Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσια χθες είχα γιατρό!2230 είναι η μπεμπα μας,πολύ καλή στις μετρησεις.Αμνιακο καλο,πλακουντας ψηλά.Τώρα απο φατσούλα μας αφησε και την είδαμε και ειναι ιδια ο μπαμπακας μας,χειλακια και μυτουλα τις μαμάς,απο μαλλακια καλα παμε!!Με έβαλε και στον καρδιοτοκογραφο μισή ώρα και είχα μια πολύ ελαφρια συσπαση που σχεδόν δεν την καταλαβα,μέχρι 10-13 την ημέρα δεν ειναι ανησυχητικο μου είπε.Τωρα περιμένουμε τα αποτελεσματα απο το τεστ να δουμε πως θα γεννησω..

sky μου μην αγχώνεσαι γιατι το καταλαβαινει το μωρο και γινεται ανήσυχο,όσο μπορεις υπομονη μεχρι να του παρεις τον αέρα..

εύα παρε τον παιδιατρο ένα τηλεφωνακι να δεις τι γίνεται με την μπεμπα.Έχω ακούσει ότι μπορεί να τρωει πολυ γαλα και γι'αυτό να μην σε ξεσηκώνει με κλαματα και φωνές..Μην το αφήσεις ομως αν σε ανησυχεί τοσο..όλα μια χαρά θα ειναι θα δεις !

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαλοουυυυ!!

Μαρια εισαι μαζι μας?Πονας καθολου? ή καμια σχεση με την πρωτη καισαρικη?

Με στεναχωρησε ο ομορφουλης..ειδες? τς τς τς.. ελπιζω να βρουμε μια μεση λυση....!

Σκαι καλως ηρθες ως μανουλα επισημα πλεον!!;) Καταλαβαινω τον πανικο των πρωτων ημερων,,αλλα ετσι ειναι! Ολες τα περασαμε! Ειναι μεχρι να μαθετε ο ενας τον αλλον.. Και ειναι κ καλοβολο μωρακι απο οτι λες...:) Μια χαρα θα τα πατε!! Να σε ρωτησω κατι αλλο... Για θηλασμο δεν προσπαθησες καθολου?δεν ειχες γαλα? ετσι ρωταω.. :cool:

Ευα μου... Τι γινεται? πηρες τηλ τον παιδιατρο? Μπες να μας πεις οποτε μπορεσεις!!

Νικακι μου τελεια τα νεα σας!Τι περιμενετε απο το τεστ Παπ δηλαδη? μιας κ ειμαστε κοντα σε εβδομαδες..να σε ρωτησω..εσυ το αισθανεσαι χαμηλα το μωρο?σου ειπε τιποτα αν εμπεδωθηκε?

σχεδον τσακωθηκα με την παιδιστρο...πρεπει λεει να αποφασισω...

το μωρο δεν εχει παρει ακομα οσο βαρος θα επρεπε,το sns δεν το ξερει και δυσανασχετει...οταν ακουσε συμβουλο θηλασμου της σηκωθηκε η τριχα οτι λεει προχθες πηγαν Στο Παιδων ενα μωρο απο συμβουλο...

το μωρο εχει κολικους...ειμαι μονη μου και κλαιω ασταματητα!

aCtzp3.png

mummytobe καταρχην ψυχραιμια..

απ`οτι φαινεται η παιδιατρος δεν ειναι κ πολυ του θηλασμου.:rolleyes:

μπορεις να παρεις ενα τηλ την συμβουλο τωρα για να μιλησετε? ή ειναι αργα?

αν οχι,υπομονη κ συζητηση μαζι της αυριο!

και το οτι δεν πηρε οσο βαρος επρεπε?:rolleyes: οκ δεν ειναι κ ολα τα μωρα το ιδιο.. αλλους ρυθμους αναπτυξης εχει το ενα κ αλλες το αλλο..

πολυ τραγικα στα εκανε τα πραγματα νομιζω!ακου να σου πει οτι πηγαν στο Παιδων ενα μωρο απο συμβουλο !!!:evil:

εσενα πως σου φαινεται το μωρο? εκτος απο τους κολικους..ειναι ενταξει? κοιματε καλα?

σχεδον τσακωθηκα με την παιδιστρο...πρεπει λεει να αποφασισω...

το μωρο δεν εχει παρει ακομα οσο βαρος θα επρεπε,το sns δεν το ξερει και δυσανασχετει...οταν ακουσε συμβουλο θηλασμου της σηκωθηκε η τριχα οτι λεει προχθες πηγαν Στο Παιδων ενα μωρο απο συμβουλο...

