Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κοριτσια δεν εχω πληκτρολογιο.

Θέλω τοσα πολλα να σας γραψω αλλα δεν μπορω

με το οθονης.Το μωρο το παρακολουθουμε.

Τι εννοείς; Μίλησες να την παιδίατρο να υποθέσω. Εύχομαι να μην είναι τίποτα και απλά να αγχώθηκες εσύ παραπάνω.

θα το συζητησω ξανα Πεμπτη με την καινουρια γιατρο!

παντωςμε ΓΟΠ λεει κλαινε και οταν τρωνε..

η μικρη εχει παντα λοξυγγα που καταληγει σε νευρα και μετα μια ανυσηχια!νομιζω παντως οτι ποναει και κοιλιτσα και ζοριζεται και ε αεριακια..

το frisolac της δινω..αυτο φταιει?το γαλα μου να φταιει?εγω γαλακτοκομικα δεν καταναλωνω σε μεγαλες ποσοτητες.Μονο τα κρυφα να μου εχουν κανει αν μου εχουν κανει ζημια!

Συζήτησέ τα όλα με την καινούργια γιατρό. Θα δεις και πόσο βάρος έχει πάρει και θα αποφασίσετε. Με την κόρη μου δεν θυμάμαι πιο γάλα δίναμε τον πρώτο καιρό, αλλά μετά από κάποιους βαρβάτους εμετούς μας σύστησε ο γιατρός το NATIVA LF (LACTOSE FREE) και ηρέμησε το παιδί. Είχαν στρώσει και τα κακάκια και μειώθηκαν και τα πονάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το frisolac της δινω..αυτο φταιει?

Δε νομίζω. Λόξυγγα έχουμε κι εμείς. Δυστυχώς αυτό δίνω κι εγώ γιατί αυτό συνήθισε στο μαιευτήριο τρεις μέρες :( δεν το έχω σε εκτίμηση :( )

Και απο λαιμαργια τους κ επειδη δεν εχουν ρευτει καλα.

Αυτό το παθαίνουμε συνέχεια.

Ακούς skybeam, μην το βάζεις κάτω, θα συνηθισετε, θα μπείτε σε σειρα!

Ακούω, ακούω... καλώς ή κακώς μόνο έτσι μεγαλώνουν οι άνθρωποι :rolleyes:

Εύα περιμένουμε λεπτομέρειες...

Δε νομίζω. Λόξυγγα έχουμε κι εμείς. Δυστυχώς αυτό δίνω κι εγώ γιατί αυτό συνήθισε στο μαιευτήριο τρεις μέρες :( δεν το έχω σε εκτίμηση :( )

εμας στο μαιευτηριο μας εδιναν μπουκαλακια αλμιρον...

τουλαχιστον τα δινουμε που τα δινουμε...δεν μπορουν να ειναι ολιγον πιο "βιολογικα"?δεν εχω ψαχτει καθολου με το ζητημα αλλα φανταζομαι οτι και γαλα με φυλλα χρυσου να θελω να του δωσω αν δεν παιρνει προμηθεια ο παιδιατρος δεν γινεται δουλεια!:evil:

εμας αυτη η ξινη μας εδωσε αυτο αλλα θα δω την Πεμπτη τι θα πει η καινουρια..

πως πατε σημερα?

PS: xanp επρεπε να με δεις σημερα με το sns..σαν ρομποκοπ ενιωθα αλλα τπυλαχιστον τα καταφεραμε!εφαγε ενα δουλεμα η πιτσιρικα...γκλουπ γκλουπ...χιχιχιχι

aCtzp3.png

Ρόμποκοπ ε;;;;δουλειά να γίνεται είπαμε και που θα πάει θα το κόψεις και αυτό...

Πάντως έχω διαβάσει ότι αν το μωρό έχει κολικούς ότι γάλα και να δώσεις ακόμα και κάτι σταγόνες που δίνουν δουλειά δεν γίνεται αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι κρατάνε το πολύ 3 μήνες μετά ηρεμούν...Επίσης να ξέρετε ότι μνήμες δεν έχουν από αυτή την ηλικία τα μωρά...

Εγώ πάντως μια χαρά βαστάω ακόμα με λίγη παραπάνω κούραση αλλά αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και ταιριάζει ταμάμ στην εγκυμοσύνη....Εντάξει δεν σας έχω συνηθίσει και στα παράπονα δεν είναι και στην φύση μου έτσι κι αλλιώς για αυτό και με αφήνει η γιατρός μου να πάμε φυσιολογικά γιατί είπε τουλάχιστον αν πω ότι πονάω θα το εννοώ...

