. Εκείνο που τους χαρίζει είναι μαχητικότητα και επιμονή, που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για καλό σκοπό, και όχι μόνο για προσωπικά οφέλη. Ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το καλό των άλλων, γιατί είναι καλοπροαίρετοι και γενναιόδωροι χαρακτήρες. Αυτό όμως ισχύει μόνο αν έχουν και από τους γύρω την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Αλίμονο σε όποιον δεν τους φερθεί καλά. Του το φυλάνε για πάντα. Συναισθηματικά, είναι το είδος των ανθρώπων που δεν θα δείξουν στους άλλους πόσο πληγώθηκαν από κάτι. Είναι πολύ περήφανοι για κάτι τέτοιο.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η Τετάρτη είναι η μέρα του Ερμή και τα άτομα που γεννιούνται τότε, έχουν τάση να ζουν περισσότερο μέσα από την εκλογίκευση, παρά μέσα από το συναίσθημα. Ο ομώνυμος μυθολογικός θεός ήταν ο προστάτης των γραμμάτων, του εμπορίου αλλά και των …απατεωνιών. Εκπροσωπούσε την εξυπνάδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καλό και για κακό. Όσοι λοιπόν γεννήθηκαν αυτή τη μέρα, έχουν ένα εξαιρετικά γόνιμο μυαλό που κατεβάζει ιδέες με ασύλληπτο ρυθμό. Ωστόσο βασίζονται τόσο πολύ στη λογική τους, που πολλές φορές μπορεί να δίνουν στους άλλους την αίσθηση ότι παίρνουν τις αποφάσεις τους με κυνικό και υπολογιστικό τρόπο. Οι ίδιοι πάλι, έχοντας τάση να σκέφτονται υπερβολικά, χάνουν την ανεμελιά και την απόλαυση της ζωής.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΠΕΜΠΤΗ

Η Πέμπτη έχει κυβερνήτη τον Δία, που μπορεί να χαρίσει σε όσους γεννήθηκαν στη μέρα του μια ζωή καλότυχη και πλούσια σε εμπειρίες, γνώσεις και ταξίδια. Όσοι δέχονται αυτή την επιρροή, είναι συνήθως γεμάτοι θέληση και ενεργητικότητα. Βάζουν στόχους και ξέρουν πώς να τους καταφέρουν, με σταθερότητα και υπευθυνότητα. Δεν εγκαταλείπουν μέχρι να πετύχουν το ζητούμενο, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι ευχάριστοι χαρακτήρες και γίνονται αγαπητοί στους άλλους για την ευθύτητα και την ειλικρίνειά τους. Τοποθετούν τις ανθρώπινες σχέσεις, και ιδίως στους δεσμούς της φιλίας, ψηλά στην κλίμακα των αξιών τους. Αγαπούν τα ζώα και τα σπορ. Και μάλιστα, πολλοί διάσημοι αθλητές έχουν γεννηθεί αυτή τη μέρα.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Παρασκευή κυβερνάται από την Αφροδίτη, και όσοι γεννιούνται τη μέρα αυτή είναι προικισμένοι με ευαισθησία, τρυφερότητα και δοτικότητα. Επίσης, με εξαιρετικές διπλωματικές ικανότητες. Όλα αυτά τα χαρίσματα τους κάνουν ιδιαίτερα αγαπητούς στους άλλους. Πέρα από αυτό όμως, είναι οι κατʼ εξοχήν «καλλιτεχνικοί» τύποι, με έντονη αγάπη ή και ταλέντο στις καλές τέχνες και τη μουσική. Συχνά ο υπερβολικός συναισθηματισμός τους καταλήγει σε μελαγχολία, αλλά ακόμα και τότε είναι σε θέση να δώσουν μια δημιουργική διέξοδο, γράφοντας, ζωγραφίζοντας ή συνθέτοντας. Σαν μέρα της γέννησής τους, η Παρασκευή είναι για εκείνους η πιο τυχερή. Ό,τι κάνουν ή ξεκινούν τότε θα έχει επιτυχία, ιδίως αν πρόκειται για κάτι σχετικό με ανθρώπινες σχέσεις ή με καλλιτεχνικές εμπνεύσεις.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ

