Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

αχ αφήστε κορίτσια κι που είστε ακόμα εγώ αυτό λέω!!!

θα τα ακούσει μια κι καλή όπως πάντα κι θα γίνουμε κώλος πάλι!!:evil:

ο άντρας μου ήταν μπροστά στο κακιά μαμά κι της την είπε

μεταξύ σοβαρού κι αστείου τύπου η γιαγιά είναι χαζή μην την ακούς..

αλλά για σήμερα δεν του είπα τπτ γιατί δεν θέλω να του γκρινιάζω

για τη μάνα του συνέχεια, το έκανα παλιά..τώρα θέλω να τα βγάζω πέρα

μόνη μου κι για το πλασματάκι μου θα γίνω πολύ κακιά!!

να σας πω κάτι όμως δεν κατάλαβα τι 1 μηνός τι 6 μηνών εγώ δεν θέλω

το παιδί να κλαίει κι να μην το σηκώνει!!κι μου λέει κι χτες που τον είχα

αγκαλιά κι ήταν έτοιμος να κοιμηθεί μην τον κρατάς θα μάθει κι εγώ μετά δεν μπορώ να τον σηκώνω!!!!:shock::evil::shock: δλδ πάλι για τον εαυτό της

μιλάει!!!!ντάξει δεν παίζει!!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι, όχι, το καλύτερο ήταν αυτό το τι σου έκανε η κακιά μαμά!

Αχ, Βίβιαν, χαρά στην ψυχραιμία σου (πάντως έχε υπ' όψη σου ότι οι λεχώνες νομικά έχουν ή ακαταλόγιστο ή μεγάλο ελαφρυντικό:tongue:!)

καλά σου λέω θα αρχίσω να ουρλιάζω καμιά μέρα κι μετά θα πω δεν

φταίω εγώ οι ορμόνες!!!

άστο καλό κι πήγα με τη μαμά μου κι τον μικρό βόλτα τις προάλλες

κι σκέφτηκα την επόμενη φορά να της πω κι αυτής να έρθει μην κάθεται

σπίτι!βρε ουστ!!!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

twinomama ακομα δεν τα ειδα τα βιντεο της Πατσουρου που μου ειπες..

Ειδα το πρωτο στην αρχη, και σχεδον εκνευριστηκα απο το ποσο τελεια,ποσο ονειρικα τα περιγραφει ολα!:cool: οτι κ καλα ειναι το πιο φυσικο πραγμα, οτι το μωρο ανοιγει το στομα κ τσουπ ολα γινοντε απο μονα τους! νταξει,αν ηταν τοσο ευκολο ολες θα θηλαζαν χωρις κανενα προβλημα!

Το πιστεύεις ότι αυτό εκνεύρισε και εμένα και είδα μόνο τα 2 πρώτα μέρη;; Τα παρουσιάζει τόσο ιδανικά που σχεδόν τσαντίστηκα και για άλλη μια φορά ένιωσα άχρηστη που εγώ κατάφερα να θηλάσω την αγαπούλα μου μόλις 10 μέρες..... :cry::cry::cry::cry: Θα δω όμως και το υπόλοιπο μήπως και αυτή τη φορά κρατήσω κάτι. Εντάξει δεν θεωρώ ότι πρέπει να παρουσιάζουμε όλες τις δυσκολίες με την μία γιατί έτσι θα αποθαρρύνονταν όλες οι πρωτομανούλες, αλλά να τα λέμε και όλα τόσο απλά και φυσικά είναι σκανδαλώδες.

