Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πλέον έχω 1!  Εγώ έλεγα να δοκιμάζαμε με 1 ωάριο φρέσκο τώρα, αυτό του κύκλου. Οχι να βάζαμε απαραίτητα την κατεψυγμένη.

Εντάξει με ένα πας στα χαμένα βρε κορίτσι είναι Τζακ ποτ . Είναι στην ουσία πραγματικά κίνηση απελπισίας ....

Τώρα για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο δεν δοκιμάζετε ούτε καινούρια πράγματα ούτε εναλλακτικές μεθόδους ...Κ είναι κρίμα 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εμείς ετοιμαζόμαστε για βολτιτσα.

Γενικά για πονάκια κλπ που λέτε να ακούτε το σώμα σας. Οτι αντέχει και όσο αντέχει, μετα στοπ! Ξεκούραση και οτι χρεαστεί. Η αλήθεια είναι οτι προς το τέλος λόγω βάρους κάποιοι πόνοι είναι αναποφευκτοι... Εγω τώρα όταν σηκωνομαι απότομα πάθαινω κραμπες. Όσο για τα φταρνισματα τι να πω που φταρνίζομαι κάθε τρεις και λίγο. Έχω αλλεργική ρινιτιδα και ώρες ώρες υποφερω!

Εγω τον έχω παει 2 φορές για κουρεμα και τι να πω κύριος απο κλαμα! Απλά δεν κάθεται ακινητος, γυρίζει να δει γύρω γύρω και η κομμώτρια κάνει υπομονη μέχρι να σταματήσει για λίγα δευτερόλεπτα το κεφάλι του σε μια θέση...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε μανουλες?

Αυτο με την μέση πάντα το φοβόμουν...mariapap πρόβλημα είχα απο πριν αλλα μη φανταστείς τιποτα τρελά..αλλα ειχα!οπως επίσης υπήρχε πάντα μια μικρη λόρδωση οπότε φαντάζομαι για αυτο και εχει αρχίσει να ενοχλεί...

Ο Θεός Βοηθος κορίτσια!

Οσο για τα πονάκια δεν ξερω...απο τη μια αυτα χαμηλα...απο την άλλη η κοιλια μου κατω απο το στομάχι...στα νεφρά...μαλλον εχουν αρχίσει και κανουν βόλτες τα οργανα μας και μας ταράζουν!

Θα πάτε καμία κυριακάτικη βολτουλα?

Εμένα ο Θ.μου εχει δουλεια στην Κηφισιά και θα παω μαζι για παρέα...αν εχουμε κέφια μπορεί να κάνουμε καμμια βόλτα μετα...

aCtzp3.png

καλημέρα κορίτσια . Αυτή την εβδομάδα κατάλαβα και εγώ κάτι πονάκια κυρίως στη πλάτη και στη κοιλιά. Βέβαια δεν ήταν ακριβώς κοιλιά όπως κατάλαβα μετά ήταν το έντερο που έχω ευαισθησία . Έφαγα 2 μέρες σαλάτα λάχανο και με πέθανε σαν σουβλιές ένα πράγμα. Είπα να μη πάρω το γιατρό αφού θα πάω Τετάρτη ή Πέμπτη για την αυχενική. Από αιματοκρίτη πώς πάτε ; Εγώ ξεκίνησα με 38,8 και μου έπεσε στο 34,4.

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Μariapap82, γιατί στραβώνουν τόσο τα μικρά με το κούρεμα? Βρε τι μας περιμένει, να μην ξέρεις από πού να φυλαχτείς, χεχε!!:D:tongue:

Καλα που να δεις με τα νυχια τι γινεται! Καθε βδομαδα το ιδιο βιολι κλαινε απαρηγορητα δεν θελουν να χασουν τιποτα απο πανω τους.

mygirl κι εμεις το Χαρη αργησαμε να τον παμε σε κομμωτηριο αλλα η Λυδια ειχε απο την αρχη παααααρα πολυ μαλλι και δεν εχασε καθολου που χανουν τα μωρα οποτε την παμε πιο πολυ για τις αφελιες της και λιγο να τα ψαλιδιζει γυρω γυρω για να δυναμωνουν.

Πηγαμε κιουρκα για παιδακια (κλασικα) δεν μπορω να σας πω ποσο χαλια ειμαι παλι μεχει κουρασει παρα πολυ αυτο με τις αναγουλες κλεινω 4 βδομαδες ετσι και χανω την υπομονη μου....

Evri79 ολες τις εγκυμοσυνες τις ξεκινησα με αιματικριτη 36,8 (και τωρα παλι τοσο ητανε) και κατεληγα στο 29 χωρις να παιρνω σιδηρο. Δεν με επηρεασε σε κατι η πτωση ειναι λογικη να ξερεις μεχρι και τον 6ο ή 7ο δε θυμαμαι καλα μετα ξανανεβαινει! Οσο σιδηρο και να παρεις θα κατεβει νομιζω κατω απο 25 υπαρχει θεμα!

