Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Το πιστεύεις ότι τα ζεις αυτά?

Δεν είναι τελείως σουρεαλιστικές αυτές οι μέρες???

(σε μια βδομαδούλα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, I promise, η κούραση βέβαια έτσι κι έτσι, απλά θα έχεις μάθει να τη διαχειρίζεσαι

-είδες συμβουλές η παλιά καραβάνα? έκανε η μύγα κ@λο...:tongue:)

Τα ήξερα αυτά, τα είχαμε συνεννοηθεί (βέβαια αν δεν τα ζήσει κανείς είναι όλα στη θεωρία). Είμαστε κι οι δύο πολύ καλοπερασάκηδες, οπότε για χρόνια συζητιόταν το θέμα...

Στη βδομάδα πάνω ελπίζω να είναι όπως τα λες boss! (εκεί που είμαι ήσουνα, που λένε!).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είδες? Είχε και λίγα καλά η υπόθεση τελικά:tongue:!

Πώς ξημέρωσε η μέρα σήμερα? μάλλον σου φαίνεται μία τεράστια μέρα από χτες, ε?- Πώς τα βλέπεις τα πράγματα με το φως της μέρας?

Θα κατεβείς εσύ κάτω ή αφήνουν παιδάκια στον όροφο και θα δουν και την αδερφή τους?Βιντεοκάμερα έχετε:tongue:?

Μοναχοφαγού!!!!

Τα δυο πρώτα σου παιδιά πάντως μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, οπότε και τα δυο σε σένα φέρνουν να υποθέσω? Άντε και το 2-1 καλό σκορ είναι!

Πότε βγαίνετε με το καλό? Θα προλάβεις τη γιορτή της ΜΕΓΑΛΗΣ (πότε έγινε μεγάλη κόρη η Λυδία, ε?) σου κόρης αύριο???:P

Κατεβηκα εγω κατω στο σαλονι καλα ο γιος μου με χαιρετησε

Χαμογελαστος και μετα χωθηκε στον παιδοτοπο του ιασω και

Με ξεχασε τελειως!αντρες παιδι μου!

Η μικρη που εγινε τωρα μεγαλη(η καημενη δεν ξερει τι την περιμενει)

Ηταν μαζι μας και συμπεριφεροταν φυσιολογικα δεν της ανεφερα κι

Εγω τιποτα για μωρο μην την τσιτωσω αλλα το σκηνικουλι το εκανε

Και μας ακουσε ολο το ιασω γιατι ηθελε να την αλλαξω εγω πανα

Κα να μην την κραταει αλλος αλλα εγω ποναγα....

Κατσαμε για λιγο αγκαλιτσα κ την πηγαμε στο μαγαζι με τα παιχνιδια

Για να ξεχαστει!δυστυχως δεν θα μαι στη γιορτη της Τριτη βγαινω!

(σε μια βδομαδούλα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, I promise, η κούραση βέβαια έτσι κι έτσι, απλά θα έχεις μάθει να τη διαχειρίζεσαι

Δεν το συζητω πας για μεταπτυχιακο ηδη!

Ευγε!

Μετην Ευα τι γινεται?κανενα νεο με το μωρο της?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Σαν παλια καραβανα κ εγω...:shock::tongue:... ερχομαι να επιβεβαιωσω οσα λεει η σκουντουφλιτσα!! Μαθαινεις να τα διαχειριζεσαι ολα πιο ψυχραιμα κ να οργανωνεσαι σωστα!!! Μην ξεχνας μεσα στη μερα να κοιμασαι για να αντεχεις τα βραδια!!

Εμενα καψονια μου εκανε ολο το βραδυ... θα πω το χειρπτερο... απο τις 4 που ξυπνησε για φαγητο, τελικα κοιμηθηκα 8!!!! Εφαγε πολυ,μετα σφιγγοταν πολυ για κακα κ εκλαιγε, μετα εκανε κακα, μετα ξαναπεινασε, ξανα εκλαιγε, ξαναεφαγε,ξαναεκανε κακα, ξαναπιεστηκε.. ..κ για να μην τα πολυλογω... ημασταν στηθος- αλλαγη- στηθος!!! Τα παιξα!!! Θελω να παρει πιπιλα κ δεν την παιρνει με τπτ...

Αραγε φταιει κατι που τρωω κ γιαυτο ζοριζεται στα κακα??? Κανει παααρα πολλα,απλα ζοριζεται....

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Δεν το συζητω πας για μεταπτυχιακο ηδη!

Ευγε!

Μετην Ευα τι γινεται?κανενα νεο με το μωρο της?

Καλα το Λυδιακι εχει τρελα μαζι σου,ε??? Γλυκουλακι μωρε!!