Vivian μην χαλιέσαι μωρέ με ό,τι ακούς..... γιατί έχεις να ακούσεις πολλά ακόμα... ;);););););) Το χειρότερο θα είναι όταν θα έχουν άποψη φίλοι σου και γνωστοί, που δεν έχουν γίνει ακόμα γονείς, ή άγνωστες κυριούλες στο δρόμο ''που το πας το μωρό με αυτή τη ζέστη;'' ή ''καλά με τόσο κρύο το έβγαλες έξω....;;;; τσ, τσ, τσ'', γιατί πίστεψέ με συμβαίνει και αυτό..... :tongue::tongue::tongue: Εσύ ''μπαινάκης - βγαινάκης''.... για να διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία. Ακόμα και το ''κακιά μαμά'' που είπε η πεθερά σου δέξου ότι το είπε αστειευόμενη και προσπέρνα το.... Στο μέλλον θα ακούσεις και το ''θα το μαλώσω εγώ τη μαμά που.....'' και θα έρθεις να μου το πεις.;);););)

Skybeam μην παραστέκεις το μπουρεκάκι σου να ξυπνήσει. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι όταν κοιμάται και το μωρό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βίβιαν προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε τέτοια σχόλια αργότερα θα τους αποστομόνει το ίδιο το αγόρι σου εμένα αν του πει κανείς η μαμά σου είναι χαζή γίνεται τούρκος και απαντάει δεν είναι χαζή αλλά πιο ηλίθιος από σένα πεθαίνει πάντως κάπου το έχει ακούσει και τρελαίνομαι στα γέλια χαχαχα

Επίσης καλά κάνεις και δεν λες στον άντρα σου η μάνα σου η μάνα μου μη μπεις σε τέτοιο τρυπάκι τώρα....

Έκανες και μπανάκι βρε θηρίο;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

09. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

10. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά

11.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. Γεννεσις - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά

12.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά

13.Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά

και οι υπόλοιπες!

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Wonderland - ΠΗΤ 28/5 (23/5)

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Διαφημίσεις

κοριτσια ακομα εδω ειμαι με την κοιλια τουρλα!!!!!δεν θελει το μπουμπουκακι μου,βολευτικαμε στην κοιλιτσα της μαμας!!!!!βιβιαν υπομονη ειλικρινα και προσπαθησει να μην δινεις σημασια σε αυτα που λενε,εγω αυτο να κανω,οποτε μου λενε κατι γυρναω απο την αλλη σαν να μην το ακουσα και κανω την χαζη,δεν τους δινω την ευχαριστηση!

a>2eM3p2.png

βρε κοριτσια μπορει καποια σας να μου πει πως ειναι οι πονοι της γεννας με απλα ελληνικα να καταλαβω??????ειναι πονοι περιοδου,ειναι σαν να σε πιανει κραμπα,η μεση????πως ειναι???ειναι ανεκτοι?η ειναι αυτο που λενε πεθαινεις απο τον πονο?

a>2eM3p2.png

βρε κοριτσια μπορει καποια σας να μου πει πως ειναι οι πονοι της γεννας με απλα ελληνικα να καταλαβω??????ειναι πονοι περιοδου,ειναι σαν να σε πιανει κραμπα,η μεση????πως ειναι???ειναι ανεκτοι?η ειναι αυτο που λενε πεθαινεις απο τον πονο?

Χμμ.. θα προσπαθησω να στο περιγραψω οπως το ενιωσα...

Σαν πονοι περιοδου,που ξεκιναει απο τη μεση κ ταυτοχρονα νιωθεις την κοιλια σου να σκληραινει. Αν εχεις αμφιβολια αν ειναι η οχι συσπαση, πιασε την κοιλια σπυ... αν ειναι πετρα τοτε αυτη ειναι!Επισης οσο περναει η ωρα εχουν μεγαλυτερη διαρκεια... κ απο ενα σημειο κ μετα νιωθεις σαν να ειναι μια συνεχομενη,γιατι εκει που τελειωνει η μια ξεκιναει η αλλη...

Για μενα ηταν ανεκτο μεχρι ενα σημειο.... μετα κουραστηκα να ποναω συνεχομενα κ μου εκαναν επισκληριδειο,μια μικρη δοση που μου εδωσε πολυ κουραγιο για τη συνεχεια... κ ας μη κρατησε πολυ!

Στις εξωθησεις ειναι αρκετα εντονος ο πονος... αλλου ειδους βεβαια... που δεν μπορω να σου περιγραψω.... αλλα δεν κραταει πολυ.... κ νιωθεις κ τοσο κοντα στο μωρακι σου πια!!!