το μωρο εχει κολικους...ειμαι μονη μου και κλαιω ασταματητα!

Αχ βρε κοριτσακι μου μην κλαις... Πρεπει να εισαι δυνατη τωρα οσο μπορεις για να βρεις την καλυτερη λυση για την μπεμπουλα σου!! Αν παρεις κ καποιον αλλο γιατρο; θες να σου βρω το τηλ απο μια πολυ καλη στον πειραια να την παρεις τωρα;την εχουν ο αδερφος του αντρα μου κ ειναι λενε πολυ καλη.. Δε ξερω βρε κουκλιτσα τι να πω... Στεναχωριεμαι να σε ακουω ετσι...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Νάντια ηρέμησε με το να κλαίς δεν βγάζεις τίποτα...είπαμε η προσπάθεια μετράει και εσύ προσπαθείς...όσο για το sns ας γκουγκλάρει και λίγο να μάθει και 2 πράγματα δεν θα πάθει τίποτα...

Σκαι στα είπαμε καλέ ότι τα αγόρια κατουράνε πολύ και παντού χαχαχα

είμαι σίγουρη ότι αύριο μεθαύριο θα πετάς....Επίσης ήμουν σε πάρτι φίλης μου και σε ξέρει και η φίλη μου και μια άλλη καλεσμένη της περισσότερα θα σου πω με πμ χαρήκαν πολύ που γέννησες και έχεις τις ευχές τους.(από Μαργαρίτα και Ιωάννα)

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Moλις κοιμηθηκε και η κορη μου..

αφου εκανε το σπιτι μπαχαλο,εφαγε κ μια κουτουλια στο τραπεζι... επεσε ξερη...

αντε ησυχια τωρα!!

να ξεκουραστω κ εγω επιτελους!!

λειπει κ ο αντρας μου,ειναι με τους φιλους του..

την εβαλα στηθος και ηρεμησε και εκεινη και εγω...

πρεπει να βρω γιατρο να στηριζει τον θηλασμο..

δεν μπορω να στηριχτω στην συμβουλο σε θεματα υγειας αλλα δεν μπορει και η παιδιατρος να μην με στηριζει και να παλευω μονη μου χωρις την εγκριση της..

ολοιι με επρηξαν οτι ειναι καλο η γιατρος να ειναι στο παιδων αλλα δεν την θελω...τελος!

χριστιανα ζοριζεται πολυ να κοιμηθει...

δυσκολευεται μουρμουραει...οταν κοιμηθει θα ξυπνησει την ωρα που ειναι να φαει.

Δεν ξερω...βασικα σε αυτην την ηλικια ποσο γαλα πινουν τα μωρα?

aCtzp3.png

σχεδον τσακωθηκα με την παιδιστρο...πρεπει λεει να αποφασισω...το μωρο δεν εχει παρει ακομα οσο βαρος θα επρεπε,το sns δεν το ξερει και δυσανασχετει...οταν ακουσε συμβουλο θηλασμου της σηκωθηκε η τριχα οτι λεει προχθες πηγαν Στο Παιδων ενα μωρο απο συμβουλο...το μωρο εχει κολικους...ειμαι μονη μου και κλαιω ασταματητα!

Νάντια, κουράγιο κοπέλα μου, τώρα είναι η δύσκολη στιγμή που δεν πρέπει να χάσεις την ψυχραιμία σου. Είναι και νύχτα και τα πράγματα διογκώνονται και σου φαίνεται ότι δεν θα ξημερώσει ποτέ.

Μωρέ... κι εμένα η παιδίατρός σου μου φαίνεται προβληματική.Τι σου λέω τώρα, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. (Καλά, αυτό με το Παίδων που σου είπε, δεν υπάρχει. Κάνε πως δεν το άκουσες, σε παρακαλώ). Από τσίσα και κακά πώς πάτε, έχουμε πει? (Δεν θυμάμαι.)

Μείνε ψύχραιμη, αυτή η νύχτα θα περάσει και από αύριο θα τα δεις αλλιώς, με μεγαλύτερη σιγουριά.

Για την ποσότητα που πρέπει να πίνουν, κι εγώ το γκούγλαρα, αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο:

Νεογέννητο: Στις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους τα νεογέννητα μωράκια πρέπει να τρέφονται από λίγο και συχνά, γιατί το στομαχάκι τους δεν είναι ακόμη αρκετά μεγάλο, για να κρατήσει μεγάλες ποσότητες. Ο μέσος όρος των νεογέννητων μωρών τρώει 30-60ml 8 με 10 φορές την ημέρα.

