Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Με εμψύχωσε πολύ το σεμινάριο της.

Τα έχω δει κι εγώ τα βιντεάκια.

Κατά τη γνώμη μου είναι αυτό που λες: έμπνευση, τίποτα λιγότερο αλλά και τίποτα περισσότερο, Εννοώ ότι δεν θα πάρεις τηλ. την Πατσούρου αν χρειαστείς κάτι σχετικό για το μωρό (όπως τώρα η Νάντια), οπότε πρέπει να βρεις μια "Πατσούρου" στον παιδίατρό σου ή σε κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης στο άμεσο περιβάλλον σου, που να έχει εμπειρία, π.χ. εγώ θα εμπιστευόμουν την Ξανθή, αν την είχα κοντινή μου φίλη, λόγω της εμπειρίας και του ψαξίματός της.

Θέλω να πω καλή η Πατσούρου, αλλά κι εμένα όταν μου είπε η παιδίατρος δώσε ξένο για τον ίκτερο, έδωσα χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ ξέρω από γνωστές μου (και κορίτσια από δω μου το είπαν και τις πιστεύω!) ότι δεν χρειάζεται σώνει και καλά ξένο γάλα για να ξεπεραστεί ο ίκτερος, αλλά ποιον εμπιστεύεσαι μέσα στην ανησυχία της απειρίας σου???

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι υπολοιπες που ειστε?

βιβη,καρμαρ,μιλκυ?να δινετε το παρων σας να μην ανησυχουμε!:eek:

εγω ειμαι λιγο καλυτερα απο τους πονους περιοδου.

βεβαια το μωρο το νιωθω υπερβολικα χαμηλα..:rolleyes:

κατα τις 8 ειχα και μια μεγαλη συσπαση με εντονο πονο κ τρομαξα.. αλλα ευτυχως δεν επαναληφθηκε!

τα γιουτοπαρ παρολο που μου ειπε να τα σταματησω τα πηρα κ σημερα..μισο ομως μονο το βραδυ:rolleyes: φοβαμαι πολυ..θελω τουλαχιστον να πιασω το μηνα μου....:|

οι υπολοιπες ποτε τα σταματησατε τα γιουτοπαρ?

οι υπολοιπες ποτε τα σταματησατε τα γιουτοπαρ?

Εγώ όταν μπήκα στο μήνα μου. Εσύ παρ' όλο που τα παιρνεις έχεις συσπάσεις???

(Νομίζω κι η Καρμαρ έχει το ίδιο θέμα με σένα...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εγώ όταν μπήκα στο μήνα μου. Εσύ παρ' όλο που τα παιρνεις έχεις συσπάσεις???

(Νομίζω κι η Καρμαρ έχει το ίδιο θέμα με σένα...)

Nαι!!εχω αρκετες συσπασεις!:rolleyes:

τεσπα!ειδαμε κ την ελλαδα στη γιουροβιζιον κ παμε για υπνο!!:lol:

καλο βραδυ σκουντουφλα κ σκουντουφλακι μικροοο!!;)

Διαφημίσεις

Εγώ εχθες που είχα καποιες συσπάσεις 7-8 μες στην ημερα και τον πήρα τηλέφωνο μου είπε είναι προπαρασκευαστικές και δεν μας ανησυχούν. Τον Ρώτησα να πάρω κάτι και κου είπε του αρκεί το μαγνήσιο γιατί τα αλλά θα έχουν παρενέργειες, τύπου ταχυπαλμιες. Εσείς πόσες συσπάσεις είχατε και σας έδωσαν γιουτοπαρ?

0SB8p3.png

καλο βραδυ σκουντουφλα κ σκουντουφλακι μικροοο!!;)

:P:p:p:p:p:pκαληνύχτα:P:p:p:p:p:p:p!

Εσείς πόσες συσπάσεις είχατε και σας έδωσαν γιουτοπαρ?

Εγώ δεν είχα δυνατές συσπάσεις, αλλά λόγω σχετικά κοντού τραχήλου που τον ανακαλύψαμε στη β' επιπέδου, ξεκίνησα τα γιουτοπάρ (+μαγνήσιο που έπαιρνα έτσι κι αλλιώς) και μου έδινε και επιπλέον χάπι για να μην κάνω ταχυπαλμίες.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Χριστιανα δεν έχει εμπεδωθεί το μωρό ακόμα και ο γιατρός είπε ότι είναι σχετικά ψηλά..Σήμερα ένιωσα μια διαφορά στο βάρος,την νιώθω πιο χαμηλα απο χθές,με χτυπάει κάτω απο τον αφαλό και αντανακλαστικά νομίζω ότι με χτυπάει και απο κάτω και πονάει λίγο είναι η αλήθεια..:(