Αντε μη σε αγχωνει τιποτα!!!!Ειναι ολα ρυθμισμενα απτη φυση αψογα...θα εκπλαγεις!!!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

συμφωνώ είναι πόνος που ξεκινάει από την μέση και απλώνεται μετά στην κοιλιά περιοδικός και εγώ ένιωθα και έντονη την ανάγκη να κάνω κακά μου χωρίς όμως να θέλω μάλλον από την πίεση στην όλη περιοχή.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Βιβιαν τι κουλα ειναι αυτα που λεει η πεθερα?

Το τι εχεις να ακουσεις γενικα δε λεγεται ολοι

Με τις συμβουλες τους και τα σχολια τους!

Μεχρι και στο δρομο οπως ειπε καποια θα σχολιαζουν

Οι γριες κι αμα τους απαντησεις θα θυμωσουν κιολας.

Εγω σημερα κοιμηθηκα επιτελους βεβαια νιωθω

Πολυ κουραση. Τη μια λεω οτι θελω να παω μια

Ωρα αρχιτερα σπιτακι μου μιας και η μικρη μου

Γιορταζει αλλα απτην αλλη δεν μπορω να κανω

Και τιποτα ακομα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα μανουλες!!

Πέρασα χαλια βράδυ....δεν εχω κοιμηθεί καθόλου,

κ μόλις έστειλα το μικρο στην πεθερα μου...για

να μείνω στο κρεβάτι...

Ενιωθα απίστευτους πόνους το βράδυ....ανάλογα

σε ποιο πλευρό γύριζα εκεί πονουσα κιόλας...σα

να μου ξεριζωναν τα σωθικά ήταν....

Τωρα εχουν μαλακωσει κάπως..

Vivian ειλικρινα δεν ξέρω αν θα χα

συγκρατηθει αν τα άκουγα αυτα...χαρα στην υπομονη σου....

Μαρακι να χαίρεσαι το Λυδιακι σου, πολύχρονη να ειναι.

Sky Πως ήταν το βράδυ σας??

My girl δεν μας εχει πει η μπουμπού σου τι κανει???ειναι καλύτερα??

qLIep2.png

y2qkp3.png

kittymaria, γιατί κοριτσάκι μου?

Για γράψε μας αν πήρες το γιατρό...

Sky Πως ήταν το βράδυ σας??

horror movie!

Με κράτησε ξύπνια από τις 12,30 μέχρι τις 03,00 τρώγωντας δυο φορές σ' αυτό το διάστημα, αλλάζοντας ένα φορμάκι και με μια νευρικότητα άλλο πράγμα για 4 προς 5 ημερών μωρό. Πιστεύω τον κούρασε ο παιδίατρος, μετά κοιμήθηκε εξαιρετικά βαριά και μετά το μάτι γαρίδα.

Ξέχωρα απ' αυτό, ξυπνάει κανονικά για φαί, είτε φάει 20 ml είτε παραπάνω.

Νομίζω ότι θα ξεκινάω να φτιάχνω 90 ml αντί για 60 (νομίζω θα τα έπινε) μπας και κοιμάται κάνα μισάωρο παραπάνω.

Πού είστε κοριτσάκια οι υπόλοιπες? Πώς ήταν το βράδυ σας?

[υ.γ.: είμαι η μόνη που ξενυχτάω κατ' αυτόν τον τρόπο? Τα δικά σας ανά πόση ώρα ξυπνάνε?]

Μόλις μίλησα με το γιατρο, μου ειπε οτι έτσι

οπως του τα περιγράφω μάλλον ειναι το εντερο....

αν συνεχιστεί όμως ο πόνος να παω

νοσοκομειο να με δει...

Sky υπομονη λίγες μερες, θα φτιάξει το προγραμμα του....

Αφήνει καθόλου γαλα στο μπουκάλι??

Για να είσαι σίγουρη οτι εχει χορτάσει θα πρεπει

να αφήνει μόνος το μπιμπερο απο το στόμα κ Μεσα

στο μπουκάλι να εχει μείνει λίγο γαλα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...