Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Απ όσο ξέρω, ναι. Η βρεγμένη είναι τα τσίσα, η λερωμένη τα κακά.

(υπομονή, Πενούλααααα;),

....εννοείς ότι επειδή έτρωγε για λίγο, ξύπναγε πιο νωρίς για να ξαναφάει?)

χμμμ... και τα τσισα πως τα μετράμε???? Αφου αν εχει κανει κακα δεν ξεχωρίζεις....

Σου στέλνω φωτο απο το τεφτέρι για να πάρεις μια γεύση......

20130520125437233.jpg

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκουντούφλα μου ναι το πρώτο φυσικά εντελώς ούτε καν ορό δεν έβαλα το δεύτερο ενώ είχα ξεκινήσει είχα φτάσει διαστολή 3 με πόνους γέννας κανονικά στο 5 λεπτο και λέμε μέσα στη μέρα θα γεννήσω 38+4 η μικρή αποφάσισε να γυρίσει εγκάρσια στην κοιλιά μου ενώ βρισκόμουν σε διαδικασία τοκετού. Έσπασαν τα νερά μου από μόνα τους προσπάθησαν να μου την γυρίσουν εξωτερικά δεν μπόρεσαν και μετά η λύση ήταν μονόδρομος και έκανα καισαρική έκτακτη. Τώρα λόγω προτέρου έντιμου βίου βλέπε φυσικό τοκετό στο πρώτο ελπίζουμε σε φυσιολογικά πάλι Θεού θέλοντος και μικρού επιτρέποντος...

Μαρία να χαίρεσαι το Λυδιάκι σου!

Σκάι μη μασάς μια χαρά τα πας απλά εκμετάλλευσου ότι έχεις ένα μόνο παιδάκι και ξεκουράσου όσο σε παίρνει και ας μην έχετε σιδερωμένα βάλτα έτσι μέσα είσαι σιγά...Σκέψου ότι αν κάνεις άλλο δεν θα έχεις πολυτέλειες....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

χμμμ... και τα τσισα πως τα μετράμε???? Αφου αν εχει κανει κακα δεν ξεχωρίζεις....

Τώρα μη σου λέω και βλακεία, αλλά νομίζω ότι αν κάνει κακά είσαι κομπλέ, δεν χρειάζεται να μετρήσεις και τσίσα. Στην αρχή τούτος εδώ έκανε κακά 6-7 φορές τη μέρα! Δεν μέτραγα και τσίσα, αρκεί που έκανε κακά (άρα έτρωγε ώστε να αποβάλλει περιττώματα). Τώρα που έχει σταματήσει τα κακά, μετράω αναγκαστικά τα τσίσα (5-7 πάνες κάνει, ορίστε, σας ενημερώσαμε, να μην ανησυχείτε:tongue:).

Ξανθή, οι προβλέψεις είναι με το μέρος σου ή μέχρι τελευταία στιγμή δεν θα ξέρετε πώς θα γίνει?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Σκουντούφλα θα σας ενημερώσω την Δευτέρα που θα πάω γιατρό. Βασικά συσπάσεις έχω και καλές, ο μικρός και εμένα σκαλίζει από κάτω, δεν έχει εμπεδωθεί εννοείται ακόμα αλλά κάτι κάνει. Μου είχε πει να πάω στις 36 αλλά αποφάσισα να πάω 37+3 ώστε να δει και από κάτω.Μου είπε με περιμένει μέχρι 40 εβδομάδες να ξεκινήσω μόνη μου αν ξεκινήσω θα γεννήσω φυσιολογικά αρκεί να μη την πατήσω σαν την κόρη μου(αυτό γίνεται 1 στις 1000000 και έτυχε σε μένα) αλλά μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρουμε και ελπίζω ήρεμα και ωραία...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Α, ακούστε πού ηρεμεί: στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου! Τώρα εκεί είναι και κοιμάται, σαν τελικό "ς" βέβαια, γι' αυτό δεν θα τον αφήσω πολύ, αλλά εκεί ξεραίνεται! Γιατί? Μήπως επειδή είναι τα ποδαράκια του μαζεμένα και ανακουφίζεται?

κορίτσια συγνώμη που μπαίνω λίγο σφήνα στην παρέα σας απλά ήθελα να σας πω και τη δική μου εμπειρία σε αυτό το κομμάτι...με το καρεκλάκι δλδ;););)

ο γιος μου ήταν μόνο μαμ, κακά και όχι νάνι.....οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν κοιμόμουν....ήθελε στήθος κάθε τρεις και λίγο και μέχρι να τον βάλω στο κρεβατάκι του ξύπναγε......και ξανά απ΄την αρχή.......τα μάτια μου με μαύρους κύκλους, πολλά νεύρα από την κούραση και πολλά άλλα......

