Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα!

Ανησυχιες βλεπω.....

[quote name=skountoufla;;

Μαρία' date=' τέλος καλό όλα καλά.

Να σου πω, θα 'ρθω να τη βαφτίσω την κόρη σου, μου φαίνεται! Εκτός του ότι θα έχουμε το ίδιο όνομα, γεννηθήκαμε ίδια κιλά και....ίδια ώρα 12.20 το μεσημέρι κι εγώ!!

Και πάλι να σου ζήσε ο κορίτσαρος:P

.[/quote]

Το χει τονομα λες?:D ασε κ δεν εχουμε νονα....

Συμφωνω μαυτο που ειπες οτι δεν ειναι αναγκη να τα κανουμε ολα

Οπως τα ειχαμε σκεφτει γιατι θα τρελαθουμε.

Χαλοουυυυ!!

Μαρια εισαι μαζι μας?Πονας καθολου? ή καμια σχεση με την πρωτη καισαρικη?

Με στεναχωρησε ο ομορφουλης..ειδες? τς τς τς.. ελπιζω να βρουμε μια μεση λυση....!

Χριστιανα εχω παρει πολυ παυσιπονο μου χωρηγει και

Ενδοφλεβιως αυτη τη φορα οποτε δεν εχω πονεσει καθολου

Ειμαι πολυ καλυτερα σουλατσαρω κανονικα!

Αντε να τα συζητησετε και να αποφασισετε κατι που να ικανοποιει κ τους δυο!

σχεδον τσακωθηκα με την παιδιστρο...πρεπει λεει να αποφασισω...

το μωρο δεν εχει παρει ακομα οσο βαρος θα επρεπε,το sns δεν το ξερει και δυσανασχετει...οταν ακουσε συμβουλο θηλασμου της σηκωθηκε η τριχα οτι λεει προχθες πηγαν Στο Παιδων ενα μωρο απο συμβουλο...

το μωρο εχει κολικους...ειμαι μονη μου και κλαιω ασταματητα!

την εβαλα στηθος και ηρεμησε και εκεινη και εγω...

πρεπει να βρω γιατρο να στηριζει τον θηλασμο..

δεν μπορω να στηριχτω στην συμβουλο σε θεματα υγειας αλλα δεν μπορει και η παιδιατρος να μην με στηριζει και να παλευω μονη μου χωρις την εγκριση της..

ολοιι με επρηξαν οτι ειναι καλο η γιατρος να ειναι στο παιδων αλλα δεν την θελω...τελος!

χριστιανα ζοριζεται πολυ να κοιμηθει...

δυσκολευεται μουρμουραει...οταν κοιμηθει θα ξυπνησει την ωρα που ειναι να φαει.

Δεν ξερω...βασικα σε αυτην την ηλικια ποσο γαλα πινουν τα μωρα?

Ναντια μαλλον πρεπει να αλλαξεις παιδιατρο!

Το οτι ειναι στο παιδων δε λεει τιποτα.το καθε μωρο

Αναπτυσσεται με δικους του ρυθμους. Νομιζω το δυσκολο

Κομματι τωρα που δε σαφηνει να σκεφτεις καθαρα ειναι οι κολικοι!

Ειναι οτι χειροτερο το ξερω και σιγουρα επηρεαζει κι αυτο την

Ορεξη του παιδιου.προσπαθησε απο φιλους και γνωστους να βρεις

Ενα καλο παιδιατρο ακομα και ενα τηλεφωνο να παρεις

Να τον ρωτησεις τι να κανεις.