Παλι λαπα θα φτιαξω ελεος!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Τι κάνετε μανουλες?

Αυτο με την μέση πάντα το φοβόμουν...mariapap πρόβλημα είχα απο πριν αλλα μη φανταστείς τιποτα τρελά..αλλα ειχα!οπως επίσης υπήρχε πάντα μια μικρη λόρδωση οπότε φαντάζομαι για αυτο και εχει αρχίσει να ενοχλεί...

Αμα ειχες απο πριν λορδωση τοτε αυτο φταιει και κοιτα να κανεις κατι γιατι μετα ειναι που καταπονειται πιο πολυ η μεση στο τελευταιο τριμηνο που θα εχεις μεγαλη κοιλια !

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες. Τι κάνετε; Αν κι έχω πολλές μέρες να γράψω, προσπαθώ να σας διαβάζω! Την επομενη Δευτέρα έχω αυχενική κι έχω αγχωθεί κομματάκι.

Αχ όσον αφορά τα ψώνια για το μπεμπέ με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι δεν είμαι η μόνη που κοιτάζει μωρουδιακά!! Έχω ξεκινήσει την έρευνα αγοράς για καροτσάκι και κάθισμα αυτοκινήτου...!!! Είναι πολύ κακό που βρίσκω το stokke καλή ιδέα;;;!!!

Σχέδια για καμιά εκδρομούλα τα Χριστούγεννα κάνετε ή λόγω εγκυμοσύνης διστάζετε; (αν και λίγο νωρίς ακόμη)

Υ.Γ Αν θέλετε βάλτε κι εμένα στο πινακάκι με τις ΠΗΤ. ( 21/5/2013, στο ΜΗΤΕΡΑ)

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου, πως είστε??εμείς μια χαρούλα ταλαιπωρούμε λίγο τη μανούλα με τις αναγούλες και τις καούρες αλλά κάνω υπομονή!!:tongue:

έχω μέρες να μπω..είχα πάει 2 μέρες με τη μαμά μου στο σπίτι που έχουμε στο χωριό, κοντά στο δομοκό λαμίας, να το συγυρίσουμε να είναι καθαρό για να πάμε καμμιά εκδρομούλα...

αχ τι ωραία που μιλάτε για χριστούγεννα:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

lila pause εμείς μάλλον για φώτων βλέπω καμμία εξόρμηση γιατί χριστούγεννα περιμένουμε την αδερφή μου να γεννήσει!!

mariapap τώρα κοίταγα τα τικεράκια σου και είδα πως πάνω κάτω εσύ ίδια εποχή πιάνεις τα μωράκια εε??χαχα:D λίγες μέρες έχουν διαφορά τα μεγάλα σου?και τώρα τρίτο κανένα μήνα ε?καλά τα υπολόγισα?!:shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Αχ...τι τυχερες είστε που εχετε εξοχικα σε χωριουδακια!

Εγω δεν εχω Δυστηχως...και ο Θ. που εχει ειναι πολυυυυυ μακριά,στην Ξάνθη,οπότε δεν πετάγεσαι και εύκολα!

Αφήστε που το Σπιτι δεν ειναι και ευκολα κατοικήσιμο!

Οπότε επιλογές για εξορμήσεις...μηδενικές!

lila pause ολα θα ειναι μια χαρα με την αυχενικη!να μην αγχωνεσαι καθολου!

Οσο για το καροτσάκι που λες αν και η θέση που κάθεται το μωρο μου φαίνεται περίεργη το θεωρώ πολυ συμπαθητικο ειδικά αν έχεις την διάθεση να χαλασεις τόσα χρήματα για καροτσι.

Προχθές το είδα σε τζην!ωραιο ηταν!

aCtzp3.png

ναντιαααα συγχαρητηρια και για την κόρη!!! τι ωραία η ζωή σου τώρα θα είναι ροζ!!!:tongue::D

αα και lila pause ξέχασα..το stokke το έχει η αδερφή μου και παρόλο που είναι πολύ ωραίο και βολεύει που είναι ψηλό είναι λίγο δύσκολο στις μετακινήσεις με το αμάξι γιατί κλείνει σε 2 κομμάτια κ είναι λίγο βαρύ..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

ναντιαααα συγχαρητηρια και για την κόρη!!! τι ωραία η ζωή σου τώρα θα είναι ροζ!!!:tongue::D

αα και lila pause ξέχασα..το stokke το έχει η αδερφή μου και παρόλο που είναι πολύ ωραίο και βολεύει που είναι ψηλό είναι λίγο δύσκολο στις μετακινήσεις με το αμάξι γιατί κλείνει σε 2 κομμάτια κ είναι λίγο βαρύ..

Ευχαριστω πολυυυυυυ!