κάποια στιγμή τον βάλαμε στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου που το αφήναμε στο σπίτι.....και όντως τον βόλευε τόσο πολύ θα σας πω την αμαρτία μου......ένα βράδυ τον βάλαμε μετά το φαγητό του όταν ήταν 4 μηνών αν θυμάμαι καλά και κοιμήθηκε 12 ώρες:shock::shock::shock:....ναι καλά διαβάσατε......δεν έκλαψε, δεν πείνασε, δεν διαμαρτηρήθηκε καν.......εγώ είχα ξεραθεί μαζί του και όταν ξύπνησα από μόνη μου νόμιζα ότι κάτι έπαθε.....

τον ξύπνησα και ήταν τρελά ευδιάθετος που δεν το πίστευα!!! έφαγε με όρεξη, έκανε τα κακά του και μετά έμεινε ήσυχος στο κρεβατάκι του......εννοείτε πως δεν το ξανακάναμε αλλά ήταν οι πιο ήρεμες 12 ώρες της ζωής μου μετά τη γέννα.....μη με κακοχαρακτηρίσετε πολύ γι' αυτό που έκανα:oops::oops::oops::oops::oops:

σας εύχομαι να βρείτε σύντομα τις ισορροπίες σας με τα μικρά σας αγγελάκια και να είστε πάντοτε ευτυχισμένες με τις οικογένειες σας!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

... ήταν οι πιο ήρεμες 12 ώρες της ζωής μου μετά τη γέννα.....μη με κακοχαρακτηρίσετε πολύ γι' αυτό που έκανα:oops::oops::oops::oops:

Ωχ, αστεράκι, παρα-μοιάζουν οι ιστορίες μας! Αυτό που γράφεις πάντως είναι τρομακτικόοο:shock:! (εγώ σίγουρα δεν σε κακοχαρακτηρίζω:tongue:!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ωχ, αστεράκι, παρα-μοιάζουν οι ιστορίες μας! Αυτό που γράφεις πάντως είναι τρομακτικόοο:shock:! (εγώ σίγουρα δεν σε κακοχαρακτηρίζω:tongue:!)

ναι ήταν απελπιστική η κατάσταση μας σε σημείο που δεν ήξερα τι να κάνω....δεν ήθελε να κοιμάται...ούτε και τώρα που είναι 3μιση χρονών.............και η αλήθεια είναι ότι είχα ξυπνήσει έντρομη συνειδητοποιώντας τις ώρες που είχαν περάσει αλλά μάλλον του έλειπε και εκείνου ύπνος οπότε το εκμεταλλεύτηκε!!!!!!! και πιστέυω πως του θύμιζε τη στάση που είχε στην κοιλιά μου γιατί ακόμα και σήμερα κοιμάται κουλουριασμένος!!!!!!!!!!!!!

και είδα διαφορά μετά το εξάμηνο...αλλά και πάλι όχι κάτι συγκλονιστικό.....

τελικά όμως παρόλη την ταλαιπωρία του ύπνου μας βγήκε ένα ήσυχο παιδάκι, αγαπησιάρικο παρόλο που είναι αγοράκι και όταν με λέει μαμάκα λιώνω σαν κερί!!!!!!!!!!:):):):):)

να έχετε καλό σαραντισμό, να είναι καλότυχο και υγιές και να γεμίζει τη ζωή σας με άπειρα χαμόγελα και φιλιά!!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Διαφημίσεις

μωρέ.... έτσι όπως τα λες..... μήπως έχει γαστροισοφαγική παλλινδρόμηση; Μήπως να το συζητήσεις με την παιδίατρο; Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά θέλει μικρά και συχνά γεύματα, για να μην κάνει εμετό το παιδί, και περνάει μόνο του. Ααα δίνεις συμπλήρωμα; Ποιο δίνεις; Μήπως έχει δυσανεξία στη λακτόζη και θέλει κάποιο χωρίς; Δοκίμασες να κόψεις και εσύ τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σου; Σου είπε κάτι η σύμβουλος γι' αυτό;

θα το συζητησω ξανα Πεμπτη με την καινουρια γιατρο!

παντωςμε ΓΟΠ λεει κλαινε και οταν τρωνε..

η μικρη εχει παντα λοξυγγα που καταληγει σε νευρα και μετα μια ανυσηχια!νομιζω παντως οτι ποναει και κοιλιτσα και ζοριζεται και ε αεριακια..