Παιδιά ήπιε 11,30 περίπου 90 ml από ένα μπιμπερό που πήρα χτες μαζί με το γάλα της chicco. Tα Nuk που έχουμε πρέπει να του κάθονται στραβά τελικά. Δεν έπαιρνα κι εγώ η χαζή άλλα 2-3 της chicco... Λοιπόν μετά τις 11,30 περίμενα να φάει τουλάχιστον στις 2,30 αλλά ξύπνησε στις 1,30 με κλάμματα, ολοκληρος αγώνας να τον αλλάξω που είχε λερωθεί (τελικά καθάρισα τσάτρα πάτρα με μωρομάντηλα), άλλος αγώνας να του αλλάξω φορμάκι, και έφαγε μόνο 30 ml από της Nuk και μετά ενώ έκανε την κίνηση δεν έτρωγε, δεν ξέρω τι πάει στραβά με αυτά τα μπιμπερό...

Σκαι παρατα τα τα nuk αφου βλεπεις οτι δεν τα θελει και

Αγορασε κι αλλα chicco!και ψυχραιμια με το κλαμα

Αμα σε κανει να νιωθεις καλυτερα οταν κλαιει παρτον μια

Αγκαλιτσα και πες δυο γλυκα λογακια κι ας σταματατε το αλλαγμα στη μεση!

Αχ σημερα θα ερθουν τα παιδακια μου να με δουνε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με την τομη πως είσαι??

Εμενα σημερα μου κανει τρελα καψονια.... :(

Ενώ είμαι πολυ καλά με την τομή, αυτό το σήκω κάτσε με το μωρό έχουν αρχίσει τα ράμματα και τραβάνε. Και περισσότερο αίμα ρε γμτ.

Τι σου κάνει το δικό σου το μπεμπέ?

:D :D

Να σου ζήσει, γερή και τυχερή! Σου μοιάζει Μαράκι?

Πονάς?

εdit: τώρα είδα ότι απάντησες ;)

Καλημέρα...Ράνια μην τον αλλάζεις όταν είναι ήδη εκνευρισμένος και θέλει να φάει για αυτό παθαίνεις πανικό.τάισε βάλτον να ρευτεί και τον αλλάζεις μετά.Επίσης αν τον βόλεψαν τα κικο στείλε τον άντρα σου να πάρει κι άλλα σήμερα μη τρέχεις με ένα μπουκάλι.

Επίσης είσαι μετά από χειρουργείο δεν κάνει να σηκώνεις βάρος έστω και το μωρό συνέχεια πες στον μπαμπά σας να βοηθήσει.Είναι και δικό του παιδί όχι μόνο δικό σου.Και προσπάθησε να είσαι ήρεμη..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Nαι, θα πάει ο άντρας μου σε λίγο να πάρει chicco, αφού τον ξαναταϊσουμε και τον πλύνουμε. Θα μαγειρέψει κιόλας, θα τον κρατήσει λίγο και το απόγευμα...

Γιατί ρε παιδιά ξυπνάει όλο και νωρίτερα? Μόλις έκλεισε ώρα έχει αρχίσει τα νιαουρίσματα! Τι στο καλό τους έδιναν στο μαιευτήριο, ναρκωτικά?

Ενώ είμαι πολυ καλά με την τομή, αυτό το σήκω κάτσε με το μωρό έχουν αρχίσει τα ράμματα και τραβάνε. Και περισσότερο αίμα ρε γμτ.

:D :D

Να σου ζήσει, γερή και τυχερή! Σου μοιάζει Μαράκι?

Πονάς?

εdit: τώρα είδα ότι απάντησες ;)

Παυσιπονο παιρνεις?

Καλα αυτη τη φορα νιωθω οτι μου φερανε παιδι αλληνης!

Τιποτα στον υπνο με πιασανε!κοροιδευω το συζηγο

Επειδη του μοιαζει οτι γι αυτο ηθελε τριτο για να πετυχει και ενα παιδι!:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλά Μαρία δώσε μου ελπίδες και μένα την καημένη μάνα που κανένα παιδί δεν μου μοιάζει μόνο την μύτη μου παίρνουν χαχαχα

Μετά έτσι θα λέει και ο δικός μου ότι ήθελα τρίτο για να μου μοιάζει ένα :)

Πάντως μπράβο είσαι και πολύ cool!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα μανουλες....