(http://greekmoms.blogspot.gr/2011/11/ml.html)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

νταξει αυτο για τον υπνο που ρωτησα ειναι για το αν κοιματε ας πουμε 2-3 ωρες σερι,,γιατι κ η δικια μου δυσκολευοταν μεχρι να κοιμηθει.

γαλα πινουν γυρω στα 60μλ αν θυμαμαι καλα.

απο Δευτερας να ψαξεις για αλλη παιδιατρο,ρωτησε κ τα κοριτσια εδω μηπως βρεις καμια κοντα σου!

την εβαλα στηθος και ηρεμησε και εκεινη και εγω...

πρεπει να βρω γιατρο να στηριζει τον θηλασμο..

δεν μπορω να στηριχτω στην συμβουλο σε θεματα υγειας αλλα δεν μπορει και η παιδιατρος να μην με στηριζει και να παλευω μονη μου χωρις την εγκριση της..

ολοιι με επρηξαν οτι ειναι καλο η γιατρος να ειναι στο παιδων αλλα δεν την θελω...τελος!

χριστιανα ζοριζεται πολυ να κοιμηθει...

δυσκολευεται μουρμουραει...οταν κοιμηθει θα ξυπνησει την ωρα που ειναι να φαει.

Δεν ξερω...βασικα σε αυτην την ηλικια ποσο γαλα πινουν τα μωρα?

Στο σεμινάριο που παρακολούθησα μέσω youtube της Πατσουρου που είναι παιδίατρος ΚΑΙ σύμβουλος θηλασμού, έλεγε οτι τα μωρά παίρνουν το βαρος που χάνουν μέχρι την 21η μέρα. Οποτε μην αγχωνεσαι. Εχει μεγάλη απόκλιση απο το βάρος γέννησης?

0SB8p3.png

twinomama ακομα δεν τα ειδα τα βιντεο της Πατσουρου που μου ειπες..

Ειδα το πρωτο στην αρχη, και σχεδον εκνευριστηκα απο το ποσο τελεια,ποσο ονειρικα τα περιγραφει ολα!:cool: οτι κ καλα ειναι το πιο φυσικο πραγμα, οτι το μωρο ανοιγει το στομα κ τσουπ ολα γινοντε απο μονα τους! νταξει,αν ηταν τοσο ευκολο ολες θα θηλαζαν χωρις κανενα προβλημα!

τουλαχιστον στο δικο μου περιγυρο απο φιλες/συγγενεις ΚΑΜΙΑ δεν καταφερε να θηλασει! μονο εγω τα καταφερα εστω και για δυο μηνες, αλλα λογω διαφορων καταστασεων δεν το παλεψα,που θα μπορουσα..:rolleyes:

twinomama ακομα δεν τα ειδα τα βιντεο της Πατσουρου που μου ειπες..

Ειδα το πρωτο στην αρχη, και σχεδον εκνευριστηκα απο το ποσο τελεια,ποσο ονειρικα τα περιγραφει ολα!:cool: οτι κ καλα ειναι το πιο φυσικο πραγμα, οτι το μωρο ανοιγει το στομα κ τσουπ ολα γινοντε απο μονα τους! νταξει,αν ηταν τοσο ευκολο ολες θα θηλαζαν χωρις κανενα προβλημα!

τουλαχιστον στο δικο μου περιγυρο απο φιλες/συγγενεις ΚΑΜΙΑ δεν καταφερε να θηλασει! μονο εγω τα καταφερα εστω και για δυο μηνες, αλλα λογω διαφορων καταστασεων δεν το παλεψα,που θα μπορουσα..:rolleyes:

Εγώ πάντως έχω αντίθετη εμπειρία απο τον κύκλο μου, μονο μια φιλη μου δεν τα κατάφερε. Όλες οι αλλες θηλασαν αποκλειστικά απο 4 μέχρι 12 μήνες. Οποτε όλες μου λένε ποσο ευκολο είναι. Και η πατσουρου μου άρεσε γιατί είναι τόσο ήρεμη και τα περιγράφει ειδηλιακα και εύκολα, stress free. Με εμψύχωσε πολύ το σεμινάριο της.

0SB8p3.png

καλυτερα ετσι!να εχεις ενα περιβαλλον υποστηρικτικο,να εχεις μια φιλη να την ρωτησεις,να μαθεις απο αυτην!

εμενα ουτε καν ο αντρας μου με υποστηριζε!:|

τεσπα,αυτη τη φορα θα το προσπαθησω παραπανω κ οτι γινει.σημασια εχει να ειμαστε εμεις καλα κ να μην ζοριζομαστε κ να το μεταδιδουμε στα μωρα μας!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...