Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα. Γιορτάζουν οι Λυδίες σήμερα; Δεν το ήξερα....

Mariapap να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

Ξέχωρα απ' αυτό, ξυπνάει κανονικά για φαί, είτε φάει 20 ml είτε παραπάνω.

Νομίζω ότι θα ξεκινάω να φτιάχνω 90 ml αντί για 60 (νομίζω θα τα έπινε) μπας και κοιμάται κάνα μισάωρο παραπάνω.

Αν στο μπιμπερό δεν μένει σταγόνα ίσως και το μωρό να πεινάει ακόμα. Φτιάχνε πάντα λίγο παραπάνω και αν μείνει μην το πετάς αμέσως γιατί μπορεί στα 20-30 λεπτά να το θέλει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sky υπομονη λίγες μερες, θα φτιάξει το προγραμμα του....

Αφήνει καθόλου γαλα στο μπουκάλι??

Για να είσαι σίγουρη οτι εχει χορτάσει θα πρεπει

να αφήνει μόνος το μπιμπερο απο το στόμα κ Μεσα

στο μπουκάλι να εχει μείνει λίγο γαλα...

Αυτό!

Πώς είσαι εσύ τώρα; Πονάς; Και εμένα με έπιασε χτες ξαφνικά ένας πόνος καθώς γύρισα από αριστερά και λίγο τα χρειάστηκα. Σύντομα άρχισε να με κλωτσάει και ο φουρφουρίκος. Λέτε να τον ξεβόλεψα;

Καλημερα!

Βιβιαν τι κουλα ειναι αυτα που λεει η πεθερα?

Το τι εχεις να ακουσεις γενικα δε λεγεται ολοι

Με τις συμβουλες τους και τα σχολια τους!

Μεχρι και στο δρομο οπως ειπε καποια θα σχολιαζουν

Οι γριες κι αμα τους απαντησεις θα θυμωσουν κιολας.

Εγω σημερα κοιμηθηκα επιτελους βεβαια νιωθω

Πολυ κουραση. Τη μια λεω οτι θελω να παω μια

Ωρα αρχιτερα σπιτακι μου μιας και η μικρη μου

Γιορταζει αλλα απτην αλλη δεν μπορω να κανω

Και τιποτα ακομα.....

Καλημέρα, να χαίρεσαι το Λυδιακι σου. Κι εμένα το σποράκι μου θα γιορτάζει του χρόνου!!!! Ανυπομονω να κάνουμε τα πάρτυ μας!!!!!

0SB8p3.png

Μόλις μίλησα με το γιατρο, μου ειπε οτι έτσι

οπως του τα περιγράφω μάλλον ειναι το εντερο....

αν συνεχιστεί όμως ο πόνος να παω

νοσοκομειο να με δει...

ωχ βρε Μαράκι... περαστικά. Μπορεί κάτι να σε πείραξε...

Πώς είσαι τώρα? Καλύτερα ή τα ίδια?

edit: τώρα είδα ότι απάντησες.

Sky υπομονη λίγες μερες, θα φτιάξει το προγραμμα του....

Αφήνει καθόλου γαλα στο μπουκάλι??

Για να είσαι σίγουρη οτι εχει χορτάσει θα πρεπει

να αφήνει μόνος το μπιμπερο απο το στόμα κ Μεσα

στο μπουκάλι να εχει μείνει λίγο γαλα...

Αν στο μπιμπερό δεν μένει σταγόνα ίσως και το μωρό να πεινάει ακόμα. Φτιάχνε πάντα λίγο παραπάνω και αν μείνει μην το πετάς αμέσως γιατί μπορεί στα 20-30 λεπτά να το θέλει.

Καμιά φορά πίνει μόνο 20-30 ml, άλλες φορές πίνει 40-50 ml, αλλά πολύ συχνά το πίνει μέχρι πάτο. Μάλλον πρέπει να αρχίσω να φτιάχνω παραπάνω κι ας πετάω όσο δεν πίνει... Ευχαριστώ κοριτσάκια μου.

Mariapap να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

Μαράκι πολύχρονη!