Εύα εύχομαι να είναι όλα καλά με την μικρή σας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

...αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι κρατάνε το πολύ 3 μήνες μετά ηρεμούν...

Αυτό είναι ενθαρρυντικό:shock:?

Βρε Ξανθή, αν θελήσεις καμιά φορά να ρίξεις και κανα παραπονάκι, δεν πειράζει...τόσα εχεις ακούσει από μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για σένα;)!

Επίσης, ένας ακόμα λόγος για να σε αφήσει η γιατρός σου όσο πιο πολύ γίνεται, είναι ότι έχεις αναλάβει χρέη διαχειρίστριας:tongue:....!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Σκοντούφλα ας πούμε είναι τουλάχιστον ξέρεις ότι κάποια στιγμή σταματάνε χαχα Μη τύχει είναι μετά χορεύεις στον χορό του μωρού..

Καλά αν θελήσω πραγματικά θα το ρίξω το παράπονό μου προς το παρόν δεν έχω να παραπονεθώ για κάτι :)

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να μαι κι εγω...... Καταρχην ευχαριστω ολες για τις ευχες σας..... Να ειστε ολες καλα, τα περασαμε ολα μαζι κ μου δινατε κουραγιο.....:D:D

Η μπουμπου μας ανεβασε ικτερο κ θα την παρουμε αυριο, δεν πειραζει, αρκει που ειναι καλα.....

Ξεκιναω την ιστορια μας.....Την Πεμπτη οπως ξερετε ειχα ροζ, αλλα κατα τις 8 ειδα στο χαρτι κανονικα αιμα και φρικαρα... Κανω μπανιο (και μαλλια), ξυριζομαι, φτιαχνουμε βαλιτσα και πηγαινουμε στο Γενεσις. Μιλαω με το γιατρο κ λεει οτι θα με δουν κ γυναικολογικα να δουμε που βρισκομαστε κι αν ειναι να μεινω παλι λιγες μερες με ορο γιουτοπαρ για να πιασουμε τις 37 εβδομαδες (εσυ εισαι που το λες;;;) σημ: ημουν 36+1. Εγω το μονο που ενιωθα ηταν πετρωματα στην κοιλια ανα 5λεπτο, χωρις καθολου πονο. Ε λεω αφου ειναι 5λεπτες η συσπασεις στανταρ γενναω...Φτανουμε, κανουμε καρδ/γραφο (21:00), μιλανε οι μαιες με τον γιατρο, τις λεει να με δουν για διαστολη κ ερχοταν κι αυτος. Με εξεταζει η κοπελα, μου λεει εχεις διαστολη. Λεω πόσο;; Χαμογελαει, ε εχεις μου λεει....θα ερθει τωρα ο γιατρος κ θα μιλησετε....Φρικη.....

Πρεπει μετα να μιλησαν στο τηλ κ παιρνει το αυτι μου κατι για 8!!!!!!! Με ρωτουσαν ολες εκει: δεν πονας;;; οχι ελεγα. Δεν νιωθεις πιεση απο πισω σαν να θελεις τουαλετα;;; οχι ελεγα. Ηρθε κ ο γιατρος, τα μιλησαμε.....Ολες εκει ειχαν παθει σοκ που δεν πονουσα με 8 διαστολη!!!!!!Εν τω μεταξυ, μου εβαλαν ορο και οξυτοκινη, μου εσπασε ο γιατρος τα νερα (επαναλαμβανω, δεν ενιωσα ουτε στιγμη να ποναω), ηρθε ο αναισθησιολογος μου περασε το σωληνακι της επισκληριδιου κ λεει κι ολας "τζαμπα λεφτα θα παρω σημερα" κ γελουσε.....Τωρα ολα αυτα δε θυμαμαι με τι σειρα εγιναν, ημουν θολωμενη κ γινονταν ολα γρηγορα....