Χθες είχα πλύσιμο-σιδερωμα κ δε μπήκα καθόλου...

Επιτέλους επλυνα τα ρουχα της μπεμπας..

Τωρα έμειναν μονο καρότσι-καθισμα αυτοκινήτου-πορτ μπεμπε....

Σας διάβασα στα γρήγορα...

Mummytobe καταρχάς μην αγχωνεσαι κ σίγουρα

βρες αύριο αλλο παιδιατρο....

Πολυ σε αγχωνει ο δικός σου....

Sky Κ ο γιος μου τις πρώτες μερες έτσι ήταν...

Προφανώς στο νοσοκομειο χορταινε γιατι ήταν

ακομα η αρχη κ το στομαχακι του δεν είχε ανοίξει

για να θέλει πολυ....

Τωρα καθώς μεγαλώνει θα θέλει κ περισσοτερο....

Φαντασου οτι ο δικός μου θηλαζε (οτι έπαιρνε απο

μένα τελος πάντων ) κ μετα χτυπούσε κ 90ml έτσι

για πλάκα....θα φτιάξει το ωράριο του σιγα σιγα....

My girl τι έγινε μέρη μπεμπα τελικά?? ειναι καλα σήμερα??

Skountoufla expert έχεις γίνει.....

Χριστιανα κ εγω εχω αρχίσει κατι δυνατές συσπασεις

κ μου λεει ο άντρας μου

Σφίξου μεχρι την πεμπτη που μπαίνεις στον 9ο

qLIep2.png

y2qkp3.png

Τωρα είδα κ τ αλλα που γράψατε...

Sky Οχι πανικός.....

Στην τελική ξυπνά τον τον άντρα σου κ πες του θέλω βοήθεια....

Δεν ειναι ντροπή.....

Δεν έχεις βοήθεια άλλη κ είσαι κ απο χειρουργείο....

Μετα που θα ρευτει τον αλλάζεις??

Εμένα πχ τότε εκανε τα κακά του,μετα το ταισμα

οπότε πρώτα ταιζα κ μετα άλλαζα...

Γιατι κ όσες φορές επιχείρησαν να τον αλλάξω

προ φαγητού εκανε σα να το σφαζουν κ ξεσηκωνε όλη τη γειτονιά...

Μαρακι να σου ζήσει ο κοριτσαρος....

Να μας πείς πως θ αντιδράσουν τα παιδια σου

με το μωρο σήμερα....

Ειδικα η Λυδια....:o:o:o

qLIep2.png

y2qkp3.png

Χριστιανα δεν έχει εμπεδωθεί το μωρό ακόμα και ο γιατρός είπε ότι είναι σχετικά ψηλά..Σήμερα ένιωσα μια διαφορά στο βάρος,την νιώθω πιο χαμηλα απο χθές,με χτυπάει κάτω απο τον αφαλό και αντανακλαστικά νομίζω ότι με χτυπάει και απο κάτω και πονάει λίγο είναι η αλήθεια..:(

στον αφαλο ε?εγω ξερεις που νιωθω το κεφαλι?πιο κατω και απο το εσωρουχο! απορω μεχρι που θα κατεβει ακομα!:shock: γι`αυτο φοβαμαι οτι θα γεννησω συντομα..:?

Τι στο καλό τους έδιναν στο μαιευτήριο, ναρκωτικά?

αχαχαα!!Σκαι θυμασαι που ελεγα εγω πως με μωρομαντηλα καθαριζα κ για τοπικο μπανιο ημουν με τη ψυχη στο στομα?για αυτους τους λογους!σαν δαιμονισμενη εκανε!!μεχρι κ τωρα δηλαδη!!:shock::rolleyes: υπομονη!! θα συνηθισεις κ το κλαμα.. ναι αληθεια σου λεω.. κ η δικια μου επισης ξυπνουσε ανα 1,5 ωρα για γαλα! απο την λαιμαργια της!!