Διαφημίσεις

Sky ενα σου λέω.....εχει "να πιει" πολυ γαλα

ο νεροχυτης της κουζίνας σου....

Κανε του 90 ml οταν θα εχει να φάει πάνω απο 2-2.5 ωρες....

Ίσως αυτα τα 20-30 που πίνει να ειναι συμπληρώματα....

Επειδη δεν καλοχορτασε στο προηγούμενο γεύμα....

Το γαλα δεν το πετάς αμέσως εννοείται, διατηρείται

μεχρι 1 ωρα απο τότε που το έκανες...αν διαβάσεις το κουτί θα το γράφει κάπου...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καμιά φορά πίνει μόνο 20-30 ml, άλλες φορές πίνει 40-50 ml, αλλά πολύ συχνά το πίνει μέχρι πάτο. Μάλλον πρέπει να αρχίσω να φτιάχνω παραπάνω κι ας πετάω όσο δεν πίνει... Ευχαριστώ κοριτσάκια μου.

Εγώ με την κόρη μου κρατούσα ένα ημερολογίο όπου έγραφα τι ώρα και πόσο ήπιε. Έτσι μπορούσα να υπολογίσω αν θα πεινάει ή όχι στο επόμενο γεύμα αλλά και πόσο είχε φάει μέσα στη μέρα.

καλη εβδομαδα κοριτσια!

τι εγινε η μιλκυ γεννησε?ειχα βαλει τα φασολια πως μεσα στο σ/κ θα γεννουσε!:D

αυτο που λετε με το να αφηνει γαλα στο μπιμπερο δεν ξερω αν μπορω και πολυ να το υιοθετησω αν και το λενε οοοολοι οι γιατροι!

η δικια μου ειναι τοσο λαιμαργη που οσο μα οσο και αν της βαλεις θα το φαει αλλα μετα θα το βγαλει ολο!

κοριτσια βρηκαμε αλλη παιδιατρο που ειναι και συμβουλος θηλασμου,πακετακι 2σε1 και εχουμε ραντεβου την Πεμπτη.

Εν τω μεταξυ και αυτη μου ειπε να μην την ξυπναω και πως οταν πειναει θα κλαψει.

Παλι την νυχτα δεν ξυπνησε...

κοιμηθηκαμε 1.30 περιπου γιατι ειχε πονακια και ξυπνησε με πεινα στις 6.30(να την βλεπατε πως ηξερε να φαει απο βυζι η ρουφιανα...αλλες φορες μου βγαζει την πιστη!)

το κακο σε ολο αυτο βασικα ειναι οτι την αλλαξα πριν κοιμηθει και το πρωι δεν ειχε τσισα!:shock:

βεβαια με το που εφαγε τα αμολησε!

θα παρω την γιατρο να μαθω...νομιζω πρεπει μα την ξυπναω!

σκαι μου μην αγχωνεσαι...γνωριζεστε ακομα..και θα συνεχισετε να γνωριζεστε!μην το βαρυστομαχιαζεις νομιζω το μωρο..μπορει να ποναειωη κοιλιτσα..μπορει να παραεφαγε πχ...μπορει να νυσταζει και να γκρινιαζει..μπορει να θελει αγκαλιτσα..εγω παντως ακομα ψαχνομαι για το τι μπορει να θελει οταν κλαιει!

aCtzp3.png

Skybeam έχεις θερμαντήρα μπιμπερό; Εμένα με είχε βολέψει πολύ γιατί όπως είπε και η KittyMaria, αν έμενε μια καλή ποσότητα στο μπιμπερό το έβαζα εκεί για την επόμενη ώρα μέχρι να δω τι θα γίνει, και το διατηρούσε σε σωστή θερμοκρασία. Δεν είναι ανάγκη να έχεις έναν ακριβό..... έχουν και στα jumbo με 10 ευρώ.

Διαφημίσεις

καλη εβδομαδα κοριτσια!

τι εγινε η μιλκυ γεννησε?ειχα βαλει τα φασολια πως μεσα στο σ/κ θα γεννουσε!:D

αυτο που λετε με το να αφηνει γαλα στο μπιμπερο δεν ξερω αν μπορω και πολυ να το υιοθετησω αν και το λενε οοοολοι οι γιατροι!