Το Σάββατο είναι η μέρα του Κρόνου, του πλανήτη της υπευθυνότητας, που τη μεταδίδει σε όσους γεννήθηκαν με την επιρροή του. Παρόλο που έχουν μια συνήθως συγκαλυμμένη αλλά πολύ παθιάρικη πλευρά, οι «Σαββατογεννημένοι» τείνουν να παραμελούν την ευχάριστη και ανέμελη πλευρά της ζωής για χάρη των καθηκόντων και των υποχρεώσεών τους. Είναι άτομα που δουλεύουν σκληρά, και στις σπουδές και στην καριέρα. Με την εξυπνάδα, τη συσσώρευση των γνώσεων και το οργανωτικό μυαλό τους, είναι επόμενο να οδηγηθούν στην επιτυχία. Παρόλα αυτά, η ζωή τους δεν μένει άδεια συναισθηματικά. Ό,τι δεν κυνηγούν εκείνοι έρχεται μόνο του στον δρόμο τους και η καλοτυχία τους στα ερωτικά, σε συνδυασμό με τη γοητεία τους, τους χαρίζει πλούσιες εμπειρίες.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Κυριακή έχει κυβερνήτη τον Ήλιο και όσοι είναι γεννημένοι κάτω από την επίδρασή του ακτινοβολούν καλοσύνη, μεγαλοψυχία και ήρεμη δύναμη. Είναι το είδος των ανθρώπων που θα χαρακτήριζε κανείς «ωραίους τύπους»: ευθείς και ειλικρινείς, έχουν την απαίτηση να συμπεριφέρονται και οι άλλοι γύρω τους με τον ίδιο τρόπο. Έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη νοημοσύνη, και πολύ ξεκάθαρες ιδέες, πράγμα που μπορεί μερικές φορές να δημιουργεί την αίσθηση ότι αντιμετωπίζουν τα πράγματα αποστασιοποιημένα και υπολογιστικά. Παρόλο που οι γαλήνιοι ρυθμοί τους μοιάζουν εκτός τόπου στη φρενίτιδα της σύγχρονης ζωής, τα άτομα αυτά καταφέρνουν να ολοκληρώνουν έγκαιρα αυτό που κάνουν. Φτάνουν εκεί που θέλουν όταν το θέλουν, με μια ήρεμη εσωτερική ορμή και δίνοντας την εντύπωση ότι δεν βιάζονται ποτέ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Μπήκα για μια βιαστική ενημέρωση. Τελικά θα μπω Τετάρτη πρωί για γέννα.

Αύριο θα κάνω τον προεγχειρητικο και μεθαύριο θα έχω την μπέμπα αγκαλιά. Έχω μια αγωνία!!

Φιλιά σε όλες.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Wonderland! Με το καλό!...Καλές αγκαλιές!;)

Ξανθή, εμένα πάντως με πέτυχε αρκετά αυτό που έβαλες

(ίδια μέρα γεννήθηκε και το τζουτζούκι μου το σκασμένο, που δεν έχει σταματήσει τη γκρίνια, καλά να'ναι, και απ' ό,τι καταλαβαίνω-τουλάχιστον κατά 50%-το κάνει απλά γιατί είναι αγκαλίτσας:(;)).

Βίβιαν, για τη συχνότητα δεν πολυ-προβληματίζομαι, το έχω διασταυρώσει και από αλλού (και από εδώ!) ότι παίζει ρόλο ο θηλασμός, αλλά για το τι τρώω με προβλημάτισες, οπώς επίσης και για τον σίδηρο, μήπως να τον κόψω κι εγώ? Αλλά από την αρχή έπινα, γιατί τότε δεν αργούσε να κάνει και τώρα αργεί? Άλλωστε δεν είμαι σίγουρη ότι είναι δυσκοίλιος (δηλ. ότι έχει κακά και δεν μπορέι να τα κάνει), μπορεί το ζόρι του να είναι από άλλα πονάκια..Θα περιμένω λίγο ακόμα και θα το ερευνήσω.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε???ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα δεν βλεπω να μου συμβει κατι τετοιο!πηγα στο γιατρο σημερα και δυστηχως τα νεα δεν ειναι καλα,μαλλον το μωρο ειναι πολυ μεγαλο και δεν μπορει να εμπεδωθει,ειναι με το κεφαλι προς τα κατω αλλα ειναι ψηλα,το κεφαλι δεν εχει μπει στην λεκανη,ο τραχηλος ειναι ακομα 4 εκατοστα μου ειπε!του ειπα να περιμενω λιγες μερες ακομα και μου ειπε οτι μεχρι το σαββατο το πολυ γιατι ρισκαρουμε οσο περνανε οι μερες!το βρισκει λιγο απιθανο να γεννησω φυσιολογικα και ας μου κανει προκληση θα καταληξουμε σε καισσαρικη μου ειπε,δεν ξερω τι να πιστεψω,να ειναι αληθεια?να το κανει για να ξεμπερδευει?δεν ξερω!εχω στεναχωρεθει παρα πολυ γιατι ηθελα να γεννησω με φτ!Γιωτα να σου ζησει η μπουμπου!

a>2eM3p2.png

Καλημερα!

mariapap82 πώς είσαι μπουπού μου? Βγαίνετε αύριο?

Επιτελους βγαινουμε σημερα!

Με πηρε χθες ο γιος μου τηλ και ελεγε θελω τη μαμα μου τωρα!

Κομματια εγω βουρκωσα......

Εσυ σκαι πως πας?την παλευεις?

Καλησπέρα κι από μένα. Μπήκα για μια βιαστική ενημέρωση. Τελικά θα μπω Τετάρτη πρωί για γέννα.