σημερα θα εχεις κ φαγακι απο τον αντρουλη?κατι ειναι κ αυτο πιστεψε με! εμεις την βγαζαμε με ντελιβερι!!:|

Διαφημίσεις

Μαριαααα!!! περιμενουμε αντιδραση απο τα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν σου μοιαζει εε? δεν πειραζει καλε,, αφου σου μοιαζουν τα αλλα δυο, χαλαλι του το τριτο!!:tongue:

εχω πολυ αγωνια κ εγω σε ποιον θα μοιαζει!:cool:

απο τις φωτο που ειδα του υπερηχου,τα χειλη κ το πηγουνι ειναι τα ιδια με της κορη μου, που η κορη μου τα πηρε απο την μανα μου!!

ακομα την βλεπω [την κορη μου]κ δεν μπορω να την συνηθισω..... ειναι λες κ βλεπω τη μανα μου με πιπιλα!!! ΜΟΥΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!:mrgreen: κατα τα αλλα τα πηρε ολα απο εμενα!!!:D

στον αφαλο ε?εγω ξερεις που νιωθω το κεφαλι?πιο κατω και απο το εσωρουχο! απορω μεχρι που θα κατεβει ακομα!:shock: γι`αυτο φοβαμαι οτι θα γεννησω συντομα..:?

Εκεί στο εσώρουχο νιώθω σαν να γυρίζει η μπεμπα το κεφαλι απο αριστερα στα δεξιά μόνο αυτό,μικρές κινησουλες δηλαδή.τον προηγούμενο μήνα που περπατουσα πάρα πολυ τότε το ένιωθα σαν να έψαχνε τρόπο να βγει.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Έφαγε 50 ml μονοκοπανιά, μετά ήθελε χάδια αγκαλιά και τρίψιμο πλατούλα και πατουσάκια "μαξιλαράκια" σαν τις γάτες :D

Είδες? Είχε και λίγα καλά η υπόθεση τελικά:tongue:!

Πώς ξημέρωσε η μέρα σήμερα? μάλλον σου φαίνεται μία τεράστια μέρα από χτες, ε?- Πώς τα βλέπεις τα πράγματα με το φως της μέρας?

Θα κατεβείς εσύ κάτω ή αφήνουν παιδάκια στον όροφο και θα δουν και την αδερφή τους?Βιντεοκάμερα έχετε:tongue:?

Καλα αυτη τη φορα νιωθω οτι μου φερανε παιδι αλληνης!Τιποτα στον υπνο με πιασανε!

Μοναχοφαγού!!!!

Τα δυο πρώτα σου παιδιά πάντως μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, οπότε και τα δυο σε σένα φέρνουν να υποθέσω? Άντε και το 2-1 καλό σκορ είναι!

Πότε βγαίνετε με το καλό? Θα προλάβεις τη γιορτή της ΜΕΓΑΛΗΣ (πότε έγινε μεγάλη κόρη η Λυδία, ε?) σου κόρης αύριο???:P

NuWHp2.png

InJWp3.png

Παυσιπονο παιρνεις?

Βολταρέν μόνο και μόνο επειδή παίρνω μεθερτζίν.

Μετα που θα ρευτει τον αλλάζεις??

Εμένα πχ τότε εκανε τα κακά του,μετα το ταισμα

οπότε πρώτα ταιζα κ μετα άλλαζα...

Γιατι κ όσες φορές επιχείρησαν να τον αλλάξω

προ φαγητού εκανε σα να το σφαζουν κ ξεσηκωνε όλη τη γειτονιά...

Ναι, αφού φάει, αλλά και πάλι όχι και εύκολα... π.χ. μπανάκι ούτε για πλάκα εγώ. Τοπικά με μωρομάντηλο, από πάνω καλά βρεγμένο βαμβάκι κι από πάνω την κρέμα :( :( :(:oops: :oops: :oops:

αχαχαα!!Σκαι θυμασαι που ελεγα εγω πως με μωρομαντηλα καθαριζα κ για τοπικο μπανιο ημουν με τη ψυχη στο στομα?για αυτους τους λογους!σαν δαιμονισμενη εκανε!!μεχρι κ τωρα δηλαδη!!:shock::rolleyes: υπομονη!! θα συνηθισεις κ το κλαμα.. ναι αληθεια σου λεω.. κ η δικια μου επισης ξυπνουσε ανα 1,5 ωρα για γαλα! απο την λαιμαργια της!!