Και για το τεστ τώρα αν είναι καθαρό και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (όπως το πρώτο,υποψία για hpv) θα παμε φυσιολογικά,αν όμως δεν είναι παμε για καισαρική:(:(

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Επίσης ήμουν σε πάρτι φίλης μου και σε ξέρει και η φίλη μου και μια άλλη καλεσμένη της περισσότερα θα σου πω με πμ χαρήκαν πολύ που γέννησες και έχεις τις ευχές τους.(από Μαργαρίτα και Ιωάννα)

Ξανθή μιλάμε για κορίτσια που δουλεύαμε μαζί? Στείλε π.μ.!

Παιδιά ήπιε 11,30 περίπου 90 ml από ένα μπιμπερό που πήρα χτες μαζί με το γάλα της chicco. Tα Nuk που έχουμε πρέπει να του κάθονται στραβά τελικά. Δεν έπαιρνα κι εγώ η χαζή άλλα 2-3 της chicco... Λοιπόν μετά τις 11,30 περίμενα να φάει τουλάχιστον στις 2,30 αλλά ξύπνησε στις 1,30 με κλάμματα, ολοκληρος αγώνας να τον αλλάξω που είχε λερωθεί (τελικά καθάρισα τσάτρα πάτρα με μωρομάντηλα), άλλος αγώνας να του αλλάξω φορμάκι, και έφαγε μόνο 30 ml από της Nuk και μετά ενώ έκανε την κίνηση δεν έτρωγε, δεν ξέρω τι πάει στραβά με αυτά τα μπιμπερό...

Και τώρα αποστειρώνω και βράζω 90 ml να έχω στο καινούργιο της chicco, είμαι σίγουρη ότι όπου νά' ναι θα ξυπνήσει και θα θέλει πάλι να φάει.

Μα αυτό το μωρό κακά σε κάθε άλλαγμα?

Τα έχω παίξει :( με στενοχωρεί που δεν μπορω ούτε να ταϊσω όπως πρέπει ούτε να αλλάξω/πλύνω σωστά :( το πρωί τώρα θέλει καλό μπάνιο και πασάλειμα με κρέμα.

Καλά τι σκ@τά είχαν τα γάλατα στο μαιευτήριο και τον κραταγαν τόσο καλά? :confused:

Τελικά ξύπνησε 3,30, τον παραφύλαγα! Είχα αποστειρωμένο το chicco με έτοιμα 90 ml γάλα. Έφαγε 50 ml μονοκοπανιά, μετά ήθελε χάδια αγκαλιά και τρίψιμο πλατούλα και πατουσάκια "μαξιλαράκια" σαν τις γάτες :D Τώρα τον έβαλα για ύπνο και φυσικά αποστειρώνω ξανά το ίδιο μπιμπερό. Είναι και τόσο έντονα τα συναισθήματα ρε παιδιά. Είμαι με μιάμιση ώρα ύπνο, σε 12 ώρες το μωρό μ' έχει βγάλει off, είμαι πεθαμένη, αλλά δεν ήθελα να τον βάλω αμέσως για ύπνο μόνο του :(:rolleyes:

Διαφημίσεις

Τελικά ξύπνησε 3,30, τον παραφύλαγα! Είχα αποστειρωμένο το chicco με έτοιμα 90 ml γάλα. Έφαγε 50 ml μονοκοπανιά, μετά ήθελε χάδια αγκαλιά και τρίψιμο πλατούλα και πατουσάκια "μαξιλαράκια" σαν τις γάτες :D Τώρα τον έβαλα για ύπνο και φυσικά αποστειρώνω ξανά το ίδιο μπιμπερό. Είναι και τόσο έντονα τα συναισθήματα ρε παιδιά. Είμαι με μιάμιση ώρα ύπνο, σε 12 ώρες το μωρό μ' έχει βγάλει off, είμαι πεθαμένη, αλλά δεν ήθελα να τον βάλω αμέσως για ύπνο μόνο του :(:rolleyes:

Θα τους βρειτε τους ρυθμους σας.. μην αγχωνεσαι!!! Ειναι αρχη ακομα.. Ηθελα να σου πω,πως βολευουν απιιιιιιστευτα πολυ τα νυχτικακια με τη σουρα.. ειδικα για βραδυ, το σηκωνεις κ αλλαζεις!!εγω εχω ξετρελαθει μαυτα... με το ζορι της βαζω φορμακι... πολυ ευκολια!!