Αύριο θα κάνω τον προεγχειρητικο και μεθαύριο θα έχω την μπέμπα αγκαλιά. Έχω μια αγωνία!!

Φιλιά σε όλες.

αντε wonderland με το καλο!ηρθε η ωρα κ για σενα!

Βιβη κι εμενα αυτοι ειναι οι λογοι που καταληγω σε καισαρικη

Μεγαλο παιδι στενη λεκανη!απλως εμεις το χουμε διαπιστωσει στην πραξη

Και με τον φτ και με την προκληση οποτε γιατι να μην δοκιμασεις την προκληση

Εστω για να διαπιστωσετε οτι οντως το παιδι δεν κατεβαινει αλλα ακομα

Και να περιμενατε κ για εντελως φυσιολογικα.

Αλλα επειδη δεν ξερω τι φοβουνται οι γιατροι οταν παρατεινεται

Η εγκυμοσυνη αστο το τελευταιο.μην στεναχωριεσαι ξανασυζητησε το

Για προκληση....σημασια εχει το μωρο να ειναι καλα.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Επιτελους βγαινουμε σημερα!

Με πηρε χθες ο γιος μου τηλ και ελεγε θελω τη μαμα μου τωρα!

Κομματια εγω βουρκωσα......

Εσυ σκαι πως πας?την παλευεις?

Άντε κοριτσάκι μου! Πάει κι αυτό! [το χειρουργείο εννοώ, όχι η γέννα!]

Ελπίζω να σου βγει καλόβολο το μωράκι σου, όχι τόσο απαιτητικό όσο το δικό μου... Εγώ είμαι καθημερινά με 3-3,5 ώρες ύπνο! :rolleyes: Τώρα την παλεύω, ναι, κάθεται κι ο άντρας μου μέχρι και αύριο... μετά δεν ξέρω τι γίνεται. Αντέχει ο άνθρωπος με 3 ώρες ύπνο? [βλέπω και κάτι προεόρτια κολικών εν τω μεταξύ! :|]

Καλημερα φιλεναδες!!

Βιβιαν μου με το θεμα "πεθερα" ,απλα να ξερεις οτι λιγο πολυ ολες τα ιδια περναμε. ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, οποτε λογικο να εχουμε διαφορετικες αποψεις κ να μην τα βρισκουμε. Εμενα η δικια μου ηταν στο αλλο ακρο.. Ηθελε να κουναει συνεχεια το μωρο για να κοιμηθει [κ εγω δεν ηθελα], ηθελε να το κραταει συνεχεια αγκαλια, το ξυπνουσε ενω κοιμοταν για να παιξουν[:shock:] κ διαφορα αλλα. ερχοταν και χωρις τηλεφωνο οτι ωρα να`ναι..και εγω ειμαι ανθρωπος με υπομονη κ προκειμενου να μην τσακωθω ή να στεναχωρησω τον αλλον δεν μιλαω. εε,μια μερα δεν αντεξα!! γυρισε το ματι μου αναποδα, και ειδαν μια Χριστιανα που δεν ειχαν ξαναδει. και απο τοτε κομμενα ολα [ή σχεδον ολα γιατι ειπαμε ο ανθρωπος δεν αλλαζει]Πλεον οτι μα οτι και αν ακουω απλα το προσπερναω για να διατηρω τη ψυχικη μου υγεια:tongue:.. Συζητα με τον αντρα σου αυτα που σε ενοχλουν κ ισως βρειτε μια ακρη;)

Μαρια μου αντε να πας σπιτακι σου με το καλο!

Σκαι μια αγκαλιτσα απο εμενα γιατι ξερω ακριβως τι περνας...

Wonderland με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βιβη το θεμα "λεκανη" ειναι μαλλον υποκειμενικο. αν δεν προσπαθησεις για φ.τ. δεν θα ξερεις ποτε αν οντως εισαι στενη ή οχι. Στη θεση σου θα προσπαθουσα τουλαχιστον με προκληση.αλλα ειπαμε..αμα ο γιατρος ειναι καισαρικακιας χιλιες δικαιολογιες θα σου βρει.. θα μπορουσες να παρεις και μια δευτερη γνωμη αφου θες τοσο πολυ τον φ.τ.?? μην καταληξεις αδικα σε καισαρικη κ το μετανιωνεις μετα...:rolleyes:

Kατι αλλο που θυμηθηκα..

Ειχα ρωτησει τη μαια που μου εκανε μαθηματα αν ισχυει αυτο το "στενη λεκανη" που σου λενε πριν γεννησεις..

Μου ειπε πως οι επαγγελματιες, με το που θα δουν μια γυναικα, ξερουν,καταλαβαινουν, αν εχει ανοιχτη ή στενη λεκανη και πανω κατω μπορουν να προβλεψουν και το αν θα εχουν ευκολο ή οχι τοκετο..:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...