Ελεγα στο γιατρο "φοβαμαι..." κ ελεγε "ε καποια στιγμη θα γεννουσες....". Τον ειπα σε καποια φαση "δε θα κανουμε καισαρικη;;" "τωρα θα κανουμε καισαρικη; με 8 διαστολη κ χωρις να πονας;;;; Ειναι κ μικρο το μωρο, δε θα ζοριστεις κ για τα ματια σου που φοβομασταν....." λεει..... Ξαναφευγει κ μενω με τις μαιες (εγινε κ πολυ μικρη δοση επισκληριδιου) κ μου δειξανε πως να αναπνεω κ να σπρωχνω πανω στις συσπασεις (23:05)....καναμε 5-6 σμπρωξιματα, κατεβηκε το μωρο οσο επρεπε, ηρθε ο γιατρος (23:15), καναμε το ιδιο 1-2 φορες κ ξαφνικα ακουω ενα "να σας ζησει!" (23:20), σηκωνω το κεφαλι κ βλεπω το γιατρο να κραταει το μωρο απο τα ποδια αναποδα!!!!!!! ΣΟΚ!!!!! Λεω "αυτο ηταν, βγηκε;;;". Περιττο να πω οτι πιο πολυ ωρα εκανε να με ραψει.......

Ο αντρας μου ηταν μεσα, αλλα ουτως ή αλλως η γεννα κρατησε πολυ λιγο, πιο πολυ ηταν η προετοιμασια που τον εβγαζαν εξω.

Α!!! Κορυφαια ατακα του γιατρου μου στον αντρα μου: "κανονικα δε γεννιουνται ετσι τα μωρα!!!!!!"

Και ό,τι σε σκεφτόμουν σήμερα, έψαχνα να βρω μήπως είχες γράψει τα του τοκετού και τα είχα χάσει!

Να σας ζήσει και πάλι Γιωτίτσα! Βγήκε νωρίς, αλλά ήταν όσο δυνατή έπρεπε!:P

Μια χαρά πήγαν όλα, ε? Κι άσε τον γιατρό να λέει! Έτσι γεννάμε εμείς, πες του, πατ-κιουτ!!!

Εμείς εδώ πάντως πρασινίσαμε όλες (εγώ όχι και τόσο, είμαι κοντά στην κατηγορία σου:tongue:!).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Και ό,τι σε σκεφτόμουν σήμερα, έψαχνα να βρω μήπως είχες γράψει τα του τοκετού και τα είχα χάσει!

Να σας ζήσει και πάλι Γιωτίτσα! Βγήκε νωρίς, αλλά ήταν όσο δυνατή έπρεπε!:P

Μια χαρά πήγαν όλα, ε? Κι άσε τον γιατρό να λέει! Έτσι γεννάμε εμείς, πες του, πατ-κιουτ!!!

Εμείς εδώ πάντως πρασινίσαμε όλες (εγώ όχι και τόσο, είμαι κοντά στην κατηγορία σου:tongue:!).

Ευτυχως πηγαν ολα καλα, μας αποζημιωσε στο τελος η μπουμπου......

Με ποναει λιγο που φυγαμε κ εμεινε εκεινη πισω, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι κατι σοβαρο, λιγο ικτερος μονο (15)....Ο γιατρος ειπε οτι αν ηταν λιγο πιο μεγαλη σε βαρος θα μας την εδινε κ σημερα, αλλα ειναι μικρουλα μωρε.....Ειναι σε φωτοθεραπεια τωρα

Ναι, το καταλαβαίνω ότι είναι ζόρικο αυτό.

Εμείς φύγαμε με 12,8 (και 2690 γραμμ, από 2800 που γεννήθηκε) και πηγαίναμε σχεδόν κάθε μέρα για μέτρηση (με τσίμπημα:(). Σε δυο μέρες αντί να κατέβει είχε φτάσει 14,3. Τέσσερις φορές τον τσιμπήσανε και έκανε περίπου 1 βδομάδα να ξαναπέσει στο 12 και κάτι.

Αλλά είναι αυτό που λες: δεν είναι τίποτα σοβαρό και καλύτερα να είναι στη φροντίδα που χρειάζεται, να είσαι ήσυχη ότι το ξεπέρασε;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Α!!! Κορυφαια ατακα του γιατρου μου στον αντρα μου: "κανονικα δε γεννιουνται ετσι τα μωρα!!!!!!"

Θεϊκό!

Γιωτούλα να σας ζήσει καμάρι μου! Αξιοζήλευτη η γέννα σου!

