Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Οι έντονες σουβλιές από κάτω δεν είναι γέννας πάντως.Απλά σκαλίζει ο μικρός....

Καλημέρα σας κιόλας....

Άρε Σκάι πελαγωμένη πρωτομανούλα!!!!!Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!

Και εγώ επειδή είμαι ανεκτική στον πόνο και δεν θέλω και επισκληρίδιο πολύ αυτό φοβάμαι μη δεν πάω έγκαιρα γιατί είναι και η παλιοκαισαρική στη μέση.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

09. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

10. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά

11.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. Γεννεσις - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά

12.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά

13.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά

και οι υπόλοιπες!

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Wonderland - ΠΗΤ 28/5 (23/5)

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Οι έντονες σουβλιές από κάτω δεν είναι γέννας πάντως.Απλά σκαλίζει ο μικρός....

μα τι κανει τελοσπαντων???

σκαλιζει..σκαλιζει,σκουνταει με το κεφαλι,κλωτσαει κ απο πανω με δυναμη... και ειναι πολυ χαμηλα γιαυτο ποναω τοσο..:?:rolleyes:

Νυσταγμένες καλημέρες και καλή εβδομάδα!

ΜΑΡΙΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ!

Νάντια, τα νέα σου είναι φανταστικά και ημουν σίγουρη γι' αυτό!

Εύα, τι γίνεται βρε κορίτσι?

Άσχετο, Ξανθή, εσύ πώς έχεις γεννήσει μέχρι τώρα? Πρώτος τοκετός φυσιολογικός, δεύτερος καισαρική?

Σκαι, for you (που αναρωτιέσαι):

Δεν θυμάμαι αν κοιμήθηκα τη νύχτα:shock:.

Ο μπεμπάκος ή είχε πονάκια ή έχει αρχίσει και ζορίζεται που πάει για 5η μέρα χωρίς κακά και ήταν χτες...δράμα, τον λυπόμουν, δεν ήξερα πώς να τον ανακουφίσω. Μόνο στο στήθος δεν κλαίει, όχι ότι ησυχάζει όμως, γιατί μια θήλαζε, μια το πέταγε έξω και έκλαιγε, μια το ξανάψαχνε πάλι με κλάματα:(. Κοιμήθηκε κατά τη 1 ενώ τον κρατούσα κάτω από τον απορροφητήρα και με το στήθος στο στόμα (δεν έτρωγε, απλά νανουριζόταν) κι ενώ ξαναξύπνησε στις 5 (κοντά τετράωρο) εγώ δεν ξέρω πόσο κοιμήθηκα! Θυμάμαι ότι τον παρακολουθούσα γιατί ήταν πόλύ ώρα στο στήθος και φοβόμουν ότι έφαγε πιο πολυ απ' ό,τι άντεχε οπότε θα τα έβγαζε, αλλά από κει και πέρα...κενό μνήμης! Από τις 8.30 που ξύπνησε πλέον κανονικά, όλο κλαίει, γι' αυτό και εγώ όλο στο στήθος τον έχω και αγκαλιά.

Α, ακούστε πού ηρεμεί: στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου! Τώρα εκεί είναι και κοιμάται, σαν τελικό "ς" βέβαια, γι' αυτό δεν θα τον αφήσω πολύ, αλλά εκεί ξεραίνεται! Γιατί? Μήπως επειδή είναι τα ποδαράκια του μαζεμένα και ανακουφίζεται?

Από δουλειές πώς τα καταφέρνετε? έχω να βάλω 3 πληντύρια κι έχω και σίδερο, αλλά την ώρα που κοιμάται θέλω κι εγώ να ξαπλώνω ή να χαζεύω, δεν αντέχω άλλη κούραση! ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ τι θα κάνω????? :rolleyes: :rolleyes:Εν τω μεταξύ από τη δουλειά του άντρα μου του βγάζουν την ψυχή που πήρε 3 μέρες άδεια για να με βοηθήσει, έχω σκάσει και μ' αυτό... :confused:

Δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις βρε ΣΚΑΙ. Ή θα φέρεις γυναίκα να σε βοηθήσει ή θα μείνουν άπλυτα και ασιδέρωτα. Μην κάνεις το λάθος και κουραστείς με αυτά, στο λέω ειλικρινά. Χρειάζεσαι όλα τα κουράγια και την ξεκούρασή σου. Εγώ με λίγη αυπνία παραπάνω χτες και με τη στενοχώρια ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να μην πονάει το μωρό, και ήδη σήμερα τα έχω παίξει από την υπνηλία και τα νεύρα.

Πάντως απορώ πώς δεν ξεραίνεται στον ύπνο ο δικός σου με το ξένο γάλα. Εγω όσο έδινα μπουκάλι έκανε 3ωρα και 4ωρα και βαρύ ύπνο κιόλας! Τον κούναγες, τον μετακινούσες και δεν έπαιρνε χαμπάρι. Πόσο είπες ότι του φτιάχνεις σε κάθε γεύμα? Εμάς από την αρχή απ' όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο, μας είχε πει η παιδίατρος 50-60 ml σε κάθε γεύμα.