η δικια μου ειναι τοσο λαιμαργη που οσο μα οσο και αν της βαλεις θα το φαει αλλα μετα θα το βγαλει ολο!

κοριτσια βρηκαμε αλλη παιδιατρο που ειναι και συμβουλος θηλασμου,πακετακι 2σε1 και εχουμε ραντεβου την Πεμπτη.

Εν τω μεταξυ και αυτη μου ειπε να μην την ξυπναω και πως οταν πειναει θα κλαψει.

Παλι την νυχτα δεν ξυπνησε...

κοιμηθηκαμε 1.30 περιπου γιατι ειχε πονακια και ξυπνησε με πεινα στις 6.30(να την βλεπατε πως ηξερε να φαει απο βυζι η ρουφιανα...αλλες φορες μου βγαζει την πιστη!)

το κακο σε ολο αυτο βασικα ειναι οτι την αλλαξα πριν κοιμηθει και το πρωι δεν ειχε τσισα!:shock:

βεβαια με το που εφαγε τα αμολησε!

θα παρω την γιατρο να μαθω...νομιζω πρεπει μα την ξυπναω!

σκαι μου μην αγχωνεσαι...γνωριζεστε ακομα..και θα συνεχισετε να γνωριζεστε!μην το βαρυστομαχιαζεις νομιζω το μωρο..μπορει να ποναειωη κοιλιτσα..μπορει να παραεφαγε πχ...μπορει να νυσταζει και να γκρινιαζει..μπορει να θελει αγκαλιτσα..εγω παντως ακομα ψαχνομαι για το τι μπορει να θελει οταν κλαιει!

μωρέ.... έτσι όπως τα λες..... μήπως έχει γαστροισοφαγική παλλινδρόμηση; Μήπως να το συζητήσεις με την παιδίατρο; Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά θέλει μικρά και συχνά γεύματα, για να μην κάνει εμετό το παιδί, και περνάει μόνο του. Ααα δίνεις συμπλήρωμα; Ποιο δίνεις; Μήπως έχει δυσανεξία στη λακτόζη και θέλει κάποιο χωρίς; Δοκίμασες να κόψεις και εσύ τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σου; Σου είπε κάτι η σύμβουλος γι' αυτό;

Sky ενα σου λέω.....εχει "να πιει" πολυ γαλα

ο νεροχυτης της κουζίνας σου....

Α ρε Μαρία, πόσο δίκιο έχεις... από τώρα ακόμα αυτό δεν είναι σπάνιο!

Εγώ με την κόρη μου κρατούσα ένα ημερολογίο όπου έγραφα τι ώρα και πόσο ήπιε. Έτσι μπορούσα να υπολογίσω αν θα πεινάει ή όχι στο επόμενο γεύμα αλλά και πόσο είχε φάει μέσα στη μέρα.

Φοβερό κόλπο! Το ίδιο μου είπε να κάνω χτες και ο παιδίατρος (εκείνος βέβαια για άλλους λόγους).

κοιμηθηκαμε 1.30 περιπου γιατι ειχε πονακια και ξυπνησε με πεινα στις 6.30

Δηλαδή κοιμήθηκες 5 ώρες σερί!

αχ! Πόσο ζηλεύω!

(να την βλεπατε πως ηξερε να φαει απο βυζι η ρουφιανα...αλλες φορες μου βγαζει την πιστη!)

:D :D :D:tongue:

Skybeam έχεις θερμαντήρα μπιμπερό; Εμένα με είχε βολέψει πολύ γιατί όπως είπε και η KittyMaria, αν έμενε μια καλή ποσότητα στο μπιμπερό το έβαζα εκεί για την επόμενη ώρα μέχρι να δω τι θα γίνει, και το διατηρούσε σε σωστή θερμοκρασία. Δεν είναι ανάγκη να έχεις έναν ακριβό..... έχουν και στα jumbo με 10 ευρώ.