Η milky θα γεννησε λογικα!!! :-) Μπηκε εχθες?? Δεν μπηκε νομιζω...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Κατσαμε για λιγο αγκαλιτσα κ την πηγαμε στο μαγαζι με τα παιχνιδια για να ξεχαστει!

Ωχ, συγκινήθηκα....δεν είναι και λίγο πράγμα η προσαρμογή και γι' αυτά τα καημενούλια...ειδικά τα πολύ μικρουλάκια σαν τη μικρή σου (τώρα έγινε πάλι μικρή;)).

Εμενα καψονια μου εκανε ολο το βραδυ...

Εμένα τα κάνει αυτά μέσα στην ημέρα, ΟΛΗ τη μέρα όμως...τουλάχιστον εσείς κάνετε κακά, εμείς πάλι κλείσαμε 4 μέρες...δεν δείχνει να σφίγγεται κι αυτό είναι καλό, αλλά μικροπονάκια πρέπει να έχει γιατί εκεί που νανουρίζεται, ξαφνικά πετιέται με κλάματα:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Γιωτάκι μου να σας ζήσει το μαμουνάκι σας!!! Να είναι καλότυχη και ευτυχισμένη πάντα!!!!

Ολα πήγαν καλά έτσι!!!!! Βιαζόταν η μπουμπού σας!!!

Σκαι μου καλώς γυρίσατε σπιτάκι σας!!!! Υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία και όλα καλά θα πάνε!!!! Δεν σε φοβάμαι!!!!!!:D:D

Χριστιανάκι μου, γιατι σου είπε να τα κόψεις απο τώρα;;;; Υποτίθεται στα δίνει για να μην γεννήσεις πρόωρα απο τη στιγμή που υπάρχουνε συσπάσεις!!!!

Εγώ τα έπαιρνα μέχρι και 36+4 ημερών που είδαμε τον μπεμπούλη και δεν θα έχει πρόβλημα να βγει...

Ξεκίνησα να τα πέρνω απο την 34η εβδομάδα... μισο καθε 8ωρο και επειδή οι συσπάσεις συνεχίστηκαν, το βραδινό μου το έκανε ολόκληρο!!!

Δεν καταλαβαίνω την λογική να στο δώσει και τώρα να στο κόψει...αφου δεν εχεις μπει ακόμα στον μήνα σου....

Χάθηκα έχετε δίκιο αλλά την Παρασκευή το βράδυ είχαμε σοου...

Πηγα για περπάτημα με τον άντρα μου και τους κουμπαρους μας..τους νονους του μπεμπουλη... !!!

Την έπιασαν την κολλητή μου διαστολές και πήγε σπίτι..12 τα μεσάνυχτα μπήκε στο μαιευτήριο, τρέχαμε πανικόβλητοι και 2.30 τα ξημερώματα έφερε στον κόσμο τον πνευματικό αδερφό του μπεμπούλη μου...

Οποτε είμαστε χαζεμένοι, ημασταν και εχθες στο μαιευτήριο και πήρα μια γεύση!!!

Αναμένω πως και πως... σήμερα έπλυνα το μπαλκόνι και τώρα πάω να ξεσκονίσω και να κάνω καμια δουλειά ακόμη...που θα πάει...θα βγει!!!

Η κοιλιά μου ξανα ανέβηκε σήμερα...τι να πω...απλώνει ποδάρες το παλικαράκι μου!!! Δεν εχει πάρει μάλλον απόφαση ακομα αν θα βγει σύντομα ή οχι!!!!

Συσπάσεις βέβαια και σουβλιές, μια χαρά κρατούν...αντε να δουμε!!

Εμένα τα κάνει αυτά μέσα στην ημέρα, ΟΛΗ τη μέρα όμως...τουλάχιστον εσείς κάνετε κακά, εμείς πάλι κλείσαμε 4 μέρες...δεν δείχνει να σφίγγεται κι αυτό είναι καλό, αλλά μικροπονάκια πρέπει να έχει γιατί εκεί που νανουρίζεται, ξαφνικά πετιέται με κλάματα:(

Toν έρημο! Κι εμένα έχει ώρες να κάνει (ενώ έκανε συνεχώς) και πετιέται, τι τραβάνε κι αυτά μέχρι να γίνουν παιδάκια..

Η κοιλιά μου ξανα ανέβηκε σήμερα...τι να πω...απλώνει ποδάρες το παλικαράκι μου!!!

Αυτά τα πόδια κι εμένα με σκοτώνανε, χεχε!

Καλα το Λυδιακι εχει τρελα μαζι σου,ε??? Γλυκουλακι μωρε!!

Η milky θα γεννησε λογικα!!! :-) Μπηκε εχθες?? Δεν μπηκε νομιζω...