Αυτό με τον άντρα σου, τι να πω...μου θυμίζει τα δικά μας, όταν παντρευτήκαμε...μήπως είναι πωλητής:tongue:?

ΥΠΟΜΟΝΗ σε όλες τις πονεμένες...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: έχετε να μου προτείνετε ενδοεπικοινωνία?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σκουντουφλα τι σου ειπε η παιδιατρος για το οτι δεν κανει κακα?

και η δικια μου ετσι ηταν! μου ελεγε μετα να της δινω τσαι χαμομηλι 2-3 φορες τη μερα κ εγω επειδη δεν ηξερα,της εδινα κ μειωθηκε η δικη μου παραγωγη..:rolleyes:

παντως η κατασταση αλλαξε μονο οταν πηγε 5,5 μηνων κ αρχισαμε φρουτα κ κυριως δαμασκηνο..

Διαφημίσεις

Σκουντουφλα τι σου ειπε η παιδιατρος για το οτι δεν κανει κακα? και η δικια μου ετσι ηταν! μου ελεγε μετα να της δινω τσαι χαμομηλι 2-3 φορες τη μερα κ εγω επειδη δεν ηξερα,της εδινα κ μειωθηκε η δικη μου παραγωγη..:rolleyes: παντως η κατασταση αλλαξε μονο οταν πηγε 5,5 μηνων κ αρχισαμε φρουτα κ κυριως δαμασκηνο..

Την είχα πάρει την πρώτη φορά (που έκανε 4 μέρες να ενεργηθεί) και μου είχε πει ότι εφόσον θηλάζω αποκλειστικά μπορεί να κάνει και καμιά βδομάδα! Τώρα που έχει να κάνει από τοτε, δεν την έχω ξαναπάρει. Αν βέβαια τον βλέπω ότι συνεχίζει να ζορίζεται θα της τηλ., γιατί δεν είναι ότι δεν έχει κακά να κάνει, είναι σαν έχει και να μην μπορεί να τα κάνει :(.

Πώς πάνε οι πόνοι σου?

NuWHp2.png

InJWp3.png

motorola-mbp20-color-video-baby-dealinmall.com_3__1.jpg

εχω μια της μοτορολα.

πολυ καλη ακους τα παντα,εχει κ φωτακι νυχτος,μουσικη,μικροφωνο για να μιλησεις στο μωρο κ πολλα αλλα. γυρω στα 70 ευρωπουλα την πηρα,αλλα ηταν η καλυτερη.

να κοιταξεις να λειτουργει ΚΑΙ με πριζα ,,οχι μονο με μπαταριες!

πολλοι λενε οτι δεν κανει,αλλα εγω μενω σε μεγαλη μονοκατοικια με τεραστιες βεραντες,αυλη, οποτε αμα ειμαι εξω δεν μπορω με τιποτα να ακουσω το μωρο κ χρειαζεται..

Την είχα πάρει την πρώτη φορά (που έκανε 4 μέρες να ενεργηθεί) και μου είχε πει ότι εφόσον θηλάζω αποκλειστικά μπορεί να κάνει και καμιά βδομάδα! Τώρα που έχει να κάνει από τοτε, δεν την έχω ξαναπάρει. Αν βέβαια τον βλέπω ότι συνεχίζει να ζορίζεται θα της τηλ., γιατί δεν είναι ότι δεν έχει κακά να κάνει, είναι σαν έχει και να μην μπορεί να τα κάνει :(.

Πώς πάνε οι πόνοι σου?

εμενα δεν μου τα ειπε αυτα, πρεπει να ηταν ασχετη απο θηλασμο κ στο τελος μου ειπε να της κανω κ κλισμα, που βεβαια δεν της εκανα,την λυπομουν. το αλλο που μου ελεγε ηταν να της βαζω το θερμομετρο στον πρωκτο κ να το κουναω για να βοηθησω ταχα:confused: δεν το εκανα και αυτο ποτε, το εκανε μια φορα ο αντρας μου ομως κ οντως εκανε κακα μετα απο καποια ωρα.

ο εντονος πονος περιοδου περασε ευτυχως,αλλα εχω τα στανταρ μου,,συσπασεις,κ εντονες σουβλιες απο κατω!υπομονη!!!:o

παω να μαγειρεψω φακες!!

Μου λείψανε τα όσπρια..μου είπε η παιδίατρος να τα αποφεύγω τον πρώτο μήνα μήπως και πειράξουν το μωρό, μέσω του γάλακτος...εντάξει, δεν είναι μεγάλη θυσία:tongue:!

Καλά μαγειρέματα

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!!!

Μαράκι μου να χαίρεσαι το Λυδιάκι σου!να είναι πάντα καλά!!!

Λοιπόν,κορίτσιααααααα....θα γκρινιάξω!!! Ενημερώνω για να ξέρετε...

Δεν ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!

Ειλικρινά κουράστηκα....πονάω πάρα πολύ απο κάτω, δεν μπορώ να αλλάξω πλευρό απο τον πονο...δεν ειμαι υπερβολική!!!!Δεν αντεχεται ο πόνος...