Το ίδιο κάνω σε μπαιν μαρί μέσα σ' ένα μπρίκι με νερό σε ψηλή θερμοκρασία. Επειδή όμως ακριβώς δεν είναι θερμαντήρας, πέφτει η θερμοκρασία του, και στα 30-40 λεπτά το πετάω. Μάλλον θα πάω να πάρω θερμαντηρα ;)

Από δουλειές πώς τα καταφέρνετε? έχω να βάλω 3 πληντύρια κι έχω και σίδερο, αλλά την ώρα που κοιμάται θέλω κι εγώ να ξαπλώνω ή να χαζεύω, δεν αντέχω άλλη κούραση! ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ τι θα κάνω????? :rolleyes: :rolleyes:

Εν τω μεταξύ από τη δουλειά του άντρα μου του βγάζουν την ψυχή που πήρε 3 μέρες άδεια για να με βοηθήσει, έχω σκάσει και μ' αυτό... :confused:

Καλημερα κοριτσια!!

ΣΚΑΙ μου υπομονη!!και εγω τα ιδια ειχα..στο λεω για να μην νομιζεις οτι εισαι μονη.. δεν κοιμοταν,ειχε κ κολικους μετα..δραμα.ημουν κ εντελως μονη μου απο την πρωτη μερα κ καθε μερα ελεγα..Χριστε μου..πως θα αντεξω? ενας γολγοθας! απο την αυπνια κυριως..!!:?απο δουλειες.. τα εντελως βασικα!

Ναντια και η δικια μου ετσι εκανε! οσο γαλα κ να επινε,μετα το εβγαζε.. κ δεν ειχε κανενα προβλημα! θηλαζα κ δεν ηξερα κ ποσο επινε! απο την λαιμαργια της ολα ομως!

Καρμαρ ναι μου ειπε να τα σταματησω τα γιουτοπαρ,,αλλα δεν με νοιαζει θα τα πινω [μισο μονο το βραδυ] για δεκα μερες ακομα,μεχρι να μπω στον μηνα μου..Βασικα εχει αλλες αποψεις για το θεμα προωροτητας ο δικος μου. Μου ειπε πως τα κιλα του ειναι μια χαρα, κ πως ειτε τωρα γεννηθει,ειτε 37εβδ το ιδιο κανει.Και πως αν η φυση λεει αποφασισει να ερθει στον κοσμο πιο νωρις,εμεις πρεπει να το δεχτουμε κ οχι να το αποτρεψουμε..γιατι αυτο ξερει καλυτερα....τι να πω:rolleyes::rolleyes:

ΜΙΛΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ??????????????????????

χθες εβλεπα ονειρο οτι γεννησα κ θηλαζα!!!:)

βρε κοριτσια μπορει καποια σας να μου πει πως ειναι οι πονοι της γεννας με απλα ελληνικα να καταλαβω??????ειναι πονοι περιοδου,ειναι σαν να σε πιανει κραμπα,η μεση????πως ειναι???ειναι ανεκτοι?η ειναι αυτο που λενε πεθαινεις απο τον πονο?

βιβη οπως σου ειπανε τα κοριτσια ειναι.

εγω πολυ λιγο εζησα,γιατι μπηκα για επειγουσα καισαρικη.

εγω φοβαμαι ομως παλι μπας και δεν το καταλαβω...:rolleyes:

την πρωτη φορα τα πραγματα εγιναν καπως σαν της ΓΙΩΤΑΣ.

Πηγα για καρδιοτοκογραφο κ μου λενε καλε εσυ γεννας!εχεις συσπασεις γεννας!! και εμεινα εγω!:shock:

μακαρι βεβαια να εχω την τυχη της Γιωτας..

αλλα δεν το νομιζω! ελπιζω μονο να καταλαβω οτι γενναω κ να παω στην κλινικη εγκαιρως γιατι φοβαμαι..

Σε ολες επισης τις ιστοριες τοκετου,καπου ολες λενε "και δεν αντεξα..ζητησα επισκληριδιο" .. εγω παλι φοβαμαι πως θα αντεξω,αφου ΔΕΝ θα μου κανει επισκληριδιο???????????

**Απο χθες εχω εντονες σουβλιες απο κατω... ποναωωωωωω!!!!!!!!! :confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...