Ειναι το λυδιακι γλυκα αστα!λετε να γεννησε ηmilky?

Ποια εχει σειρα κανονικα?

Ωχ, συγκινήθηκα....δεν είναι και λίγο πράγμα η προσαρμογή και γι' αυτά τα καημενούλια...ειδικά τα πολύ μικρουλάκια σαν τη μικρή σου (τώρα έγινε πάλι μικρή;)).

Αστα ακομα δεν εχει καταλαβει οτι εχει αδερφουλα δεν την ειδε

Το μεγαλο σοκ θα το παθει την τριτη

Φυσικα εχω παρει μια σακουλα παιχνιδια jumbo να τα δωσω και καλα

Σαν δωρο της αδερφουλας.Ενω ο Χαρης μου ειπε οτι εχει αυτος ετοιμασει

Δωρο για μενα και το μωρο και μας περιμενουν σπιτι........

Σαν παλια καραβανα κ εγω...:shock::tongue:... ερχομαι να επιβεβαιωσω οσα λεει η σκουντουφλιτσα!! Μαθαινεις να τα διαχειριζεσαι ολα πιο ψυχραιμα κ να οργανωνεσαι σωστα!!! Μην ξεχνας μεσα στη μερα να κοιμασαι για να αντεχεις τα βραδια!!

Εμενα καψονια μου εκανε ολο το βραδυ... θα πω το χειρπτερο... απο τις 4 που ξυπνησε για φαγητο, τελικα κοιμηθηκα 8!!!! Εφαγε πολυ,μετα σφιγγοταν πολυ για κακα κ εκλαιγε, μετα εκανε κακα, μετα ξαναπεινασε, ξανα εκλαιγε, ξαναεφαγε,ξαναεκανε κακα, ξαναπιεστηκε.. ..κ για να μην τα πολυλογω... ημασταν στηθος- αλλαγη- στηθος!!! Τα παιξα!!! Θελω να παρει πιπιλα κ δεν την παιρνει με τπτ...

Αραγε φταιει κατι που τρωω κ γιαυτο ζοριζεται στα κακα??? Κανει παααρα πολλα,απλα ζοριζεται....

Αχ αυτα ειναι!ερχονται τα δυσκολα....

Αυτος ο κυκλος μαμ κακα χωρις νανι και μες στη νυχτα

Ειναι να τρελαινεσαι!

Σαν δωρο της αδερφουλας.Ενω ο Χαρης μου ειπε οτι εχει αυτος ετοιμασει

Δωρο για μενα και το μωρο και μας περιμενουν σπιτι........

:D :D :D

Αχ αυτα ειναι!ερχονται τα δυσκολα....

Αυτος ο κυκλος μαμ κακα χωρις νανι και μες στη νυχτα

Ειναι να τρελαινεσαι!

Aυτό πότε είναι ρε παιδιά! Ούτε μια ωρίτσα νάνι?

Πλάκα κάνετε, έτσι? Το παθαίνουν όλα? :shock:

ΓΙΑΤΙ?

Διαφημίσεις

τι κάνετε κοριτσια μου?:D

μπήκα να σας πω τα νέα μου - νεύρα μου :evil: να ξεσπάσω

αλλά καταρχήν να συμπληρώσω κι εγώ πως όντως είναι

πολύ σουρεάλ οι πρώτες μέρες με το μωρό!τώρα συνειδητοποιώ

πως ο μπέμπης είναι δικός μου!:shock: δεν ξέρω μου φαινόταν

τόσο περίεργο!κι θα συμφωνήσω κι εγώ sky μου άλλαξε τον μετά

το φαί γιατί όντως είναι εκνευρισμένος που πεινάει κι γιαυτό σου κλαίει

αν φάει αμέσως ίσως φάει κι πιο πολύ!εγώ πάντως το βράδυ μόνο μωρομάντηλα

εκτός αν κάνει πολλά κακά!γιατί εμένα δεν κάνει μετά από κάθε γεύμα

σφίγγεται πολύ κι έχει κι κολικούς κι αφήστε τα!:(

λοιπόν στο θέμα μου....τα χω πάρει με τη πεθερά μου κι όσο σκέφτομαι

πως μπορεί να χρειαστεί να αφήσω το μωρό μαζί της φρικάρω!μάλλον δεν θα

υπάρχει σαν επιλογή πια!εκτός του ότι δεν της έχω εμπιστοσύνη γενικά

γιατί θεωρώ πως είναι οξύθυμη έχει αρχίσει κι με επιβεβαιώνει!!

είμασταν χτες στο κήπο κι φτερνίστηκε ο μπέμπης κι έβγαλε μίξα κι πήγα

να φέρω μπατονέτα να του τη βγάλω κι εντάξει δεν του αρέσει κι έκλαψε!