το frisolac της δινω..αυτο φταιει?το γαλα μου να φταιει?εγω γαλακτοκομικα δεν καταναλωνω σε μεγαλες ποσοτητες.Μονο τα κρυφα να μου εχουν κανει αν μου εχουν κανει ζημια!

aCtzp3.png

καλε εκανα ανανεωση και τωρα ειδα ολα αυτα που εχετε γραψει...

vivimix η καθε γυναικα και η καθε γεννα διαφορετικη..

ναι ειναι εντονοι πονοι περιοδου και πονος στην μεση αλλα το ποσο θα νιωσεις οτι πονας εντονα ειναι και σχετικο.

Εγω την ημερα που γεννησα περπατησα μεχρι το μαγαζι που δουλευει ο αντρας μου και ειχα πονους ανα πενταλεπτο με διαρκεια καμια 40αρια δευτερολεπτα και ενταση ηταν γυρω στο 80:shock: απο οσο ειδα μετα στον καρδιοτοκογραφο και περπατουσα και ναι μεν πονουσα αλλα το ανεχομουν.

Σε εμενα προσωπικα υπηρχε θεμα διοτι ειχα σκληρο τραχηλο,διαστολη 1 με το ζορι και το μωρο ψηλα ομως θελαμε να γεννησω με φτ.

Οι πονοι οι δικοι μου που μπορω να πως πως ναι ποναω ηταν κατα την διαστολη..αλλοι πονοι διαφορετικοι που ομως ξαναλεω δεν ειναι υποχρεωτικο να τους νιωσεις τοσο εντονους και τοσες ωρες οπως εγω.Η Γιωτα πηγε με διαστολη 8 για παραδειγμα...που ομως εγινε σιγα σιγα σταδιακα και φυσικα..και δεν ειχε καταλαβει τιποτα.

Μην αγχωνεσαι!Ολες γεννησαμε...αλλες πιο ευκολα αλλες πιο δυσκολα..δεν ξερω αν οντως μετα το ξεχνας..(εγω δεν το εχω ξεχασει ακομα:rolleyes:) παντως το σιγουρο ειναι οτι αξιζει τον κοπο 100%!

Ευα!! τι εννοεις?

τι συμβαινει?

aCtzp3.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!

Καλημέρα, να χαίρεσαι το Λυδιακι σου. Κι εμένα το σποράκι μου θα γιορτάζει του χρόνου!!!! Ανυπομονω να κάνουμε τα πάρτυ μας!!!!!

Ναι!τα παιδικα παρτυ για μωρουλια ειναι τελεια!

Εσεις που θα τα εχετε μαζι ακομα καλυτερα!

Ναντια αποκλειεται να εχει γοπ το μωρο ειναι

Πολυ εντονη κατασταση και θα ειχες καταλαβει

Απο μονη σου.συμβαινει να το βγαζουν το γαλα

Και απο λαιμαργια τους κ επειδη δεν εχουν ρευτει καλα.

Karmar υπομονη λιγες μερες εχουν μεινει να σκεφτεσαι

Οτι θα τα καταφερεις να το λες στον εαυτο σου να παιρνεις

Κουραγιο!

Και στις υπολοιπες εγκυμονουσες αυτο θα ελεγα ειστε στο τελος

Πια θα τα καταφερετε!

Ευα υποθετω πως λογω πληκτρολογιου δεν μπορεις να μας

Πεις λεπτομερειες αλλα ολα καλα ετσι?

Αγωνιστικους χαιρετισμους κ στις υπολοιπες μανουλες

Που ξενυχτανε και φροντιζουν τα μωρα τους!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μαράκι να χαίρεσαι τη μικρή-μεγάλη σου! Γερή και καλότυχη να είναι!

Στον αγώνα όλες με τα με τα μπεμπακια διαβάζω. Κρατάτε γερά! Ακούς skybeam, μην το βάζεις κάτω, θα συνηθισετε, θα μπείτε σε σειρα!

Πένυ μπράβο που καταφέρνεις να κρατάς τόσο λεπτομερείς σημειώσεις! Εγώ χθες πχ δεν έγραψα καθόλου...

Οι εγκυουλες μας τι κάνουν; Στην αναμονή, ε;

Εμείς σήμερα το πρωι ήμασταν λίγο ανήσυχοι, σφιγγονταν συνέχεια ο μικρουλης. Τώρα να δω όταν ξυπνήσει πως θα είναι... Κατα τ'αλλα οι δευτερομανουλες φαντάζεστε πως περναμε! Οι πρωτομανούλες απολαύστε τα μωρακια σας χωρίς ενοχές οτι δεν γίνονται όλες οι δουλειές!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...