Να σε ρωτήσω βρε παιδι μου...εγω οταν βλέπω αυτο το καροτσι γιατι μου φαινεται στεναχωρο και οτι το παιδι ειναι έτοιμο να πέσει?:oops:

Λιγο περίεργη δεν ειναι η θέση?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

RATAPLAN(Νίκη)............ Γαία-ΠΗΤ 01/05/2013

My girl(Εύα)...................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/05/2013

Mummytobe(Νάντια)........Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/05/2013

mariath(Μαρία)...............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/05/2013

Βίβιαν...........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/05/2013

pele (Πένυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 12/05/2013

Evri79(Εύη)....................???-ΠΗΤ 16/05/2013

milky(Βίκυ).....................Ιασώ-ΠΗΤ 20/05/2013

Lila Pause......................Μητέρα-ΠΗΤ 21/05/2013

Mariapap82(Μαρία)..........Ιασώ-ΠΗΤ 28/05/2013

Skybeam.......................Μητέρα-ΠΗΤ 02/06/2013

Ευχαριστω πολυυυυυυ!

Να σε ρωτήσω βρε παιδι μου...εγω οταν βλέπω αυτο το καροτσι γιατι μου φαινεται στεναχωρο και οτι το παιδι ειναι έτοιμο να πέσει?:oops:

Λιγο περίεργη δεν ειναι η θέση?

και μας έτσι μας φαινόταν στην αρχή και έλεγε η μαμά μου μάλιστα αποκλείεται α χωράει το παιδί μετά το χρόνο..κ όμως ο ανιψιός μου είναι 2 και μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους το καρότσι είναι μια χαρά και κοιμάται κ όλα απλά όχι για πολλή ώρα ύπνο τώρα που μεγάλωσε δν είναι τόσο άνετο όσο άλλα..αλλά γενικά βγήκε πολύ καλό και όταν ήταν μωρούλι..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου, πως είστε??εμείς μια χαρούλα ταλαιπωρούμε λίγο τη μανούλα με τις αναγούλες και τις καούρες αλλά κάνω υπομονή!!:tongue:

έχω μέρες να μπω..είχα πάει 2 μέρες με τη μαμά μου στο σπίτι που έχουμε στο χωριό, κοντά στο δομοκό λαμίας, να το συγυρίσουμε να είναι καθαρό για να πάμε καμμιά εκδρομούλα...

αχ τι ωραία που μιλάτε για χριστούγεννα:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

lila pause εμείς μάλλον για φώτων βλέπω καμμία εξόρμηση γιατί χριστούγεννα περιμένουμε την αδερφή μου να γεννήσει!!

mariapap τώρα κοίταγα τα τικεράκια σου και είδα πως πάνω κάτω εσύ ίδια εποχή πιάνεις τα μωράκια εε??χαχα:D λίγες μέρες έχουν διαφορά τα μεγάλα σου?και τώρα τρίτο κανένα μήνα ε?καλά τα υπολόγισα?!:shock:

χεχε ναι Ο Χαρης γεννηθηκε 18 μαρτιου και η Λυδια 8 μαρτιου εχουν 2 χρονια παρα 10 μερες διαφορα! Τωρα το 3ο δεν μας εκατσε μαρτιο παλι αλλα μαιο οποτε κανα 2 μηνες αποσταση. Του χω ζητησει να βγει 8 ή 18 να μη χαλασει το σερι κι ας ειναι η ΠΗΤ 28 (ετσι κι αλλιως δεν θα μαφησει ο γιατρος για μετα την 39η)

Κοριτσια αυτο το καροτσι το εχω δει και μου φαινεται πολυ περιεργη η θεση του μωρου μπορει να το φοβουνται το υψος του καθισματος και επισης δεν χωραει στο αμαξι καλα. Το πιο σημαντικο ομως απολα στο καροτσι που θα παρετε ειναι να ειναι ελαφρυ!!!!! Εχει να πεσει πολυ κουβαλημα και βαλε βγαλε σε αμαξι!

Παρτε ενα προσπεκτους απο mothercare (δεν σας προτεινω να αγορασετε απο εκει αλλα εχει πολυ καλο προσπεκτους) και δειτε συγκριτικα ολα τα καροτσια ειναι ισως το μονο προσπεκτους που γραφει και το βαρος του καροτσιου εκτος απο διαστασεις!

χαχα κ εγώ τα υπολόγισα περίπου απρίλιο γιαυτό το είπα..ε ναι να μην χαλάσετε τις ημερομηνίες!;) μια χαρά! λοιπόν πάντως τελικά νομίζω πως έχεις βγει αληθινή με το θέμα των αναγούλων γιατί εμένα μου πέρασαν λίγο 11η εβδομάδα και τώρα φτου κ από την αρχή!! αλλά το χειρότερο μου είναι αυτή η πικρίλα στο στόμα..παναγία μου!! ελπίζω από την παρασκευή που μπαίνω αισίως στο τέταρτο να είμαι καλύτερα..ε?!:shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Δυστυχως αυτες οι αναγουλες δεν μας αφηνουν ευκολα! Μεχρι 14η , 15η κρατανε! Χαλια κι εσυ ε? Ειναι κι αυτη η γευση οτι και να φας δεν αλλαζει καθομαι και τρωω σκετη φετα για να μου φυγει!:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...