Καθε μέρα πονάω και πιο πολυ!!! Δεν με εχουν πειράξει οι πόνοι απο τις συσπάσεις τόσο καιρό...δεν έχω παραπονεθεί γι αυτούς...τους ανέχομαι...αλλά ο πόνος απο κάτω είναι αφόρητος..

Ζεσταίνομαι, πονάει η μέση μου, η πλάτη μου,εχω πάρει και πολύ βάρος..20+(οταν με το καλό κανω δεύτερο..δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάτήσω έτσι..), ο μικρός σπρώχνει πλευρά και απο κάτω, εχω σουβλιές...γιατί δεν βγαίνει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πρέπει να περπατάω και απο χθες με έχει πιάσει ένας πόνος -μάλλον το νεύρο- απο την μέσα και απο την έξω πλευρά του μηρού μου και κουτσαίνω...

Πως να περπατήσω;;;;

Τι άλλο να κάνω;; Μη μου πείτε για σεξ...δε νομίζω πως θα τα καταφέρωωω...

Εχθες έπλενα το μπαλκόνι, εκανα δουλειές, ήρθαν φίλοι και τους περιποιήθηκα..αλλά τίποτα....:cry::cry::cry:

Αυτά είχα να πω....απλά για να τα πω....

Νυσταγμενη καλημερα κ απο μενα...

Ουτε εμεις κοιμηθηκαμε πολυ καλα... αρχισε καινουριο κολπο η μπεμπουλα... εκει που ετρωγε εικοσαλεπτα κ βαλε, ετρωγε χθες πενταλεπτα ,τετραλεπτα, εφταλεπτα με μαξ το δεκαλεπτο... αν τα μαζεψεις εβγαιναν γυρω ατα εικοσι συνολο,αλλα δε νομιΖω πως ειναι κ το καλυτερο... μου βγαλε κ μια μεγαλη ποσοτητα γαλα... τοσο ωραια!

Ερωτηση... οταν λεμε βρεγμενη πανα,εννοουμε μονο τσισα??

Μαρακι να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Ερωτηση... οταν λεμε βρεγμενη πανα,εννοουμε μονο τσισα??

Απ όσο ξέρω, ναι. Η βρεγμένη είναι τα τσίσα, η λερωμένη τα κακά.

(υπομονή, Πενούλααααα;),

....εννοείς ότι επειδή έτρωγε για λίγο, ξύπναγε πιο νωρίς για να ξαναφάει?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Άρε Σκάι πελαγωμένη πρωτομανούλα!!!!!Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!

Eίμαι γκρινιάρα ρε γμτ!:( Αισθάνομαι παντελώς ηλίθια μπροστά στις 2-3/μάνες :(

Δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις βρε ΣΚΑΙ. Ή θα φέρεις γυναίκα να σε βοηθήσει ή θα μείνουν άπλυτα και ασιδέρωτα. Μην κάνεις το λάθος και κουραστείς με αυτά, στο λέω ειλικρινά. Χρειάζεσαι όλα τα κουράγια και την ξεκούρασή σου. Εγώ με λίγη αυπνία παραπάνω χτες και με τη στενοχώρια ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να μην πονάει το μωρό, και ήδη σήμερα τα έχω παίξει από την υπνηλία και τα νεύρα.

Πάντως απορώ πώς δεν ξεραίνεται στον ύπνο ο δικός σου με το ξένο γάλα. Εγω όσο έδινα μπουκάλι έκανε 3ωρα και 4ωρα και βαρύ ύπνο κιόλας! Τον κούναγες, τον μετακινούσες και δεν έπαιρνε χαμπάρι. Πόσο είπες ότι του φτιάχνεις σε κάθε γεύμα? Εμάς από την αρχή απ' όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο, μας είχε πει η παιδίατρος 50-60 ml σε κάθε γεύμα.

Αυτό με τον άντρα σου, τι να πω...μου θυμίζει τα δικά μας, όταν παντρευτήκαμε...μήπως είναι πωλητής:tongue:?

ΥΠΟΜΟΝΗ σε όλες τις πονεμένες...

Έχεις δίκιο. Θα πλένω και δεν θα σιδερώνω, ας βάλουμε και κάνα ασιδέρωτο, έλεος, δεν παθαίνουμε κάτι...

Μωρέ τι τραβάει το μπεμπάκι σου... αν δώσεις μια και μόνο φορά 30 ml χαμομήλι? Απαγορεύεται στο θηλασμό, το ξέρω, αλλά για μια και μόνο φορά :confused: Θα μου πεις αν είναι κολικοί δεν λέει τίποτα μια φορά...

Τρώει το μωρό από 20-30 ml (ελάχιστες φορές) έως και 120 μέσα σε δύο ώρες (χτες το βράδυ μου το έκανε αυτό και ενδιάμεσα δεν κοιμήθηκε καθόλου).

Ναι, πωλητής είναι [κάνει κι άλλα πράγματα στην εταιρεία βέβαια, αλλά κυρίως αυτό], πώς το κατάλαβες?

Δεν ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!

ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!

Εγώ πάλι ώρες ώρες σκέφτομαι ότι σήμερα θα ήμουν 38+1! :-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...