κι λέει η κυρία...τι σου έκανε η ΚΑΚΙΑ η μαμά??????:evil::evil::evil::evil::evil:

καλά έγινα τούρκος!!!!της λέω μην ξανακούσω τέτοια βλακεία!!!εντάξει

έλεος έτσι?????δλδ όταν μεγαλώσει κι καταλαβαίνει θα λέει τέτοιες μ@λ@κίες???

κι σήμερα ήρθε η μαμά μου να τον κρατήσει γιατί πήγαμε για μπάνιο

με φίλους μας (εγώ για παρέα μόνο ίσα για να πάω βόλτα) κι παίρνω τη

μαμά μου μετά από καμιά ώρα (που κανονικά ήταν να κοιμηθεί 3ωρο) κι μου

λέει ψιλογκρινιάζει έχει ξυπνήσει θα σε πάρω...ξαναπαίρνω κι έκλαιγε..

γύρισα σπίτι φυσικά κι με βλέπει η πεθερά κι μου λέει τι ήρθες??κι λέω αφού

κλαίει κι μου λέει σιγά κι συ τι θα κάνεις??????:evil::evil::evil::evil::evil:

δεν απαντώ της κλείνω την πόρτα στη μούρη!!!

κι μου λέει η μαμά μου πως μπήκε όταν τον κούναγε η μαμά στο καρότσι

κι της λέει τι τον κουνάς άστον εκεί!!!!!κι το μωρό έκλαιγε έτσι??!!!

οπότε είμαι σίγουρη πως θα τον αφήνει να κλαίει!!κι της έχω πει επανηλειμμένα πως είναι πολύ μικρός ακόμα κι δεν θέλω να κλαίει!!

δλδ πείτε μου τι θα κάνω?????

σορρυ για το κατεβατό αλλά είναι κι περίληψη φανταστείτε του τι έχω ακούσει!!!!!!!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

κι μου λέει η μαμά μου πως μπήκε όταν τον κούναγε η μαμά στο καρότσι

κι της λέει τι τον κουνάς άστον εκεί!!!!!κι το μωρό έκλαιγε έτσι??!!!

Πλάκα κάνεις! Δηλαδή να αφήσεις ασαράντιστο μωρό να κλαίει, λες και το έκανε από κανένα γινάτι, λίγων ημερών μωρό!

Πλάκα κάνεις! Δηλαδή να αφήσεις ασαράντιστο μωρό να κλαίει, λες και το έκανε από κανένα γινάτι, λίγων ημερών μωρό!

Όχι, όχι, το καλύτερο ήταν αυτό το τι σου έκανε η κακιά μαμά!

Αχ, Βίβιαν, χαρά στην ψυχραιμία σου (πάντως έχε υπ' όψη σου ότι οι λεχώνες νομικά έχουν ή ακαταλόγιστο ή μεγάλο ελαφρυντικό:tongue:!)

Σκάι, τι ωραίο τικεράκι και πρωτότυπο!!!Με γεια!

Να στο κλέψω να μην είναι πια πρωτότυπο:D???

Pele, με το συμπάθειο, οι θηλές σου δεν σε εχουν ενοχλήσει καθόλου? Βάζεις τίποτα επάνω?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Όχι, όχι, το καλύτερο ήταν αυτό το τι σου έκανε η κακιά μαμά!

Αχ, Βίβιαν, χαρά στην ψυχραιμία σου (πάντως έχε υπ' όψη σου ότι οι λεχώνες νομικά έχουν ή ακαταλόγιστο ή μεγάλο ελαφρυντικό:tongue:!)

Σκάι, τι ωραίο τικεράκι και πρωτότυπο!!!Με γεια!

Να στο κλέψω να μην είναι πια πρωτότυπο:D???

Pele, με το συμπάθειο, οι θηλές σου δεν σε εχουν ενοχλήσει καθόλου? Βάζεις τίποτα επάνω?

Σε συμπαθαω σκουντουφλιτσα.... οχι δεν με εχουν ενοχλησςι καθολου... μονο τη στιγμη που πιανει κ κανει την πρωτη ρουφιξια νιωθω ενα πονακι,αλλα αμεσως περναει... το περιργο ειναι πως νιωθω το πονακι κ στα δυο στηθη.. ειτε ειναι αυτο που θηλαζω ειτε οχι...

Βιβιανακι μουυυυ,α π α ρ α δ ε κ τ η η κακια γιαγια!!!!!!!Ελεος παντως... μα καλα για να τα κανει-λεει ολα αυτα ποσο κακος ανθρωπος ειναι??? Χαρα στην ψυχραιμια σου κοριτσακι μου... ο άντρας σου τι λεει????

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...