σημερα θα εχεις κ φαγακι απο τον αντρουλη?κατι ειναι κ αυτο πιστεψε με! εμεις την βγαζαμε με ντελιβερι!!:|

Ναι βρε Χριστιάνα σε θυμήθηκα. Εύχομαι μόνο μη μας συμβεί τίποτα!

Ξυπνούσε κι η δική σου έτσι, ε? :rolleyes:

..... ειναι λες κ βλεπω τη μανα μου με πιπιλα!!! ΜΟΥΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!:mrgreen:

:D :D :D :D

Σκ@τούλα!

Είδες? μάλλον σου φαίνεται μία τεράστια μέρα από χτες, ε?-

Ναι! ΝΑΙ! Κάνουν πουλάκια τα μάτια μου! Πιστεύω ότι έτσι θά' ναι για πάντα κι εγώ θα σαφρακιάζω άυπνη, χοντρή και με κλάματα μέχρι δεν ξέρω κι εγώ πότε! :(

Πήγε ο μπαμπάς μας, πήρε chicco μπιμπερό, ήρθε, τα αποστείρωσε, τα ετοίμασε κι έχω έτοιμο γάλα στο ψυγείο. Μετά τάισα, ρεύτηκε, έγδυσα, τον έκανε μπανάκι ο άντρας μου (χωρίς σαπούνι και όχι κεφάλι, αλλά η αρχή έγινε, έπεσε νερό πάνω του!) Ταμπονάραμε αφαλό, βάλαμε πάνα, εσωρουχάκι, χαϊδολόγημα και νάνι.

Τώρα ο καλός μου μαγειρεύει. Σε καμια ώρα ο μικρός θα ξυπνήσει. Το απόγευμα έχουμε παιδίατρο οπότε μια γνώμη γενικώς για όλα θα την πάρουμε. Α! Και ο μπαμπάς μου μας έφερε τη μισή αμοιβή της γυναικολόγου και την πρώτη επίσκεψη του γιατρού σε ένα ωραιότατο φακελάκι! [έχει και τα καλά της αυτή η ατέλειωτη μέρα!]

Πήγε ο μπαμπάς μας, πήρε chicco μπιμπερό, ήρθε, τα αποστείρωσε, τα ετοίμασε κι έχω έτοιμο γάλα στο ψυγείο. Μετά τάισα, ρεύτηκε, έγδυσα, τον έκανε μπανάκι ο άντρας μου (χωρίς σαπούνι και όχι κεφάλι, αλλά η αρχή έγινε, έπεσε νερό πάνω του!) Ταμπονάραμε αφαλό, βάλαμε πάνα, εσωρουχάκι, χαϊδολόγημα και νάνι.Τώρα ο καλός μου μαγειρεύει. Σε καμια ώρα ο μικρός θα ξυπνήσει. Το απόγευμα έχουμε παιδίατρο οπότε μια γνώμη γενικώς για όλα θα την πάρουμε. Α! Και ο μπαμπάς μου μας έφερε τη μισή αμοιβή της γυναικολόγου και την πρώτη επίσκεψη του γιατρού σε ένα ωραιότατο φακελάκι!

Το πιστεύεις ότι τα ζεις αυτά?

Δεν είναι τελείως σουρεαλιστικές αυτές οι μέρες???

(σε μια βδομαδούλα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, I promise, η κούραση βέβαια έτσι κι έτσι, απλά θα έχεις μάθει να τη διαχειρίζεσαι

-είδες συμβουλές η παλιά καραβάνα? έκανε η μύγα κ@λο...:tongue:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...