Κοιτα να κοιμηθεις αυριο οσο θα κοιμαται.. κ ας πανε ολα τα αλλα πισω... πρεπει να εχεις δυναμεις!!

Παω για υπνο μεχρι να ξαναξυπνησω... φιλακια

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Παω για υπνο μεχρι να ξαναξυπνησω... φιλακια

Άντε, καλή ξεκούραση.

Μου ξύπνησε πάλι κοντά στις 5,30 πριν καν κλείσει 2 ώρες ύπνου. Πάλι 50 ml έφαγε. Δεν μ' αφήνει να τον αλλάξω πριν τον ταίσω. Ξεσηκώνει το σύμπαν! Σα να είδα και κάτι κοκκινίλες :( :( Θέλω να βάλω τα κλάματα! :(

Άντε, καλή ξεκούραση.

Μου ξύπνησε πάλι κοντά στις 5,30 πριν καν κλείσει 2 ώρες ύπνου. Πάλι 50 ml έφαγε. Δεν μ' αφήνει να τον αλλάξω πριν τον ταίσω. Ξεσηκώνει το σύμπαν! Σα να είδα και κάτι κοκκινίλες :( :( Θέλω να βάλω τα κλάματα! :(

Αστον,μην τον αλλαζεις.. λενε πως αν πεινανε ειναι ανησυχα κ δεν το δεχονται ευκολα...βαζεις κρεμουλα για το συγκαμα?? Ο γιατρος μου ειπε πως αν εχει αρκετη κρεμα αντεχει να μην το αλλαξεις αμεσως... επισης οι κοκκινιλες μηπως ειναι απο την πανα? Μηπως τον σφιγγει?

Καλο ειναι που ξυπναει κ τρωει!!! Θα στρωσει σιγα σιγα... κ εμενα ξαναξυπνησε κ εφαγε πριν μιαμιση ωρα κανα μισαωρο κ βαλε...

Υπομονη κουκλιτσα μου!!!η πρωτη μερα ειναι!!!πρεπει να αναισθητοποιηθεις λιγο στο κλαμα σιγα σιγαα,για να εισαι ψυχραιμη... πεινανε κ κλαινε σα να μην υπαρχει αυριο τα σκατουλακια!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Αστον,μην τον αλλαζεις.. λενε πως αν πεινανε ειναι ανησυχα κ δεν το δεχονται ευκολα...βαζεις κρεμουλα για το συγκαμα?? Ο γιατρος μου ειπε πως αν εχει αρκετη κρεμα αντεχει να μην το αλλαξεις αμεσως... επισης οι κοκκινιλες μηπως ειναι απο την πανα? Μηπως τον σφιγγει?

Καλο ειναι που ξυπναει κ τρωει!!! Θα στρωσει σιγα σιγα... κ εμενα ξαναξυπνησε κ εφαγε πριν μιαμιση ωρα κανα μισαωρο κ βαλε...

Υπομονη κουκλιτσα μου!!!η πρωτη μερα ειναι!!!πρεπει να αναισθητοποιηθεις λιγο στο κλαμα σιγα σιγαα,για να εισαι ψυχραιμη... πεινανε κ κλαινε σα να μην υπαρχει αυριο τα σκατουλακια!!!!

Βάζω... μόνο μια φορά δεν έβαλα γιατί είχα καθαρίσει με μωρομάντηλο μόνο χωρίς καθόλου νερό... Την πατάω με το κλάμα, πραγματικά. Κι ο μπαμπάς μας έχει κοιμηθεί σερί τόσες ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα! Μόνο την πρώτη φορά το βράδυ που ξύπνησε το μωρό βοήθησε λίγο. Μετά τίποτα! :evil:

Βάζω... μόνο μια φορά δεν έβαλα γιατί είχα καθαρίσει με μωρομάντηλο μόνο χωρίς καθόλου νερό... Την πατάω με το κλάμα, πραγματικά. Κι ο μπαμπάς μας έχει κοιμηθεί σερί τόσες ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα! Μόνο την πρώτη φορά το βράδυ που ξύπνησε το μωρό βοήθησε λίγο. Μετά τίποτα! :evil:

Ειναι ψαρωτικα τα ατιμα!!!

Φαουλ ο μπαμπακας!!!Συζητησε του το,για να φυγει απο μεσα σου κ για να καταλαβει πως χρειαΕσαι βοηθεια σωματικη κ ψυχολογικη...

Με την τομη πως είσαι??

Εμενα σημερα μου κανει τρελα καψονια.... :(

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...