Για το frisolac, κι εμάς δίνανε σε έτοιμα μπουκάλια... τι να πω, το μωρό συνήθισε σ' αυτές τις 3 μέρες το γάλα, κι όταν ήρθαμε σπίτι και του έδωσα Hipp Combiotic, που είναι λεπτόρρευστο, μυρίζει και καλά και μοιάζει θεωρητικά με μητρικό, με λίγα συστατικά και βιολογικό, το μωρό με κοίταξε με ένα παράπονο και μια τεράστια φρίκη [αλήθεια, έτσι με κοίταξε παρότι δεν άνοιγε σχεδόν καθόλου μάτια τότε!] σαν να έλεγε "πλάκα μας κάνεις"? Είχε ήδη συνηθίσει στη χημεία του φριζολάκ που βρωμοκοπάει κιόλας! :(

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Κορίτσια πουλάω ένα μαγιώ από το asos.com αφόρετο, το κάτω μέρος μόνο (βαριέμαι να το επιστρέφω τώρα). Eίπα να το πω πρώτα εδώ μήπως ενδιαφέρεται καμία, γιατί κρύβει κοιλίτσα για όσες γέννησαν τώρα κοντά.

Εκανα την παραγγελία για ολόκληρο το μπικίνι, το τοπ και το από κάτω του δηλαδή και μου έστειλαν μόνο το από κάτω και μάλιστα δυο φορές... για να μην το στέλνω το ένα πίσω θα το δώσω εδώ στο καφέ, ακριβώς όσο το πήρα, είναι αυτό εδώ λέει και την τιμή του... [συνδυάζεται εύκολα με κάποιο τοπ από μπικίνι, εγώ λέω με μαύρο, γιατί, εν τω μεταξύ εξαντλήθηκε και το στοκ του και δεν ξαναβρίσκω το από πάνω του :( ]

Είναι νούμερο UK14 [EU42, US10]

http://www.asos.com//Asos/Asos-Strappy-Side-High-Waisted-Bikini-Pant/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2766732

Καλησπεραααα!!!

Γιωτα μου να σου ζησει και παλι το μπουμπουκακι σου!!!Και εμενα ετσι ξεκινησε ο τοκετος μου!Με αιμα οπως λες κ με συσπασεις που δεν τις καταλαβα οτι ηταν γεννας..Για να δουμε τι θα γινει αυτη τη φορα...

Ξανθη!!!Εγω μπαινω και γκρινιαζω εδω,αφου δεν μπορω να γκρινιαξω αλλου!!:tongue::cool: χιχιχι

Υ.Γ.: 1.εφαγα σαν κτηνος παλι και νομιζω πως θα εκραγωωωωω!!

2.εχω και την κορη μου μες την γκρινια και νομιζω πως θα την σκοτωσω απο στιγμη σε στιγμη!!!!!:twisted::twisted:

καλησπέρα μανούλες κι μέλλουσες...:tongue:

εμείς μόλις κάναμε νάνι μετά από βόλτα σήμερα..πήγαμε

στο ικεα κι γυρίσαμε..μια χαρά φάγαμε κι στο δωματιάκι εκεί

για τα μωράκια που έχει κι ξανακοιμηθήκαμε στο καρότσι μας!:D

καλέ ποιος ρώτησε αν έκανα μπάνιο???όχι για παρέα πήγα, πήρα το

γιατρό μου είπε να σαραντήσω πρώτα σίγουρα κι μετά!

ένα έχω να σας πω, σήμερα η πεθερά μου ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

ούτε να δει το μωρό δεν ήρθε η εγωίστρια!τη θίξαμε χτες κατάλαβες...

δεν πειράζει ξυδάκι!!;)

βρε σοφάκι 5 μέρες χωρίς κακά???μήπως φταίει κάτι που τρώς?εδώ εμένα

μισή μέρα δεν κάνει κι οδύρεται πως να σου κοιμηθεί ο καημένος??

εγώ έκοψα τα γαλακτοκομικά που μου είπε η μαία κι το σίδηρο που

έπαιρνα γιατί είχα γίνει κι γω δυσκοίλια κι πονούσαν οι αιμορροιδες μου πάλι..

είναι καλύτερα εμένα!για ρώτα!εμένα ο γιατρός μου είχε πει πως με

το ξένο είναι δυσκοίλια όχι με το δικό μου..

πενούλα άρχισαν τα ξενύχτια ε?μπας κι άρχισαν οι κολικοί κι σας?γιατί κι

εμένα έτσι έκανε που πονούσε!τρίβε κοιλίτσα!

sky κράτα γερά!!! θα του πάρεις τον αέρα!!;)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...